Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benniimmm güçlü kadıınnn zeynam seni kacaman kucaklıyorum herşeyin hayırlısı bitanem geleceği zamanı bekliyor işte annesi pes etmek yokkkk burdaki hiçbir anne adayının pes etme gibi bir lüksü yok tamam mıııııı Şeniz
kısss bak sen anlatıyosun gidiyorum diye kaydirigubbakcemile3 gez canım benim gez bidaha zor eline geçer çünkü yaaa ben buraya fazla takılamadığın için diyodummm kaydirigubbakcemile
umarım doğru doktoru bulmuşsundur canım yalnız benim anlayamadığım büyük şehirlerdeki doktorların cep telefonlarını hastalarına vermemesi elbet bildikleri bişi vardır ama hamileler için zor bir durum buu neyse tatlım içini ferah tut eğer kafana yatmıyorsa bir doktora daha danış ama şuanki drunu bırakmak zorunda değilsin
kaydirigubbakcemile3 mikemmel bir gün alkisalkisalkis
günaydın şekercimmmm
sanada günaydın nazlııııı

KISLAR BENıM ADETLER DÜZENE GıRSıN DıYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK ıSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BıLGıSı OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt

KISLAR BENİM ADETLER DÜZENE GİRSİN DİYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK İSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BİLGİSİ OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt
canım maalesef sakıncalı hemde çok pıhtılaşmayı arttırıyor hayatımızın hiçbir döneminde kullanmamamız gerekiyor ben sadece basit kistimin erimesi için kullanmıştım bunada dr karar verdi yarar-zarar mevzunu düşünerek karar veriyorlar bu konuyu istersen bi drunla konuş belki başka önerebileceği şeyler vardır yani kısacası kullanma

PEKİ ADETLERİMİ NASIL DÜZENE SOKABİLİRİM 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM O GÜN BUGÜNDÜR KAFASINA GÖRE TAKILIYOR EN SON 21 NİSANDA OLDUM BUGUN HALA OLMADIM 37 GÜN OLDU ANTİBİOTİK KULLANIYORUM ŞUAN İLTİHAP RAHİM AĞZI YARASI VAR HER SABAH KALTIĞIMDA AZ BİŞİ KAL GELİYO SEVİNİYORUM ADET OLDUM DİYE SONRA GÜN BOYUNCA BAŞKA YOK BU DEĞİL GALİBA NEDEN OLMADIM YADA NEDEN KANAMA OLUYO ACABA fisfisfis

herkese kocaman günaydınnnyerimseniben

canım kime gidiyosun kaçırdım .. ama bence bu konuda en iyisi lütfü bey..
biraz tuzlu ama insanın içi rahat ediyor..çok kibar nazik anlayışlı bir insan ..
sinan hoca var ama özeli yok zor oluyo o şekilde de..bende çok araştırdım başlarda..
kaç doktor iğnesiz sadece asprin demişti..lütfü beye giittim hematolğada hiç gitmedim sonuçlara bakar bakmaz 0,3lük iğne +asprinle devam edeceğiz dedi..çok şükür bu günlere geldik.
bak gelevera var topikte o lütfü beye gitti lütfü bey ona 06 dedi..sonra malatyada bir dr 04 yeter dedi..04 kullandı yetmediii:sinifsinif:tabiki herşey nasip ama biz tedbirimizi alalım da taktir tabiki allahın:Saruboceq:
yani demem o ki drlar bazen(hepsi değil tabiki) kobay olarak kullanabiliyorlar bizleri..onlar o acılara yaşamıyo bilmiyo maleseffyasakkelime
canım umarım biraz daha iyisindir..üzülme diyemem ama pes etmek ve isyan etmek yok tamam mı..
bak topikte herkes senin için tek yürek ne güzel bir duygu..pes etmk yok yola devammŞenizbak bunlar senin içinna.s.
KISLAR BENİM ADETLER DÜZENE GİRSİN DİYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK İSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BİLGİSİ OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt

SAKINNNNkötükedihüsokötükedihüsokürtajdan sonra bende kist oluşmuştu ama drum 2 adette kendini atabileceğini kesinlikle hap kullanmayacağımızı söylemişti..
vücut 1 kapsülü ancak 21 günde atabiliyormuş sempatiksalakcinni

canım kürtaj sonrası veya doğum sonrası kanamalarda düzensizlikler yaşanabiliyor stres kaynaklı da olabilir hava değişimindende bu yüzden ilacın biter bitmez doktoruna kontrole gittiğinde bu sıkıntından bahset bakalım belki daha az pıhtılaşma özelliği gösteren ilaç verecektir yada normal bulup düzene gireceğini söyleyecektir

EN İİSİ BEKLEMEK BAŞKA ÇARE YOK CNM ZATEN ÇOK UZUN SÜRE KORUNMAYACAĞIM 2 EVLİLİK YILDÖNÜMDE BRAKICAM HAYIRLISIYLA AMA DÜZENE GİRMEK KALMAK GÜÇ OLUYO GENELDE BENİM DÜZENLİYKEN HEMEN KALIYORUM AMA DÜZENLİ OLMAYINCA 6 AYI BULUYO BU ARADA KAMP HAZIRLIKLARINA BAŞLICAKLAR VE GÜLÜŞÜM ADETLER DÜZENLİ DEĞİLKEN HAMİLE KALMAK ZAMAN ALIYO BİRE GÜNÜ GÜNÜNE DÜZENE GİRDİĞİNDE ÇABUK KALINIYOR BUNU BANA DOKTOR DEMİŞTİ BİDE DEMİŞTİKİ YAZ AYLARINDA KADINLAR ÇOK ŞANSLI BOL BOL GÜNEŞLENİN DENİZE GİDİN KARIN BÖLGENİZİ BİKAÇ SAAT GÜNEŞE TUTUN GÜNEŞTEN GELEN D VİTAMİNİ YUMURTALIKLARA ÇOK İİ GELİYORMUŞ KALİTESİNİ ARTIRIYORMUŞ VE GEÇEN SENE BUNU UYGULAMAYI YAPTIĞIM AY HAMİLE KALMIŞTIM HOŞ DEVAMI GELEMDİ AMA ÇOK ŞÜKÜR YARAB BETEİNDEN KORUSUN HEPİMİZİ :lepi:

amin canım amin Allah'ım beterinden korusun çok şükür hayırlısıyla hamiş olcaz du bakalım bende popomu güneşe tutayım bu yıl kaydirigubbakcemile3

canım sesini duyarsam rahat ederim diye düşünüp aramıştım... üzülceksin tabi ama hırpalamıcaksın kendini... ki sen de böyle yapıyosun anladığım kadarıylaaaa.... canım sevenin çokkkk.... ve bende seni çokkkk seviyorummm....

kıssssslarrrrrr mutluyummm çoookkkkk............. o cadı karıdan kurtuldummmm yaşasınnn............ dün aranızda olamadım farkındasınızdırr.. ara ara girdim çıktım baktım ama yazamadımm... benim müdür yardımcısı bozuntusu karıyla iyi birbirimize girdikk... kadın çirkeffff bağır bağırrr ortalığı birbirine kattı....bende karşısında normal konuşma tonuyla karşılık verince iyice çıldırdı kudurdu... veeee yerimi değiştirdiler... şu an çokkk mutluyum....

hadi gözün aydın canım bende senin adına çok sevindim :sm_cool: dün aradım tam 5-6,30 arası telefonun hep meguldu bi türlü ulaşamadım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…