Büşra çok güzel bir haber bu,hayırlı olsun.....2006 yılında bizde aynı mutluluğu yaşamıştık,özel sektör en iyi kurumda da çalışsan şu zamanda çok zorlaştı artık....sıra senin memur olmanda,aileden biriniz garantiledi ya,gerisi önemli değil aslında.......İzmir'e taşınacaksınız demek.........yeni bir hayat başlıyor sizin için............
gülaycım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Büşraaaa kuzuuummm hayırlı olsun çok güzel bir haber ooohhhh İzmir'e gitcen
göznaydın büşra hadi izmirli olcen kız
Büşra umarım İzmir de iyi bir yere gidersiniz,İzmir çok güzel ama çok kötü yerleride var her şehirde olduğu gibi......İl atamanız yapılırtorpliniz varsa hemen devreye sokun,bizi en uzak ilçeye atamışlardı,kimseyi devreye sokmamıştık,saf saf gitmiştik.........
oleyyyyyyyyyyyykUZULAR ÇOK MUTLUYUM ÇOKKKKKK
HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
EŞİM MEMUR OLDU
İZMİR PTTYİ KAZANDI BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİK HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
ŞU ÖZEL SEKTÖRDEN KURTULDUK YUPPİİİİİİİİ
oleyyyyyyyyyyyy
büşra geliyor.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
[ı]kuzular çok mutluyum çokkkkkk
hemen sizinle paylaşmak istedim
eşim memur oldu
izmir pttyi kazandı biraz önce öğrendik hemen sizinle paylaşmak istedim :)
şu özel sektörden kurtulduk yuppiiiiiiii[/ı]
sevgili asigül , çarpıntıların için endişe etme canım . 4. ay civarı bende de olmuştu , tansiyonum sürekli 8-5 7-4 filandı.Son aylarda düzelmişti. Sağlıcakla kal canım..canım slm ihtiyacınız olunca yaz demişsin benim için tam zamanı kalp çarpıntım çok fazla oluyor endişeden mi stresten mi bilmiyorum çok zorlanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum, nedir sende de oluyomuydu. baş ağrısından ölüyordum acile gittim iğne serum iyiy geldi ama kalp çarpıntım geçmedi, salak dr biride pat diye kılcal damarlarda kanama yapabilir kan sulandırıcı deyince ödüm koptu ne yapacağım çok şaşkınım. ne yapmalıyım sence
baharcım kusura bakma iğneler için katkı payı istediler benden demiştin ya benden öle bişi alınmadı hiç ben cleaxen kullanıyorum ama raporum var seninde var böyle bişi olmamamsı lazım innohep kullandığın için olabilirmi bilemiyorum
bu arada halen iğneyi göbeğine yapabiliyormusun birde demiştinki 1 hafta göbeğe 1 hafta bacağa yapıyorum drun mu öyle dedi oksa senmi öle yapıyorsun
kUZULAR ÇOK MUTLUYUM ÇOKKKKKK
HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
EŞİM MEMUR OLDU
İZMİR PTTYİ KAZANDI BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİK HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
ŞU ÖZEL SEKTÖRDEN KURTULDUK YUPPİİİİİİİİ
Kuzu ne güzel sende izmirdesin :))))) :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Artık geldiğimde bi buluşma yaparız
Başka varmı bizim topikde izmirde olan acaba
büşracım gözün aydın...inşallah herşey çok güzel olurrr.....
belkide innohep olduğu için olabilir. ben iğneyi göbeğime yapıyorum halen bir sorun olmuyor. ayrıca 1 hafta bacağa bir hafta göbeğe yapmamaı dr söylemedi sadecesürekli ynı yerlere yapmamak için yapıyorum canım
ohh çok sevindim izmirimize hoşgeldin canım
gülaycım oğlun şahane maşallah ona
canım hayırlı olsun,,,ben izmirdeyim bornovadayım geldiğin zaman görüşürüz inşallah... bu arada senin bebiş kaç haftalık oldu herşey yolundadır umarım
Sevgili baharçelik , tebrik ediyorum canım , oğluna sağlıcakla kavuşmanı diliyorum. Son 3 aya girmişsin ne güzel. Bu dönemde şekerine , tansiyonununa , kilo artışına ve pıhtılaşma değerlerine çok dikkat et canım. Son 3 ay hassas bi dönem oluyor. Ben 2,5 aylıkken düşük tehdidi yaşamıştım , 6. ayda gebelik şekerim çıkmıştı , bayağı bi şekerle mücadele ettim. Doğuma yakın da pıhtılaşma değerlerim acayip yükselmişti , iğneyi tam doza , 0,6 dan 1.2 ye çıkarmamıza rağmen düşmemişti , acilen doğuma alınmıştım. Seni endişelendirmek istemem kesinlikle . Şekerini , tansiyonunu , pıhtılaşma değerlerini daha iyi takip etmen için yazmak istedim. Herşey yolunda gidecek inşallah kendine ve bebeğine dikkat et yeter . Çok sevgiler canım...canım benim yaaa biraz oluruna bırak takmamaya çalış gülüm geçicek inşallah. :teselli:
inşallah canım hayra yor hayırlı olsun. inşallah sonunda sende o güzel duyguları tadacaksın.
