merhaba kızlar görüyorumki sizleri çok merak ettirmişim ama inanın eve gelmek zor geldi o nedenle testi eşimle paylaşmadan aysude ye mesaj attım ben gelene kadar sizle paylaşır diye burda üzülmedim numaraları yapamıycam üzüldüm hem de çok ama bu ay tutmadı diye değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama hayatımdaki her şeyi (neredeyse imkansız olan herşeyi) tırnaklarımla kazıya kazıya aldım o sayede mutlu oldum ve bebeğim de geleck ancak annesi biraz daha mücadele etmek zorunda ...imreniyorum insanlara o kadar kolay sahip oluyorlar ki mutluluğa ama kıymetini bilmiyorlar beni bunlar üzdü ... belki rahatsızlığım tedavi ile düzelecek ancak bunun için benim hamile kalmam gerek 2 düşükten sonra hamile bile kalamıyorum bunların hepsi geldi aklıma üzüldüm ama sevindiğim birşey daha varki çevremde beni seven ne çok insan varmış bunu bilmek ,öğrenmek çok güzel bu olumsuzluk bana bunu gösterdi...
sonuç olarak şunu söyleyeyim evet çok üzüldüm ancaaaaaaaaaaaaak şimdi iyiyiym pes etmek yok haydin halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:[/QUO
feryadcım allahtan ümit kesilmez çok üzüldüm ama iyi olmana bir o kadar sevindim inan a.s. allah en kısa zamanda hayırlı zamanda getirtmeyi nasip etsin tüm olmayanlara :1hug:
canım benniimmm güçlü kadıınnn zeynam seni kacaman kucaklıyorum herşeyin hayırlısı bitanem geleceği zamanı bekliyor işte annesi pes etmek yokkkk burdaki hiçbir anne adayının pes etme gibi bir lüksü yok tamam mıııııı Şenizmerhaba kızlar görüyorumki sizleri çok merak ettirmişim ama inanın eve gelmek zor geldi o nedenle testi eşimle paylaşmadan aysude ye mesaj attım ben gelene kadar sizle paylaşır diye burda üzülmedim numaraları yapamıycam üzüldüm hem de çok ama bu ay tutmadı diye değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama hayatımdaki her şeyi (neredeyse imkansız olan herşeyi) tırnaklarımla kazıya kazıya aldım o sayede mutlu oldum ve bebeğim de geleck ancak annesi biraz daha mücadele etmek zorunda ...imreniyorum insanlara o kadar kolay sahip oluyorlar ki mutluluğa ama kıymetini bilmiyorlar beni bunlar üzdü ... belki rahatsızlığım tedavi ile düzelecek ancak bunun için benim hamile kalmam gerek 2 düşükten sonra hamile bile kalamıyorum bunların hepsi geldi aklıma üzüldüm ama sevindiğim birşey daha varki çevremde beni seven ne çok insan varmış bunu bilmek ,öğrenmek çok güzel bu olumsuzluk bana bunu gösterdi...
sonuç olarak şunu söyleyeyim evet çok üzüldüm ancaaaaaaaaaaaaak şimdi iyiyiym pes etmek yok haydin halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kısss bak sen anlatıyosun gidiyorum diye kaydirigubbakcemile3 gez canım benim gez bidaha zor eline geçer çünkü yaaa ben buraya fazla takılamadığın için diyodummm kaydirigubbakcemileHummu canım ne durumdasın girersen yaz çok merak ettim seni.gerçi sen normal doğum istiyordun haziran başı demiştin.Allah bir solukta kurtarsın canım .
GÜLÜŞŞŞŞ kız ağırlaştım diyip gezmeleremi çıktı yazmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arabayla gidip geliyom canım evde tek çok sıkılıyom gittiğim yerlerde herkes bana hizmet ediyo ben oturuyom, ama bitti gezmelerim artık .sadece anneme gidiyorum artık.
