Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar feryaddan haber var.... bebişimiz tosbalık yaptığı için bu ay gelmemeye karar vermiş... hayırlı zaman değil demekki....

hayırlısı olsun ne yapalım inşallah en kısa zamanda gelicek o minik tosbaaa ısırcaz sonra onu

feryadcım canım üzülme demiyorum diyemiyorum her ne kadar insan alıştırdım kendimi olumsuz sonuca da dese de olmuyor işte. insanız sonuçta önüne geçemiyoruz duyguların bazen. eminim ki sende şu an üzgünsün. ama lütfen pes etme lütfen yıkılma. bak biz senin ellerinden sıkıca tuttuk bırakma kendini tamam mı? sonunda başarıcaz hep birlikte başarıcaz. seni seviyoruz hemde çok :) :1hug::teselli:

feryad cım şimdi burda değilsin ve üzülüyorsun.çok emek harcadın yoruldun ama minik kelebek tutunamamış demekki hayırlı zaman şimdi değilmiş. rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin tüm bekleyenlere

feryatcım canım benimde söleyeceklerim diğer arkadaşlarımla aynı söleyecek çok fazla şey yok canım hakkında hayırlısı buymuş ama şunu unutma burda hepimiz tek yürek olduk seni sabırsızlıkla bekledik miniğimiz bu sefer gelmedi ama inanıyorumki bi dahakine gelecek bizde dötüne vura vura sevicez yaramazı demekki daha vakti gelmemiş seni çokkk seviyoruz canım

feryadcım sanırım beklenen haber olumsuz çok üzüldüm üzülme demiyorum lütfen ağlamak istersen ağla canım içini boşalt ve silkelen rabbim böyle istedi zamanı değildi ama sıkma kendini yorma her şerde bir hayır her hayır da bir şer vardır canım

merhaba kızlar görüyorumki sizleri çok merak ettirmişim ama inanın eve gelmek zor geldi o nedenle testi eşimle paylaşmadan aysude ye mesaj attım ben gelene kadar sizle paylaşır diye burda üzülmedim numaraları yapamıycam üzüldüm hem de çok ama bu ay tutmadı diye değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama hayatımdaki her şeyi (neredeyse imkansız olan herşeyi) tırnaklarımla kazıya kazıya aldım o sayede mutlu oldum ve bebeğim de geleck ancak annesi biraz daha mücadele etmek zorunda ...imreniyorum insanlara o kadar kolay sahip oluyorlar ki mutluluğa ama kıymetini bilmiyorlar beni bunlar üzdü ... belki rahatsızlığım tedavi ile düzelecek ancak bunun için benim hamile kalmam gerek 2 düşükten sonra hamile bile kalamıyorum bunların hepsi geldi aklıma üzüldüm ama sevindiğim birşey daha varki çevremde beni seven ne çok insan varmış bunu bilmek ,öğrenmek çok güzel bu olumsuzluk bana bunu gösterdi...
sonuç olarak şunu söyleyeyim evet çok üzüldüm ancaaaaaaaaaaaaak şimdi iyiyiym pes etmek yok haydin halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:26 mayıs 2010 çarşamba) 

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009) 
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010) 
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz&#160
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz&#160
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları): 

hummu85......................... ..38 haftalık ](erkek)(güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız seninle ve bebeğinle)
damlasuişci……………………36 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …34 haftalık (erkek)
elifim................................. .33 haftalık
esraben............................ ..33 haftalık (kız)
angel34............................ ..30 haftalık (erkek)
esterya............................ …30 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..30 haftalık
aslıhan1806.........................29 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..28 haftalık (kız) 
meltemcim...........................27 haftalık (kız)
iipekk.................................26 haftalık (kız) 
Reisdevrim...........................25 haftalık (erkek)
crawford...............................23haftalık (kız)
arikangul..............................22 haftalık
baharçelik............................21 haftalık (erkek)
zeynom_10..........................21 haftalık
ufkummm………………………18 haftalık (%70 kız bebişimiz)
canah...................................16 haftalık
sonuyok...............................16 haftalık (%70 kız bebişimiz)
güzin75…………………………16 haftalık
büşra44.................................12 haftalık
sirius06................................9 haftalık
1emine1………………..……9 haftalık
sabrina22……………………8 haftalık
pınar81…………………..…6 haftalık (yeni hamişimiz)
azdalar……………………..5 haftalık (yeni hamişimiz)

Son düzenleme:

canım benim ne desek boş üzülme diye elbette üzüleceksin ağlayacaksın ve hep neden sorusunu soracan belkide...bunu bizden başkası anlamaz canımcım.ama asla pes etme bak oldu kaç kere yine olcak geç olsun güç olmasın canım.ben dedimya başta da 3.5 yıl bekledim düşükten sonra .ne tedaviler gördüm inan.bir tüp bebek yaptıramamıştım maddi yönden ev falan alınca.çok şükürkü Allahım sana o imkanıda nasip etmiş, emin ol gelecek minik sıpan karnına annesi.bizim bebeklerimiz çok hayırlı evlatlar olcak hepsi duayla geliyo canım.ben nice mucizeler gördüm çevremde.bu bizim sınavımız ,sabrımızı deniyor Allah.kendine iyi bak canım toparlan hem tüp bebekten sonra büsürü kendiliğinden hamile kalanlar var.sen çalışmalara devam et annesi.kocişinede yedir bol bol keçiboynuzunu opuyorumnanaktan

