Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar , naber nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyanlar beni tanırlar sanırım . Ben kızım Bihter i büyütmekle meşgulüm.6,5 aylık oldu çok şükür. Arkadaşlar , zor zamanlar yaşadığınızı biliyorum , ama hepsi gelip geçiyor inanın ki. Bakın bana , doktorum yaşanabilecek bilumum şeyler başınıza geldi , çok dirayetli davrandınız tebrik ediyorum demişti. Sabırlı ve umutlu olun lütfen. Tıbben çözümü olmayan bi rahatsızlığımız yok çok şükür. Tabii normal hamilelikler gibi geçmiyor bizimki . Hele de daha önceden kaybın olduysa , endişe , stres peşini bırakmıyor , gün sayıyorsun resmen. ığne olayı biraz yıpratıcı oluyor . Ama çocuk özleminin kuvvetiyle herşeyin üstesinden gelebiliyorsun. Sonunda da herşeye değermiş diyorsun zaten.

Çok fırsat bulup giremiyorum ama bi umut örneği olarak iki satır yazmak istedim. Hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar. Biz zamanında çok araştırdık , doktor seçimi , diyet , iğneler , hematolog filan . Hepsini burada paylaştık , sizlere ışık olsun. Bu tecrübeler çok önemli arkadaşlar . Çünkü deneye yanıla , çok kötü tecrübeler de yaşayarak , maalesef bebeklerimizi kaybederek bazı şeyleri öğrenebildik. Buradan mümkün olduğunca paylaştık ki , hiç kimse kötü şeyler yaşamadan önlemini alsın . O yüzden buradan çok faydalanın , bildiklerinizi paylaşın , birbirinize destek olun. Herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah.Benim yapabileceğim birşey olursa özelden mesaj yazabilirsiniz , elimden geldiğince yazmaya çalışırım.

Hepiniz kendinize iyi bakın. Herkese çok sevgiler , umutlu güzel günler...

Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki

canım alınganlık yapmana gerek yok ben seni listeye ekledim fakat chery arkadaşımız eski listeyi güncellemiş ondan yoksun yeni listeyi ben haftdada bir güncelliyorum biliyorsun bu akşam görüceksin listede kendini üzülme neden seni listeye almayalım ki

ilahi gülll sen adamı gülmekten öldürürsün... kısss yazdıklarımı okuyunca utandım birden yazarken farketmemişim....
hayırlısı olsun canım inşallah.... olan herşey hayırlıdır artık kabullendiğim için canım eskisi kadar yanmıyorrr... herşey ama herşey zamanını bekliyor bakalım bizim tosba ne zaman gelmek ister... herşey hepimizin gönlüne göre olsun inşallah....

eğer bugün bu kadar güçlü ve kararlı ve de cesaretli davranabiliyorsam sizler sayesinde canlar.... hepiniz ve kuzucuklarınız Allaha emanet olsun inşallah... Hepinizden tek tek Allah razı olsun....

teşekkür ederim canım dikkate aldığın için, sağolasın.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:02 haziran 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

damlasuişci……………………37 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …35 haftalık (erkek)
elifim................................. .34 haftalık
esraben............................ ..34 haftalık (kız)
angel34............................ ..31 haftalık (erkek)
esterya............................ …31 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..31 haftalık
aslıhan1806.........................30 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..29 haftalık (kız)*
meltemcim...........................28 haftalık (kız)
iipekk.................................27 haftalık (kız)*
Reisdevrim...........................26 haftalık (erkek)
crawford...............................24haftalık (kız)
arikangul..............................23 haftalık
baharçelik............................22 haftalık (erkek)
zeynom_10..........................22 haftalık
ufkummm………………………19 haftalık (kız)
canah...................................17 haftalık
sonuyok...............................17 haftalık ( kız )
güzin75…………………………17 haftalık
büşra44.................................13 haftalık
asigul……………………………13 haftalık
sirius06................................10 haftalık
1emine1………………..……10 haftalık
sabrina22……………………9 haftalık
pınar81…………………..…7 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu maşallah bebişimize)
azdalar……………………..6 haftalık (pıt pıt seslerimiz duyulduuu)
gelevera…………………………4 haftalık(yeni hamişimiz)

Son düzenleme:
kızlar dikkatinizi çektimi hamişler bölümündeki bebek cinsiyetleri eşit durumda 7 kız 7 erkek bakalım eşitliği kim bozacak

Kızlar merhaba , listeyi görünce çok duygulandım..Bebeklerine kavuşan arkadaşlarımı da , hamile olanları da tebrik ediyorum..Melekcim , dinamiscim , sılaya , umutsevgim , cherry bebeklerine kavuşmuşlar . Allah tüm bebeklerimizi korusun , sağlıcakla büyüsünler inşallah..

Sonuyokcum , baharçelik , reisdevrim , gelevera , diğer arkadaşlarım , hamilelik haberlerinize çok sevindim.Hayırlısıyla bebeklerinize kavuşun , koklayın inşallah.. Bu arada çalıkuşum , kahvelokumum ne yaptılar , onlardan da güzel haber almayı çooook istiyorum , canlarım benim onlar da çok sıkıntı çekti , Allahım yüzlerini güldürsün inşallah bir an önce..

Herkesi öpüyorum ..Çok duygulandım gerçekten .Herkese çok sevgiler..

kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.

öncelikle söylediklerine aynen katılıyorum bende fırsat buldukça girip diğer arkadaşların olumlu düşünmelerini istiyorum..

canım seni gördüğüme çok sevindim,hamilelik dönemlerimiz birbirine yakındı aynı zamanlarda burada bulunduk bak sonunda doğumu borak bebişleri bile büyüttük..
maşallah Bihter kocaman olmuş..

benim minik kurbağam da (Hakan) 8,5 aylık oldu
bu hafta sünnet için muayenesi var doktorumuz onay verirse oğlişimiz sünnet olacak..
sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah..

hepinizi çok öpüyorum,sağlıcakla kalın

Kuzular günaydın
Kızlar ben ikili tarama için gitmiştim
Sadece ense kalınlıığ ve burun kemiğine bakılmıştı şimdi ise kan tahlili vercem birde doktorum obstetrik usg istemiş heralde buda ultrasyonla organ gelişimine bakılacak öylemi acaba hiç aranızda ikili tarama yaptıran varmı kkkuzularrr yada bu obstetrik usg oluyoyr onu bilen varmı ?

Canım ya iyiki varsınız
Sizlerin girip bizi cesaretlendirmesi bizim için okadar önemliki
Aynı zamanda çok da güzel bişey
Haala bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim a.s.
Demek oğluşun büyüdüde sünnet olacak yerim ben onu ya
İnşallah herşey sorunsuz geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…