canım slm ihtiyacınız olunca yaz demişsin benim için tam zamanı kalp çarpıntım çok fazla oluyor endişeden mi stresten mi bilmiyorum çok zorlanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum, nedir sende de oluyomuydu. baş ağrısından ölüyordum acile gittim iğne serum iyiy geldi ama kalp çarpıntım geçmedi, salak dr biride pat diye kılcal damarlarda kanama yapabilir kan sulandırıcı deyince ödüm koptu ne yapacağım çok şaşkınım. ne yapmalıyım senceayyyyyyyyyyyy içim bi tuuhaf oldu canlarım...su an oğlum Doruğu sallıyorum ayaklarımda ve sıze yazıyorum.bınlerce sukurler olsun .....bır zamanlar hergun saatlerce bu sayfaları okur yazardım..endıse, soru ısaretlerı, ıgneler,korku cok fenaydı.ama bıze ısık ve umut olan bızden once dogum yapan arkadasların destegıyle sakınlesırdık...sımdı sıra bızde...daha oncede yazmıstım...bı sorunuz yada problemınız olursa ozelden yazın lutfen.yardımcı olabılmeyı cok ısterım...sevınırım...
REISDEVRIM,BAHARCELIK,SONUYOK,GALEVERA kızlar adınızı okuyunca cok sevındım.cok duygulandım.hatırlıyosunuz dımı benı?
tum hamışlerımıze saglıklı gebelık ve mutlu kolay dogumlar dılıyorum. Allah yardımcınız osun...
PAPATYACIM MERYEMCIM hakan ve bıhterı de opuyum.masallah mınıklere..kopmayalım dımı???
her ıhtıyacınız oldugunda yazabılırısnız...kendınıze ve bebeıslere ıyı bakın...
meraba azdalar bende elazığlıyım sen elazığlımısın Allah bebegini kucagına almayı nasip etsin
GÜNAYDIN KADER ARKİDAŞLARİİİİİİİİİİİİİİİM YİRİM SİZİ YİRİM lülülülülülü
BENDE MORAL SIFIR BU GİDİŞLE EN YAKIN DELİ HASTANESİNE YATICAM GİBİ GÖRÜNÜYO SONUM YAW BEN 29 OCAKTA KÜRTAJ OLDUM 40GÜN SONRADA ADET DAHA DOĞRUSU KAHVERENGİ AKINTI SONRA RAHİM FİLMİ DERKEN TOPLAM 5 AYDIR ADET SONRASI KAHVERENGİ AKINTI BAŞLIYOR İLK ZAMANLAR YOĞIN ÇAMUR GİBİ SONRASI LEKEKENME DAMLA DAMLA KAÇ DOKTORA GİTTİM RAHİM TEMİZ OVERLER TEMİZ KİST YOK AKINTI KÜLTÜRÜ YAPIP İLTİHAP DEYİP İLAÇ VERİYO AMA GEÇMİYOOOOO ARTIK BIKTIM HER AY DOKTORA GİTMEKTEN KAFAYI YEMEKE ÜZEREYİM NE OLUR BİRİ YARDIM ETSİN YAAAA mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızlar az Önce bİ arkadaŞım aradı 8 aylık hamİle kendİsİ geÇenlerde rÜyasında gÖrmÜŞ hamleymİŞİm bİraz karnım ÇıkmıŞ nazlı sen yoksa hamİlemİsİn demİŞ bend ewet demİŞİm Çok sevİnmİŞ demİŞ kİ (kedİsİnİn oĞlu olucak rabbİm İzİn verİrse ) desen bİzİm gelİn yolda dedİm allah tan hep rabbİm bİ yol gÖster yarabbİm dedİm bebeĞİme gİden yolda ne yapmam lazım bİr yol gÖster dedİm hanİ derler ya hamİlelerİn gÖrdÜĞÜ rÜya ettİĞİ dua kabul olurmuŞ acaba dedİm bİ İŞaretmİ geÇenlerde bende kendİmİ gÖrmÜŞtÜm hayal meyal hatırlıyorum acaba 4.cÜ gebelİĞİmde bu gÜnlerİmİ gÖrÜcem yoksa dİdİm ama takdİr-İ İlahİ sabredİyoruz hepİmİz İnŞ sonundada selamete ererİz İnŞ.
