Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gözün aydın analı babalı sağlıkla büyüsün ayşe selin prenses darısı bizlerin başına :)

kesinlikle katılıyorum tedbirsizlik ve alınmayan önlemler bu yolculuğun bu şekilde sonlanacağının göstergesiydi. ama benim hala anlam veremediğim 7 milyon nüfuslu israil bu kadar düşmanı olmasına rağmen bunca cesur tavırlar sergiliyor. aslında bu biraz amerika desteği ve israil düşmanı ülkelerin pasifliği ve organize olamamasından kaynaklanıyor. yada bu ülkelerin diplomatlarının amerikaya olan bağlılıklarından.

saol canım inşallah sonuna kadar hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz.

maşallah sizee allahım tamamına erdirsin inşallah.

Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki

canım benim olurmu öyle şey sonuyok seni hemen ekler listeye sen üzülme tatlım :teselli:

canımmmmmmmmmm.ne güzel haberler .ohhhhhh içim açıldı.ama kilo meselesi canımı sıktı.bende şimdiden 1,5 kilo aldım.banada kızar.klava: klava:

ben daha 2,5 kg almışım birz üzüldüm ama dr um bebek iyi önemli olan o iyi gidiyorsun dedi.

HERKESE GÜNAYDIN a.s. HAVA ÇOK KÖTÜ BUGÜN İZMİRDE BUNALTICI SIKICI YAĞMUR YAĞIYO AÇIYO Bİ GARİP PUFF ÇOK SIKILRIM BÖYLE HAVADAN. YA YAĞMUR YAĞSIN YADA AÇSIN YAAAAA mafoldumben

canlar merhabaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
size çok güzel bir haberim var yine:))delikafaduldendelikafadulden
gelevera hamileeeeeeeee:lepi::lepi:neti yok girip yazamıyor..
lütfen çok dua edin kızlarrr
SONUYOK Sanırım bugün listeyi güncelliyeceksin,geleverayıda uğurlu listemize ekler misin??

maşallahhh sizeeekilo konusuna dikkat et canım son aylarda çok alıyosun zaten..protein ağırlıklı beslen..karbonhidratı azalt canım..herşey yolunda olması çok güzelkaydirigubbakcemile2
çokkk güzelll ... iyi olmanıza sevindim canım kilona dikkat et diyorsa mutlaka etmelisin...bende de var bişey anlamadım biri bitmeden biri başlıyor hayırlısı böyle demekki napalımmm...
kurşun döktür canım yada nazar duası okut 3gün..rabbim beterinden saklasın
allah tamamına erdirsin..gözün aydın
Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki

canımmm yaaa olur mu öyle şeyy..listemizi şuan sonuyok güncelliyor
kaçırmıştır topiğe yazdığın mesajı..özeline mesaj atsana,
çok üzüldüm böyle düşünmene:çok üzgünüm:

maaşallah maaşallah canım yaa boyun ve kilon kaç ki dr sana kilolusun dediii
çok şükürrrrrr rahatladın mı biraz hem senin grip ne oldu nasılsın
tatlım sen en iyisi bu konuyu sonuyok a özelden mesaj atarak söyle sonuçta her sayfayı okuyamayabilir o kendindeki listeyi günceller
baharımm günaydııınnn yapma ama böyle için daralmasın öğleden sonra açar hava yeniden güzelleşir opuyorumnanaktan
süpperrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın,alacaksında merak etme,kendine gikkat et .

canım yaa çok sevindim iyi olmana,allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
kilolara dikkat et evt suyu eksik etme.

ayyy çok sevindimmm canım benim tebriklerr geleveracım

günaydın canlarrrr........... çok güzel bi haber aldık günümüz güzel geçsin inşallah..... gülüşüm inşallah sendende güzel haberler alabiliriz... hepinizi öpüyorummm arkadaşlarrr....

