Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyokkk canım nasıl güzel bir liste yayınlamışsın öyle. inşallah o listedeki herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır. listede olmayanlarda umarım bir an önce o listeye girerler. çok öpüyorum hepinizi beni unutmayın. bu arada bugün 25 haftamız bitiyooooooooooo:))

benimde bildiğim kadarı ile (729)00000 ile başlayan barkotlu ürünler israil malı biraz dikkat etsek olur bu iş nasıl olsa her ürünün mutlaka bir başka markadan olanı var....

kızlar yazılarınızı okuduktan sonra açtım çantamdaki neskafenin barkoduna baktım ve 869 la başlıyor bu da türk malı barkodu bilmiyorumkismile

canım yaaa seni böyle iyi görünce çok sevindim
sağlıklı sorunsuz bir doğum diliyorum şimdiden
kendine iyi bak tamammı

kızlar yazılarınızı okuduktan sonra açtım çantamdaki neskafenin barkoduna baktım ve 869 la başlıyor bu da türk malı barkodu bilmiyorumkismile

arkadaşlar menşei farklı ülkelere ait olup üretimi türkiyede yapılan o kadar çok malzeme varki ayıklamak mümkün değil global dünya terimi işte tamda burda devreye giriyor... olayların çözümünü o ürünleri almamaktan yada alınması engellemekten geçmiyor bakalım diplomasi ne diyecek....

canı allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.maşallah kızına.

evet arkadaşlar sadece ürünleri almamakla olmaz.bu sadece birey olarak bizim yapabileceğimiz birşey.ama asıl olan hükümetin bu duruma sert tepkiler vermesi.ağırlığını hissettirmesi.

Canım benim ya ne oldu sana böyle nazaramı geldin çok dikkat et kendine kuzu,
Nazar duası oku kendine bol bol
Sen bize lazımsın unutma:asigim:

HERKESE GÜNAYDIN CUMA GÜNÜ DR A GİTTİK 2. DÜZEY USG İÇİN ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA OĞLUŞUMLA BOL BOL HASRET GİDERDİK.

UMARIM SİZLERDEDE BİR SORUN YOKTUR.

canım benim gözün aydın
artık yolu yarıladın ne güzel
Allahım inşallah sağlıkla doğurup kucağına almayıda nasip etsin oğluşunu

Canım kendimi alıştırdım epidurale
artık korkmuyorum stresde yapmıyorum
bi an önce şu ameliyat ipi gelsede olup kurtulsam diyorum
sen ne yapıyon kuzu nasılsın bu ay yokmu bebiş haberi senden:ecrin_bebek:

Canım kendimi alıştırdım ne yapalım yapılacaksa kaçış yok
Senin Nst nasıl çıktı canım habersiz bırakma bizi
Hem durduk yere neden korkuyorsunki erken doğum yapmaktan kuzu
Boş yere stres yapma canım öyle bişey olmayacak allahın izniyle:teselli:

büşra allah yar ve yardımcın olsun canım
ve daha ismini yazamadığım diğerleri hepinize mutlu ve huzurlu günler diliyorum kızlar

Çok saol canım benima.s.

Canım gözün aydın
Kalp atışını dinlemek çok güzel bi duygu deilmi
İnsan çok duygulanıyor , Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder

canım hadi bi gayret az kalmış ne güzel sen yolu bitirdin sayılır darısı bizlere olsun
benim doktorum yurt dışında bir seminere katılmış ve orda aspirinin zararlı olduğunu öğrenmiş kalp anamolilerine yarık damak ve dudak hikayelerine sebebiyet verebiliyormuş onun için hamileliğim başladığın da aspiri kesti sadece iğne kullanıyorum

canım ya çok şükür herşey yolundaymış
ee artık boşuna stres yapmazsın kuzu
anlatığın kadın için çok üzüldüm allahım sabır versin çok zor bi durum

