hadi gözün aydın canım bende senin adına çok sevindim :sm_cool: dün aradım tam 5-6,30 arası telefonun hep meguldu bi türlü ulaşamadım sana
kıssssslarrrrrr mutluyummm çoookkkkk............. o cadı karıdan kurtuldummmm yaşasınnn............ dün aranızda olamadım farkındasınızdırr.. ara ara girdim çıktım baktım ama yazamadımm... benim müdür yardımcısı bozuntusu karıyla iyi birbirimize girdikk... kadın çirkeffff bağır bağırrr ortalığı birbirine kattı....bende karşısında normal konuşma tonuyla karşılık verince iyice çıldırdı kudurdu... veeee yerimi değiştirdiler... şu an çokkk mutluyum....
kızlar günaydınnn
bende hormon ilacı kullanıyorum adet olmak için mecburen bahsetmiştim ya hipoluyum diye
netten başka bi dr. sordum pıhtılaşmanıza etkisi olmaz demiş ! kullanın yazmış...
ayy ne zormuş hipoyu öğrendim şimdide pıhtılaşmada uzmanlaşmam gerekiyor....
ankarada bende hangi dr. diye soracaktım ki lütfü bey konusunda herkes hemfikir sanırım...
hem pıhtılaşması olup hemde tüp bebek yaptıran var mı kızlar aranızda ?
ayy ne çok sordum :) ama öğrenmeye çalışıyorum ..
benim 4 aşılama 3. tuttu ama 25 haftada sonlandı tabi pıhtılaşmayı bilmiyordum..
sonra ilk tüp denemesi dış gebelik ameliyat oldum tüplerim alındı..donmuşlarda tutmadı..
sonrada pıhtılaşmam olduğunu öğrendim... tüplerim alındığı için tüp bebekten başka şansım yok
o yüzden sordum denk gelirsek konuşuruz feryadlada tşk. ederim
tsma cancan naberrrr.............
merhaba canım dr tam olarak ne dedi peki bu 6 ay içinde bebiş için çalışma yapabilecekmiymişsinselam canım
sabahtan beri topikteyim okuyorum ama iş yoğunluğundan yazamadım...iyiyim canım çok şükür...dün işte doktora gittim...romotoloğa...ilaç verdi..bunu 6 ay sürekli kullanıcaksın dedi...daha rahatım o yüzden..sen nasılsın...feryad gelmedi sanırım hala..
merhaba tatlım naptın temizliğini bitirebildin miselam kızlar
merhaba canım dr tam olarak ne dedi peki bu 6 ay içinde bebiş için çalışma yapabilecekmiymişsin
İLERİ TETKİKLERİN TEMİZ ÇIKTI..HAFİF BİR POZİTİFLİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM DEDİ.KONTROL ALTINDA TUTUCAZ DEDİ...6 AY SONRA TEKRAR AYNI TESTLERİ YAPTIRICAM DEDİ...BEBEK İÇİN SAKINCASI YOKMUŞ...ÇOK ŞÜKÜR:)
selam canım
sabahtan beri topikteyim okuyorum ama iş yoğunluğundan yazamadım...iyiyim canım çok şükür...dün işte doktora gittim...romotoloğa...ilaç verdi..bunu 6 ay sürekli kullanıcaksın dedi...daha rahatım o yüzden..sen nasılsın...feryad gelmedi sanırım hala..
merhaba canım dr tam olarak ne dedi peki bu 6 ay içinde bebiş için çalışma yapabilecekmiymişsin
İLERİ TETKİKLERİN TEMİZ ÇIKTI..HAFİF BİR POZİTİFLİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM DEDİ.KONTROL ALTINDA TUTUCAZ DEDİ...6 AY SONRA TEKRAR AYNI TESTLERİ YAPTIRICAM DEDİ...BEBEK İÇİN SAKINCASI YOKMUŞ...ÇOK ŞÜKÜR:)
elhamdülilllaahhhhh kısssss ne güzel bi haberrrr buuu çokkkk sevindimmm herşey güzel olsunnnn gönlünceeee olssuuunnn cannııımmmm....
gülüm merhaba
oooooo temizliğim bitti,şimdi gardrop içini tekrar düzenleyeceğim,kışlıklar için ayrı bir bölüm var ama yetmiyor artık,bende onları toparlayıp kaldırmaya karar verdim,yani kendime her gün iş çıkarıyorum........akşamda mutfak dolaplarını sileceğim.....eşim bezi yıkayıp versin diye akşam yapıcam onudakaydirigubbakcemile2
oy oy sen söyledikçe benim burda içim daraldı birden yapmam gerekenleri düşündüm de bilmiyorumkismilegülüm merhaba
oooooo temizliğim bitti,şimdi gardrop içini tekrar düzenleyeceğim,kışlıklar için ayrı bir bölüm var ama yetmiyor artık,bende onları toparlayıp kaldırmaya karar verdim,yani kendime her gün iş çıkarıyorum........akşamda mutfak dolaplarını sileceğim.....eşim bezi yıkayıp versin diye akşam yapıcam onudakaydirigubbakcemile2
aaaa süper bir haber buuuu aman içimiz rahat ettii... kaydirigubbakcemile5merhaba canım dr tam olarak ne dedi peki bu 6 ay içinde bebiş için çalışma yapabilecekmiymişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?