Allah gelevera arkadaşımızın gebeliğini tamamına erdirsin inş. ve yumuk yumuk ellerini sağlıcakla öpmek nasip etsin...

selam arkadaşlar ben de 3 düşük yaptım neredeyse 1 yıldır bu siteye girmiyordum .allah hepimizin yardımcısı olsun, hamile olanların da tamamına erdirsin.inşallah sağlıklı nur topu gibi bebişleriniz olur.

benden 2 aydır ara ara kahverengi sümüksü bir akıntı geliyor.kasıklarım ağrıyor.aslında doktora gidicem ama maddiyat pek el vermiyor.bildiğim kadarıyla gebe değilim,yani korunuyoruz.acaba böyle olan var mı aranızda.

Kıssssslar gÜnaydın Çok sevındım gelevera cıĞım ınŞ bu mÜbarek aylarda rabbım tamamına erdırır bebeĞını kucaĞına almakda nasıp sana ve hepımıze allah kımsenın kucaĞını boŞ bırakmasınn

BENDE MORAL SIFIR BU GıDıŞLE EN YAKIN DELı HASTANESıNE YATICAM GıBı GÖRÜNÜYO SONUM YAW BEN 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM 40GÜN SONRADA ADET DAHA DOĞRUSU KAHVERENGı AKINTI SONRA RAHıM FıLMı DERKEN TOPLAM 5 AYDIR ADET SONRASI KAHVERENGı AKINTI BAŞLIYOR ıLK ZAMANLAR YOĞIN ÇAMUR GıBı SONRASI LEKEKENME DAMLA DAMLA KAÇ DOKTORA GıTTıM RAHıM TEMıZ OVERLER TEMıZ KıST YOK AKINTI KÜLTÜRÜ YAPIP ıLTıHAP DEYıP ıLAÇ VERıYO AMA GEÇMıYOOOOO ARTIK BIKTIM HER AY DOKTORA GıTMEKTEN KAFAYI YEMEKE ÜZEREYıM NE OLUR BıRı YARDIM ETSıN YAAAA mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nazlı-87 ben de son kürtajımda aylarca ağrı ve kanama gördüm bir sürü de ilaç.ama en sonunda araştırma hastanesina gittim.oradaki doktor en ufak bir ilaç bile vermedi.£bekle kendi kendine vücut toparlanır £dedi ben de öyle yaptım ilaç falan kullanmadım.bir kaç hafta sonra düzene girdim.

cnm benim inş geçer yaa senin adına çok sevindim kullanmadağım ilaç antibiotik kalmadı bide diyorum şu soğan suyunumu denesem düzene sokuyormuş iltihap varsa akıtıyormuş ama ne bilim ilaçarda çare bulamadım artık çözüm olarak bitkisel yollara baş vurucam isyan etmiyorum rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş ama çok yoruldum daha evleneli 2 bile olmada sadece 23 yaşımdayım ama gel görki neler yaşadım yaşımdan boyumdan halada yaşıyorum tek istediğim adetlerimin düzene girmesi artık geç olmaları 37 4035 siklus ları geçtim bu ara kanamalr mahvediyor beni 5 ay oldu cnm yaaa

valla bence bu ara hiç bitkisel falan da kullanma .sağlıklı beslen ve herşeyi oluruna bırak.tabi psikoloji de çok önemli rahat olmaya çalış.ben kekik suyu içtim ,işte iltihap falan varsa temizlensin diye.o da hepten artırdı....allah şifa versin canım..

günaydın canlarrrr........... çok güzel bi haber aldık günümüz güzel geçsin inşallah..... gülüşüm inşallah sendende güzel haberler alabiliriz... hepinizi öpüyorummm arkadaşlarrr....
canım bitanem nasıl oldun sennn..
bu ay beklemiyorum tatlım yaaa bugün 33. günüm geçen ay 34. günde olmuştum bekliyorum yarını zaten umutlu değilim kiiii
şekercim bi sakin ol ne güzel işte kist yok rahim temiz soğan kürünü denedin mi hiç

ne biliyim üzüldüm ya hamilelikten mi ne duygusala geçiş yaptım.

Sabret canım kistin olmaması çok güzel, ehline düşürsün Allah derler ya İnş ehli olan bir doktora düşmemişsindir. Herşey güzel olacak kafanı yorma.

sonuyokCum benide listeye eklermisin çok üzülüyorum ikidir liste güncellemesinde yokum. şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…