benimde bildiğim kadarı ile (729)00000 ile başlayan barkotlu ürünler israil malı biraz dikkat etsek olur bu iş nasıl olsa her ürünün mutlaka bir başka markadan olanı var....
sonuyokkk canım nasıl güzel bir liste yayınlamışsın öyle. inşallah o listedeki herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır. listede olmayanlarda umarım bir an önce o listeye girerler. çok öpüyorum hepinizi beni unutmayın. bu arada bugün 25 haftamız bitiyooooooooooo:))
kızlar yazılarınızı okuduktan sonra açtım çantamdaki neskafenin barkoduna baktım ve 869 la başlıyor bu da türk malı barkodu bilmiyorumkismile
canı allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.maşallah kızına.arkadaşlar merhaba. çoook uzun süredir giremiyordum siteye işlerim sebebiyle. size haber vermek istedim. şükürler olsun ki 14 Mayıs Cuma günü kızım Ayşe Selin dünyaya geldi.:Saruboceq:darısı tüm hamişlerin ve bebek isteyenlerin başına. öpüyorum herkesi.....
arkadaşlar menşei farklı ülkelere ait olup üretimi türkiyede yapılan o kadar çok malzeme varki ayıklamak mümkün değil global dünya terimi işte tamda burda devreye giriyor... olayların çözümünü o ürünleri almamaktan yada alınması engellemekten geçmiyor bakalım diplomasi ne diyecek....
canım bu ay boynumun ağrısı için ilaç kullandım ve bebişi erteledim biliyosun.... boynum çok şükür ağrımıyor yeni yerimdende memnunum aslında insan ilişkilerinde hiç problemim olmamıştı bugüne kadar ama bu kadın farklıydı ve anlaşamadım bi türlü sıkı da tartıştık olsun napim laf istedi verdim bende cevabını..... ama büşraaaaaaaaa çokkk hastayımm acayip girip olmuşum iki gündür yatıyorum uyku tutmadı aldım yastığı kaçtım kocişin yanından adamda benim yüzümden uyuyamıyodu valla.... nasıl sabah olur bilmiyorum...
HERKESE GÜNAYDIN CUMA GÜNÜ DR A GİTTİK 2. DÜZEY USG İÇİN ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAOĞLUŞUMLA BOL BOL HASRET GİDERDİK.
UMARIM SİZLERDEDE BİR SORUN YOKTUR.
büşra canım ben doğum ve bunun dışında pek çok abul sabuk nedenden dolayı ameliyat oldum ve inan popona nasıl iğne vurulduğunda acıyosa işte o kadar acıyo ama eğer kendini kasar ve çok sterese girersen daha fazla hissedersin ve canın daha çok yanar
canım geçmiş olsun dikkat et sen uzan, dualrım seninle.bende hiç bir şey yapamaz oldum sancılarım geliyo benimde az gezinsem.oturacam öyle sanırım kokoman kuşları gibi.bugün nst ye girecem saat 4 te.bende erken doğum yapmaktan korkuyorum açıkcası.hayırlısıyla sağ sağlim doğum yaparız inşallah canım.
herkese günaydın.gülüşüm nasılsın canım?aysude gecemi girdin nete kız uyuyamadınmı en son yazdığın saat ileri baya.
BÜŞRA senin durumunda zor canım inşallah atlatırsın canım dikiş olayını.Allaha emanet olun yavruşunla ...
DİNAMİS sende iyisin sanırım arada okuyorum yazılarını .öpüyorum seni ve deniz kızını
büşra allah yar ve yardımcın olsun canım
ve daha ismini yazamadığım diğerleri hepinize mutlu ve huzurlu günler diliyorum kızlar
arkadaşlar hepinize iyi birer hafta diliyorum.ctsi doktoruma gittim.çok şükür kalp atışını gördük bebişin.doktor artı olarak elevit,progestan,birde prednol verdi.prednol ve elevit günde birer tane,progestan 2 tane.progestan rahatsız ederse birisini fitil olarak al dedi.ben ağızdan alıyorum şimdilik.birde eleviti yatarken al dedi.progestanın birini sabah alacağıma göre prednolü de sabah alsam problem olur mu acaba?bir dahaki kontrol 3 hafta sonra.bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin
selam pıhtılar nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben haftasonu annemdeydim çok güzel dinlendim..
ana gibisi yok valla,ekmek elden su gölden..hiç bişey yaptırmadı iyicie bir dinlendim moral oldu..
son aya girdim artık bende..felaket sırt ağrım var..dr çekeceksin diyor malesef çaresi yokmuş..yarım saat yatıyorum yarım saat kalkıyorum..onun dışında suan bi sıkıntım yok..eeee bir yerden çekeceğiz bizde değil mi:)))
hmm bu arada 32.haftadan sonra asprin kullanımı bebekte kalp hastalıklarına yol açıyormuş..bilgisi olan var mı ben hala devam ediyorum ama endişeliyim:sm_confused:
neyse geçmişe göz atayım bir geliyorum
ben geldimmmm doktordan.herşey yolunda çok şükür.sancılarıma normal dedi artık yaklaştın sona dedi.bende sezeryan istiyorum hem sancı çekip hem sezeryan olmak istemem dedim .güldü adam.suyu çok iç dedi.suyum biraz az gibi ama önemli derecede deil dedi.sıcaklardan dolayı çok su kaybeder vucut dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecem ve sezeryan için gün verecek doktor.nst süüper bir olay .kalp atışları güp güp ay nasıl heyecan yapıyo insan...
