canım benim çok güzel yaaa.ben ağlamadan okuyamam bunu herhalde...şimdi okurken bile gözlerim doldu valla...biçare değilsin yaradan sana yar::.....başka söze ne gerek değil mi:)
merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır giremedim. kızlar 12 gündür hastanedeydim kızımın suyu azmış tedbir olarak yatırdılar ama yapılabilecek birşey yokmuş ancak 22-24 haftalarda öğrenebilirmişiz neden kaynaklandığını doktorum inşallah 30'lu haftalara gelebiliriz diyor
kızlar bu cumartesi izmirliler buluşcakmıyız ?kimseden ses çıkmıyor güzin75 te hastaneye yatmış 12 gündür hastanedeymiş bebişi iyi bir kızı olucakmış ama dru suyunu az bulmuş o yüzden yatmış belki o da gelir hafta sonu
aysude,feryad,denden,meldal hepinize teşekkür ederim.biz bugün 18+1 olduk .eşime hemen armut aldırıyorum.
ahhh canım benim telde de konuştuk ama tatlı kızına kavuşucaksın merak etme sadece sakin ol istirahat et herşey yolunda gidecek dualarım seninle allahım gönlüne göre versin canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz uzun zamandır giremedim. kızlar 12 gündür hastanedeydim kızımın suyu azmış tedbir olarak yatırdılar ama yapılabilecek birşey yokmuş ancak 22-24 haftalarda öğrenebilirmişiz neden kaynaklandığını doktorum inşallah 30'lu haftalara gelebiliriz diyor
sonuyok varya bende bugün onu düşünüyordum sen benden önce yazdın ne yapacağız buluşmayacakmıyız bahardan haber yok kaç gündür
aysude,feryad,denden,meldal hepinize teşekkür ederim.biz bugün 18+1 olduk .eşime hemen armut aldırıyorum.
canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.... seni öyle iyi anlıyorumki ... en son kaybettiğim bebeğim kromozom anomaliliydi..... bizde sorun yok ama tekrarlama ihtimali tabiki var.... inşallah en kısa zamanda istediğine kavuşursun... çok duygulandım o yüzden ne yazacağımıda bilemedim... umarım bundan sonra hiç sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına....
Güzel dileklerin kabul olur inşallah ben, sen ve bütün bebek özlemi çekenler için. a.s.
denden evet canım benim oğlan:))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canlar fazla duramayacağım iş yerine geri döndüm müşteri başımda
kese 7 mm kalp atışını düymadan dr rahat olamayacağını söyledi kese büyüklüğüne göre 3,5 4 haftalık görünüyormuş ama bunu dikkate almak gerekmezmiş 21inde tekrar gidip kalp atışına bakıcaz hepinizi öptüm ben kaçtım
nurdvc arkadaşım allah bol sabırlar versin sana ve hepimize.yaşadıkların çok zor.ben de tam 1 hafta önce bebeğimi kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum.ama hamileyken bile hep allahım bana bu dünyada da ahirette de iyilik ver diye dua ettim.bebeğimi kaybettim ama bunda benim iyiliğime olan bişey varmış demekki.ve ne zorluklara rağmen sağlıkla doğan bebekler oluyor çevremizde.onun için düşen bebek zaten sağlıksızdır,sende böyle düşünmeye çalış.inşallah yeniden hamile kalıp,bu kez sağlıkla kucaklarız.
kızlar bişey sormak istiyorum.berna arkadaşımız rahimağzınımı diktiriyor?benim gebeliğimde de yapılacaktı bu operasyonda ondan sordum.berna hamilemi?
canlar fazla duramayacağım iş yerine geri döndüm müşteri başımda
kese 7 mm kalp atışını düymadan dr rahat olamayacağını söyledi kese büyüklüğüne göre 3,5 4 haftalık görünüyormuş ama bunu dikkate almak gerekmezmiş 21inde tekrar gidip kalp atışına bakıcaz hepinizi öptüm ben kaçtım
Allah yardımcın olsun canım benim o günlerde gelecek inş.
benim bildiğim büşranın rahim ağzına dikiş atılacak... ve kendisi hamile canım...nurdvc arkadaşım allah bol sabırlar versin sana ve hepimize.yaşadıkların çok zor.ben de tam 1 hafta önce bebeğimi kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum.ama hamileyken bile hep allahım bana bu dünyada da ahirette de iyilik ver diye dua ettim.bebeğimi kaybettim ama bunda benim iyiliğime olan bişey varmış demekki.ve ne zorluklara rağmen sağlıkla doğan bebekler oluyor çevremizde.onun için düşen bebek zaten sağlıksızdır,sende böyle düşünmeye çalış.inşallah yeniden hamile kalıp,bu kez sağlıkla kucaklarız.
kızlar bişey sormak istiyorum.berna arkadaşımız rahimağzınımı diktiriyor?benim gebeliğimde de yapılacaktı bu operasyonda ondan sordum.berna hamilemi?
ohhhh çok şükürrrrr en azından kafamızdaki bi soru işaretinden kurtulduk dış gebelik değil çok şükür... hadi bakalım darısı kalp atışlarını görmeye....:lepi:canlar fazla duramayacağım iş yerine geri döndüm müşteri başımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?