canım yaaa seni böyle iyi görünce çok sevindim
sağlıklı sorunsuz bir doğum diliyorum şimdiden
kendine iyi bak tamammı

canım benim eskiden yazılarını okuyordum senin ama oğlun gelince fırsat bulup giremedin heralde sen ve oğluşun iyisinizdir inşallah

yok be büşracık daha ses seda yok bakalım ayın 3ünde kanamamın olması lazım olmazsa bikaçgün bekleyip test yapıcam ama buay ümitli değilim

büşra44 canım benim evet yaa oğlum olduktan sonra giremez oldum işe başladıktan sonra fırsat buldum internete evdeyken hep oğlişle birlikteyim hiç bişey yapamıyorum
çok şükür sağlıklı büyüyor bir sıkıntımız yok
sen nasılsın umarım keyfin yerindedir

yok be büşracık daha ses seda yok bakalım ayın 3ünde kanamamın olması lazım olmazsa bikaçgün bekleyip test yapıcam ama buay ümitli değilim

bence hiç ümidini kesme.biz eşimle 2.kürtajdan sonra 4 ay korunduk.hala da korunuyoduk.ama hamile kaldım.kısmet böyle şeyler.allah hakkında hayırlısını versin

Kuzu hiç belli olmaz belkide gelmez bu ay kırmızılar :)
Bebiş gelir inşallah hayırlısıyla

İyiyim canım bende 4.kez hamileyim
bu sefer ilk defa 10.haftayı geçtik şimdi 13haftalık hamileyim
düşük riskim ve rahim yetmezliği yüzünden rahim ağzına dikiş atılacak bu hafta
inşallah bu sefer bende kucağıma alabilirim canım

Canım benim ya ne oldu sana böyle nazaramı geldin çok dikkat et kendine kuzu,
Nazar duası oku kendine bol bol
Sen bize lazımsın unutma:asigim:
herhalde nazara geldim nereme nazar değecek bilmiyorum ama....:kedi:

Kuzu hiç belli olmaz belkide gelmez bu ay kırmızılar :)
Bebiş gelir inşallah hayırlısıyla
ayyyy inşallahhhhhh......

merhaba kızlar ben geldiiimmmm
bugün dra gittik vee bebişimi gördüm yüzüstü yatıyordu kıpır kıpır maşallah 153 gr olmuş cinsiyetide kız olduğu netleşti elleri ayakları iç organları hepsine bakıldı herşey yolunda çok şükür rabbime dr 3 lü teste gerek yok dedi en güvenilir ikili dedi sanırım 20. haftada renkli ultrasona giricem bu arada ben 2,5 kilo almışım off dr çok dedi zaten kilolusun dikkat et bol bol su iç dedi

baharcım seninde güzel haberlerine sevindim hep böyle güzel haberler alalım inş
aysudecim geçmiş olsun kendine iyi bak canım çok hasta olmaya başladın son zamanlarda nazar mı değdi ne canım sana

çokkk güzelll ... iyi olmanıza sevindim canım kilona dikkat et diyorsa mutlaka etmelisin...bende de var bişey anlamadım biri bitmeden biri başlıyor hayırlısı böyle demekki napalımmm...

selam kızlarrr bugün randevum vardı doktorda.bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.haftasıyla uyumluymuş kuzum.7 t 4 günlük olmuş.3 hafta sonra tekrar randevum var.Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder.....

canım Allah tamamına erdirsin inşallah....

canım beni yine yazmamışsınız, neden acaba yapmam gereken birşey mi var topik için hayırlısı yine de sizleri tanıdığıma çok memnum ve siziz çok seviyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

Pek listeye alınacak gibi değiliz her birkaç defa söyledim hatta kendimi ekledim ama bir sonraki listede yine silinerek liste yayınlanmış.benneyaptımki benneyaptımki

canımmmmmmmmmm.ne güzel haberler .ohhhhhh içim açıldı.ama kilo meselesi canımı sıktı.bende şimdiden 1,5 kilo aldım.banada kızar.klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…