yapma kuzum yaaa zaten spastik kolon diye spastik bi hastalığım var ve bu yıl fissürden ameliyat oldum desene bize gün kayısılı sabahlar başladı kaydirigubbakcemile3canım kabızlığı da unutma
gülüşüm anlayacağın işin zor :))
tamam tatlım sağol bitanemcanım progestanı aldıktan 1 ila 3 saat arasında baş dönmesi de yapar ağızdan alrsan
vajinadan alırsanda aldıktan sonra 45 dakika yatman gerek unutma tmm mı tatlım
aynen öyle tatlım herşey iyi güzel olacak geçti gittiiiiiidün dündür,gün bugündür arkadaşlar,önümüze bakalım.....
bugün kendime tatil ilan ettim,kulağım yine ağrıyor,sanırım su kaçırıyorum,bazen kafamın üstünde delik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum -tatlicadiarzu-
günaydın şekercimGünaydınlar .... hepinize merhabalar...
artıkım yeni iş yerinde internetim var ilk olarak iş yerinden dün girdim ve artık bundan sonra da hep girecem sanırımkaydirigubbakcemile3
dün dündür,gün bugündür arkadaşlar,önümüze bakalım.....
bugün kendime tatil ilan ettim,kulağım yine ağrıyor,sanırım su kaçırıyorum,bazen kafamın üstünde delik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum -tatlicadiarzu-
yapma kuzum yaaa zaten spastik kolon diye spastik bi hastalığım var ve bu yıl fissürden ameliyat oldum desene bize gün kayısılı sabahlar başladı kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım sağol bitanem
aynen öyle tatlım herşey iyi güzel olacak geçti gittiiiiii
banyo yaparken pamuğu vazelinle ve kulağını tıka su kaçmaz
günaydın şekercim
ayyy abi yüreği işte bide benim abimin yüreği katılıktan kurtulsa keşke... Yaklaşık 2 yıldır görmüyorum .. Dün kızıyla yaklaşık 1 saat konuştuk yavrum halam çok özledim seni diyo babamı ikna edemiyorum bende gelemiyorum diyo başka da bişi demiyor... Ama kararlıymış yazın gelcem kalcam sende diyo.... Kurban olsun halası maviş prensesim benim...ya dün abimin gazabına uğradım ben dün eve gittikten sonra hastaneye gidecektim heöşire nasıl vuruyor ona bakacaktım ama sağolsun abimi birgün önce telaşlandırıp mutlaka bulmalıyız deyince sen git iğneleri al yanınada bi hemşire al işyerime gel garibim oda çok telaşlanmış bian önce olsun istemiş ayağıma kadar gelince olmaz gidin diyemedim hemşire vuramadı etim çok sıkıymış karnımı tutamadı allahtan dün şirket doktoru burdaydıda o vurdu
canım benimmmm.........geldim tabi dayanamam hasretinize ben kaydirigubbakcemile3
ah be gülüm hep derim insanım acizim bende engel olamıyorum işte içimdeki cangını bir bilsen diycem ama eminim çooooooook iyi biliyorsun mafoldumben
canım bardağın dolu tarafını görmek işte bu...hayata bu şekilde bakabildiğimiz sürece mutlu olabiliriz.......allah'ın bir mucizesine daha tanık olduk hepimiz sayende......tıbben tüpler bağlanınca gebelik mümkün değil deniyor oysa,yeterki allah izin versin,olmayacak şey yok.........
Bakalım walla ya,her duştan sonra kulağım ağrıyor,başka bir doktora daha mı gitsem acaba???
kızlar hepinize günaydınnn
beni hatırlarsınız umarım bir kaç zamandır girememiştim
ama tüp bebek yaptıran arkadaş gelmiş sanıyorum
bende hem hipo hipo var hemde pıhtılaşma çıktı ilk tüp denemesi dış gebelik
tüplerimde alındı tek şansım tüp bebek 2. denememiz olacak ...
