Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım kabızlığı da unutma
gülüşüm anlayacağın işin zor :))
yapma kuzum yaaa zaten spastik kolon diye spastik bi hastalığım var ve bu yıl fissürden ameliyat oldum desene bize gün kayısılı sabahlar başladı kaydirigubbakcemile3
canım progestanı aldıktan 1 ila 3 saat arasında baş dönmesi de yapar ağızdan alrsan
vajinadan alırsanda aldıktan sonra 45 dakika yatman gerek unutma tmm mı tatlım
tamam tatlım sağol bitanem
aynen öyle tatlım herşey iyi güzel olacak geçti gittiiiiii
banyo yaparken pamuğu vazelinle ve kulağını tıka su kaçmaz
Günaydınlar .... hepinize merhabalar...
artıkım yeni iş yerinde internetim var ilk olarak iş yerinden dün girdim ve artık bundan sonra da hep girecem sanırımkaydirigubbakcemile3
günaydın şekercim

iki gündür yüzümdeki ilk gülümseme sana ait tatlım sağol iyiki varsın cansıın

kızlar hepinize günaydınnn
beni hatırlarsınız umarım bir kaç zamandır girememiştim
ama tüp bebek yaptıran arkadaş gelmiş sanıyorum
bende hem hipo hipo var hemde pıhtılaşma çıktı ilk tüp denemesi dış gebelik
tüplerimde alındı tek şansım tüp bebek 2. denememiz olacak ...
kafamı hala toparlayamadımmm

kız gülüşüm senin yanına da yaklaşılmaz şimdi kaydirigubbakcemile3 ben vazkaydirigubbakcemile3geçtim sen doğur öyle gelirim ben kaydirigubbakcemile3
canım ben o sıkıntıdan dolu dolu meyve tabakları yemekle kurtulmuştum kayısı erik bunlar iyi kepek ekmeği önermişti doktorum birde lifli gıdalar yememi önermişti yanlış hatırlamıyorsam

ayyy abi yüreği işte bide benim abimin yüreği katılıktan kurtulsa keşke... Yaklaşık 2 yıldır görmüyorum .. Dün kızıyla yaklaşık 1 saat konuştuk yavrum halam çok özledim seni diyo babamı ikna edemiyorum bende gelemiyorum diyo başka da bişi demiyor... Ama kararlıymış yazın gelcem kalcam sende diyo.... Kurban olsun halası maviş prensesim benim...

geldim tabi dayanamam hasretinize ben kaydirigubbakcemile3
ah be gülüm hep derim insanım acizim bende engel olamıyorum işte içimdeki cangını bir bilsen diycem ama eminim çooooooook iyi biliyorsun mafoldumben
canım benimmmm.........

bencede bi doktora daha gitmelisin....

evet canım tüp bebek yaptırmıştım bende malesef benim negatifti sonuç tabi rabbim hayırlısını versin bakalım bizde yeniden deneyeceğiz rabbim yardım etsin

evet canım tüp bebek yaptırmıştım bende malesef benim negatifti sonuç tabi rabbim hayırlısını versin bakalım bizde yeniden deneyeceğiz rabbim yardım etsin

negatif sonuç malesef çok üzüyor insanı fakat yapacak bir şey yok elimizden geldiğince sağlam durmaya çalışıyoruz... tüp bebek sebebinizi öğrenmemde bir sakınca var mı ?
benim aşılamayla 25 haftalık düşük doğumum var... sonra tüpe geçtik ..
ama şimdi tüp bebekte bu iğne olayı nasıl oluyor bana biraz bahsedebilir misin ?

canım 2 kez yaşanan düşükten sonra yaklaşık olarak 1 yıl gebe kalmayı bekledim malesef olmadı ve tedaviye karar verdik ve bu yorucu tedavi sürecinde eşimin sperm sayısında hızlı bir düşüş olduğu gözlendi ve biz tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık
tedavi sürecindeli iğne ise şöyle regin üçüncü günü tüp bebek tedavisine başlarken clexanadlı iğnelere de başlıyorum ben ve sonucu oldığım güne kadar iğneleri vurunuyorum

ben şimdi hormon ilacı kullanıyorum günlük folik asit ve aspirin içiyorum
hematoloğa henüz gitmedim ama sanırım bu takibi kadın doğumcular yapabiliyor
of çok yorucu bir yol ewt birde üzerine başka bir sorun off allah yardımcımız olsun

kıssss bana bebeğe gerek yok mide bağırsak zaten şiş
normalde zaten sabahları günkurusu kayısı yerim 2-3 tane üstüne ılık su içerim yoksa halim harap
yooooookkk olmaaaazzzzzzz gelcen sen yanıma sarılcam sana bböööööleee sıkı sıkı olumunekankayizsmile
kuzum benim güzel arkadaşım inşallah aranız düzelir bazı erkeklerin inadı kadınlardan kötü hayırlısıyla yeğenin gelirde hasret giderirsiniz :teselli:
hayırlısıyla senden de güzel haberler alıcaz

ayyy ilahii gazman oldu bizim gülüş bencede yaklaşmayalım yanına.... sempatiksalakcinni

Ben 6 günde bir aptt kanı verdim ona göre kadın doğumcum doz ayarlaması yaptı
bende pıhtılaşmanın dışında bir sorun daha var oda antikorlarla ilgili vücudum bebeği tanımıyo ve atıyo Evet Allah yar ve yardımcımız olsun

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnn............ Allah yardımcınız olsun kıslarr........

feryad tşk. ederim cvpların için sağoll daha çok öğreneceğim şey var sanırım
henüz yönünü bilmeyen ne yapacağım konusunda fkri olmayan birim
inş. iyi bir dr. bulabilirim burdaki en büyük sıkıntım bu tüp bebeği nerde yaptıracağım?

aa sende ankarada yaşıyorsun sanırım ben il denememi genarta aysun hn.la yaptırdım ama dış gebeliğimi bilemedi ölümden döndüm sonra mecburen donmuşlarımı orda denedim fakat olmadı
nasippp diyebiliyoruz anca... sen nerde denedin ?

günaydın cnm,seni üzmesse bişey sorcam , seninle sorunlarımız benzerdi yanılmıyorsam bn de 4 defa arka arkaya kimyasal gebelik gecirdim en son martta oldu.sana tüp bebeği eşinin sperm düşüyor diye mi öner di dr.un. çünkü bana tüp bebek önermedi sansın değişmez dedi.cvp ın tskkur ederim. üzmedim dimi konuyu acınca. cok optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…