umarım doğru doktoru bulmuşsundur canım yalnız benim anlayamadığım büyük şehirlerdeki doktorların cep telefonlarını hastalarına vermemesi elbet bildikleri bişi vardır ama hamileler için zor bir durum buu neyse tatlım içini ferah tut eğer kafana yatmıyorsa bir doktora daha danış ama şuanki drunu bırakmak zorunda değilsinben hamile kalmadan önce gitmiştim bana senin 0.6 iğne kullanman lazım dedi ama şimdi ki doktorum hemotoloğa felan git demedi iğne dozunu kendi veriyor 02 çok az bence çok tedirginim çok doktor araştırdım çoğuda bu doktorun ismini verdi hastanede özeline gidiyorum muayenehanesi yok hiç birşeyde sorulmuyor o kadar hızlı hareket ediyorki çok yoğun bir doktor şu an 9 haftalık gebeyim bir ay daha bekleyip tekrar bir araştırmaya girmeyi düşünüyorum inşallah doğru doktoru bulurum yada bulmuşumdur Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın şekercimmmmkaydirigubbakcemile3 mikemmel bir gün alkisalkisalkis
canım maalesef sakıncalı hemde çok pıhtılaşmayı arttırıyor hayatımızın hiçbir döneminde kullanmamamız gerekiyor ben sadece basit kistimin erimesi için kullanmıştım bunada dr karar verdi yarar-zarar mevzunu düşünerek karar veriyorlar bu konuyu istersen bi drunla konuş belki başka önerebileceği şeyler vardır yani kısacası kullanmaKISLAR BENİM ADETLER DÜZENE GİRSİN DİYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK İSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BİLGİSİ OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt
PEKİ ADETLERİMİ NASIL DÜZENE SOKABİLİRİM 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM O GÜN BUGÜNDÜR KAFASINA GÖRE TAKILIYOR EN SON 21 NİSANDA OLDUM BUGUN HALA OLMADIM 37 GÜN OLDU ANTİBİOTİK KULLANIYORUM ŞUAN İLTİHAP RAHİM AĞZI YARASI VAR HER SABAH KALTIĞIMDA AZ BİŞİ KAL GELİYO SEVİNİYORUM ADET OLDUM DİYE SONRA GÜN BOYUNCA BAŞKA YOK BU DEĞİL GALİBA NEDEN OLMADIM YADA NEDEN KANAMA OLUYO ACABA fisfisfiscanım maalesef sakıncalı hemde çok pıhtılaşmayı arttırıyor hayatımızın hiçbir döneminde kullanmamamız gerekiyor ben sadece basit kistimin erimesi için kullanmıştım bunada dr karar verdi yarar-zarar mevzunu düşünerek karar veriyorlar bu konuyu istersen bi drunla konuş belki başka önerebileceği şeyler vardır yani kısacası kullanma
canım kime gidiyosun kaçırdım .. ama bence bu konuda en iyisi lütfü bey..ben hamile kalmadan önce gitmiştim bana senin 0.6 iğne kullanman lazım dedi ama şimdi ki doktorum hemotoloğa felan git demedi iğne dozunu kendi veriyor 02 çok az bence çok tedirginim çok doktor araştırdım çoğuda bu doktorun ismini verdi hastanede özeline gidiyorum muayenehanesi yok hiç birşeyde sorulmuyor o kadar hızlı hareket ediyorki çok yoğun bir doktor şu an 9 haftalık gebeyim bir ay daha bekleyip tekrar bir araştırmaya girmeyi düşünüyorum inşallah doğru doktoru bulurum yada bulmuşumdur Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım umarım biraz daha iyisindir..üzülme diyemem ama pes etmek ve isyan etmek yok tamam mı..merhaba kızlar görüyorumki sizleri çok merak ettirmişim ama inanın eve gelmek zor geldi o nedenle testi eşimle paylaşmadan aysude ye mesaj attım ben gelene kadar sizle paylaşır diye burda üzülmedim numaraları yapamıycam üzüldüm hem de çok ama bu ay tutmadı diye değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama hayatımdaki her şeyi (neredeyse imkansız olan herşeyi) tırnaklarımla kazıya kazıya aldım o sayede mutlu oldum ve bebeğim de geleck ancak annesi biraz daha mücadele etmek zorunda ...imreniyorum insanlara o kadar kolay sahip oluyorlar ki mutluluğa ama kıymetini bilmiyorlar beni bunlar üzdü ... belki rahatsızlığım tedavi ile düzelecek ancak bunun için benim hamile kalmam gerek 2 düşükten sonra hamile bile kalamıyorum bunların hepsi geldi aklıma üzüldüm ama sevindiğim birşey daha varki çevremde beni seven ne çok insan varmış bunu bilmek ,öğrenmek çok güzel bu olumsuzluk bana bunu gösterdi...
