arkadaşlar merhaba. çoook uzun süredir giremiyordum siteye işlerim sebebiyle. size haber vermek istedim. şükürler olsun ki 14 Mayıs Cuma günü kızım Ayşe Selin dünyaya geldi.:Saruboceq:darısı tüm hamişlerin ve bebek isteyenlerin başına. öpüyorum herkesi.....
yazılarınızı okudum arkadaşlar olay gerçekten çok üzücü insani boyuttan bakıldığında ancak felakete davetiye çıkardı israil günler öncesinden almıcaz gelmeyin yada aşdod limanına indirim diye ... tabiki niye filistin yardımı israile teslim edilsin... madalyonun öbür yüzünden baktığımda birilerinin bu kaosu oluşturmak için mücadele verdiğini görüyorum ... sizin düşünceleriniz benim için çok önemli siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...
merhaba kızlar ben geldiiimmmm
bugün dra gittik vee bebişimi gördüm yüzüstü yatıyordu kıpır kıpır maşallah 153 gr olmuş cinsiyetide kız olduğu netleşti elleri ayakları iç organları hepsine bakıldı herşey yolunda çok şükür rabbime dr 3 lü teste gerek yok dedi en güvenilir ikili dedi sanırım 20. haftada renkli ultrasona giricem bu arada ben 2,5 kilo almışım off dr çok dedi zaten kilolusun dikkat et bol bol su iç dedi
baharcım seninde güzel haberlerine sevindim hep böyle güzel haberler alalım inş
aysudecim geçmiş olsun kendine iyi bak canım çok hasta olmaya başladın son zamanlarda nazar mı değdi ne canım sana
selam kızlarrr bugün randevum vardı doktorda.bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.haftasıyla uyumluymuş kuzum.7 t 4 günlük olmuş.3 hafta sonra tekrar randevum var.Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder.....
Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki
canımmmmmmmmmm.ne güzel haberler .ohhhhhh içim açıldı.ama kilo meselesi canımı sıktı.bende şimdiden 1,5 kilo aldım.banada kızar.klava: klava:
maşallahhh sizeeemerhaba kızlar ben geldiiimmmm
bugün dra gittik vee bebişimi gördüm yüzüstü yatıyordu kıpır kıpır maşallah 153 gr olmuş cinsiyetide kız olduğu netleşti elleri ayakları iç organları hepsine bakıldı herşey yolunda çok şükür rabbime dr 3 lü teste gerek yok dedi en güvenilir ikili dedi sanırım 20. haftada renkli ultrasona giricem bu arada ben 2,5 kilo almışım off dr çok dedi zaten kilolusun dikkat et bol bol su iç dedi
aysudecim geçmiş olsun kendine iyi bak canım çok hasta olmaya başladın son zamanlarda nazar mı değdi ne canım sana
kurşun döktür canım yada nazar duası okut 3gün..rabbim beterinden saklasınçokkk güzelll ... iyi olmanıza sevindim canım kilona dikkat et diyorsa mutlaka etmelisin...bende de var bişey anlamadım biri bitmeden biri başlıyor hayırlısı böyle demekki napalımmm...
allah tamamına erdirsin..gözün aydınselam kızlarrr bugün randevum vardı doktorda.bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.haftasıyla uyumluymuş kuzum.7 t 4 günlük olmuş.3 hafta sonra tekrar randevum var.Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder.....
Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki
maaşallah maaşallahmerhaba kızlar ben geldiiimmmm
çok şükürrrrrr rahatladın mı biraz hem senin grip ne oldu nasılsınselam kızlarrr bugün randevum vardı doktorda.bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.haftasıyla uyumluymuş kuzum.7 t 4 günlük olmuş.3 hafta sonra tekrar randevum var.Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder.....
tatlım sen en iyisi bu konuyu sonuyok a özelden mesaj atarak söyle sonuçta her sayfayı okuyamayabilir o kendindeki listeyi güncellerPek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki
baharımm günaydııınnn yapma ama böyle için daralmasın öğleden sonra açar hava yeniden güzelleşir opuyorumnanaktancanım gözün aydın analı babalı sağlıkla büyüsün ayşe selin prenses darısı bizlerin başına :)
kesinlikle katılıyorum tedbirsizlik ve alınmayan önlemler bu yolculuğun bu şekilde sonlanacağının göstergesiydi. ama benim hala anlam veremediğim 7 milyon nüfuslu israil bu kadar düşmanı olmasına rağmen bunca cesur tavırlar sergiliyor. aslında bu biraz amerika desteği ve israil düşmanı ülkelerin pasifliği ve organize olamamasından kaynaklanıyor. yada bu ülkelerin diplomatlarının amerikaya olan bağlılıklarından.
saol canım inşallah sonuna kadar hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz.
maşallah sizeeallahım tamamına erdirsin inşallah.
canım benim olurmu öyle şey sonuyok seni hemen ekler listeye sen üzülme tatlım :teselli:
ben daha 2,5 kg almışım birz üzüldüm ama dr um bebek iyi önemli olan o iyi gidiyorsun dedi.
