prednol mü ilacın ismi.... rahatlamanada çok sevindim tatlım.....bak herşey güzel olcak inşallah... zaman neler göstercek bakalımmm...
plaquenil ilacın adı canım...inşallah zaman hepimizin için güzel şeyler getiricek...seninde yerinin değişmesine sevindim canım
benden istemedi acaba ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum Feryad cım sende Ankaradasın senin doktorun kim acaba yazarsan sevinirimcanım benim doktorun neden aptt kan tahlili istemiyor ya ondaki pıhtılaşma durumuna göre doz ayarlaması yeniden düzenleniyor benim duruma göre 5000 den 10000 ne çıktı cumartesi yeniden doz ayarlanacak
klava fffff çamaşır makinem arızalandı.....ne zamandır garipleşmişti zaten ama 1 yıl daha idare eder diyordum....yeni bir masraf kapısı açıldı yine of ve de pofffffffff
Selam kızlar.
Şuan müthiş yağmur yağıyor burda.
Bende kaç gündür girmedim çünkü malum haftasonu sınavlar var.
İnşallah geçerim de büte kalmam.
Sizleride iyi gördüm yazdıklarınıza bakılırsa. Allah bozmasın.
Ben de iyiyim. Bebiş tekmelemeye başladı bu arada.
selam herkeslere
ecesem nasılsın oğluşumuz nasıl büyüttünmü tam sevilcek zamanıdır onun şimdi
baharım benide ekle buluşcaklar listesine bacım bende geleyim olarmı
Selam kızlar.
Şuan müthiş yağmur yağıyor burda.
Bende kaç gündür girmedim çünkü malum haftasonu sınavlar var.
İnşallah geçerim de büte kalmam.
Sizleride iyi gördüm yazdıklarınıza bakılırsa. Allah bozmasın.
Ben de iyiyim. Bebiş tekmelemeye başladı bu arada.
Ben burdayım ama çevrimdışı görünüyorum?
Aysude_mir evet canım yolu yarıladık da geçtikde. İnşallah o günleri hepimiz görürüz.Darısı size olsun.
Baharçelik senin keratada tekmeliyor demek. Doğana kadar vursun bakalım. Doğunca da ben onun poposuna vurucam. (Kıyamam da ) Bu arada sen ismini koymuşsun ne güzel. Ben bir sürü buluyorum eşim acele etme diyor. Daha zaman çok buluruz diyor.
kıssssslarrrrrr mutluyummm çoookkkkk............. o cadı karıdan kurtuldummmm yaşasınnn............ dün aranızda olamadım farkındasınızdırr.. ara ara girdim çıktım baktım ama yazamadımm... benim müdür yardımcısı bozuntusu karıyla iyi birbirimize girdikk... kadın çirkeffff bağır bağırrr ortalığı birbirine kattı....bende karşısında normal konuşma tonuyla karşılık verince iyice çıldırdı kudurdu... veeee yerimi değiştirdiler... şu an çokkk mutluyum....
gözün aydın canım arkadaşım benim bugün müsait olduğunda görüşelim o zaman opuyorumnanaktan
benden istemedi acaba ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum Feryad cım sende Ankaradasın senin doktorun kim acaba yazarsan sevinirim
feryadcım merhaba canım
ben sana bir şey sorucaktım...sen heterozigot musun?birde ana nükleer antikor pozitifliği var mı sende???
canım geçmişi okuyordum tahlillerime bir bakayım bende unuttum artık ne var ne yok :)
Ayyyyyyyyy kızlar ne gÜsel kıymetİnİ bİlİn İÇİnİzde bİr canlı var hemde sİze aİt ve annecİne dokunarak varlıĞını hİssetİrİyor acaba bzde bİrgÜn bÖyle dİyebİlecekmİyİz benİm tepİkledİ ayyyyyyyyy ben kalp atıŞını bİle duysam kucaĞım almıŞ kadar sevİnİrİm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?