Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tebrikler gelevera Allah tamamına eriştirsin sağlıklı sıhhatli inş..

kulaklarım hala dolu dolu sinüslerde boşalmaya başladı o yüzde bugün daha iyi hissediyorum kendimi tatlım... ama iki gün ateşli yatınca vücut yorgun düşmüş eee savaştan çıktı nede olsa... tatlı bi yorgunluk ve ilaçların etkisiyle biraz uyku halindeyim ama hafta sonuna bişeyim kalmaz inşallah ekstra bişey çıkmazsa tabi.... kıssss hiç belli olmaz hiç ummadığın anda gelmiyolarmı bu sıpalar zaten.... bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler... hakkında hayırlı olan ne ise o olsun cancan....

ay kıyamam sana yaaa canım benim bu hafta hep raporlusun o zaman oohhh yat dinlen keyfini çıkar bol bolda sıvı al bitanem gerçi sen benden daha ii bilirsin olumunekankayizsmile
hakkıma hayırlısı ilk defa gerçekten gün takibi yapmadım bakalım hayırlısı :sm_confused:

yok zuzu ne raporu işyerindeyim çalışıyorum ama arkadaş sağolsunn çok destek oluyor... bebiş konusuna gelince de dedimya hakkında hayırlısı olsun bitanemm.... bir gün güneş doğacakkk....

bizde gün takibi yapmamaya karar verdik oluruna bırakcaz bakalım benim kırmızılar bi gelsin hele... eğer bu ay 10 unda gelirse 1 yıl sonra düzene girmiş olcam...

nazlıcım bak benim hamileliğimin 3.ayında kanamam başladı 5.ayda bebeğim öldü, önce normal doğumla bebeğimi aldılar sonrada kürtaj yaptılar ve akabinde tam 5 ay kanamalarım geçmedi 2 güne bir ya kanama başlıyordu yada senin gibi kahverengi akıntı oluyordu kaç doktora gittim bende ama temiz deyip gönderdiler en sonunda işinin ehli bir doktor buldum ve bana bir ilaç verdi 2 gün sonra o kanama ve akıntılar geçti cnm sanırım hormon düzenleyiciydi o ilaç ama şu kadarını söyliyeyim kafaya taktıkça daha beter oluyor bu durum sende ilk önce tecrübeli bir doktor araştır sonrada kafanı rahatlat biraz inan hiçbirşeyin kalmayacak insan onu yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor anlıyorum seni psikolojisi altüst oluyor ama yinede sen dediğimi aklının bir tarafına yaz tatlım a.s.

gülüş bebiş yola çıktı mı yoksaa hakkında hayırlısı olsun cnm

bizde gün takibi yapmamaya karar verdik oluruna bırakcaz bakalım benim kırmızılar bi gelsin hele... eğer bu ay 10 unda gelirse 1 yıl sonra düzene girmiş olcam...
yaaa inşallah zamanında olursun canım ve artık düzene binmiş olur
kesinlikle iyi bir karar düşündükçe hesapladıkça gıcık oluyodu
yok bugün olmaz yarın olması lazım bugün olur ve yarında olursa spermler daha zayıf olur yok bilmem ne ayy bende bunaldım bu ay daha iyi daha az stresli geçti

gülüş bebiş yola çıktı mı yoksaa hakkında hayırlısı olsun cnm
yok be kuzu benim rahim filminden sonra döngüm değişti önceden 27 günde oluyodum şimdi 34e çıktı yarın olmam lazım bakalım hayırlısı pek umudum yok yani bu ay kamp fazla ve yeterli sayıda ve zamanda olamadığı için hayırlısııı amannnnnnn boşver gelir elbett

QUOTE=gulus27;13529667]yok be kuzu benim rahim filminden sonra döngüm değişti önceden 27 günde oluyodum şimdi 34e çıktı yarın olmam lazım bakalım hayırlısı pek umudum yok yani bu ay kamp fazla ve yeterli sayıda ve zamanda olamadığı için hayırlısııı amannnnnnn boşver gelir elbett[/QUOTE]

öyle tabiikide kısmet diyelim hayırlı zamanda gelsin bebişler cnm bende bugün yarın hastalanacağım önümüzdeki aya free takılacağım sanırım hihoyyyt