iyi aman aman sevindim kendini iyi hissetmene rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin alın yazısında bebiş yoksa yapack bişey yok hayırlısı
ben bu ay yedim kıssss zamanı kaydirigubbakcemile3
aynen benim herifte beni bulduğu yerde kaydirigubbakcemile böyle alıyo Şeniz yapıo :kedi:
Merhaba arkadaşlar , naber nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyanlar beni tanırlar sanırım . Ben kızım Bihter i büyütmekle meşgulüm.6,5 aylık oldu çok şükür. Arkadaşlar , zor zamanlar yaşadığınızı biliyorum , ama hepsi gelip geçiyor inanın ki. Bakın bana , doktorum yaşanabilecek bilumum şeyler başınıza geldi , çok dirayetli davrandınız tebrik ediyorum demişti. Sabırlı ve umutlu olun lütfen. Tıbben çözümü olmayan bi rahatsızlığımız yok çok şükür. Tabii normal hamilelikler gibi geçmiyor bizimki . Hele de daha önceden kaybın olduysa , endişe , stres peşini bırakmıyor , gün sayıyorsun resmen. İğne olayı biraz yıpratıcı oluyor . Ama çocuk özleminin kuvvetiyle herşeyin üstesinden gelebiliyorsun. Sonunda da herşeye değermiş diyorsun zaten.
Çok fırsat bulup giremiyorum ama bi umut örneği olarak iki satır yazmak istedim. Hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar. Biz zamanında çok araştırdık , doktor seçimi , diyet , iğneler , hematolog filan . Hepsini burada paylaştık , sizlere ışık olsun. Bu tecrübeler çok önemli arkadaşlar . Çünkü deneye yanıla , çok kötü tecrübeler de yaşayarak , maalesef bebeklerimizi kaybederek bazı şeyleri öğrenebildik. Buradan mümkün olduğunca paylaştık ki , hiç kimse kötü şeyler yaşamadan önlemini alsın . O yüzden buradan çok faydalanın , bildiklerinizi paylaşın , birbirinize destek olun. Herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah.Benim yapabileceğim birşey olursa özelden mesaj yazabilirsiniz , elimden geldiğince yazmaya çalışırım.
Hepiniz kendinize iyi bakın. Herkese çok sevgiler , umutlu güzel günler...
Kızlar merhaba , listeyi görünce çok duygulandım..Bebeklerine kavuşan arkadaşlarımı da , hamile olanları da tebrik ediyorum..Melekcim , dinamiscim , sılaya , umutsevgim , cherry bebeklerine kavuşmuşlar . Allah tüm bebeklerimizi korusun , sağlıcakla büyüsünler inşallah..
Sonuyokcum , baharçelik , reisdevrim , gelevera , diğer arkadaşlarım , hamilelik haberlerinize çok sevindim.Hayırlısıyla bebeklerinize kavuşun , koklayın inşallah.. Bu arada çalıkuşum , kahvelokumum ne yaptılar , onlardan da güzel haber almayı çooook istiyorum , canlarım benim onlar da çok sıkıntı çekti , Allahım yüzlerini güldürsün inşallah bir an önce..
Herkesi öpüyorum ..Çok duygulandım gerçekten .Herkese çok sevgiler..
öncelikle söylediklerine aynen katılıyorum bende fırsat buldukça girip diğer arkadaşların olumlu düşünmelerini istiyorum..
canım seni gördüğüme çok sevindim,hamilelik dönemlerimiz birbirine yakındı aynı zamanlarda burada bulunduk bak sonunda doğumu borak bebişleri bile büyüttük..
maşallah Bihter kocaman olmuş..
benim minik kurbağam da (Hakan) 8,5 aylık oldu
bu hafta sünnet için muayenesi var doktorumuz onay verirse oğlişimiz sünnet olacak..
sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah..
hepinizi çok öpüyorum,sağlıcakla kalın
mrb arkadaşlar bu sayfalar nasıl bu kadar hızla ilerliyor MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH nazar değmesin.ben çok fazla giremiyorum malesef eski sayfalaradan son 2-3 tanesine batım şimdi maşşallah kız erkek eşit ama benimkilerin cinsiyeti yok malesef bende bozamıyacam eşitliği benim ikiz bir kız ve bir erkek.artık iğne vuracağım yer kelmadı hep üstüste geliyor canım çok yanıyor ama sanırım bebişlerim kendileri için yaptığım bu iğnenin farkındalar ve iğne sonrası küçük birer tekmeyle teşekür ediyorlar ve ben tüm acıları unutuyorum.herkesi çok öpüyor kolaylıklar diliyorum.benim erkekimle kızçemi eklermisiniz rica etsem....
