Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

papatyacım bende 0,6 kullanıyorum benimde 3 faktörde hetereozigot ve protein s yüksek buna karşın druma kan pıhtılaşma düzeyime bakabilirmiyiz diyorum öyle bir test yok olsa neden bakmayalım diyor üstelik bu prof izmirde en iyi proflardan güveniyorum ona fakat şimdi senin bu son aylarda pıhtılaşma düzeyi artışı olabilmesi beni tedirgin etti doğrusu her kontrolde ısrarla kan akışına bakalım diyorum 21. haftadan önce bakılmıyor diyor kan akışına bakıp ona göre doz artışı olup olmayacağına karar veririz dedi en sonunda allah yardımcımız olsun hamilelik gerçekten çokkkk zor bizim gibi gebeler için hep korku içindeyim hala bebeğime bir çorap almış değilim ya yaşamazsa ya bişi olursa diye bu tedirginliğimin biliyorum ki kucağıma almadan öncede geçmeyek inş kısmet olurda iğneler herşey bahane olur bebeğime sağsalim kavuşurum ayyy ne çoook dolmuşum kusura bakma papatya başını şişirdim canım

faktor V leiden heterozigor ve mtfhr a1298c heterozigot demek kanda pıhtılaşma var demek canım gebelikte iğne kullanman kesinlikle şart drun kilona göre iğne ve coraspin 100lük verecektir ha bu arada gebelik düşünüyorsan folik asit ve coraspin 100lük içmeye şimdiden başlamanı tavsiye ederim burada ben ve bir çok arkadaşımızın durumu böyle doğru yere geldin ama keşke böyle bir problemin olmasaydıda gelmeseydin bebeklerin için çok üzüldüm allahım doğru zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inş bu arada buraya uğrarsan çok şey öğreneciğin söyleyebilirim burada herkes başına ne geldiyse anlatıyor paylaşıyor ve kime sorsan herkes elinden geldiğince bildiğince sana cevap verecektir canım hoşçakal

Sonuyok arkadaşım bilgilendirmen için çok ama çok teşekkür ederim. Doğru yerde olduğum için bende kendimi çok şanslı hissettim. Topiği aboneliklerime ekledim bile. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

kızlar salı gunu gıtcem doktora bı kaç eksıgım var bebıse onlarıda alcagız ay cok merak edıyorum ne dıcek dok dıye bu zamana kadar hersey guzeldı ıkı hafta 37 haftalık oldum ıste bu son gunler geçmıyo nedense bı kucagıma alsam hayırlısıyla başka bısey ıstemıyom Rabbım herkese hayırlısıyla anne olmak nasıp etsın

hadi sen doğurda sıra bana gelsin canım.bende dün listeyi görünce aklıma geldin ne yaptı diye.sezeryanmı normal doğummu düşünüyordun.sanki normal doğum gibi hatırlıyorum seni.benimde kesin tarih aksilik çıkmassa 15 haziranda belli olacak.sağlıkla sıhhatle inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :Saruboceq: :Saruboceq: benim sancılar ara ara başladı .sende de varmı?
BÜŞRA canım tebrikler eşin memur olmuş.oğluşun uğurlu gelmiş bak.bizimkide babasına uğurlu geldi.doktora için ingilizceyi kazanamıyodu hep bir kaç puanla kaybediyordu kaç yıldır.çok şükür hem ingilizce hem alesi kazandı.darısı bana kpss de, sanada tabi.

canım ya 8.de bellı olcak işte bı dıyolar normal mı dıyolar sezeryan bende anlamadım bı aksılık cıkmassa normal ıstıyom aspırını 35de kestık ignler devam sancılara gelınce az az kasılma gıbı oluyo ama hıç anlamyom kı oturma kalmalar zorlaştı bıraz sık sık wcye cıkmalar bılıyosun sana ne dıyo doktor dogum konusunda isim ne dusunuyosunuz

bu arada isim kadir mert düşünüyorduk.bugün bir sitede kadir isminin önüne abdul gelmesi gerekmiş onu öğrendim .kulağına abdulkadir okutup kimliğe mert yazdırmayı düşündük bugün.bakalım hayırlısı.
bu arada kızlar doğa isimleri bebeklere konmazmış ırmak nehir taş kaya toprak.su ,
daha sonra asiye ,sanem, ecem, vb bir kaçtane okudum .bilginiz olsun.nette yazıyo zaten tercih tabiki sizlerin sadece bilgi vermek istedim.

