canlar merhabaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
size çok güzel bir haberim var yine:))delikafaduldendelikafadulden
gelevera hamileeeeeeeee:lepi::lepi:neti yok girip yazamıyor..
lütfen çok dua edin kızlarrr
SONUYOK Sanırım bugün listeyi güncelliyeceksin,geleverayıda uğurlu listemize ekler misin??
canım bitanem nasıl oldun sennn..
bu ay beklemiyorum tatlım yaaa bugün 33. günüm geçen ay 34. günde olmuştum bekliyorum yarını zaten umutlu değilim kiiii
şekercim bi sakin ol ne güzel işte kist yok rahim temiz soğan kürünü denedin mi hiç
ay kıyamam sana yaaa canım benim bu hafta hep raporlusun o zaman oohhh yat dinlen keyfini çıkar bol bolda sıvı al bitanem gerçi sen benden daha ii bilirsin olumunekankayizsmilekulaklarım hala dolu dolu sinüslerde boşalmaya başladı o yüzde bugün daha iyi hissediyorum kendimi tatlım... ama iki gün ateşli yatınca vücut yorgun düşmüş eee savaştan çıktı nede olsa... tatlı bi yorgunluk ve ilaçların etkisiyle biraz uyku halindeyim ama hafta sonuna bişeyim kalmaz inşallah ekstra bişey çıkmazsa tabi.... kıssss hiç belli olmaz hiç ummadığın anda gelmiyolarmı bu sıpalar zaten.... bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler... hakkında hayırlı olan ne ise o olsun cancan....
ay kıyamam sana yaaa canım benim bu hafta hep raporlusun o zaman oohhh yat dinlen keyfini çıkar bol bolda sıvı al bitanem gerçi sen benden daha ii bilirsin olumunekankayizsmile
hakkıma hayırlısı ilk defa gerçekten gün takibi yapmadım bakalım hayırlısı :sm_confused:
BENDE MORAL SIFIR BU GİDİŞLE EN YAKIN DELİ HASTANESİNE YATICAM GİBİ GÖRÜNÜYO SONUM YAW BEN 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM 40GÜN SONRADA ADET DAHA DOĞRUSU KAHVERENGİ AKINTI SONRA RAHİM FİLMİ DERKEN TOPLAM 5 AYDIR ADET SONRASI KAHVERENGİ AKINTI BAŞLIYOR İLK ZAMANLAR YOĞIN ÇAMUR GİBİ SONRASI LEKEKENME DAMLA DAMLA KAÇ DOKTORA GİTTİM RAHİM TEMİZ OVERLER TEMİZ KİST YOK AKINTI KÜLTÜRÜ YAPIP İLTİHAP DEYİP İLAÇ VERİYO AMA GEÇMİYOOOOO ARTIK BIKTIM HER AY DOKTORA GİTMEKTEN KAFAYI YEMEKE ÜZEREYİM NE OLUR BİRİ YARDIM ETSİN YAAAA mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay kıyamam sana yaaa canım benim bu hafta hep raporlusun o zaman oohhh yat dinlen keyfini çıkar bol bolda sıvı al bitanem gerçi sen benden daha ii bilirsin olumunekankayizsmile
hakkıma hayırlısı ilk defa gerçekten gün takibi yapmadım bakalım hayırlısı :sm_confused:
bizde gün takibi yapmamaya karar verdik oluruna bırakcaz bakalım benim kırmızılar bi gelsin hele... eğer bu ay 10 unda gelirse 1 yıl sonra düzene girmiş olcam...
yaaa inşallah zamanında olursun canım ve artık düzene binmiş olurbizde gün takibi yapmamaya karar verdik oluruna bırakcaz bakalım benim kırmızılar bi gelsin hele... eğer bu ay 10 unda gelirse 1 yıl sonra düzene girmiş olcam...
yok be kuzu benim rahim filminden sonra döngüm değişti önceden 27 günde oluyodum şimdi 34e çıktı yarın olmam lazım bakalım hayırlısı pek umudum yok yani bu ay kamp fazla ve yeterli sayıda ve zamanda olamadığı için hayırlısııı amannnnnnn boşver gelir elbettgülüş bebiş yola çıktı mı yoksaahakkında hayırlısı olsun cnm
merhaba kızlar ben geldiiimmmm
bugün dra gittik vee bebişimi gördüm yüzüstü yatıyordu kıpır kıpır maşallah 153 gr olmuş cinsiyetide kız olduğu netleşti elleri ayakları iç organları hepsine bakıldı herşey yolunda çok şükür rabbime dr 3 lü teste gerek yok dedi en güvenilir ikili dedi sanırım 20. haftada renkli ultrasona giricem bu arada ben 2,5 kilo almışım off dr çok dedi zaten kilolusun dikkat et bol bol su iç dedi
ayy cnm ya ne güzelll allah sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