ama burdaki ikonda erkek kadına bişey yapmıyo kadın saldırıda bulunuyo yanlışmıyım delikafaduldendelikafadulden
canım benim senin araştırmaların sayesinde bir çok şey öğrenmiştik. minik bihterde kocaman olmuş maşallah. seni tekrar burda görmek çok iyi geldi bana. benimde bir oğlum olcak nasipse. 6. ayın içindeyiz. inşallah ben ve diğer tm arkadaşlarda sizler gibi mis kokulularımıza kavuşuruz.
canım yaa hakanımız büyümüşte sünnet oluyomuş maşallah inşallah hiiç canı yanmadan atlatır minik prens.
ne mutlu sana bak şimdiden annelerine teşekkür ediyo minikler. inşallah en büyük mutluluğu onları kucağına aldığında yaşarsın.
canım endişelenme oluyor arada öyle ağrılar bende yaşamıştım. ama geçti.
herkese günaydın kızlar a.s.
oleyyyyyyyyyyyy
büşra geliyor.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tşkr Ederim Sonuyok, ya sizden birşeyler duymak gerçekten rahatlatıyor insanı Allah razı olsun. bir yerlere gidecek halim yok bu arada evde yat yat ondan da oluyor çıkarmıyorlar beni evden bişi olacak diye.boşuna vesvese yapıyorsun canım çarpıntın gebelikten önceleri yoksa bunu gebeliğe bağlama çok fazla bebeği düşünüp evham yaptığın için oluyordur biraz sakin ol çık dolaş unutmaya çalış kötü şeyleri bebeğin sağlıklı merak etme
mide bulantıların kesilmesi normal meraklanma fazla iştahlı olmuyor insan önceden nasıl yiyorsan öyle ye son aylarda açılırmış iştah bende fazla iştahlı değilim normal yiyorum yani aslında normali de bu bebek var diye iki katı beslenecek değiliz o zaten bizim depolarımızdan ve yediklerimizden besleniyor endişe etme
hayırlı olsun büşracım desene bebek bereketi ile geliyor.
merhaba arkadaşlar...keyifler nasıl..benim işler malum aysonu olduğundan yoğundu...okumaya çalıştım ama yazamasamda..hamilelik haberine sevindim..hamile arkadaşlarda lütfen canınızı sıkmayın..güzel şeyler düşünün..bir nevi bizden iyisiniz...ilk aşamayı atlattınız sayılır..darısı bizlerin başına...
rica ederim canım herzaman sorabilirsin madem antepte yenisin herkonuda yardımcı olabilirim testleri tekrar istemiyor bende geçen sene antep ünide yaptırmıştım sadece inceledi tekrar istemedi doktorluğunun dışında çok iyi bir insan ve morali düzeltmeye birebir insana güven veriyor hakan yaz beni müşterimdi onuda tanıyorum ama hiç muayene olmadım aslında antepteki çoğu jinekolog benim müşterim herhastanede bitane tanıdığım dr var sen antepte napıyorsunteşekkürler GÜLÜŞ27 bilgi için.
Açıkcası şuan hiçkimseye para dökecek durumum yok.zaten sigortamız da yok.ama şu Hatem'deki bülent bey'i çok duydum.ona gideyim olmazsa.acaba testleri falan yeniden ister mi.ben daha öncekini antep üniversitesinde yaptırrmıştım.orada kan pıhtılaşması çıktı.ama neredeyse 2 yıl oldu......son doktorum da artemisten hakan yaz'dı.clxine iğne falan vermişti ama işe yaramadı 3. düşüğümü de geçen sene yaptım.Hem de ikiz di.nasip işi bakalım ,bu sefer de Bülent bey'i deneyelim inşallah iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?