Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi gözün aydın canım bende senin adına çok sevindim :sm_cool: dün aradım tam 5-6,30 arası telefonun hep meguldu bi türlü ulaşamadım sana

canım valla dün yoğun bir telefon trafiği yaşadım.... doğal olarak yani çok gergindim dünnn..... ama ayarladım telefonu şimdi.... başkası aradığında görebilcemm.....

kızlar günaydınnn
bende hormon ilacı kullanıyorum adet olmak için mecburen bahsetmiştim ya hipoluyum diye
netten başka bi dr. sordum pıhtılaşmanıza etkisi olmaz demiş ! kullanın yazmış...
ayy ne zormuş hipoyu öğrendim şimdide pıhtılaşmada uzmanlaşmam gerekiyor....
ankarada bende hangi dr. diye soracaktım ki lütfü bey konusunda herkes hemfikir sanırım...
hem pıhtılaşması olup hemde tüp bebek yaptıran var mı kızlar aranızda ?
ayy ne çok sordum :) ama öğrenmeye çalışıyorum ..

ohh hadi kurtuldun artık o delü karıdan kına yaksın münasip bir yerine delikafadulden

aysecımmm cnm hadı gÖzÜn aydın her ıŞyerınde oluyo bÖle densızler ama ortamı onlara bırakıcak deĞılız ya bızdede var ama benden bıraz Çekınırler sınırlenınce nasıl olduĞumu gÖrdÜler ÇÜnkÜ o yÜzden fazla muhatab oluyoruz oluyo bıtıyo senın adına sevındım cnm sakın Öleylerıne karŞı sessız kalma ınan daha beterleŞıyorlar sesını duysunkı bıŞey sÖyleyeceĞınde Çekınsın 2 kere dÜŞÜnsÜn aman neyse kurtuldun

BU ARADA ıSMıNı SALLADIM TUTTUMU GII DEDıM HERHALDE AYŞE SUAT DEMıR HANı EŞıN SEN SOYADINIZ VE BU ıSıM BEBıŞıN OLUCAKTI YA ORDA YOLA ÇIKTIM zemuszemus

evet canım hem pıhtılaşma hemde tüp bebek yaptıran bi arkadaşımız var aramızda feryad ama bu ay bebiş nazlandı tutunamadı anneciğine....

benim 4 aşılama 3. tuttu ama 25 haftada sonlandı tabi pıhtılaşmayı bilmiyordum..
sonra ilk tüp denemesi dış gebelik ameliyat oldum tüplerim alındı..donmuşlarda tutmadı..
sonrada pıhtılaşmam olduğunu öğrendim... tüplerim alındığı için tüp bebekten başka şansım yok
o yüzden sordum denk gelirsek konuşuruz feryadlada tşk. ederim

rica ederim çok geçmiş olsun canım büyük talihsizlikler yaşamışsınnn.... bende dış gebelik geçirdim ama tüpüm alınmadı.....

tsma cancan naberrrr.............

selam canım
sabahtan beri topikteyim okuyorum ama iş yoğunluğundan yazamadım...iyiyim canım çok şükür...dün işte doktora gittim...romotoloğa...ilaç verdi..bunu 6 ay sürekli kullanıcaksın dedi...daha rahatım o yüzden..sen nasılsın...feryad gelmedi sanırım hala..

selam herkeslere
ecesem nasılsın oğluşumuz nasıl büyüttünmü tam sevilcek zamanıdır onun şimdi
baharım benide ekle buluşcaklar listesine bacım bende geleyim olarmı

merhaba canım dr tam olarak ne dedi peki bu 6 ay içinde bebiş için çalışma yapabilecekmiymişsin
merhaba tatlım naptın temizliğini bitirebildin mi

gülüm merhaba
oooooo temizliğim bitti,şimdi gardrop içini tekrar düzenleyeceğim,kışlıklar için ayrı bir bölüm var ama yetmiyor artık,bende onları toparlayıp kaldırmaya karar verdim,yani kendime her gün iş çıkarıyorum........akşamda mutfak dolaplarını sileceğim.....eşim bezi yıkayıp versin diye akşam yapıcam onudakaydirigubbakcemile2

prednol mü ilacın ismi.... rahatlamanada çok sevindim tatlım.....bak herşey güzel olcak inşallah... zaman neler göstercek bakalımmm...

çalışkan gacuuuuuuuuuu

oy oy sen söyledikçe benim burda içim daraldı birden yapmam gerekenleri düşündüm de bilmiyorumkismile

yaa çalışkanım tabii......walla 3 gün süründüm ben de yapsam mı yapmasam mı,eninde sonunda yine ben yapacağım için atağa geçtim,zaten başlamak işi bitirmek demek,sorun başlayana kadar geçen zaman diliminde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…