Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülaycım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Büşraaaa kuzuuummm hayırlı olsun çok güzel bir haber ooohhhh ızmir'e gitcen

Saol canım
Bilmezmiyim hiç özel sektörün zorluklarını çok şükür eşim kurtuldu artık özel sektörden
Yeni bir şehir yeni bir ev yeni bir iş yeni bir bebek bizi bekliyor inşallah kuzu
Sanki hala rüyada gibiyim akannehir

gülaycım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Büşraaaa kuzuuummm hayırlı olsun çok güzel bir haber ooohhhh İzmir'e gitcen

Çok saol kuzu evet izmire gidiyorum :)
İzmiri hiç görmemiştim ama görenler çok güzel diyor

göznaydın büşra hadi izmirli olcen kız

Evet kuzu evet
Doğudan batıya geçiyoruz :):)

Büşra umarım ızmir de iyi bir yere gidersiniz,ızmir çok güzel ama çok kötü yerleride var her şehirde olduğu gibi......ıl atamanız yapılırtorpliniz varsa hemen devreye sokun,bizi en uzak ilçeye atamışlardı,kimseyi devreye sokmamıştık,saf saf gitmiştik.........

Canım ya artık kısmet orası çünkü bizimde hiç torpilimiz yokki

oleyyyyyyyyyyyy
büşra geliyor.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oleyyyyyyyyyyyy
büşra geliyor.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kuzu ne güzel sende izmirdesin :))))) :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Artık geldiğimde bi buluşma yaparız
Başka varmı bizim topikde izmirde olan acaba

[ı]kuzular çok mutluyum çokkkkkk
hemen sizinle paylaşmak istedim
eşim memur oldu
izmir pttyi kazandı biraz önce öğrendik hemen sizinle paylaşmak istedim :)
şu özel sektörden kurtulduk yuppiiiiiiii
[/ı]

büşracım gözün aydın...inşallah herşey çok güzel olurrr.....

Sidocum merhaba canım , ben de seni gördüğüme çok sevindim.Dorukcuğum da büyümüş Allahım esirgesin. Benim kızım da büyüyor maşallah. Gerçekten herşey rüya gibi , bihteri ortamıza yatırıyoruz , bakıyoruz bakıyoruz babasıyla , biz rüyada mıyız bu güzel şey bizim mi diyoruz . Sen de öyle hissediyor musun , Allahıma çok şükür gerçekten de . Ben doğuma girerken burdaki tüm arkadaşlarımı aklımdan geçirip dua ettim , beklemek çok zor , çok iyi biliyorum , Allahım kimseyi bu yolda fazla oyalamasın , hikmetinden sual olunmaz tabii , sabırla karşılamak gerekiyor .

Canım haklısın birbirimizi kaybetmeyelim , buradaki arkadaşlara destek olalım . İlk hamilelik hem de herkesinkinden farklı bi hamilelik olunca , birilerinin desteğini çok arıyor insan.

Çok öpüyorum sidocum , seni ve oğlunu. Bihterden de öpücükler...

sevgili asigül , çarpıntıların için endişe etme canım . 4. ay civarı bende de olmuştu , tansiyonum sürekli 8-5 7-4 filandı.Son aylarda düzelmişti. Sağlıcakla kal canım..

belkide innohep olduğu için olabilir. ben iğneyi göbeğime yapıyorum halen bir sorun olmuyor. ayrıca 1 hafta bacağa bir hafta göbeğe yapmamaı dr söylemedi sadecesürekli ynı yerlere yapmamak için yapıyorum canım

ohh çok sevindim izmirimize hoşgeldin canım

gülaycım oğlun şahane maşallah ona

Kuzu ne güzel sende izmirdesin :))))) :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Artık geldiğimde bi buluşma yaparız
Başka varmı bizim topikde izmirde olan acaba

canım hayırlı olsun,,,ben izmirdeyim bornovadayım geldiğin zaman görüşürüz inşallah... bu arada senin bebiş kaç haftalık oldu herşey yolundadır umarım

büşracım gözün aydın...inşallah herşey çok güzel olurrr.....

Saol canım

saol canım :)

canım hayırlı olsun,,,ben izmirdeyim bornovadayım geldiğin zaman görüşürüz inşallah... bu arada senin bebiş kaç haftalık oldu herşey yolundadır umarım

Görüşürüz inşallah canım benim
bugün tam 14haftalık oldu bebişim

Sevgili baharçelik , tebrik ediyorum canım , oğluna sağlıcakla kavuşmanı diliyorum. Son 3 aya girmişsin ne güzel. Bu dönemde şekerine , tansiyonununa , kilo artışına ve pıhtılaşma değerlerine çok dikkat et canım. Son 3 ay hassas bi dönem oluyor. Ben 2,5 aylıkken düşük tehdidi yaşamıştım , 6. ayda gebelik şekerim çıkmıştı , bayağı bi şekerle mücadele ettim. Doğuma yakın da pıhtılaşma değerlerim acayip yükselmişti , iğneyi tam doza , 0,6 dan 1.2 ye çıkarmamıza rağmen düşmemişti , acilen doğuma alınmıştım. Seni endişelendirmek istemem kesinlikle . Şekerini , tansiyonunu , pıhtılaşma değerlerini daha iyi takip etmen için yazmak istedim. Herşey yolunda gidecek inşallah kendine ve bebeğine dikkat et yeter . Çok sevgiler canım...

Tşkr Ederim Sonuyok, ya sizden birşeyler duymak gerçekten rahatlatıyor insanı Allah razı olsun. bir yerlere gidecek halim yok bu arada evde yat yat ondan da oluyor çıkarmıyorlar beni evden bişi olacak diye.

hayırlı olsun büşracım desene bebek bereketi ile geliyor.

Amin canım darısı tüm isteyenlerin başına...

Arkadaşlar merhaba, baştan itibaren topiği okumaya başladım ancak gözlerim kaydı desem yalan olmaz. Benim sormak istediğim bir konu var. Ben 2 düşük yaptım. Ve geçen ay test yaptırdım. Faktör V Leiden Mutasyon analizi heterozigot mutasyonu ve MTHFR Gen Mutasyonu ( A1298C) heterozigot mutasyonu saptanmıştır çıktı. Bunların ne anlama geldiği ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var. Konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler...

teşekkürler GÜLÜŞ27 bilgi için.
Açıkcası şuan hiçkimseye para dökecek durumum yok.zaten sigortamız da yok.ama şu Hatem'deki bülent bey'i çok duydum.ona gideyim olmazsa.acaba testleri falan yeniden ister mi.ben daha öncekini antep üniversitesinde yaptırrmıştım.orada kan pıhtılaşması çıktı.ama neredeyse 2 yıl oldu......son doktorum da artemisten hakan yaz'dı.clxine iğne falan vermişti ama işe yaramadı 3. düşüğümü de geçen sene yaptım.Hem de ikiz di.nasip işi bakalım ,bu sefer de Bülent bey'i deneyelim inşallah iyi olur.

rica ederim canım herzaman sorabilirsin madem antepte yenisin herkonuda yardımcı olabilirim testleri tekrar istemiyor bende geçen sene antep ünide yaptırmıştım sadece inceledi tekrar istemedi doktorluğunun dışında çok iyi bir insan ve morali düzeltmeye birebir insana güven veriyor hakan yaz beni müşterimdi onuda tanıyorum ama hiç muayene olmadım aslında antepteki çoğu jinekolog benim müşterim herhastanede bitane tanıdığım dr var sen antepte napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…