Progestan canım neden hemen bırakılmamalı ben ikinci düşüğümde pat diye bıraktım ondan mı düştü kü gerçi o zaman kan pıhtılaşması olduğum teşhisi konulmamıştı.
dinamiss merhaba.bebişini allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.
7.haftanın sonunda kanamam oldu demişsin.ve sonra 45 gün kalmadan yatmışsın.kanamanın olduğu bu 45 günde de kan sulandırıcı iğneni vurulmuşmuydun canım?benimde kanamam vardı,seninki kadarda değildi.ama dr baan hiç kan sulandrıcı vermedi,rahatsızlığımı bildiği halde.kan sulandırıcı verirsem bebeği hepten kaybederiz demmişti.de ondan sordum.
aysude,feryad,denden,meldal hepinize teşekkür ederim.biz bugün 18+1 olduk .eşime hemen armut aldırıyorum.
slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
selam
dün İstanbul'daydım,arkadaşımın nikah töreninde,çok güzel bir gelin olmuştu,harikaydı....Kız Kulesine karşı çay içtim arkadaşlar,çok iyi geldi,özlemişim İstabul'u,eşimle İstanbul için bir gezi programı hazırlamaya karar verdik,İstanbul bir haftada ancak gezilir gerçi ama olsun..........cıvıl cıvıl hayat dolu bir şehir,bir o kadarda kaos........beynim çok rahatladı dün,4 aydır ilk kez bu kadar rahat olduğumu hissetim,geçmişi tamamen geride bırakabildiğimi görmek çok güzel.........ohhhhhhhhhhh
maşallah ne tatlı şey bu böyle rabbim nazarlardan saklasın
Gülüşşşş canım benimmmmmmmmmm
çok çok çok tebrik ederim..ayağını sürtte bizlerde hamile kalalım en güzel zamanda inş...inan kendim hamile gibi çok sevindim.
dün dündür,gün bugündür arkadaşlar,önümüze bakalım.....
bugün kendime tatil ilan ettim,kulağım yine ağrıyor,sanırım su kaçırıyorum,bazen kafamın üstünde delik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum -tatlicadiarzu-
canlarımmm.
canım arkadaşlarım.
şimdi geldim doktordan.bebişim gayet iyiyiş.11+5 günlük olmuş teyzeleri.
dr beni panik halde ve üzgün görünce sen sormuyon ama ben cinsiyetini söyleyeyimde moral olsun dedi veeeeeeeeeeee
kızım olacakmış.
allahım sonuna ulaşmayı nasip etsin.
allah tüm bebişi olmayan arkadaşlarımın göbüşüne bebiş,hamilelere sonuna ulaşmayı,bebişi olanlarada bebişiyle beraber sağlık sıhat nasip etsin.
bana destek olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.alkisalkisalkis
oooo hayırlı olsun annesi sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende dün çok evham yaptım doktora gittim sabah hemen iki dakika bile bakmadı çok yoğun çünkü iyi dedi hatta benim evham yapığımdan mı ne nerdeyse kızacaktı niye geldinde sen dedi bana, korkuyorum dedim. baktı kalbi atıyor iyi dedi. İnşallah iyiydir hala rahatlamadım ben yaaa
umutsevgim geçmiş olsun canım inş en kısa zamand iyileşirsinslm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hayırlı olsun bayan evham bu gecede sevinçten uyumazsın artık bak bide önden gidiyomuş yaramaz hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşcanlarımmm.
canım arkadaşlarım.
dr beni panik halde ve üzgün görünce sen sormuyon ama ben cinsiyetini söyleyeyimde moral olsun dedi veeeeeeeeeeee
kızım olacakmış.
allah tüm bebişi olmayan arkadaşlarımın göbüşüne bebiş,hamilelere sonuna ulaşmayı,bebişi olanlarada bebişiyle beraber sağlık sıhat nasip etsin.
oooo hayırlı olsun annesi sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende dün çok evham yaptım doktora gittim sabah hemen iki dakika bile bakmadı çok yoğun çünkü iyi dedi hatta benim evham yapığımdan mı ne nerdeyse kızacaktı niye geldinde sen dedi bana, korkuyorum dedim. baktı kalbi atıyor iyi dedi. İnşallah iyiydir hala rahatlamadım ben yaaa
dokuz eylülde ebil doğanı veya cemal beyi tavsye ederim.Evet malesef ki öyle. Birde ben daha önce rahim filmi çektirmiştim ve rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişlerdi. Gerçi doktor bu konuda hiçbir şey söylememişti, hani gebeliğe engel olur yada olmaz veya düşüğe neden olur diye. Ama ben sayfalarda gezerken birçok insanda bu durumun da düşüğe neden olabileceği yazıyor. Dert bir değilki onun çaresini bulmaya çalışasın. Kafam çok dağınık ne yapacağımı bilemiyorum.
