Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergisim ayrıldınmı hastaneden... yoksam toplum sağlığı merkezine mi geçtin... merak ettim valla....

Yok canım o aralar biraz düşündüm . sonradan döner sermaye farklarını görünce vazcaydım. şimdi tokatta ki diğer iki hastane birleşti. kocaman bir hastane yapılmıştı. oraya taşındık.aslında aynı hastanedyim sadece binamız değişti ve diğer hastaneyle birleştik.....opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım... ama hastane birleşmeleri çok sancılı oluyor gerçi idari kadro bunu aşırı derecede hissediyor sağlıkçılar çok hissediyor mu bilmiyorum... hadi hayırlı olsun inşallah tebdil-i mekan ferahlığıyla gelir canım...

canım feryad cevap verememiş onu yakından takip eden biri olarak bildiğim kadarıyla sorunu cevaplayayım... feryadın 1 yıldır gebe kalma mücadelesinin ardından tedaviye karar verdiler ve eşinin muayenesinde sperm sayılarında çok ciddi düşüklük saptadılar doktorlar feryadın gebe kalmış olmasına bile şaşırdılar... sonrada tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdiler . yoksa bu durumu değiştirmek yada ekarte etmek için tüp bebek yapılmasına karar verilmedi yani...

cnm cok tskkur ederim cvbın içinopuyorumnanaktan

sağol canım teşekkür ederim net gidip geldiği için cevap veremedin bende aynılerını yazmak istemedim

Evet canım gerçekten sancılı bir süreçti adetimi bile etkiledi bu süreç 10 gün gec oldum. hiperprolaktinem olduğu için stres beni derinden etkiliyorsempatiksalakcinni idareciler zaten çok karışıklar .. Yeni yeni toparlanıoruz ..sengözlerimebaksanab

Kuzular nasılsınız
Buara giremiyorum ev topluyorum
Yarında yada bugün akşamda olabilir dikiş atılacak rahim ağzına

sağol canım teşekkür ederim net gidip geldiği için cevap veremedin bende aynılerını yazmak istemedim

feryadcım belki hatırlarsınız ozpor vardı özlem oda bu ay tüp bebek yaptırıyor. şimdi transfer aşamasında. biz özlemle aynı dönemde kromozom analizi yaptırdık bizim sonuçlarımız temiz geldi. özlemlerde bozukluk varmış. 5. geni yarıdan kopup 6. geninin kuyruğuna yapışıormuş (garip bir anlatım oldu) şimdi heyecanla ondan geleek güzel haberleri bekliyorum bakalım...olumunekankayizsmile

canım ozporu hatırlıyorum sanırım
Allah yardımcısı olsun

Büşra geçmiş olsun şimdiden inş. rahat bir şekilde atlatacaksın bunuda.....
Nergis Ozpor'a çok ama çok selam söyle,ben Face den çıktığım için görüşemiyorum onunla,inş. onun içinde hayırlısı olur.....
Feryad gül sen hep gül canım.......hayata inat gülmeye devammmmm

aaaa nergis ben ozporu çok merak ediyordum iyi mi bari morali nasıl tüp bebekte böyle bir sorun yaşanmaz mıymış?

ayyy evett hatırladım ozporu çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı bir bebeğe kavuşur...

Kuzular nasılsınız
canım geçmiş olsunnn.... inşallah güzel geçerrrr.................evi toparlarken lütfen kendini yorma.a........

aaaa nergis ben ozporu çok merak ediyordum iyi mi bari morali nasıl tüp bebekte böyle bir sorun yaşanmaz mıymış?

elde ettikleri embriyoları perinatal tanı ile kontrol etmeden yerleştirmezler canım... elde edilen embriyolardan bir hücre koparıp genetik inceleme yapıyorlar % 99 kadar sonuç veriyormuş bu işlem ve sonucta sağlıklı olan embriyoları transfer ediyorlar....

Kuzular nasılsınız
ah kuzuuuu iyi geçerde iyi sonuç alırsın inşallah canım
hıımmmmm ay inşallah iyi olurda sonuç alırlar

toparlandım canım iyiyim şimdi ama gece baş ağrısından uyuyamadım benim de boyun düzleşmesi var ya üzüntüye hiiiiiiiç gelmiyo şimdi daha iyiyim ama

aman iyi ol kuzucum.... kıyamam ben sana biliyosun.... dünde herkes işyerinde bana noldu bişey mi oldu, niye canın sıkkın, çok kötü görünüyosun falan diyolardı bugün sabah iyi toparlanmış kendine gelmişsin dediler o kadar belli ettiğimin farkında değildimm...

OZPORUN morali gayet yerinde şimdiye kadarki düşüklerinin sebebi bu olduğunu ve bununda tüp bebekle sağlıklı bebek olacağına tedavisinin bu olduğuna inancı tam dualar okuyor hatta banada önerdi belli sureler varmış. şimdilik herşey yolunda hepinizin selamını söylerim feryad ,denden ,gülüş aysude ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…