Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenız benım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......

Progestan canım neden hemen bırakılmamalı ben ikinci düşüğümde pat diye bıraktım ondan mı düştü kü gerçi o zaman kan pıhtılaşması olduğum teşhisi konulmamıştı.

Canım elbetteki bundan dolayı düşük olur diyemeyiz bu doğru olmaz..Ama benim doktorum mutlaka azaltılarak bırakılması gerektiğini söylemişti ve ben de 3. ay bittikten sonra bu şekilde azaltarak bırakmıştım.

Canım ben iğnemi hiç kesmeden vuruldum..Kanama olunca sadece aspirini kestik ve sonra bir daha da aspirine başlamadım, ama iğneye 3 haftalıkken başlayıp son güne kadar devam ettim.

Son düzenleme:
aysude,feryad,denden,meldal hepinize teşekkür ederim.biz bugün 18+1 olduk .eşime hemen armut aldırıyorum.

Aldır canım benim de 18,19. haftalarda suyum azalmaya başlamıştı, çok düzenli olarak hergün en az 2 bazen 3-4 tane armut yedim..Ve 2 ay içinde suyum normal değerlere yaklaştı sonra da kızım geldi kollarıma:)
Bir de hergün 4 litre kadar su içiyordum ama bunu birden değil de yavaş yavaş içmek gerekiyor..
İnşallah sağ salim kolaylıkla kavuşursun yavruna:)

Canım çok çok geçmiş olsun..Rahat ol tatlım inşallah yoktur kötü birşey..
Naz kız nasıl, hala uyutmuyor mu seni cadı:)) Öptüm ikinizi de:)

cnm mrb
sana geçm,ş sayfalarda bişey sormuştun görmedin sanırım...son durumunu merak ettim.doktorlarla görüştünmü bebek için filan diye...ben görüştüm...senin durumu merak ettim.görüşürüz...

güzin seninle çok eskiden yazışırdık. hatırladınmı bilmiyorum.. hamile olduğunu görünce çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin zamanında hayırlısıyla...suyun azaldıysa dinlenmeye çalış..sola yatmak gerekiyor diye hatırlıyorum..suyu da bir anda değil yavaş yavaş yudum yudum iç..

Papatyasüreyya canım sağolasın güzel dileklerin için:)) Allahım hepimizin bebişlerine analı babalı sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin.
Bebek yolu gözleyenleri de en kısa zamanda kavuştursun meleklerine inşallah.
Bihter bebişi de seni öpüyorum.

Denden cim teşekkür ederim canımcım.

canlarımmm.
canım arkadaşlarım.
şimdi geldim doktordan.bebişim gayet iyiyiş.11+5 günlük olmuş teyzeleri.
dr beni panik halde ve üzgün görünce sen sormuyon ama ben cinsiyetini söyleyeyimde moral olsun dedi veeeeeeeeeeee
kızım olacakmış.
allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.
allah tüm bebişi olmayan arkadaşlarımın göbüşüne bebiş,hamilelere sonuna ulaşmayı,bebişi olanlarada bebişiyle beraber sağlık sıhat nasip etsin.
bana destek olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim
.alkisalkisalkis

cnm geçmiş olsun.bunun için sana süper bi doktor önerebilirim.12-13 yaşlarında bir kulak akıntısı ağrım vardı.o kadar doktor gezdim ki.7 yaşından beri çekiyordum.sonra 12-13 yaşlarındaydım bu doktorun özeline gittim.Allah razı olsun hep dua etmişimdir hala ederim.3 ay önce tekrar başladı ağırmaya 2 gece yatamadım doktora gittim banamısın demedi 2 kere farklı ilaçlar aldım.sona internetten şefik postalcıoğlu nu buldum.adını hiç unutmadım.:)özeline gittim.inanır mısın ilaçlı bişey koydu kulağıma o gece bir uyumuşum ne ağrı ne bişey 1 saat içinde sonra 5 sefer kontrole çağırdı.kültür tahlili yaptırdı.düşünürsen bilgin olsun.internetten bulursun. kbb doktoru şefik postalcıoğlu diye.tekrar geçmiş olsun bilirim ne olduğunu.Allaha şükür yine iyiyim.ama doktor dedi ki kesinlikle bişeyle kurcalamayacaksın.ben duşta yıkamak için çok uğraşıyorum d,iyince sakın sakın bir daha çekmek istiyorsan dene dedi:)bi daha öle inceler miyim:):)

oooo hayırlı olsun annesi sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende dün çok evham yaptım doktora gittim sabah hemen iki dakika bile bakmadı çok yoğun çünkü iyi dedi hatta benim evham yapığımdan mı ne nerdeyse kızacaktı niye geldinde sen dedi bana, korkuyorum dedim. baktı kalbi atıyor iyi dedi. İnşallah iyiydir hala rahatlamadım ben yaaa

