Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

denden cim mrb...

uzun zaman oldu giremiyorum bu ara çok yoğunum senin son durumu merak ettim...

doktora filan gittin mi gittiysen kime diye...ben görüştüm doktorlarımla.emboli doktorum umuttepede eray hocayı önerdi henüz gitmedim ama başka doktorda tahliller istedim folik asit filan başkıyorum..temmuz sonu filan düşünüyorum bebiş o zaman doğru eray hoca ya gidip iğnelere başlayacağım inşallah..hayırlısı olsun herkes için...

sen neler yaptın varmı bi gelişme geçmişe çok bakamıyorum...

görüşürüz...

canım slm ihtiyacınız olunca yaz demişsin benim için tam zamanı kalp çarpıntım çok fazla oluyor endişeden mi stresten mi bilmiyorum çok zorlanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum, nedir sende de oluyomuydu. baş ağrısından ölüyordum acile gittim iğne serum iyiy geldi ama kalp çarpıntım geçmedi, salak dr biride pat diye kılcal damarlarda kanama yapabilir kan sulandırıcı deyince ödüm koptu ne yapacağım çok şaşkınım. ne yapmalıyım sence

canım benim yaaa biraz oluruna bırak takmamaya çalış gülüm geçicek inşallah. :teselli:

inşallah canım hayra yor hayırlı olsun. inşallah sonunda sende o güzel duyguları tadacaksın.

ama burdaki ikonda erkek kadına bişey yapmıyo kadın saldırıda bulunuyo yanlışmıyım delikafaduldendelikafadulden

canım benim senin araştırmaların sayesinde bir çok şey öğrenmiştik. minik bihterde kocaman olmuş maşallah. seni tekrar burda görmek çok iyi geldi bana. benimde bir oğlum olcak nasipse. 6. ayın içindeyiz. inşallah ben ve diğer tm arkadaşlarda sizler gibi mis kokulularımıza kavuşuruz.

canım yaa hakanımız büyümüşte sünnet oluyomuş maşallah inşallah hiiç canı yanmadan atlatır minik prens.

ne mutlu sana bak şimdiden annelerine teşekkür ediyo minikler. inşallah en büyük mutluluğu onları kucağına aldığında yaşarsın.

meraba arkadaşlar bir sorum olacak hamilelik döneminde 15 haftalar ve civarlaRINDA RAHİM AGRISI ÇEKEN VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

canım endişelenme oluyor arada öyle ağrılar bende yaşamıştım. ama geçti.

herkese günaydın kızlar a.s.

arkadaşlar bende bişi soracağım 12. haftaya kadar karnım acıkıyor sabahları mide bulantısı ve açlıkla uyanıyordum 13 haftaya geçince acıkmam kesildi mide bulantılarım da, yemekte yiyemiyorum, bir kilo vermişim, acaba sizin açlık durumlar ne durumda idi bu haftalarda.birde çok kötü kalp çarpıntım oluyor dr stresten demişti biraz onu duyunca rahatladım ama iki gündür yine arttı ne yapmalıyım. kendimi de rahatlatamıyorum. bana dua edin garip çok garip bir rüya gördüm. inş bebiş iyidir.

boşuna vesvese yapıyorsun canım çarpıntın gebelikten önceleri yoksa bunu gebeliğe bağlama çok fazla bebeği düşünüp evham yaptığın için oluyordur biraz sakin ol çık dolaş unutmaya çalış kötü şeyleri bebeğin sağlıklı merak etme
mide bulantıların kesilmesi normal meraklanma fazla iştahlı olmuyor insan önceden nasıl yiyorsan öyle ye son aylarda açılırmış iştah bende fazla iştahlı değilim normal yiyorum yani aslında normali de bu bebek var diye iki katı beslenecek değiliz o zaten bizim depolarımızdan ve yediklerimizden besleniyor endişe etme

