kızlar merhaba...
aysude sana bitiyorum yazdıklarını okudukca (cadı karı,kürdan değmiş gibi)süpersin ya.allah sanada kocanada uzun ömürler versin torunlarınızda ellerinizden öpsün inşallah.
baharçelik raporunu nerede çıkarttırıyorsun?
meldir mutlaka hem kadın d.hem de hematoloğa git.
slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum clexcan ı kullanırken lekelenme yaşayanınız oldu mu benim dozum dün 5000 den 10 000 ne çıkarıldı ama 2 gündür açık kahve tonunda lekelenmem var sanırım tutunamadı yaramazım neyse artık yarın son gün öğrenicez artık tuttu mu tutmadı mı
12 haziran cumartesi (şimdilik böyle diyorum yeri ve saati konuşuruz)
katılımcılar
1-bahar çelik
2-meldal
3-emine
iyiyim canımmmm sen nassınn dün dinlenebildin migülüşüüüüm nassssııınn guzzzzuuuum
iyiyim canımmmm sen nassınn dün dinlenebildin mi[/QUOTE
yok gülüm nerde dün kolumun ağrısından mahvoldum.
aaa niye tatlım yaaa iğneyi kola mı yapıyosun yoksa başka bişi mi olduiyiyim canımmmm sen nassınn dün dinlenebildin mi[/QUOTE
yok gülüm nerde dün kolumun ağrısından mahvoldum.
aaa niye tatlım yaaa iğneyi kola mı yapıyosun yoksa başka bişi mi oldu
BEN HEMEN MAYDONOZ OLARAK OLAYI TATLANDIRAYIM ... KISSSS TETENOZ AŞISI YAPTIRDIYA KOLUNU KALDIRAMIYODUR CANIM BENİMMM ÇOK PİS OLUR O AŞININ AĞRISI...
:mymeka: bu kendimeydiii ayyyyy unuttummm ben kiiiBEN HEMEN MAYDONOZ OLARAK OLAYI TATLANDIRAYIM ... KISSSS TETENOZ AŞISI YAPTIRDIYA KOLUNU KALDIRAMIYODUR CANIM BENİMMM ÇOK PİS OLUR O AŞININ AĞRISI...
:mymeka: bu kendimeydiii ayyyyy unuttummm ben kiii
ilahiiii gülüşşş güldürdün yine beni cancan...alkisalkisalkis
kızlarrrrr eski işyerime geri dönme durumu çıktı çok heyecanlıyım inşallah geri dönebilirimmmmm..........
aayyyyyyyy çatladım duramadım aradım feryadı aamaaa cevap vermedi çatlıcam meraktannn.....
inşallah canım benim yaaa hem stresten kurtulunca daha iyi geçer kamp kaydirigubbakcemile3kızlarrrrr eski işyerime geri dönme durumu çıktı çok heyecanlıyım inşallah geri dönebilirimmmmm..........
ayyyy kötü canım yaaa üst dudağım tamamen şiş ve giderek uçuk büyüyor burnuma dayandı resmen :çok üzgünüm:Gülüm nasılsınnn......uçukların ne durumda.......benimde eşimin tayin arifesinde dudağım çok kötü uçuklamıştı,boks maçından çıkmış gibiydim........
ayyyy kötü canım yaaa üst dudağım tamamen şiş ve giderek uçuk büyüyor burnuma dayandı resmen :çok üzgünüm:
ben üniveriste sınavı zamanında daha kötü olmuştum altlı üstlü 1 ay uçuksuz günüm olmamıştı vücudum çok dirençsiz sıkıntıya karşı sonrada ''gül''hastalığı çıkmıştı sonra zona vs zaten hepsi aynı virüsün değişik halleriymiş sempatiksalakcinni
oy oy kuzuuu ağlamaa ee senin geçenlerde yaptığın zaten yıllık temizlikti kaydirigubbakcemile3 sıkma canını bunun içinkıslar bu arada 3 gündür bitiremediğim ütüm var,herkes sabah erken kalkar işini yapar,ben kalkıp kitap okuyup bilgisayar açıyorum,evin temizlik zamanıda geldi,ev ağlıyor,Kocaeli ağlıyor,ben ağlıyoooooooorrrrrrrr.....senağlama -tatlicadiarzu-
canım asiviral diye uçuk ilacı var onu kullanıyorum ama iş yerinde pek hoş olmuyor karizma çiziliyor sengözlerimebaksanabdiş macunu sürmekte uçuğa iyi geliyor aklında bulunsun..genel olarak bağışıklık sistemimiz zayıf sanırım,bende sedef hastasıyım,19 yıldır,ama artık benim kontrolüm altında,sedef artık geri planda kaldı,onu çok düşünmediğim için beni fazla rahatsız edemiyor........:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?