kıs ne zaman menşur oldu arabambenim şöhretim daha büyüktür ha-tatlicadiarzu-
emine güzel haberlerle geleceksin canım.........hiiiiç korkma......
Seda resimdeki senin oğlun mu?maşallahAllah bağışlasın,çok tatlı yaaaa yerim ben onu yerimmmmmm
Gülüm hadi git gel sende bakalım..........9 doğurmak deyimi bizim topicte 99 doğurmak olacak walla,hepimiz hamilelerimizle tüm periyotları takip ediyoruz........bir ara bizim doğum ekibimizde vardı di mi:roflol:
ben bizim arabayı sevmiyorummmmm.....eski arabamızı istiyorummm....
ben bizim arabayı sevmiyorummmmm.....eski arabamızı istiyorummm....
bende özledim arabamı inşallah kısa zamanda tekrar arabam olur yaaaa.... ev alırken satmak zorunda kalmıştıkkk....özledim keratayı....
kaydirigubbakcemile3 doğurtmaktan anlamam ama suyu ısıtabilirm ben
senin benim mi var kuzu sen evin önüne çık seslen ben gelir alır bırakırım istediğin yere
ben doğurturum.... doğum maketleri üzerinde az doğum yaptırtmadık... bi anne maket vardı bide bebiş maket. maket bebişi anne maketinin karnında biyer yapmışlar ordan sokup alttan çıkartıyoduk ayy ne heyecandı yarabbim sanki gerçekten birisi doğum yapıyo gibi çığlıklar falan atıyoduk sonrada dönüp halimize gülüyoduk...... ama maket bebiş çoookkk tatlıydı yaaa......
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:)) Allah canını almaya emi :roflol:
merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır giremedim. kızlar 12 gündür hastanedeydim kızımın suyu azmış tedbir olarak yatırdılar ama yapılabilecek birşey yokmuş ancak 22-24 haftalarda öğrenebilirmişiz neden kaynaklandığını doktorum inşallah 30'lu haftalara gelebiliriz diyor
merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır giremedim. kızlar 12 gündür hastanedeydim kızımın suyu azmış tedbir olarak yatırdılar ama yapılabilecek birşey yokmuş ancak 22-24 haftalarda öğrenebilirmişiz neden kaynaklandığını doktorum inşallah 30'lu haftalara gelebiliriz diyor
ben annenin elini tutabilirim,saçını düzeltirim,terini silerim,yaaaaaaa.........
ayyy karnım ağrıdı gülmektenn.... iş başa düştü tamam ben doğurturummm.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayyyy ben senin o güzel gönlünü yerimmm yerimmm....
ayyy karnım ağrıdı gülmektenn.... iş başa düştü tamam ben doğurturummm.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tsma canım okur musun ?
Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi"...... var!. Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. . . !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?