Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay sağol canım benim benden de ona selam söyleeeee

Celen beni farkettiysen yaz tamam mı ? çıkmak zorundayım , bi de şenin cep tel i var mı mail atar mısın ? mersine gelecekti , görüşmeden gitsin istemiyorum. Cemreye öpücükler..

Canım celencİİİmmm naber ? Yakaladım senİ , gÖrÜŞemİyoruz canım
kaydirigubbakcemile3 ay basıldım yahu :kedi: gecmişi okuyordum papatyam biraz karısmıs canım sıkılıd valla görüşemedik bi?bebişin nasıl?baya büyümüştür artık
Celen beni farkettiysen yaz tamam mı ? çıkmak zorundayım , bi de şenin cep tel i var mı mail atar mısın ? mersine gelecekti , görüşmeden gitsin istemiyorum. Cemreye öpücükler..

tatlım tel no su yok ama face den senin email adresini veririm iletişime gecersiniz siz vereliniortak bizde sizi cok öptk opuyorumnanaktan

herkeslere merhaba opuyorumnanaktan cok ama cok özledim sizleri.su ara kpss derdine düştüm iice vakit ayıramadım lütfen kusuruma bakmayın :mymeka: gecmişi bi okuyim dedim ama can sıkıntısı olmus üzüldüm CADIARZU herkesler nasıl?yeni hamiş haberleri aldım cok sevindim zemuszemus allahım tamamına erdirsin.isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsın rabbim :Saruboceq:

konu kapandımı bilmiyorum ama bende düşündüklerimi yazmak istedim..okuduklarıdan sonra aklıma 3 sene önce yaptıgım tel görüşmesi geldi aklıma.dün gibi hatırlıyorum en yakın arkadasımın bana hamilelik haberini vermesini..o sevinöten ağlıodu bende neden ben deil die senağlama telefonu kapatıktan sonra oldugum yerde yere çöküp saatlerce ağlamıstım.o beni anlamıyordu bende onu...sonra benm gibi olan bir sürü insan oldugunu kesfettim..herkes bebeğini kaybediyor veya hamile kalıyordu.pür dikkat yazılanları okuyor kendime dersler cıkartıyordum.sonra farkettimki onların sevinçlerine üzülmüyor aksine cok mutlu olup hevesleniyordum..
gün geldi ben hamile kaldım.telaslandım..ya kötü birsey olursa vardı hep aklımda..yine o kişilere danıstım..sorular sordum..nerden bilebilrdim bi gün bana sorulacaktı bu sorular..
sıkıntı yasayan canlarım: sizleri cok ama cok iyi anlıyorum..neler cektiğinizi cok iyi biliyorum..burdaki herkes cok sasnlı aslında.eşlerimiz bile bu kadar anlayamz bizleri..
gün dayanısma günüdür.gün umutların doğacağı gündür..kırılmadan/kırmadan sevinçlerimizede üzüntülerimizede ortak olmalıyız.olmalıyızki daha bir cok güzel haber alabilelim..

hg din celencim özledik seniiiiiiii
sorun kapanmış görünüyor kapanmadı ise herkes birbirini anlamaya çalışırsa sorun ortadan kalkacaktır canımcım ama biraz daha hassasiyet gerektiriyora.s.

canım çok çok selam söyle kalbimizin onunla attığını söylemeyi de unutma rabbim onun da gönlüne göre versin umutlarını söndürmesin ...

tsma cım daha önce de yazmışım ancak gözünden kaçmış sanırım
Anti Tpo antikorlarım ve Anti tiroglobulin antikorlarım yüksek canım bunlar için de rednol önerdi doktorum gebelik düşünürken prednolü kullanmaya başlıyorum

canlar size sonra yeniden dönecem şimdi işlerim var görüşürüz çok öptüm hepiniziolumunekankayizsmile

canım benim ben hormon testlerim yapıldı.antikor ana pozitif çıktı.bunun üzerine doktor beni romotoğa sevk etti.oda bir sürü tetst yaptı.hepsi dna başka başka testler yaptı.hepsi negatif ama sadece ana pozitif çıktı.ileri düzey değil dedi ilaç verdi gönderdi anlamadım bende...onu sormak istemiştim...

Öncelikle hekese selamlar. Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Geçmiş yazılardan okumaya başladım ancak o kadar ilerlemişki bitirebilmek çok zor. Güzel Allahım hepimize acil şifalar verir inşallah. Bebeği olanların yada hamile kalanlarında bebeklerini bağışlar inşallah Amin.

Birazda ben kendimden bahsedeyim belki bana yol gösterir, fikir verirsiniz.