meraba arkadaşlar bir sorum olacak hamilelik döneminde 15 haftalar ve civarlaRINDA RAHİM AGRISI ÇEKEN VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
arkadaşlar bende bişi soracağım 12. haftaya kadar karnım acıkıyor sabahları mide bulantısı ve açlıkla uyanıyordum 13 haftaya geçince acıkmam kesildi mide bulantılarım da, yemekte yiyemiyorum, bir kilo vermişim, acaba sizin açlık durumlar ne durumda idi bu haftalarda.birde çok kötü kalp çarpıntım oluyor dr stresten demişti biraz onu duyunca rahatladım ama iki gündür yine arttı ne yapmalıyım. kendimi de rahatlatamıyorum. bana dua edin garip çok garip bir rüya gördüm. inş bebiş iyidir.
merhaba canım evet antepteyim eğer benimle çoookkk ilgilensin ve bolbol para akıtayım diyorsan eurofertilde fuat aksoy var iyi bir doktordur yok ben para akıtayım iyi bir dr olsun bana yapacaklarımı söylesin ama bir hasta ve kadın olarak benimle çok fazla ilgilenmesine gerek yok diyorsan çocuk hast karşısında muayenehanesi olan nurettin kavcı (ki benim hayatımı kurtardı) amaaa hem benim sorularıma içtenlikle cevap versin cep telefonunu her aradığımda ulaşayım sadece ve 20 TL para ödeyeyim ve bilgili araştırmacı olsub istiyorsan ki ben şu an bu dra gidiyorum hatem de bülent kahraman a gitgülüş 27 galiba antep desin, ben de kısa süreliğine antepde yaşıyorum.benim 3 kere düşüğüm oldu şu an yine düşünüyorum ,bana tavsiye edebileceğin bir uzman var mı acaba.
canııııımmmm çok özledim seniiii iyi olmana sevindimmm aayy zaman nasılda çabuk geçiyor komacan olmuşsun :CüvCüv:Merhaba Denden;
İyiyim canım,inşallah sende iyisindir. Oğluşum zarar görmesin diye fazla girmiyorum internete.Onun dışında bir sorun yok çok şükür. Bende ,oğlumda gayet iyiyiz. Yeni hamile olan arkadaşları okudum listeden çok ama çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.İnternete pek giremiyorum ama dualarım hep sizlerle.Hamile kalmak isteyen arkadaşlarada Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.Çok öpüyorum herkesiiiiiiii.
iyiyim bitanem dün test sürüşü organizasyonu vardı buyüzden giremedimgülüm nasılsın?
üfff napalım elimizde bi bu varrrrcanım benim yaaa biraz oluruna bırak takmamaya çalış gülüm geçicek inşallah. :teselli:
inşallah canım hayra yor hayırlı olsun. inşallah sonunda sende o güzel duyguları tadacaksın.
ama burdaki ikonda erkek kadına bişey yapmıyo kadın saldırıda bulunuyo yanlışmıyım delikafaduldendelikafadulden
canım benim senin araştırmaların sayesinde bir çok şey öğrenmiştik. minik bihterde kocaman olmuş maşallah. seni tekrar burda görmek çok iyi geldi bana. benimde bir oğlum olcak nasipse. 6. ayın içindeyiz. inşallah ben ve diğer tm arkadaşlarda sizler gibi mis kokulularımıza kavuşuruz.
canım yaa hakanımız büyümüşte sünnet oluyomuş maşallah inşallah hiiç canı yanmadan atlatır minik prens.
ne mutlu sana bak şimdiden annelerine teşekkür ediyo minikler. inşallah en büyük mutluluğu onları kucağına aldığında yaşarsın.
canım endişelenme oluyor arada öyle ağrılar bende yaşamıştım. ama geçti.
herkese günaydın kızlar a.s.
canım bünyeye göre hamilelikler değişir kiminde bulantı olur zayıflar kiminde bulantı olmaz kilo alır yada ne bileyim tam tersi sen içini ferah tut tamam mı ve hamileliklerde garip rüyalar görebilirsin bu çok normalarkadaşlar bende bişi soracağım 12. haftaya kadar karnım acıkıyor sabahları mide bulantısı ve açlıkla uyanıyordum 13 haftaya geçince acıkmam kesildi mide bulantılarım da, yemekte yiyemiyorum, bir kilo vermişim, acaba sizin açlık durumlar ne durumda idi bu haftalarda.birde çok kötü kalp çarpıntım oluyor dr stresten demişti biraz onu duyunca rahatladım ama iki gündür yine arttı ne yapmalıyım. kendimi de rahatlatamıyorum. bana dua edin garip çok garip bir rüya gördüm. inş bebiş iyidir.
kUZULAR ÇOK MUTLUYUM ÇOKKKKKK
HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
EŞİM MEMUR OLDU
İZMİR PTTYİ KAZANDI BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİK HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
ŞU ÖZEL SEKTÖRDEN KURTULDUK YUPPİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?