sonuç olarak şunu söyleyeyim evet çok üzüldüm ancaaaaaaaaaaaaak şimdi iyiyiym pes etmek yok haydin halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
KISLAR BENİM ADETLER DÜZENE GİRSİN DİYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK İSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BİLGİSİ OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt
canım kürtaj sonrası veya doğum sonrası kanamalarda düzensizlikler yaşanabiliyor stres kaynaklı da olabilir hava değişimindende bu yüzden ilacın biter bitmez doktoruna kontrole gittiğinde bu sıkıntından bahset bakalım belki daha az pıhtılaşma özelliği gösteren ilaç verecektir yada normal bulup düzene gireceğini söyleyecektirPEKİ ADETLERİMİ NASIL DÜZENE SOKABİLİRİM 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM O GÜN BUGÜNDÜR KAFASINA GÖRE TAKILIYOR EN SON 21 NİSANDA OLDUM BUGUN HALA OLMADIM 37 GÜN OLDU ANTİBİOTİK KULLANIYORUM ŞUAN İLTİHAP RAHİM AĞZI YARASI VAR HER SABAH KALTIĞIMDA AZ BİŞİ KAL GELİYO SEVİNİYORUM ADET OLDUM DİYE SONRA GÜN BOYUNCA BAŞKA YOK BU DEĞİL GALİBA NEDEN OLMADIM YADA NEDEN KANAMA OLUYO ACABA fisfisfis
canım kürtaj sonrası veya doğum sonrası kanamalarda düzensizlikler yaşanabiliyor stres kaynaklı da olabilir hava değişimindende bu yüzden ilacın biter bitmez doktoruna kontrole gittiğinde bu sıkıntından bahset bakalım belki daha az pıhtılaşma özelliği gösteren ilaç verecektir yada normal bulup düzene gireceğini söyleyecektir
amin canım amin Allah'ım beterinden korusun çok şükür hayırlısıyla hamiş olcaz du bakalım bende popomu güneşe tutayım bu yıl kaydirigubbakcemile3EN İİSİ BEKLEMEK BAŞKA ÇARE YOK CNM ZATEN ÇOK UZUN SÜRE KORUNMAYACAĞIM 2 EVLİLİK YILDÖNÜMDE BRAKICAM HAYIRLISIYLA AMA DÜZENE GİRMEK KALMAK GÜÇ OLUYO GENELDE BENİM DÜZENLİYKEN HEMEN KALIYORUM AMA DÜZENLİ OLMAYINCA 6 AYI BULUYO BU ARADA KAMP HAZIRLIKLARINA BAŞLICAKLAR VE GÜLÜŞÜM ADETLER DÜZENLİ DEĞİLKEN HAMİLE KALMAK ZAMAN ALIYO BİRE GÜNÜ GÜNÜNE DÜZENE GİRDİĞİNDE ÇABUK KALINIYOR BUNU BANA DOKTOR DEMİŞTİ BİDE DEMİŞTİKİ YAZ AYLARINDA KADINLAR ÇOK ŞANSLI BOL BOL GÜNEŞLENİN DENİZE GİDİN KARIN BÖLGENİZİ BİKAÇ SAAT GÜNEŞE TUTUN GÜNEŞTEN GELEN D VİTAMİNİ YUMURTALIKLARA ÇOK İİ GELİYORMUŞ KALİTESİNİ ARTIRIYORMUŞ VE GEÇEN SENE BUNU UYGULAMAYI YAPTIĞIM AY HAMİLE KALMIŞTIM HOŞ DEVAMI GELEMDİ AMA ÇOK ŞÜKÜR YARAB BETEİNDEN KORUSUN HEPİMİZİ :lepi:
Kızlar Allah hepinizden razı olsun beni merak etmeyin lütfen ben iyiyim az önce de annemle konuştum dualarını aldım daha da iyi oldum :) çevresinde bu kadar seveni varken insanın üzülmeye hakkı olabilir mi benim de üzülüp beni sevenleri üzmeye hakkım yok hatta çok isteyip ,sevip özlememe rağmen sıpamın bile beni üzmeye hakkı yok sadece yorgun hissediyorum biraz kendimi hepsi o.
Aysudecim bugün telefonlarını açamadım müsait değildim canım malum eşimin ve benim telefonumuz hiç susmadı sonra da komşuya gittim arayamadım merak etme kuzum ben iyiyim yarın daha da iyi olacam inş.
merhaba kızlar görüyorumki sizleri çok merak ettirmişim ama inanın eve gelmek zor geldi o nedenle testi eşimle paylaşmadan aysude ye mesaj attım ben gelene kadar sizle paylaşır diye burda üzülmedim numaraları yapamıycam üzüldüm hem de çok ama bu ay tutmadı diye değil nasıl anlatsam bilmiyorum ama hayatımdaki her şeyi (neredeyse imkansız olan herşeyi) tırnaklarımla kazıya kazıya aldım o sayede mutlu oldum ve bebeğim de geleck ancak annesi biraz daha mücadele etmek zorunda ...imreniyorum insanlara o kadar kolay sahip oluyorlar ki mutluluğa ama kıymetini bilmiyorlar beni bunlar üzdü ... belki rahatsızlığım tedavi ile düzelecek ancak bunun için benim hamile kalmam gerek 2 düşükten sonra hamile bile kalamıyorum bunların hepsi geldi aklıma üzüldüm ama sevindiğim birşey daha varki çevremde beni seven ne çok insan varmış bunu bilmek ,öğrenmek çok güzel bu olumsuzluk bana bunu gösterdi...
hadi gözün aydın canım bende senin adına çok sevindim :sm_cool: dün aradım tam 5-6,30 arası telefonun hep meguldu bi türlü ulaşamadım sanakıssssslarrrrrr mutluyummm çoookkkkk............. o cadı karıdan kurtuldummmm yaşasınnn............ dün aranızda olamadım farkındasınızdırr.. ara ara girdim çıktım baktım ama yazamadımm... benim müdür yardımcısı bozuntusu karıyla iyi birbirimize girdikk... kadın çirkeffff bağır bağırrr ortalığı birbirine kattı....bende karşısında normal konuşma tonuyla karşılık verince iyice çıldırdı kudurdu... veeee yerimi değiştirdiler... şu an çokkk mutluyum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?