8,5 yıllık evliyim, tabi bizimde çocuğumuz olmuyor. ılk tedavimize Ege Üniversitesi Tüp Bebek Bölümünde başladık 2007 yılında ilk tüp bebek denememiz yaptık ve sonucunda ikiz bebeklerime hamile kaldım ancak 8.haftada kanamam olunca acil hastaneye yattım ve 15 gün kanama ve tedavinin ardından kürtajla bebeklerim alındı. Kalp atışlarını duymak nasip olmamıştı. Genetik test yapıldı ve bebeklerimde herhangi bir kromozom sorunu çıkmadı, yalnız benden kaynaklanan kan pıhtılaşması sorunu olabileceği ve bundan kaynaklı düşüğün gerçekleştiği söylendi.

ıkinci tüp bebek tedavimi 2008 yılında Şifa Hastanesinde başlattık ve hamilelik gerçekleşti ancak 8.haftada kontrole gittiğimizde bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve yine kürtajla bebeğim alındı. Eşimden ve benden genetik tetkik istendi, sonucunda eşimde hiçbir yoktu ve bende 13,14 +22 kromozomlarda sorun tespit edildi ve bu genetik sorunum bebeğimede geçmişti ve bebeğimde de aynı kromozomlarda sorun vardı. Birde ikinci gebeliğim süresince sürekli olarak heparin iğneleri, aspirin ve hormon takviyesi alıyordum ancak bunlar bebeğimi yaşatmak için yeterli olmadı.

Aradan nerdeyse 2 sene geçti ve geçtiğimiz Mart ayında hamile kaldığımı öğrendik. Doğal yolla hamile kalmıştım ve dünyalar bizim olmuştu. Herşey güzel gidiyordu, daha doğrusu biz öyle sanıyorduk. 6+1 günlük hamileyken kalp atışlarını duymuştuk, gelişimi çok iyiydi yani herşey yolunda gibi görünüyordu. Doktorum herhangi bir test yapmadan önlem olarak hergün Fraxiparine 0,6 kullandırdı. Ancak yine bebeğim 9+1 haftalıkken kontrole gittiğimizde bebeğimizin kalp atışları durmuştu, bana 7 haftalıkken durduğunu söyledi. Tabi tahmin edersiniz, dünyalar başımıza yıkıldı. Halen kendimizi toparlamış değiliz. Beni en çok üzen eşimin yüzündeki o hüznü görünce işte o zaman herşey dayanılmaz oluyor. Ama onu daha fazla üzmemek için kendimi toparlamaya çalıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. ışte bizim hikayemiz kısaca bu kadar.

Güzel Allahım hiçkimsenin, bizimde hevesini yarım bırakmasın Amin.

anladım canım sanırım numaramı aldın şuan pek müsait değilim ama akşam ararsan ayrıntılı konuşabiliriz kısaca geçiştirmek istemem çünkü tmm mı canım

canım allah birdaha böyle bir tecrübe yaşatmasın inş.

çok geçmiş olsun,umarım bundan sonra hayat sana hep güler.......
ne yazık ki iğne kullanırkende olumsuz sonuçlar alınabiliyor minimum düzeyde de olsa,keza bende onlardan biriyim.........ama ben şuna inanıyorum,doğa kanunlarını her zaman koruyor ve güçsüzleri elemine ediyor,hayatla mücadele edebilecek güçte ve yaradılışta bir bireye gebe kalabilmek ve onu dünyaya getirebilmek önemli olan.........ben kendimi sık sık bu şekilde motive ediyorum.....sen de dene,umarım faydası olur.....

NURDVC tatlım hoşgeldin umarım bir daha aynı acıyı yaşamaz ve birdahaki sefere sağlıkla bebeğini kucağına alırsın maalesef denden inde dediği gibi iğne kullanılmasına karşın kayıplar yaşanabiliyor

slm cnm allah bir daha yasatmasın ve sağsağlim bebişini kucağına almayı nasıp etsin. ben de izmirliyim sen hangi dr. gidiyorsun bir de pgt yöntemi ile tüp bebek yapmayı denedinizmi . cok optum opuyorumnanaktan

İnşallah canım inşallah. Biliyorum ki böyle düşünmekten başka elden birşey gelmiyor. Yapacak birşey yok nasibimizde yoksa. Teşekkürler.a.s.

Evet malesef ki öyle. Birde ben daha önce rahim filmi çektirmiştim ve rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişlerdi. Gerçi doktor bu konuda hiçbir şey söylememişti, hani gebeliğe engel olur yada olmaz veya düşüğe neden olur diye. Ama ben sayfalarda gezerken birçok insanda bu durumun da düşüğe neden olabileceği yazıyor. Dert bir değilki onun çaresini bulmaya çalışasın. Kafam çok dağınık ne yapacağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…