kafamı hala toparlayamadımmm
evet canım tüp bebek yaptırmıştım bende malesef benim negatifti sonuç tabi rabbim hayırlısını versin bakalım bizde yeniden deneyeceğiz rabbim yardım etsin
kıssss bana bebeğe gerek yok mide bağırsak zaten şişkız gülüşüm senin yanına da yaklaşılmaz şimdi kaydirigubbakcemile3 ben vazkaydirigubbakcemile3geçtim sen doğur öyle gelirim benkaydirigubbakcemile3
canım ben o sıkıntıdan dolu dolu meyve tabakları yemekle kurtulmuştum kayısı erik bunlar iyi kepek ekmeği önermişti doktorum birde lifli gıdalar yememi önermişti yanlış hatırlamıyorsam
kuzum benim güzel arkadaşım inşallah aranız düzelir bazı erkeklerin inadı kadınlardan kötü hayırlısıyla yeğenin gelirde hasret giderirsiniz :teselli:ayyy abi yüreği işte bide benim abimin yüreği katılıktan kurtulsa keşke... Yaklaşık 2 yıldır görmüyorum .. Dün kızıyla yaklaşık 1 saat konuştuk yavrum halam çok özledim seni diyo babamı ikna edemiyorum bende gelemiyorum diyo başka da bişi demiyor... Ama kararlıymış yazın gelcem kalcam sende diyo.... Kurban olsun halası maviş prensesim benim...
canım benimmmm.........
bencede bi doktora daha gitmelisin....
hayırlısıyla senden de güzel haberler alıcazevet canım tüp bebek yaptırmıştım bende malesef benim negatifti sonuç tabi rabbim hayırlısını versin bakalım bizde yeniden deneyeceğiz rabbim yardım etsin
kız gülüşüm senin yanına da yaklaşılmaz şimdi kaydirigubbakcemile3 ben vazkaydirigubbakcemile3geçtim sen doğur öyle gelirim benkaydirigubbakcemile3
canım ben o sıkıntıdan dolu dolu meyve tabakları yemekle kurtulmuştum kayısı erik bunlar iyi kepek ekmeği önermişti doktorum birde lifli gıdalar yememi önermişti yanlış hatırlamıyorsam
ben şimdi hormon ilacı kullanıyorum günlük folik asit ve aspirin içiyorum
hematoloğa henüz gitmedim ama sanırım bu takibi kadın doğumcular yapabiliyor
of çok yorucu bir yol ewt birde üzerine başka bir sorun off allah yardımcımız olsun
kıssss bana bebeğe gerek yok mide bağırsak zaten şiş
normalde zaten sabahları günkurusu kayısı yerim 2-3 tane üstüne ılık su içerim yoksa halim harap
yooooookkk olmaaaazzzzzzz gelcen sen yanıma sarılcam sana bböööööleee sıkı sıkı olumunekankayizsmile
kuzum benim güzel arkadaşım inşallah aranız düzelir bazı erkeklerin inadı kadınlardan kötü hayırlısıyla yeğenin gelirde hasret giderirsiniz :teselli:
hayırlısıyla senden de güzel haberler alıcaz
ayyy ilahii gazman oldu bizim gülüş bencede yaklaşmayalım yanına.... sempatiksalakcinni
ben şimdi hormon ilacı kullanıyorum günlük folik asit ve aspirin içiyorum
hematoloğa henüz gitmedim ama sanırım bu takibi kadın doğumcular yapabiliyor
of çok yorucu bir yol ewt birde üzerine başka bir sorun off allah yardımcımız olsun
Ben 6 günde bir aptt kanı verdim ona göre kadın doğumcum doz ayarlaması yaptı
bende pıhtılaşmanın dışında bir sorun daha var oda antikorlarla ilgili vücudum bebeği tanımıyo ve atıyoEvet Allah yar ve yardımcımız olsun
aminnnnnnn............ Allah yardımcınız olsun kıslarr........
canım 2 kez yaşanan düşükten sonra yaklaşık olarak 1 yıl gebe kalmayı bekledim malesef olmadı ve tedaviye karar verdik ve bu yorucu tedavi sürecinde eşimin sperm sayısında hızlı bir düşüş olduğu gözlendi ve biz tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık
tedavi sürecindeli iğne ise şöyle regin üçüncü günü tüp bebek tedavisine başlarken clexanadlı iğnelere de başlıyorum ben ve sonucu oldığım güne kadar iğneleri vurunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?