Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm cnm allah bir daha yasatmasın ve sağsağlim bebişini kucağına almayı nasıp etsin. ben de izmirliyim sen hangi dr. gidiyorsun bir de pgt yöntemi ile tüp bebek yapmayı denedinizmi . cok optum opuyorumnanaktan

Bize ikinci tüp bebek yaptırıp bebeğimi kaybettikten ve kromozom sorunum olduğu anlaşıldıktan sonra genetik danışmanlık almıştık ve bize bundan sonraki tüp bebek denemenizd ayrıştırma yöntemi uygulanabileceğini ve böylelikte sorunlu bebek ihtimalini en aza indirilebileceğini söylemişlerdi.

Ama ben yaşadıklarımızdan sonra tekrar tüp bebeğe cesaret edememiştim ki Allah doğal yolla hamile kalmayı nasip etmişti.

İlk önce Ege üniversitesinde tedavimi olmuştum ve özel bir doktor seçmemiştim.
İkincisini de Şifa Hastenesinde olmuştum ve doktorum Erol Tavmergendi.
Üçüncü gebeliğimde de Dokuz Eylül Üniversitesite Hasteseniden Prof.Dr. Yakup Erata'ydı.

slm cnm allah bir daha yasatmasın ve sağsağlim bebişini kucağına almayı nasıp etsin. ben de izmirliyim sen hangi dr. gidiyorsun bir de pgt yöntemi ile tüp bebek yapmayı denedinizmi . cok optum opuyorumnanaktan

Ama öyle görünüyorki bundan sonraki tedavimiz PGT yöntemiyle olacak durum onu gösteriyor.
Birde ben henüz kürtaj oldum ve bir an önce adet olup bir an önce tekrar tedaviye başlamayı istiyorum. Tabi nerden başlayacağımı da bilmeden.a.s.

kızlar.şimdi dr gidiyorum.inanın çok korkuyorum.zaten panik te biriyim.lütfen arkamdan okuyun üfleyin.inanın çok ihtiyacım var.görüşmek üzere.

canım çok geçmiş olsun inşallah yaşadığın son acı olur bu gerçekten çok zor bir durum yaşadıklarımız buarada bu 2. ve 3.kaybından sonra yakup beyin yorumu ne oldu aslında izmirdeki ii doktorlarada gitmişsin bundan sonrası için ne diyorlar sana

kızlar.şimdi dr gidiyorum.inanın çok korkuyorum.zaten panik te biriyim.lütfen arkamdan okuyun üfleyin.inanın çok ihtiyacım var.görüşmek üzere.

eminecim güzel haberler ile gel inşallah dualarım seninle canım benim bebişinde güzel tekmeler atsın sana ilerleyen günlerde inşallah a.s.

sonuyok dün yazamadım sana.. benim iki değerimde sorun vardı. mhfr heterozigottu.. ama daha ayrıntılı bakıyım.. inan senin içinde aynısı olucak. insan doğumdan sonra sanki hiç onları yaşamamış gibi oluyor.doğum ücreti diğer doktorlar ne alıyorsa hoca da aynısını almıştı. özel gazide yaptım ben doğumumu..

NURDVC çok geçmiş olsun Allah sağ salim en kısa zmanda hayırlısıyla evladına kavuşmayı naip etsin. yaşayan bilir.. çok zor ama güçlü olmak lazım her zaman ki bebeğin sana sıkı sıkı tutunabilsin.. moral çok önemli hem hamile kalmadan hem hamilelikte .. tekrar geçmiş olsun güzel haberlerini almak dileğiyle

Çok teşekkür ederim. 3.kürtajımdan sonra ki bebeğimin kromozom sonuçlarına bakacaklar ve ona göre bi tedavi uygularlarlar sanırım.