çok sağol canım benim.eeee sende bebişi görmüşsün daha niye evham yapıyorsunki.iyidir iyidir.sende benigeçtin evhamda ha.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

umutsevgim geçmiş olsun canım inş en kısa zamand iyileşirsin
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hayırlı olsun bayan evham bu gecede sevinçten uyumazsın artık bak bide önden gidiyomuş yaramaz hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inş

kız sen pimpirik bişisin dr iyi demiş hala içim rahat değil diyon daha ne yapsın adam aslında sana bir ultrason cihazı almak lazım eve canın sıkıldıkça bakarsın

dokuz eylülde ebil doğanı veya cemal beyi tavsye ederim.
buarada cok gecmiş olsun allahım tekrarını yasatmasın inşallah :Saruboceq:

kıssssss zilloş ismire ne zaman gelcek özledim sizi hep bakıyom faceden cemrenin fotolarına dua ediyom allahım banada böyle güzel şirin bir kız nasip eyle diye
senağlama bana kalsa ben yarın gelicemde işte benneyaptımki şş bene bak face e resim koy bak gebertcem ha :mymeka:
gözlerim dolu dolu okudum listeyi senağlama cok ama cook duygulandım.sağlıkla alın kucagıınıza hepiniz inşallah :Saruboceq: rabbim isteyen herkeese nasip etsin :Saruboceq:
cok gecmiş olsun canım benm a.s. inşallah ii haberler alırız :Saruboceq:
cok sevindim eminecim alkisalkisalkis sağlıkla doğsun kızımız inşallah opuyorumnanaktan

uyyhhh pinpirik diyene bak hele kaydirigubbakcemile3
buarad 2 sene önce usg cihazo 4000 dolardı ben baktımda kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım benim o günlerde gelecek inş.
sağol bitanem inşallah hayırlısıyla sizlerdende bu güzel haberleri duymayı rabbim bize nasip etsin
sağol canımıniçi herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bişey kalmadı kalbinin atacağına inanıyorumda beni 20. haftadan sonrası korkutuyor hakkımıza hayırlısı en azından şimdi tedavi oluyorum hastalığımı biliyorum
öyle şekercim kafamız rahat şimdilik çok şükür değil ondan da korkmuştum açıkcası hayırlısı
çok çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz
gülüş cüm tebrik ederim cnm.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
teşekkür ederim diloş
ohhhhhhhhhh çok şükürrrrrrrrrrr canım yaaaaaaa hayırlı olsun kızımız :ecrin_bebek:

şimdiden geçmiş olsun canım ...olumunekankayizsmile

Saol canım

Saol canım
cuma günü saat 1gibi atılacak dikiş bundanda kurtulcam inşallah

Büşracım canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

ah kuzuuuu iyi geçerde iyi sonuç alırsın inşallah canım

hıımmmmm ay inşallah iyi olurda sonuç alırlar

Saol bitanem

Canım benim bizde seni özlüyoruz ama kpss senin için çok daha önemli ders çalışmaya bak sen eşimde kpssye girmişti bu son alımlarda tercih yaptı ve izmire ptt memuru olarak atandı çok güzel bi duygu inşallah sende yaşarsın bu duyguyu

Kuzular 20gün sonra bululursanız bende olurum belki buluşmada :)
Neyse artık ben geldikten sonrada benim için buluşma düzenleriz :)

Canım gözün aydın inşallah kalp atımlarınıda duyarsın bu muhteşem duyguyu bir daha yaşarsın

Canım çok geçmiş olsun Allahım başka dert vermesin.
İnşallah pataloji sonucuda iyi çıkar

çok geçmiş olsun inşallah pataloji sonucunda iyi çıkar..

gözün aydın canım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…