Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben kent hastanesi namık demire gidiyorum. kendisi 9 eylül üni ana bilim dalı öğretim üyesi aynı zamanda o yüzden ordan çıkarıyorum raporu.

canım benim öyle deme bunlar hamişlik belirtiside olabilir . inşallah yarın güzle haberlerle coşturacaksın topiciğimizi.

12 haziran cumartesi (şimdilik böyle diyorum yeri ve saati konuşuruz)
katılımcılar

1-bahar çelik
2-meldal
3-emine

hadi kızlar sibelcim ekliiimmi listeye seni.

kızlarrrrr eski işyerime geri dönme durumu çıktı çok heyecanlıyım inşallah geri dönebilirimmmmm..........

kızlarrrrr eski işyerime geri dönme durumu çıktı çok heyecanlıyım inşallah geri dönebilirimmmmm..........

hadi bakalım canım hayırlısı olsun

aayyyyyyyy çatladım duramadım aradım feryadı aamaaa cevap vermedi çatlıcam meraktannn.....

hayatım hepimiz merak ediyoruz ama sanki onun bize geri dönüş yapması daha sağlıklı olur gibi geliyor :uhm:Allah'ım sabır taşı olduk her birimiz walla.....

Gülüm nasılsınnn......uçukların ne durumda.......benimde eşimin tayin arifesinde dudağım çok kötü uçuklamıştı,boks maçından çıkmış gibiydim........

kıslar bu arada 3 gündür bitiremediğim ütüm var,herkes sabah erken kalkar işini yapar,ben kalkıp kitap okuyup bilgisayar açıyorum,evin temizlik zamanıda geldi,ev ağlıyor,Kocaeli ağlıyor,ben ağlıyoooooooorrrrrrrr.....senağlama -tatlicadiarzu-

Gülüm nasılsınnn......uçukların ne durumda.......benimde eşimin tayin arifesinde dudağım çok kötü uçuklamıştı,boks maçından çıkmış gibiydim........
ayyyy kötü canım yaaa üst dudağım tamamen şiş ve giderek uçuk büyüyor burnuma dayandı resmen :çok üzgünüm:
ben üniveriste sınavı zamanında daha kötü olmuştum altlı üstlü 1 ay uçuksuz günüm olmamıştı vücudum çok dirençsiz sıkıntıya karşı sonrada ''gül''hastalığı çıkmıştı sonra zona vs zaten hepsi aynı virüsün değişik halleriymiş sempatiksalakcinni

diş macunu sürmekte uçuğa iyi geliyor aklında bulunsun..genel olarak bağışıklık sistemimiz zayıf sanırım,bende sedef hastasıyım,19 yıldır,ama artık benim kontrolüm altında,sedef artık geri planda kaldı,onu çok düşünmediğim için beni fazla rahatsız edemiyor........:hooray:

oy oy kuzuuu ağlamaa ee senin geçenlerde yaptığın zaten yıllık temizlikti kaydirigubbakcemile3 sıkma canını bunun için
ay çok şükür benim kociş resmi giyinmiyorda ütü işim az çıkıyor

canım asiviral diye uçuk ilacı var onu kullanıyorum ama iş yerinde pek hoş olmuyor karizma çiziliyor sengözlerimebaksanab
ayyy kızzz biz çürük çıkmışız çürüüüüükkkk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…