HERKESE GÜNAYDIN a.s. HAVA ÇOK KÖTÜ BUGÜN İZMİRDE BUNALTICI SIKICI YAĞMUR YAĞIYO AÇIYO Bİ GARİP PUFF ÇOK SIKILRIM BÖYLE HAVADAN. YA YAĞMUR YAĞSIN YADA AÇSIN YAAAAA mafoldumben
süpperrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytcanlar merhabaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
size çok güzel bir haberim var yine:))delikafaduldendelikafadulden
gelevera hamileeeeeeeee:lepi::lepi:neti yok girip yazamıyor..
lütfen çok dua edin kızlarrr
SONUYOK Sanırım bugün listeyi güncelliyeceksin,geleverayıda uğurlu listemize ekler misin??
İyiyim canım bende 4.kez hamileyim
bu sefer ilk defa 10.haftayı geçtik şimdi 13haftalık hamileyim
düşük riskim ve rahim yetmezliği yüzünden rahim ağzına dikiş atılacak bu hafta
inşallah bu sefer bende kucağıma alabilirim canım
merhaba kızlar ben geldiiimmmm
canlar merhabaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SONUYOK Sanırım bugün listeyi güncelliyeceksin,geleverayıda uğurlu listemize ekler misin??
nazlı-87 ben de son kürtajımda aylarca ağrı ve kanama gördüm bir sürü de ilaç.ama en sonunda araştırma hastanesina gittim.oradaki doktor en ufak bir ilaç bile vermedi.£bekle kendi kendine vücut toparlanır £dedi ben de öyle yaptım ilaç falan kullanmadım.bir kaç hafta sonra düzene girdim.
canım bitanem nasıl oldun sennn..günaydın canlarrrr........... çok güzel bi haber aldık günümüz güzel geçsin inşallah..... gülüşüm inşallah sendende güzel haberler alabiliriz... hepinizi öpüyorummm arkadaşlarrr....
şekercim bi sakin ol ne güzel işte kist yok rahim temiz soğan kürünü denedin mi hiçBENDE MORAL SIFIR BU GİDİŞLE EN YAKIN DELİ HASTANESİNE YATICAM GİBİ GÖRÜNÜYO SONUM YAW BEN 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM 40GÜN SONRADA ADET DAHA DOĞRUSU KAHVERENGİ AKINTI SONRA RAHİM FİLMİ DERKEN TOPLAM 5 AYDIR ADET SONRASI KAHVERENGİ AKINTI BAŞLIYOR İLK ZAMANLAR YOĞIN ÇAMUR GİBİ SONRASI LEKEKENME DAMLA DAMLA KAÇ DOKTORA GİTTİM RAHİM TEMİZ OVERLER TEMİZ KİST YOK AKINTI KÜLTÜRÜ YAPIP İLTİHAP DEYİP İLAÇ VERİYO AMA GEÇMİYOOOOO ARTIK BIKTIM HER AY DOKTORA GİTMEKTEN KAFAYI YEMEKE ÜZEREYİM NE OLUR BİRİ YARDIM ETSİN YAAAA mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
maşallahhh sizeeekilo konusuna dikkat et canım son aylarda çok alıyosun zaten..protein ağırlıklı beslen..karbonhidratı azalt canım..herşey yolunda olması çok güzelkaydirigubbakcemile2
kurşun döktür canım yada nazar duası okut 3gün..rabbim beterinden saklasın
allah tamamına erdirsin..gözün aydın
canımmm yaaa olur mu öyle şeyy..listemizi şuan sonuyok güncelliyor
kaçırmıştır topiğe yazdığın mesajı..özeline mesaj atsana,
çok üzüldüm böyle düşünmene:çok üzgünüm:
yok cnm hiç denemedimcanım bitanem nasıl oldun sennn..
Bu ay beklemiyorum tatlım yaaa bugün 33. Günüm geçen ay 34. Günde olmuştum bekliyorum yarını zaten umutlu değilim kiiii
şekercim bi sakin ol ne güzel işte kist yok rahim temiz soğan kürünü denedin mi hiç
BENDE MORAL SIFIR BU GİDİŞLE EN YAKIN DELİ HASTANESİNE YATICAM GİBİ GÖRÜNÜYO SONUM YAW BEN 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM 40GÜN SONRADA ADET DAHA DOĞRUSU KAHVERENGİ AKINTI SONRA RAHİM FİLMİ DERKEN TOPLAM 5 AYDIR ADET SONRASI KAHVERENGİ AKINTI BAŞLIYOR İLK ZAMANLAR YOĞIN ÇAMUR GİBİ SONRASI LEKEKENME DAMLA DAMLA KAÇ DOKTORA GİTTİM RAHİM TEMİZ OVERLER TEMİZ KİST YOK AKINTI KÜLTÜRÜ YAPIP İLTİHAP DEYİP İLAÇ VERİYO AMA GEÇMİYOOOOO ARTIK BIKTIM HER AY DOKTORA GİTMEKTEN KAFAYI YEMEKE ÜZEREYİM NE OLUR BİRİ YARDIM ETSİN YAAAA mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canlar merhabaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?