canım beni yine yazmamışsınız, neden acaba yapmam gereken birşey mi var topik için hayırlısı yine de sizleri tanıdığıma çok memnum ve siziz çok seviyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin....
Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki
ilahi gülll sen adamı gülmekten öldürürsün... kısss yazdıklarımı okuyunca utandım birden yazarken farketmemişim....iyi aman aman sevindim kendini iyi hissetmene rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin alın yazısında bebiş yoksa yapack bişey yok hayırlısı
ben bu ay yedim kıssss zamanı kaydirigubbakcemile3
aynen benim herifte beni bulduğu yerde kaydirigubbakcemile böyle alıyo Şeniz yapıo :kedi:
hayırlısı olsun canım inşallah.... olan herşey hayırlıdır artık kabullendiğim için canım eskisi kadar yanmıyorrr... herşey ama herşey zamanını bekliyor bakalım bizim tosba ne zaman gelmek ister... herşey hepimizin gönlüne göre olsun inşallah....AYSUDEMMMMMM CNM YAAA HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI İNŞ BU AY ZAMANINDA GELSİN SENİN KIRMIZILAR AMA Bİ DAHAKİ AY GELSİN İSTEMİYORUZ GELİRDE KAPIDAN KOVARIZ MÜMKÜNSEDE 9 AY GÖRMEYELİM KENDİSİNİ YOKSAAAAAAAAAyasakkelimeGEÇİŞ İZNİ YOK DİCESS
eğer bugün bu kadar güçlü ve kararlı ve de cesaretli davranabiliyorsam sizler sayesinde canlar.... hepiniz ve kuzucuklarınız Allaha emanet olsun inşallah... Hepinizden tek tek Allah razı olsun....Merhaba arkadaşlar , naber nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyanlar beni tanırlar sanırım . Ben kızım Bihter i büyütmekle meşgulüm.6,5 aylık oldu çok şükür. Arkadaşlar , zor zamanlar yaşadığınızı biliyorum , ama hepsi gelip geçiyor inanın ki. Bakın bana , doktorum yaşanabilecek bilumum şeyler başınıza geldi , çok dirayetli davrandınız tebrik ediyorum demişti. Sabırlı ve umutlu olun lütfen. Tıbben çözümü olmayan bi rahatsızlığımız yok çok şükür. Tabii normal hamilelikler gibi geçmiyor bizimki . Hele de daha önceden kaybın olduysa , endişe , stres peşini bırakmıyor , gün sayıyorsun resmen. İğne olayı biraz yıpratıcı oluyor . Ama çocuk özleminin kuvvetiyle herşeyin üstesinden gelebiliyorsun. Sonunda da herşeye değermiş diyorsun zaten.
Çok fırsat bulup giremiyorum ama bi umut örneği olarak iki satır yazmak istedim. Hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar. Biz zamanında çok araştırdık , doktor seçimi , diyet , iğneler , hematolog filan . Hepsini burada paylaştık , sizlere ışık olsun. Bu tecrübeler çok önemli arkadaşlar . Çünkü deneye yanıla , çok kötü tecrübeler de yaşayarak , maalesef bebeklerimizi kaybederek bazı şeyleri öğrenebildik. Buradan mümkün olduğunca paylaştık ki , hiç kimse kötü şeyler yaşamadan önlemini alsın . O yüzden buradan çok faydalanın , bildiklerinizi paylaşın , birbirinize destek olun. Herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah.Benim yapabileceğim birşey olursa özelden mesaj yazabilirsiniz , elimden geldiğince yazmaya çalışırım.
Hepiniz kendinize iyi bakın. Herkese çok sevgiler , umutlu güzel günler...
canım alınganlık yapmana gerek yok ben seni listeye ekledim fakat chery arkadaşımız eski listeyi güncellemiş ondan yoksun yeni listeyi ben haftdada bir güncelliyorum biliyorsun bu akşam görüceksin listede kendini üzülme neden seni listeye almayalım ki
kı<zlar slm bu gun tetanoz aşımı yaptrdım fena kolum ağrıyo şiştii varmı boyle olan aramızda
günaydın güzellerrr..........
günaydın tatlımmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım nasılsınnn....
Merhaba arkadaşlar , naber nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyanlar beni tanırlar sanırım . Ben kızım Bihter i büyütmekle meşgulüm.6,5 aylık oldu çok şükür. Arkadaşlar , zor zamanlar yaşadığınızı biliyorum , ama hepsi gelip geçiyor inanın ki. Bakın bana , doktorum yaşanabilecek bilumum şeyler başınıza geldi , çok dirayetli davrandınız tebrik ediyorum demişti. Sabırlı ve umutlu olun lütfen. Tıbben çözümü olmayan bi rahatsızlığımız yok çok şükür. Tabii normal hamilelikler gibi geçmiyor bizimki . Hele de daha önceden kaybın olduysa , endişe , stres peşini bırakmıyor , gün sayıyorsun resmen. İğne olayı biraz yıpratıcı oluyor . Ama çocuk özleminin kuvvetiyle herşeyin üstesinden gelebiliyorsun. Sonunda da herşeye değermiş diyorsun zaten.
Çok fırsat bulup giremiyorum ama bi umut örneği olarak iki satır yazmak istedim. Hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar. Biz zamanında çok araştırdık , doktor seçimi , diyet , iğneler , hematolog filan . Hepsini burada paylaştık , sizlere ışık olsun. Bu tecrübeler çok önemli arkadaşlar . Çünkü deneye yanıla , çok kötü tecrübeler de yaşayarak , maalesef bebeklerimizi kaybederek bazı şeyleri öğrenebildik. Buradan mümkün olduğunca paylaştık ki , hiç kimse kötü şeyler yaşamadan önlemini alsın . O yüzden buradan çok faydalanın , bildiklerinizi paylaşın , birbirinize destek olun. Herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah.Benim yapabileceğim birşey olursa özelden mesaj yazabilirsiniz , elimden geldiğince yazmaya çalışırım.
Hepiniz kendinize iyi bakın. Herkese çok sevgiler , umutlu güzel günler...
öncelikle söylediklerine aynen katılıyorum bende fırsat buldukça girip diğer arkadaşların olumlu düşünmelerini istiyorum..
canım seni gördüğüme çok sevindim,hamilelik dönemlerimiz birbirine yakındı aynı zamanlarda burada bulunduk bak sonunda doğumu borak bebişleri bile büyüttük..
maşallah Bihter kocaman olmuş..
benim minik kurbağam da (Hakan) 8,5 aylık oldu
bu hafta sünnet için muayenesi var doktorumuz onay verirse oğlişimiz sünnet olacak..
sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah..
hepinizi çok öpüyorum,sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?