Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

klavafffff çamaşır makinem arızalandı.....ne zamandır garipleşmişti zaten ama 1 yıl daha idare eder diyordum....yeni bir masraf kapısı açıldı yine of ve de pofffffffff

plaquenil ilacın adı canım...inşallah zaman hepimizin için güzel şeyler getiricek...seninde yerinin değişmesine sevindim canım

ayyy sağol canım 1,5 ayda ömrümden ömür gitmişti bugün çokkk mutluyum çok şükür Rabbime... kötüleri gösterip iyilerin kıymetini bilmememi sağladı elhamdülillah...

canım benim doktorun neden aptt kan tahlili istemiyor ya ondaki pıhtılaşma durumuna göre doz ayarlaması yeniden düzenleniyor benim duruma göre 5000 den 10000 ne çıktı cumartesi yeniden doz ayarlanacak
benden istemedi acaba ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum Feryad cım sende Ankaradasın senin doktorun kim acaba yazarsan sevinirim

klavafffff çamaşır makinem arızalandı.....ne zamandır garipleşmişti zaten ama 1 yıl daha idare eder diyordum....yeni bir masraf kapısı açıldı yine of ve de pofffffffff

ahada çaaattt diye nazar değdirdik hatuna... tüh üzüldüm valla... çamaşır makinası çalışırken aksesuar gibi görünüyor ama bozulunca insan kıymetini anlıyor galiba geçende benim çamaşır makinası tamire gitmişti elim ayağım makinaymış gibi hiçbir iş yapamamıştımmm....

iyi olmana çok sevindim canım benimmm..... şakama maka yarıyıda geçtin maşallahhh... rabbim kucağına aldığın günüde göstersin bize inşallah....

selam herkeslere
ecesem nasılsın oğluşumuz nasıl büyüttünmü tam sevilcek zamanıdır onun şimdi
baharım benide ekle buluşcaklar listesine bacım bende geleyim olarmı

eklerim canım ni demek datlu kuşum kaydirigubbakcemile5 bilionmu celen garusu bu ay izmire gelmiş 10 gün kalmış dönmüş. hiç haberde vermiyo akşam çektim kalayı. bide foto gönderin bana diyo görem göbüklerinizi. yok sana foto moto dedim. geldiğinde görseydin. delikafadulden

canım benimde bebeiş depüklüyo artık. maşallah senin kızınıda

12/06/2010 buluşması katılım listesi

1-bahar çelik
2-meldal
3-emine
4-guzin
5-sonuyok

Son düzenleme:

efet canım biz daha hamiş olmadan önce karar vermiştik isimlere zaten oğlan olursa çınar efe ( eşim çok sever çınar ismini bende babama hep arkamda olduğundan dolayı asırlık çınarım benim derim o yüzden çınar istedim. efe isminide babamın çok sevdiği bir isim olduğu için koyuyorum. kız olsaydı eğer. defne masal olcaktı ismi.

Ayyyyyyyyy kızlar ne gÜsel kıymetını bılın ıÇınızde bır canlı var hemde sıze aıt ve annecıne dokunarak varlıĞını hıssetırıyor acaba bzde bırgÜn bÖyle dıyebılecekmıyız benım tepıkledı ayyyyyyyyy ben kalp atıŞını bıle duysam kucaĞım almıŞ kadar sevınırım herhalde

gözün aydın canım arkadaşım benim bugün müsait olduğunda görüşelim o zaman opuyorumnanaktan

benden istemedi acaba ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum Feryad cım sende Ankaradasın senin doktorun kim acaba yazarsan sevinirim

canım benim doktorum Hüseyin Baş adlı kendisine çok güvendiğim biri yalnız sadece haftasonları Ankarada oluyor diğer günlerde muğlada benim tedavimi o olmadığı dönemlerde arkadaşları yürütüyor bazı olmusuzluklar yaşamama rağmen kendisinden vazgeçemiyorum :)

tsma canım benim faktör 13 heterozigot mutasyon
mthfr A1298c homozigot mutasyon ve
anti tpo ve anti tiroglobulin antikorlarım da yükseklik var

diyebileceksini tabi o zaman bizde size burdan destek vericez tecrübeli olaraktan.

kızlar ben çıkıyorum evime gidip banyo yapıım bugün aşımın 3. günü 3 gün su deydirme demişti ama bugün son gün yıkanmassam küflencem. ki ben hergün işten gleince yıkanan sabah giderken duş alan biriyim bunca gün nasıl dayandım bide bana sorun. bi şişe parfümüm bitti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…