Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selamlar cicoşlar,.sizleri özledim,uzun zamandır topiğe uğrayamadım,.hamiş arkadaşlarımız varmış,öpüyorum sizleri,vede ALLAH inşallah bisorun olmadan kucağınıza almayı nasip eder,.bu arada doğum yapan arkadaşlara bisorum olacaktı,.malum dokuz aya yakın iğne kullanıyoruz,.buda dolayısıyla vücutta olumsuz bi takım sorunlar yaratıyo,.acaba sizdede kemiklerinizde bi zayıflama yarattımı,.benim eklem yerlerim sürekli ağrıyo,birde oturup kalkarkan kemikler çıt çıt ediyo,.mafoldumben hamiş arkadaşlara bi önerim olacak,sakın ha süt ve süt ürünlerini kullanmamazlık etmeyin,.kemikler için bunlar çok önemli,.bendeniz son aylarda aksatmıştım,bacaklarım ağrıdı,vede hamilleiğimin son ayında topallamaya başlamıştım,.ALLAHA şükür geçti,.neyse görüşmek üzere ,.öpüyorum sizleri.mucuksssssssssopuyorumnanaktan

papatyasüreyya tekrar hoşgeldin....sen beni tanımıyor olabilirsin ama ben seni çok iyi tanıyorum....yazılarının,araştırmalarının bana inanılmaz faydası oldu......keşke Şen ve Celen de gelseler,topic eski verimli günlerine dönebilse........eskisi kadar sık girmeme kararı almıştım ama seni görünce yazmak istedim......tüm yaşadıklarını okudum.......Allah evladınızı bağışlasın,sabrınızın mükafatını aldınız.......umarım bu güzel duyguyu isteyen herkes yaşar....

gülüş 27 galiba antep desin, ben de kısa süreliğine antepde yaşıyorum.benim 3 kere düşüğüm oldu şu an yine düşünüyorum ,bana tavsiye edebileceğin bir uzman var mı acaba.

bana primer de ki bir erkek doktoru tavsiye ettiler ama ,artık iyi uzman birinin gözetiminde olmak istiyorum..lütfen yardımcı olursan sevinirim

slm kızlar hepinizi çok öpüyorum benim bir sorunum varrr kullandığım prednol adlı ilaç bağışıklık sistemimi biraz düşürmüş sanırım bu havada bademciklerim ağrıyor soğuk bişer yemedim içmadim offf

merhaba SONUYOKcum naber nasılsın ? hamilelik nasıl gidiyor ? kaçıncı haftadasın ? Miniğini hissetmeye başladın mı ?

şükür allahıma iyi gidiyor canım inş sonuna kadar böyle devam eder şu an 17. haftanın içindeyiz bir kızım olacak allah izin verirse henüz hareketlerini hissetmiyorum hafif seyrimeler oluyor o kadar sanırım bir kaç haftaya kadar net hissedeilirim bende dört gözle bekliyorum hareketlerini hissetmeyi canım

geçmiş olsun sana.....canım ilaçlada ilgili olabilir belki ama,havalar çok kötü,ANKARA da çok sıcakmış sanırım,terleyip soğuyunca insan hasta olabiliyor.....ANDIZ pekmezi aldı annem bana,gerçi henüz yemedim ama bağışıklık sistemine ve kansızlığa birebirmiş.....

aslıhan nasılsınız?internete girmemen için özel bir neden var mı merak ettim?

Merhaba Denden;
İyiyim canım,inşallah sende iyisindir. Oğluşum zarar görmesin diye fazla girmiyorum internete.Onun dışında bir sorun yok çok şükür. Bende ,oğlumda gayet iyiyiz. Yeni hamile olan arkadaşları okudum listeden çok ama çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.İnternete pek giremiyorum ama dualarım hep sizlerle.Hamile kalmak isteyen arkadaşlarada Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.Çok öpüyorum herkesiiiiiiii.