SAOL CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM RABBİM BİR DAHA TEKRARLATMASIN ARTIK BU DURUM O KADAR ETKİLİYORKİ BENİ ANLATAMAM NE YAPSAM GEÇMEDİ KENDİ HALİNE BIRAKTIM GEÇMEDİ İLAÇ KULLANDIM GEÇMEDİ BİDE 5 AYDIR AYNI 4 ADETİMİ OLDUM Bİ ÜMİT GEÇER DEDİM AMA BANAMISIN DEMEDİ ADET BİTİMİ BAŞLIYO ARTIK GERÇEKTEN ÇOK BUNALDIM YAA HAFTAYA İZİNE ÇIKICAM OLMADI Bİ ÜNİ. HASTANESİNE GİDERİM YAAA CNM ÇOK SAOL YARDIMIN İÇİN EN AZINDAN RAHİM VE YUMURTALIĞIN TEMİZ OLMASI DA GÜZEL DAHA BETERİDE OLABİLİRDİ RABBİM SAKINSIN BETERİNDEN HERKESİ ŞU SON HAMİLİLEĞİMİDE KAYBETTİKTEN SONRA ARTIK O KADAR DEĞİŞTİMKİ EN İÇİNDEN ÇIKILMAZ DURUMLARDA BİLE SABRETMEYİ ŞÜKÜR ETMEYİ ÖĞRENDİM ÇÜNKÜ ÇOK SABIRSIZ BİRİYDİM bilmiyorumkismile

Kızlar az Önce bı arkadaŞım aradı 8 aylık hamıle kendısı geÇenlerde rÜyasında gÖrmÜŞ hamleymıŞım bıraz karnım ÇıkmıŞ nazlı sen yoksa hamılemısın demıŞ bend ewet demıŞım Çok sevınmıŞ demıŞ kı (kedısının oĞlu olucak rabbım ızın verırse ) desen bızım gelın yolda dedım allah tan hep rabbım bı yol gÖster yarabbım dedım bebeĞıme gıden yolda ne yapmam lazım bır yol gÖster dedım hanı derler ya hamılelerın gÖrdÜĞÜ rÜya ettıĞı dua kabul olurmuŞ acaba dedım bı ıŞaretmı geÇenlerde bende kendımı gÖrmÜŞtÜm hayal meyal hatırlıyorum acaba 4.cÜ gebelıĞımde bu gÜnlerımı gÖrÜcem yoksa dıdım ama takdır-ı ılahı sabredıyoruz hepımız ınŞ sonundada selamete ererız ınŞ.

aysudecim hadi hayırlısı umarım bunca sıkıntının ardından çok güzel bir haberle herşeyi unutacaksın.. gülüşcüm grip geçti çok şükür.ama miğdemde bayağı yanma var.sürekli açlık hissi..herşey iyi olur inşallah kuzu ya güzel haberler bekliyoruz sizlerden de,,,,

pınarcım selam bebişinin kalp atışını duymuşsun canım Allah tamamına erdirir inşallah...biz de dün duyduk çok şükür kaç haftalıkmış senin kuzun

aysude çokk geçmiş olsun sanada cnm a.s.
çok sağol canım benimmm.... iyiyim şimdi çok şükür....

yemişim zamanı.... valla kaldırdık biz zaman hesabını bebek fikrini o yüzden benim kociş plansız yaşamak istediğini belirtik yakaladığı yerde beni tabi bende onu Şeniz yapıyo

allah gönlüne göre versin canım benim inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursun.... kanamalarına gelince benimde çok düzensizdi son 1 yıldır histereskopi yapıldığı ay zamanında geldi bakalım bu ayda zamanında gelirse düzene girdim demektir.... kafanıda rahatlatman lazım ama düşünce gücünü devreye sok bakalım bu ay iyi olcak diye stres çok kötü bu durumlarda hayatım...

inşallah canım yaaa hayırlısı olsun inşallah..... grip oldum aklıma sen geldin ben ilac aldım yattım kızcağız bişey de yapamıyor diye sanada çok geçmiş olsun tatlım....

AYSUDEMMMMMM CNM YAAA HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLI ıNŞ BU AY ZAMANINDA GELSıN SENıN KIRMIZILAR AMA Bı DAHAKı AY GELSıN ıSTEMıYORUZ GELıRDE KAPIDAN KOVARIZ MÜMKÜNSEDE 9 AY GÖRMEYELıM KENDıSıNı YOKSAAAAAAAAAyasakkelimeGEÇıŞ ıZNı YOK DıCESS

iyi aman aman sevindim kendini iyi hissetmene rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin alın yazısında bebiş yoksa yapack bişey yok hayırlısı
ben bu ay yedim kıssss zamanı kaydirigubbakcemile3
aynen benim herifte beni bulduğu yerde kaydirigubbakcemile böyle alıyo Şeniz yapıo :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…