.ben nst ye bağlandığımda bir kadın vardı ve halime o kadar şükrettimki kadın 4 aylık hamile ve göğüsünde kitle varmış ve kansere dönmüş .vede bebeğini alacaklarmış.çok üzüldüm onunla konuşunca.yani kızlar bazen diyorum Allah bize sağlık sıhhat versinki sağlıklı evlatlarımız dünyaya gelsin.
canım yaaa seni böyle iyi görünce çok sevindim
sağlıklı sorunsuz bir doğum diliyorum şimdiden
kendine iyi bak tamammı
Canım gözün aydın
Kalp atışını dinlemek çok güzel bi duygu deilmi
İnsan çok duygulanıyor , Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder
[/QUOTE
çok tşk.büşra.sana da geçmiş olsun.sende bunları atlatıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.allah hepimize nasip etsin inşallahh
yok be büşracık daha ses seda yok bakalım ayın 3ünde kanamamın olması lazım olmazsa bikaçgün bekleyip test yapıcam ama buay ümitli değilim
yok be büşracık daha ses seda yok bakalım ayın 3ünde kanamamın olması lazım olmazsa bikaçgün bekleyip test yapıcam ama buay ümitli değilim
büşra44 canım benim evet yaa oğlum olduktan sonra giremez oldum işe başladıktan sonra fırsat buldum internete evdeyken hep oğlişle birlikteyim hiç bişey yapamıyorum
çok şükür sağlıklı büyüyor bir sıkıntımız yok
sen nasılsın umarım keyfin yerindedir
herhalde nazara geldim nereme nazar değecek bilmiyorum ama....:kedi:Canım benim ya ne oldu sana böyle nazaramı geldin çok dikkat et kendine kuzu,
Nazar duası oku kendine bol bol
Sen bize lazımsın unutma:asigim:
ayyyy inşallahhhhhh......Kuzu hiç belli olmaz belkide gelmez bu ay kırmızılar :)
Bebiş gelir inşallah hayırlısıyla
kızlar yazılarınızı okuduktan sonra açtım çantamdaki neskafenin barkoduna baktım ve 869 la başlıyor bu da türk malı barkodu bilmiyorumkismile
çokkk güzelll ... iyi olmanıza sevindim canım kilona dikkat et diyorsa mutlaka etmelisin...bende de var bişey anlamadım biri bitmeden biri başlıyor hayırlısı böyle demekki napalımmm...merhaba kızlar ben geldiiimmmm
bugün dra gittik vee bebişimi gördüm yüzüstü yatıyordu kıpır kıpır maşallah 153 gr olmuş cinsiyetide kız olduğu netleşti elleri ayakları iç organları hepsine bakıldı herşey yolunda çok şükür rabbime dr 3 lü teste gerek yok dedi en güvenilir ikili dedi sanırım 20. haftada renkli ultrasona giricem bu arada ben 2,5 kilo almışım off dr çok dedi zaten kilolusun dikkat et bol bol su iç dedi
baharcım seninde güzel haberlerine sevindim hep böyle güzel haberler alalım inş
aysudecim geçmiş olsun kendine iyi bak canım çok hasta olmaya başladın son zamanlarda nazar mı değdi ne canım sana
canım Allah tamamına erdirsin inşallah....selam kızlarrr bugün randevum vardı doktorda.bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.haftasıyla uyumluymuş kuzum.7 t 4 günlük olmuş.3 hafta sonra tekrar randevum var.Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder.....
arkadaşlar merhaba. çoook uzun süredir giremiyordum siteye işlerim sebebiyle. size haber vermek istedim. şükürler olsun ki 14 Mayıs Cuma günü kızım Ayşe Selin dünyaya geldi.:Saruboceq:darısı tüm hamişlerin ve bebek isteyenlerin başına. öpüyorum herkesi.....
sonuyokkk canım nasıl güzel bir liste yayınlamışsın öyle. inşallah o listedeki herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır. listede olmayanlarda umarım bir an önce o listeye girerler. çok öpüyorum hepinizi beni unutmayın. bu arada bugün 25 haftamız bitiyooooooooooo:))
merhaba kızlar ben geldiiimmmm
bugün dra gittik vee bebişimi gördüm yüzüstü yatıyordu kıpır kıpır maşallah 153 gr olmuş cinsiyetide kız olduğu netleşti elleri ayakları iç organları hepsine bakıldı herşey yolunda çok şükür rabbime dr 3 lü teste gerek yok dedi en güvenilir ikili dedi sanırım 20. haftada renkli ultrasona giricem bu arada ben 2,5 kilo almışım off dr çok dedi zaten kilolusun dikkat et bol bol su iç dedi
baharcım seninde güzel haberlerine sevindim hep böyle güzel haberler alalım inş
aysudecim geçmiş olsun kendine iyi bak canım çok hasta olmaya başladın son zamanlarda nazar mı değdi ne canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?