bende iyiyim canım teşekkür ederim...sizinde iyi olmanıza çok sevindim maşallah.....doktorun özellikle mi yasakladı diye merak etmiştim bende,gerçi Allah nasip ederse bende gebeliğimde mümkün olduğunca az nete girmeye çalışacağım.,umarım başarabilirim.......boshayallersmile

ayyyyyyyyyyyy içim bi tuuhaf oldu canlarım...su an oğlum Doruğu sallıyorum ayaklarımda ve sıze yazıyorum.bınlerce sukurler olsun .....bır zamanlar hergun saatlerce bu sayfaları okur yazardım..endıse, soru ısaretlerı, ıgneler,korku cok fenaydı.ama bıze ısık ve umut olan bızden once dogum yapan arkadasların destegıyle sakınlesırdık...sımdı sıra bızde...daha oncede yazmıstım...bı sorunuz yada problemınız olursa ozelden yazın lutfen.yardımcı olabılmeyı cok ısterım...sevınırım...
REISDEVRIM,BAHARCELIK,SONUYOK,GALEVERA kızlar adınızı okuyunca cok sevındım.cok duygulandım.hatırlıyosunuz dımı benı?
tum hamışlerımıze saglıklı gebelık ve mutlu kolay dogumlar dılıyorum. Allah yardımcınız osun...

PAPATYACIM MERYEMCIM hakan ve bıhterı de opuyum.masallah mınıklere..kopmayalım dımı???

her ıhtıyacınız oldugunda yazabılırısnız...kendınıze ve bebeıslere ıyı bakın...

sonuyokcum ama biz yarın 8 haftalık oluyoruzzzzzz.küstük amaaaaa......((((((

sidooo seni unutmak mümkünmü hayatım senin gebeliğini gün be gün takip ettik hem sevindik hem üzüldük ilk zamanlarda çok sıkıntılı geçmişti çünkü ama şükürler olsun ki tatlı bebeciğin kollarında inş bizlerde yavrularımızı kollarımıza alabiliriz
ayrıca avatarındaki senin oğluşun değil mi bu kadar mı tatlı olur ya tam ısırımlık çok şeker maşallah güle güle büyüt oğlunu arada da gel bizleri merak edersen bi bakarsın durumumuza

merhaba canım evet sünnet telaşımız var bakalım inşallah sorunsuz atlatırız
seni gördüğüme ve iyi olduğuna çok sevindim canım benim

hiç sorma canım bizde çok zorluklar çektik ilk 5 ay gaz sorunumuz felaketti,çoğu defa hastanelik olduk..
ilk 6 ay sadece anne sütü verdim ama 4.aydan sonra ufak tefek ek gıdalardan tattırdım
6.aydan sonra tamamen herşeyi yedirip içirmeye başladık
anne sütü hala devam ediyor verebildiğim kadar vericem
6 ay tek başıma evde baktım Hakan'a 6 ay bittikten sonra işe başladım
Hakan' a ablam bakıyor,o bakmasaydı işe başlamayacaktım,çünkü kimseye güvenemem oğlişimi..
birçok sıkıntı çektik doğumdan sonrada farklı sıkıntılar yaşadık elbette ama değiyor
oğlumun bir gülüşü bir kokusu dünyalara bedel benim için.
gerçekten annelik çok güzel
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
bende seni ve kızını öpüyorum canım

canım yaa seni çok iyi gördüm çok sevindim..
evet yaa bir zamanlar hergün saatlerce buraya takılırdım ama bebekler fırsat vermiyor.
ben ancak işe başladım da öyle fırsat buldum tekrar geldim buraya ..
ayy ne güzel eski arkadaşları görünce çok sevindim..öpüyorum seni..

tüm hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar
bekleyenlerede sağlıklı gebelikler diliyorum

Allah razı olsun canım ..ilacın yan etkisini okudum orda bağışıklık sistemini zayıflatıyor yazıyordu..bende de bilirsin antikorlar saçmalıyordu ya (

meraba azdalar bende elazığlıyım sen elazığlımısın Allah bebegini kucagına almayı nasip etsin

meraba arkadaşlar bir sorum olacak hamilelik döneminde 15 haftalar ve civarlaRINDA RAHıM AGRISI ÇEKEN VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVıNıRıM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…