dıs agrın için geçmış olsun cnm dedıgın gıbı dayancagız napalım benıde uyutmuyo gecelerı bıde sabah b5den 9 a kadar uyu yok donuyom duruyom yatakta ismi guzelmiş adıyla buyusun insallah bızde enes koymayı dusunuyoz ayaklarımda sısme var ama cok degıl ozellıkle sag ayagım sola gore fazla sıs corap batık falan gıremııyodum sımdı terlıkte gıyemıyom ıkı hafta once nstye baglandım ışte ıı dedı doktor bakalım canım ne olcak dua et benım için normal dogum olsun bende sezeryan ve sonrasından cok korkuyom

sezeryandanda korkuyorum,sonrasında çekeceğim ağrıdan ama ne yapalım mecbur.inşallah canım hayırşısıyla kurtulursun sende bende burdakilerde.seninkinin ismide güzel.ismiyle büyüsünler inşallah annesi.nstye bende girdim pazartesi güzeldi kalp atışlarını duymak ,doktorumda ii dedi.senin daha yakın sezeryan olursan normalde 39.haftayla 40 arası oluyo.belki aynı anda alırız kucaklarımıza.sende bana dua et canım. :Saruboceq:
meraba arkadaşım evet hamileyim 18 haftalık sen kaç haftalık hamilesin rahim ağrıları sende varmıydı

canım rahim ağrısı .adet ağrısı oluyo hamileyken.ben hep sancı çektim bir 6-7 -8.aylarda rahattım.hiç kafana takma.bende elazığ mezunuyum ünv.ten teknik eğitim yapı ressamlığı ,geçen yaz elazığdaydım çok güzel oralar

bı de cnm hanı bebek bı yerde sertlesıyo ya o zaman parmak uclarınla ovalamak ii oluyomuş dogduktan sonrada masaja devam ettıgınde cok rahatlıyomus

zehrayade hazırlıkların ne alemde bebıs ıçın

herşeyi tamam çok şükür.en son bezini biberonunu aldım..her ihtimale karşı hastane çantamız bile hazırda bekliyo.bebek odasıda çok güzel oldu.gidip gelip seviyoruz babasıyla. herşey mavi oldu.ikincide kız olursa mavilerle idare edecek artık. kaydirigubbakcemile3. bu rada zemzem suyu ve hurma okudum bugün nette.bende vardı neyseki.doğumdan hemen sonra huhrma yemek sütü arttırıyomuş.

benim solumda oğlan hep.göbeğimin tam hemen yanında sertleşiyo genelde.çok geriyo hatta bazen acı çekiyom bu yüzden.bende yapayım masaj ozaman öyle olduğunda.

evet cnm bende okudum bugun yıyorum hurma hem bebışe gelısımınde hemde dogumda kolaylık saglıyomuş dogumdan sonra dedıgın gıbı ek olarak cantaya hurmada gırcek desene

ınanırmısın benımde hem solumda yap yap ii oluyo

hatta gece ben hep sağda yatmak zorunda kalıyomezilir mezilir kaydirigubbakcemile3.sola yat diyolar ya doktoruma sordum farketmez dedi.tabi adama ezerim falan diyemedimde kaydirigubbakcemile3 .bide derler erkek çocuğu sağda olur diye.alakası yokmuş demekki

evet cnm bende okudum bugun yıyorum hurma hem bebışe gelısımınde hemde dogumda kolaylık saglıyomuş dogumdan sonra dedıgın gıbı ek olarak cantaya hurmada gırcek desene

evet ek olarak almak gerek.bebeğin damağınada sürmek iyiymiş.sünnetmiş hem.salı günü haber ver mutlaka doğum için neye karar verdiğinizi.benimki öbür salıya belli olcak.döndümü bu arada bebeğin.benimki 28 de dönmüştü hala öyle.ama inan bazen şaşıyorum bu kadar büyük şey karında nasıl katlanıyo duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…