baharcım kusura bakma iğneler için katkı payı istediler benden demiştin ya benden öle bişi alınmadı hiç ben cleaxen kullanıyorum ama raporum var seninde var böyle bişi olmamamsı lazım innohep kullandığın için olabilirmi bilemiyorum
bu arada halen iğneyi göbeğine yapabiliyormusun birde demiştinki 1 hafta göbeğe 1 hafta bacağa yapıyorum drun mu öyle dedi oksa senmi öle yapıyorsun

merhaba arkadaşlar...keyifler nasıl..benim işler malum aysonu olduğundan yoğundu...okumaya çalıştım ama yazamasamda..hamilelik haberine sevindim..hamile arkadaşlarda lütfen canınızı sıkmayın..güzel şeyler düşünün..bir nevi bizden iyisiniz...ilk aşamayı atlattınız sayılır..darısı bizlerin başına...

gülüş 27 galiba antep desin, ben de kısa süreliğine antepde yaşıyorum.benim 3 kere düşüğüm oldu şu an yine düşünüyorum ,bana tavsiye edebileceğin bir uzman var mı acaba.
merhaba canım evet antepteyim eğer benimle çoookkk ilgilensin ve bolbol para akıtayım diyorsan eurofertilde fuat aksoy var iyi bir doktordur yok ben para akıtayım iyi bir dr olsun bana yapacaklarımı söylesin ama bir hasta ve kadın olarak benimle çok fazla ilgilenmesine gerek yok diyorsan çocuk hast karşısında muayenehanesi olan nurettin kavcı (ki benim hayatımı kurtardı) amaaa hem benim sorularıma içtenlikle cevap versin cep telefonunu her aradığımda ulaşayım sadece ve 20 TL para ödeyeyim ve bilgili araştırmacı olsub istiyorsan ki ben şu an bu dra gidiyorum hatem de bülent kahraman a git
canııııımmmm çok özledim seniiii iyi olmana sevindimmm aayy zaman nasılda çabuk geçiyor komacan olmuşsun :CüvCüv:
gülüm nasılsın?
iyiyim bitanem dün test sürüşü organizasyonu vardı buyüzden giremedim
üfff napalım elimizde bi bu varrrr
canım bünyeye göre hamilelikler değişir kiminde bulantı olur zayıflar kiminde bulantı olmaz kilo alır yada ne bileyim tam tersi sen içini ferah tut tamam mı ve hamileliklerde garip rüyalar görebilirsin bu çok normal

Teyzeleri oğlumu görmenizi istedim :))
Uzun zamandır giremedim,çocuğumun böbrekleri ile ilgili problemleri vardı.
Kısa bir süre sonra görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

gülaayyyy maşallah bebeğine canım çok tatlı kokla onu annesi benim yerime inş çözülmeyecek bir durum değildir böbrekleriyle alakalı rabbim bir an önce şifa versin kuzuna

gülaayyyy maşallah bebeğine canım çok tatlı kokla onu annesi benim yerime inş çözülmeyecek bir durum değildir böbrekleriyle alakalı rabbim bir an önce şifa versin kuzuna

kUZULAR ÇOK MUTLUYUM ÇOKKKKKK
HEMEN SıZıNLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM
EŞıM MEMUR OLDU
ıZMıR PTTYı KAZANDI BıRAZ ÖNCE ÖĞRENDıK HEMEN SıZıNLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM :)
ŞU ÖZEL SEKTÖRDEN KURTULDUK YUPPıııııııı

Büşra çok güzel bir haber bu,hayırlı olsun.....2006 yılında bizde aynı mutluluğu yaşamıştık,özel sektör en iyi kurumda da çalışsan şu zamanda çok zorlaştı artık....sıra senin memur olmanda,aileden biriniz garantiledi ya,gerisi önemli değil aslında.......İzmir'e taşınacaksınız demek.........yeni bir hayat başlıyor sizin için............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…