SAOL CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM RABBİM BİR DAHA TEKRARLATMASIN ARTIK BU DURUM O KADAR ETKİLİYORKİ BENİ ANLATAMAM NE YAPSAM GEÇMEDİ KENDİ HALİNE BIRAKTIM GEÇMEDİ İLAÇ KULLANDIM GEÇMEDİ BİDE 5 AYDIR AYNI 4 ADETİMİ OLDUM Bİ ÜMİT GEÇER DEDİM AMA BANAMISIN DEMEDİ ADET BİTİMİ BAŞLIYO ARTIK GERÇEKTEN ÇOK BUNALDIM YAA HAFTAYA İZİNE ÇIKICAM OLMADI Bİ ÜNİ. HASTANESİNE GİDERİM YAAA CNM ÇOK SAOL YARDIMIN İÇİN EN AZINDAN RAHİM VE YUMURTALIĞIN TEMİZ OLMASI DA GÜZEL DAHA BETERİDE OLABİLİRDİ RABBİM SAKINSIN BETERİNDEN HERKESİ ŞU SON HAMİLİLEĞİMİDE KAYBETTİKTEN SONRA ARTIK O KADAR DEĞİŞTİMKİ EN İÇİNDEN ÇIKILMAZ DURUMLARDA BİLE SABRETMEYİ ŞÜKÜR ETMEYİ ÖĞRENDİM ÇÜNKÜ ÇOK SABIRSIZ BİRİYDİM bilmiyorumkismilenazlıcım bak benim hamileliğimin 3.ayında kanamam başladı 5.ayda bebeğim öldü, önce normal doğumla bebeğimi aldılar sonrada kürtaj yaptılar ve akabinde tam 5 ay kanamalarım geçmedi 2 güne bir ya kanama başlıyordu yada senin gibi kahverengi akıntı oluyordu kaç doktora gittim bende ama temiz deyip gönderdiler en sonunda işinin ehli bir doktor buldum ve bana bir ilaç verdi 2 gün sonra o kanama ve akıntılar geçti cnm sanırım hormon düzenleyiciydi o ilaç ama şu kadarını söyliyeyim kafaya taktıkça daha beter oluyor bu durum sende ilk önce tecrübeli bir doktor araştır sonrada kafanı rahatlat biraz inan hiçbirşeyin kalmayacak insan onu yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor anlıyorum seni psikolojisi altüst oluyor ama yinede sen dediğimi aklının bir tarafına yaz tatlım a.s.
çok sağol canım benimmm.... iyiyim şimdi çok şükür....aysude çokk geçmiş olsun sanada cnm a.s.
yemişim zamanı.... valla kaldırdık biz zaman hesabını bebek fikrini o yüzden benim kociş plansız yaşamak istediğini belirtik yakaladığı yerde beni tabi bende onu Şeniz yapıyoyaaa inşallah zamanında olursun canım ve artık düzene binmiş olur
kesinlikle iyi bir karar düşündükçe hesapladıkça gıcık oluyodu
yok bugün olmaz yarın olması lazım bugün olur ve yarında olursa spermler daha zayıf olur yok bilmem ne ayy bende bunaldım bu ay daha iyi daha az stresli geçti
allah gönlüne göre versin canım benim inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursun.... kanamalarına gelince benimde çok düzensizdi son 1 yıldır histereskopi yapıldığı ay zamanında geldi bakalım bu ayda zamanında gelirse düzene girdim demektir.... kafanıda rahatlatman lazım ama düşünce gücünü devreye sok bakalım bu ay iyi olcak diye stres çok kötü bu durumlarda hayatım...Kızlar az Önce bİ arkadaŞım aradı 8 aylık hamİle kendİsİ geÇenlerde rÜyasında gÖrmÜŞ hamleymİŞİm bİraz karnım ÇıkmıŞ nazlı sen yoksa hamİlemİsİn demİŞ bend ewet demİŞİm Çok sevİnmİŞ demİŞ kİ (kedİsİnİn oĞlu olucak rabbİm İzİn verİrse ) desen bİzİm gelİn yolda dedİm allah tan hep rabbİm bİ yol gÖster yarabbİm dedİm bebeĞİme gİden yolda ne yapmam lazım bİr yol gÖster dedİm hanİ derler ya hamİlelerİn gÖrdÜĞÜ rÜya ettİĞİ dua kabul olurmuŞ acaba dedİm bİ İŞaretmİ geÇenlerde bende kendİmİ gÖrmÜŞtÜm hayal meyal hatırlıyorum acaba 4.cÜ gebelİĞİmde bu gÜnlerİmİ gÖrÜcem yoksa dİdİm ama takdİr-İ İlahİ sabredİyoruz hepİmİz İnŞ sonundada selamete ererİz İnŞ.
aysudecim hadi hayırlısı umarım bunca sıkıntının ardından çok güzel bir haberle herşeyi unutacaksın.. gülüşcüm grip geçti çok şükür.ama miğdemde bayağı yanma var.sürekli açlık hissi..herşey iyi olur inşallah kuzu ya güzel haberler bekliyoruz sizlerden de,,,,
iyi aman aman sevindim kendini iyi hissetmene rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin alın yazısında bebiş yoksa yapack bişey yok hayırlısıaysudecim hadi hayırlısı umarım bunca sıkıntının ardından çok güzel bir haberle herşeyi unutacaksın.. gülüşcüm grip geçti çok şükür.ama miğdemde bayağı yanma var.sürekli açlık hissi..herşey iyi olur inşallah kuzu ya güzel haberler bekliyoruz sizlerden de,,,,
ben bu ay yedim kıssss zamanı kaydirigubbakcemile3çok sağol canım benimmm.... iyiyim şimdi çok şükür....
yemişim zamanı.... valla kaldırdık biz zaman hesabını bebek fikrini o yüzden benim kociş plansız yaşamak istediğini belirtik yakaladığı yerde beni tabi bende onu Şeniz yapıyo
allah gönlüne göre versin canım benim inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursun.... kanamalarına gelince benimde çok düzensizdi son 1 yıldır histereskopi yapıldığı ay zamanında geldi bakalım bu ayda zamanında gelirse düzene girdim demektir.... kafanıda rahatlatman lazım ama düşünce gücünü devreye sok bakalım bu ay iyi olcak diye stres çok kötü bu durumlarda hayatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?