feryad lütfen üzülme şöyle bi silkelen ve kendine gel burdakilerin büyük bi kısmı inan senin durumunda ben normalde korunmayı bıraktığımız ay hamile kalan biinsandım ama şu anda tedaviyle bile zor kalıyorum bu kürtajlar mahvediyor bizi hep benden iyilerini düşünüp üzülürdüm şimdi benden kötülerini düşünüp biraz halime şükretmeyi öğreniyorum nolur sitres yapma rabbim hepimiz için hayırlısını versin
i

haklısın canım biz zor kadınlarız ve bebeklerimiz de zor öyle pıt diye doğuranları görüyoruz kıymet bilmiyorlar haklısın
acını belli bir süre yaşa ama hayatla bağlarını koparma umutlarını yitirme umut her zaman vardır
şunuda söylemeden geçemiycem acını bende yaşıyorum şu an senin kadar olamaz asla ama yanındayım
gelecek bebeğin merak etme sen bu yola çıktın bizler gibi .....

zoru başarırız imkansız biraz zaman alır yeni sloganımız bu olsun .....

güçlü ol her daim ayağa kalkmayı öğren canım bizler öyle kadınlarız unutma

Hummu canım ne durumdasın girersen yaz çok merak ettim seni.gerçi sen normal doğum istiyordun haziran başı demiştin.Allah bir solukta kurtarsın canım .

GÜLÜŞŞŞŞ kız ağırlaştım diyip gezmeleremi çıktı yazmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arabayla gidip geliyom canım evde tek çok sıkılıyom gittiğim yerlerde herkes bana hizmet ediyo ben oturuyom, ama bitti gezmelerim artık .sadece anneme gidiyorum artık.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun beni merak etmeyin lütfen ben iyiyim az önce de annemle konuştum dualarını aldım daha da iyi oldum :) çevresinde bu kadar seveni varken insanın üzülmeye hakkı olabilir mi benim de üzülüp beni sevenleri üzmeye hakkım yok hatta çok isteyip ,sevip özlememe rağmen sıpamın bile beni üzmeye hakkı yok sadece yorgun hissediyorum biraz kendimi hepsi o.
Aysudecim bugün telefonlarını açamadım müsait değildim canım malum eşimin ve benim telefonumuz hiç susmadı sonra da komşuya gittim arayamadım merak etme kuzum ben iyiyim yarın daha da iyi olacam inş.

son güncellemeye bende kendimi ekledimm

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

hummu85......................... ..38 haftalık ](erkek)(güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız seninle ve bebeğinle)
damlasuişci……………………36 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …34 haftalık (erkek)
elifim................................. .33 haftalık
esraben............................ ..33 haftalık (kız)
angel34............................ ..30 haftalık (erkek)
esterya............................ …30 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..30 haftalık
aslıhan1806.........................29 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..28 haftalık (kız)*
meltemcim...........................27 haftalık (kız)
iipekk.................................26 haftalık (kız)*
Reisdevrim...........................25 haftalık (erkek)
crawford...............................23haftalık (kız)
arikangul..............................22 haftalık
baharçelik............................21 haftalık (erkek)
zeynom_10..........................21 haftalık
ufkummm………………………18 haftalık (%70 kız bebişimiz)
canah...................................16 haftalık
sonuyok...............................16 haftalık (%70 kız bebişimiz)
güzin75………………………….16 haftalık
büşra44.................................12 haftalık
asigul....................................12 haftalık
sirius06..................................9 haftalık
1emine1………………..…….....9 haftalık
sabrina22…………………….....8 haftalık
pınar81…………………........…6 haftalık (yeni hamişimiz)
azdalar……………………........5 haftalık (yeni hamişimiz)

canım 3 tane kayıp yaşadığım için şimdi çok araştırdım ve en iyi hacettepede dediler ve şu an ona gidiyorum ama bu dozun az olduğuna inanıyorum bir tane daha varmış hacettepede doktor ikisinin tedavisi çok farklıymış şimdi onada gitmeyi düşünüyorum tekrar risk almak istemiyorum

canım ben daha önce iğne kullanmadım ama hamile kalınca drum hematologla beraber yürüteceklerini söylemişti sen hematoloğa gidiyor musun

ben hamile kalmadan önce gitmiştim bana senin 0.6 iğne kullanman lazım dedi ama şimdi ki doktorum hemotoloğa felan git demedi iğne dozunu kendi veriyor 02 çok az bence çok tedirginim çok doktor araştırdım çoğuda bu doktorun ismini verdi hastanede özeline gidiyorum muayenehanesi yok hiç birşeyde sorulmuyor o kadar hızlı hareket ediyorki çok yoğun bir doktor şu an 9 haftalık gebeyim bir ay daha bekleyip tekrar bir araştırmaya girmeyi düşünüyorum inşallah doğru doktoru bulurum yada bulmuşumdur Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm rabbım hakkında hayırlı olan bebeĞı en kısa zamanda nasıp etsın ınŞ.zor bır durum ne ÜzÜlme dıyebılırım nede ÜzÜl ama Şunu unutma burda kocamaaaaaaaan bır aılen var sonuna kadar arkanda hepsıde senı Çok sevıyor dua edıyor

işte bizim feryadımız bu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iyi olmana çok sevindim canım:1hug:

maşallah tüm kuzucuklara

canım benimde dr um 0,45 lik innohep verdi ama coraspin kullandırtmadı çok şükür kötü birşey olmadı. diğerinde coraspin kullanmama rağmen olmamıştı kaybetmiştik. dr un daliında iyiyse ve güveniyorsan uygula ve korkma evhamda yapma inşallah sağlıklı alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…