Şimde ben kromozom sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Birde haftaya yada dayanamazsam cuma günü kürtajdan sonraki ilk kontrole giderim. Bakalım ne diycekler inan bende çok merak ediyorum. İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider. a.s.

kuru dallara can veren rabbim tabiki o ol dedikten sonra hiç birşey engel değil herşeyin ir zamanı var bende kendiliğimden hamile kalan biri değildim çok bekledim imkan bile vermemiştim hamile kalacağıma ama rabbim ol dedi bunun önüne kimse geçemez sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim herkese ve içlerinde banada:Saruboceq:
Kuzular nasılsınız
Buara giremiyorum ev topluyorum
Yarında yada bugün akşamda olabilir dikiş atılacak rahim ağzına
büşra geçmiş olsun şimdiden inş rahat geçer bundan başkada bir sorun çıkmaz inş:Saruboceq:
kıssssss zilloş ismire ne zaman gelcek özledim sizi hep bakıyom faceden cemrenin fotolarına dua ediyom allahım banada böyle güzel şirin bir kız nasip eyle diye

nasıl üzüldüm anlatamam çook geçmiş olsun allahım sabırlar versin ama herşeyde bir hayır vardır muhakkak bencede ayrıştırma yöntemiyle gebeliği tekrar düşünmelisin en garanti yöntem bu gibi görünüyor şimdilik

Çok teşekkür ederim. İnşallah Güzel Allahım çocuğu olmayanlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder, olanlarıda bağışlar ve güzel günler göstermeyi nasip eder.

Hamileyken morolimin yüksek olduğunu düşünüyordum, ama demekki yeterli olmadı. Güzel dileklerin için çok teşekkürler.a.s.

eninde sonunda bizde anne olucaz tabi allah isterse. bn ege prof.larından sermet sağola gidiyorum o bana tekrarlayan düşükler sürekli tekrarlamaz bi yerde durur demişti. sabır demişti. bilmiyorum bize bol bol sabretmek ve dua etmek düşüyor. allah herkesin hakkında hayırlısını versin:çok üzgünüm:

canım bence eğer doktora tekrar muayene olacaksan bu konuyu konuş derim belki bunun için başka çareler aranabilir nedeni farklı biliyorum ama büşra arkadaşımızı mesela rahmi bugün yarın dikilecek düşük tehlikesine karşı
doktorunla oturup enine boyuna herşeyi konuşmak gerekecek

bayan pimpirik git gel hadi gelincede hemen yaz zaten cinsiyetinide söyler yani tahmin eder bende dur tahmin edeyim oğlan doğdu içime

canım tşk bende gazi düşünüyorum eşimin tanıdıkları var orda rahat olur dedi inş hele o günlere bir gelelimde sağsalim

nasıl üzüldüm anlatamam çook geçmiş olsun allahım sabırlar versin ama herşeyde bir hayır vardır muhakkak bencede ayrıştırma yöntemiyle gebeliği tekrar düşünmelisin en garanti yöntem bu gibi görünüyor şimdilik[/QUOTE]

Amin canım. Muhakkak bir hayır vardır. Şimdi nefsimize ağır geliyor ama tabi ki muhakkak bunda da bir hayır vardır. Şimdi ben sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum. Bakalım ondan sonra işler nasıl şekillecek. Yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak iyi gelecek sanırım.a.s.

Evet haklısın malesef yaşadıkça tecrübe sahibi oluyorsun. Şimdiden liste yapmaya başladım doktora söylemem gerekenleri, inşallah herşey yolunda giderse hepsini tek tek sorup cevabını bekleyeceğim, taki tatmin olana kadar peşini bırakmayacağız.a.s.

kızlar bu cumartesi izmirliler buluşcakmıyız ?kimseden ses çıkmıyor güzin75 te hastaneye yatmış 12 gündür hastanedeymiş bebişi iyi bir kızı olucakmış ama dru suyunu az bulmuş o yüzden yatmış belki o da gelir hafta sonu

gülüüüüüüüüüş tatlı ve de taze anne adayı a.s.a.s.a.s. bunlar sana zemuszemus
ah kuzum benniiiiimmmm canımıniçiiiiii çok sağol Şeniz
senin bi güzel haberini alalım valla ben direkt gönderecem o çiçekleri sanaaa
:CüvCüv: böyle ol emi hemde bir an önce sonra tepende böyle gezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…