merhaba SONUYOKcum naber nasılsın ? hamilelik nasıl gidiyor ? kaçıncı haftadasın ? Miniğini hissetmeye başladın mı ?
slm kızlar hepinizi çok öpüyorum benim bir sorunum varrrkullandığım prednol adlı ilaç bağışıklık sistemimi biraz düşürmüş sanırım bu havada bademciklerim ağrıyor soğuk bişer yemedim içmadim offf
aslıhan nasılsınız?internete girmemen için özel bir neden var mı merak ettim?
Merhaba Denden;
İyiyim canım,inşallah sende iyisindir. Oğluşum zarar görmesin diye fazla girmiyorum internete.Onun dışında bir sorun yok çok şükür. Bende ,oğlumda gayet iyiyiz. Yeni hamile olan arkadaşları okudum listeden çok ama çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.İnternete pek giremiyorum ama dualarım hep sizlerle.Hamile kalmak isteyen arkadaşlarada Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.Çok öpüyorum herkesiiiiiiii.
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:02 haziran 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
damlasuişci……………………37 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …35 haftalık (erkek)
elifim................................. .34 haftalık
esraben............................ ..34 haftalık (kız)
angel34............................ ..31 haftalık (erkek)
esterya............................ …31 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..31 haftalık
aslıhan1806.........................30 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..29 haftalık (kız)*
meltemcim...........................28 haftalık (kız)
iipekk.................................27 haftalık (kız)*
Reisdevrim...........................26 haftalık (erkek)
crawford...............................24haftalık (kız)
arikangul..............................23 haftalık
baharçelik............................22 haftalık (erkek)
zeynom_10..........................22 haftalık
ufkummm………………………19 haftalık (kız)
canah...................................17 haftalık
sonuyok...............................17 haftalık ( kız )
güzin75…………………………17 haftalık
büşra44.................................13 haftalık
asigul……………………………13 haftalık
sirius06................................10 haftalık
1emine1………………..……10 haftalık
sabrina22……………………9 haftalık
pınar81…………………..…7 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu maşallah bebişimize)
azdalar……………………..6 haftalık (pıt pıt seslerimiz duyulduuu)
gelevera…………………………4 haftalık(yeni hamişimiz)
ayyyyyyyyyyyy içim bi tuuhaf oldu canlarım...su an oğlum Doruğu sallıyorum ayaklarımda ve sıze yazıyorum.bınlerce sukurler olsun .....bır zamanlar hergun saatlerce bu sayfaları okur yazardım..endıse, soru ısaretlerı, ıgneler,korku cok fenaydı.ama bıze ısık ve umut olan bızden once dogum yapan arkadasların destegıyle sakınlesırdık...sımdı sıra bızde...daha oncede yazmıstım...bı sorunuz yada problemınız olursa ozelden yazın lutfen.yardımcı olabılmeyı cok ısterım...sevınırım...
REISDEVRIM,BAHARCELIK,SONUYOK,GALEVERA kızlar adınızı okuyunca cok sevındım.cok duygulandım.hatırlıyosunuz dımı benı?
tum hamışlerımıze saglıklı gebelık ve mutlu kolay dogumlar dılıyorum. Allah yardımcınız osun...
PAPATYACIM MERYEMCIM hakan ve bıhterı de opuyum.masallah mınıklere..kopmayalım dımı???
her ıhtıyacınız oldugunda yazabılırısnız...kendınıze ve bebeıslere ıyı bakın...
azdalarcım canım düzelttim şimdi kıyamam ben bebişinee
canım papatyam tşk ederim kısmet olursa inş bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inş seni gördüğüme ve kızının iyi olmasına çok sevindim vakit buldukça gel ki bizlerde moral bulalım
maşşallah kuzuma erkek mi oluyor artık sıkıntısız atlatırsınız inş allah yardımcınız olsun meryemcim
Merhaba meryemcim , ben de seni gördüğüme çok sevindim. Oğluna maşallah , hayırlı sünnetler diliyorum..Nasıl rahat büyütebiliyor musun ? Çalışmaya başladın mı ? Hala anne sütü alıyor mu Hakan ? Bizim ilk 6 ay biraz zorlu geçti , gaz sorunu hem bihter i hem bizi çok yordu. İlk 6 ay sadece anne sütü verdim ben , 6. ayda ufak ufak ek besin tattırmaya başlamıştık , şimdi ek besinlere tamamen geçtik. Emzirmek için çok mücadele ettim , yoruldum ama anne sütünden mahrum olmasın diye elimden geleni yaptım. Şimdilerde sütüm azaldı gibi , üzülüyorum ama napıyım . Annelik çok güzel , tüm zorluklara değiyor , sence de öyle değil mi ?
Seni de hakanı da çok öpüyorum canım. Kendinize iyi bakın , sevgiler..
ayyyyyyyyyyyy içim bi tuuhaf oldu canlarım...su an oğlum Doruğu sallıyorum ayaklarımda ve sıze yazıyorum.bınlerce sukurler olsun .....bır zamanlar hergun saatlerce bu sayfaları okur yazardım..endıse, soru ısaretlerı, ıgneler,korku cok fenaydı.ama bıze ısık ve umut olan bızden once dogum yapan arkadasların destegıyle sakınlesırdık...sımdı sıra bızde...daha oncede yazmıstım...bı sorunuz yada problemınız olursa ozelden yazın lutfen.yardımcı olabılmeyı cok ısterım...sevınırım...
REISDEVRIM,BAHARCELIK,SONUYOK,GALEVERA kızlar adınızı okuyunca cok sevındım.cok duygulandım.hatırlıyosunuz dımı benı?
tum hamışlerımıze saglıklı gebelık ve mutlu kolay dogumlar dılıyorum. Allah yardımcınız osun...
PAPATYACIM MERYEMCIM hakan ve bıhterı de opuyum.masallah mınıklere..kopmayalım dımı???
her ıhtıyacınız oldugunda yazabılırısnız...kendınıze ve bebeıslere ıyı bakın...
geçmiş olsun sana.....canım ilaçlada ilgili olabilir belki ama,havalar çok kötü,ANKARA da çok sıcakmış sanırım,terleyip soğuyunca insan hasta olabiliyor.....ANDIZ pekmezi aldı annem bana,gerçi henüz yemedim ama bağışıklık sistemine ve kansızlığa birebirmiş.....
meraba azdalar bende elazığlıyım sen elazığlımısın Allah bebegini kucagına almayı nasip etsinselam kızlarrr bugün randevum vardı doktorda.bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.haftasıyla uyumluymuş kuzum.7 t 4 günlük olmuş.3 hafta sonra tekrar randevum var.Rabbim inşallah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?