Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim çok güzel yaaa.ben ağlamadan okuyamam bunu herhalde...şimdi okurken bile gözlerim doldu valla...biçare değilsin yaradan sana yar::.....başka söze ne gerek değil mi:)

canım benim ağlayasın diye değil rahatlayasın diye paylaştım ya :) beni rahatlatıyo sen de rahatla gülüüüüüüüüüüüüm

ah canım ya kıyamam sana bol bol su iç kendine dikkat et yorma istirahate devam galiba allah kolaylık versin cnm bebişte sende ii ol emi a.s.

sonuyok varya bende bugün onu düşünüyordum sen benden önce yazdın ne yapacağız buluşmayacakmıyız bahardan haber yok kaç gündür

ahhh canım benim telde de konuştuk ama tatlı kızına kavuşucaksın merak etme sadece sakin ol istirahat et herşey yolunda gidecek dualarım seninle allahım gönlüne göre versin canım
sonuyok varya bende bugün onu düşünüyordum sen benden önce yazdın ne yapacağız buluşmayacakmıyız bahardan haber yok kaç gündür

hım ben bahara msj atayım bakim gelicekmi güzin gelemez büyük ihtimal istirahat etmek durumunda kimler gelecek bi yazsınlar bakem de ona göre ayarlarız

hım ben bahara msj atayım bakim gelicekmi güzin gelemez büyük ihtimal istirahat etmek durumunda kimler gelecek bi yazsınlar bakem de ona göre ayarlarız[/QUOTE]

tamm cnm belli olunca kararınız yazarsın dimi buraya bende hiçbirinizin teli yok çünkü

Güzel dileklerin kabul olur inşallah ben, sen ve bütün bebek özlemi çekenler için. a.s.

nurdvc arkadaşım allah bol sabırlar versin sana ve hepimize.yaşadıkların çok zor.ben de tam 1 hafta önce bebeğimi kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum.ama hamileyken bile hep allahım bana bu dünyada da ahirette de iyilik ver diye dua ettim.bebeğimi kaybettim ama bunda benim iyiliğime olan bişey varmış demekki.ve ne zorluklara rağmen sağlıkla doğan bebekler oluyor çevremizde.onun için düşen bebek zaten sağlıksızdır,sende böyle düşünmeye çalış.inşallah yeniden hamile kalıp,bu kez sağlıkla kucaklarız.

kızlar bişey sormak istiyorum.berna arkadaşımız rahimağzınımı diktiriyor?benim gebeliğimde de yapılacaktı bu operasyonda ondan sordum.berna hamilemi?

canlar fazla duramayacağım iş yerine geri döndüm müşteri başımda
kese 7 mm kalp atışını düymadan dr rahat olamayacağını söyledi kese büyüklüğüne göre 3,5 4 haftalık görünüyormuş ama bunu dikkate almak gerekmezmiş 21inde tekrar gidip kalp atışına bakıcaz hepinizi öptüm ben kaçtım

Allah yardımcın olsun canım benim o günlerde gelecek inş.

Sanada çok geçmiş olsun. Allah o güzel duyguyu bizede yaşatır inşallah. Haklısın, bunda da bir hayır vardır muhakkak. Allahım en kısa zamanda sana, bana ve bütün isteyenlere en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır inşallah. Sevgiler. a.s.

Maşallah. Alllah bebeğini sana bağışlar inşallah. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ve sana hayırlı, sağlıklı bir evlat olur. İnşallah kalbinin gümbür gümbür attığını göreceksin ve her kontrole gittğinde ne kadar büyüdüğüne şaşıracaksın. Sağlıcakla kal.

benim bildiğim büşranın rahim ağzına dikiş atılacak... ve kendisi hamile canım...
ohhhh çok şükürrrrr en azından kafamızdaki bi soru işaretinden kurtulduk dış gebelik değil çok şükür... hadi bakalım darısı kalp atışlarını görmeye....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…