senağlama bana kalsa ben yarın gelicemde işte benneyaptımki şş bene bak face e resim koy bak gebertcem ha :mymeka:kıssssss zilloş ismire ne zaman gelcek özledim sizi hep bakıyom faceden cemrenin fotolarına dua ediyom allahım banada böyle güzel şirin bir kız nasip eyle diye
gözlerim dolu dolu okudum listeyi senağlama cok ama cook duygulandım.sağlıkla alın kucagıınıza hepiniz inşallah :Saruboceq: rabbim isteyen herkeese nasip etsin :Saruboceq:Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:09 haziran 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 08/10/2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
damlasuişci……………………38 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …36 haftalık(erkek)
elifim................................. .35 haftalık
esraben............................ ..35 haftalık (kız)
angel34............................ ..32 haftalık (erkek)
esterya............................ …32 haftalık(erkek)
irazmetin.......................... ..32 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................31 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..30 haftalık (kız)*
meltemcim...........................29 haftalık (kız)
iipekk.................................28 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................27 haftalık (erkek)
crawford...............................25haftalık (kız)
arikangul..............................24 haftalık
baharçelik............................23 haftalık(erkek)
zeynom_10..........................23 haftalık
ufkummm………………………20 haftalık (kız)
güzin75…………………………19 haftalık
canah...................................18 haftalık(erkek)
sonuyok...............................18 haftalık ( kız )
büşra44.................................15 haftalık(erkek)
asigul……………………………14 haftalık
sirius06................................11 haftalık
1emine1………………..……11 haftalık
sabrina22……………………10 haftalık
azdalar……………………..9 haftalık (pıt pıt seslerimiz duyulduuu)
pınar81…………………..…8 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu maşallah bebişimize)
gelevera……………………5 haftalık(yeni hamişimiz hayırlı olsun)
gülüş27 ………………….5 haftalık (yeni hamişimiz hayırlı olsun )
cok gecmiş olsun canım benm a.s. inşallah ii haberler alırız :Saruboceq:slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
cok sevindim eminecim alkisalkisalkis sağlıkla doğsun kızımız inşallah opuyorumnanaktancanlarımmm.
canım arkadaşlarım.
kızım olacakmış.
umutsevgim geçmiş olsun canım inş en kısa zamand iyileşirsin
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hayırlı olsun bayan evham bu gecede sevinçten uyumazsın artık bak bide önden gidiyomuş yaramaz hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inş
kız sen pimpirik bişisin dr iyi demiş hala içim rahat değil diyon daha ne yapsın adam aslında sana bir ultrason cihazı almak lazım eve canın sıkıldıkça bakarsın
sağol bitanem inşallah hayırlısıyla sizlerdende bu güzel haberleri duymayı rabbim bize nasip etsinAllah yardımcın olsun canım benim o günlerde gelecek inş.
sağol canımıniçi herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bişey kalmadı kalbinin atacağına inanıyorumda beni 20. haftadan sonrası korkutuyor hakkımıza hayırlısı en azından şimdi tedavi oluyorum hastalığımı biliyorumMaşallah. Alllah bebeğini sana bağışlar inşallah. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ve sana hayırlı, sağlıklı bir evlat olur. İnşallah kalbinin gümbür gümbür attığını göreceksin ve her kontrole gittğinde ne kadar büyüdüğüne şaşıracaksın. Sağlıcakla kal.
öyle şekercim kafamız rahat şimdilik çok şükür değil ondan da korkmuştum açıkcası hayırlısıbenim bildiğim büşranın rahim ağzına dikiş atılacak... ve kendisi hamile canım...
ohhhh çok şükürrrrr en azından kafamızdaki bi soru işaretinden kurtulduk dış gebelik değil çok şükür... hadi bakalım darısı kalp atışlarını görmeye....:lepi:
çok çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmazslm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
teşekkür ederim diloşgülüş cüm tebrik ederim cnm.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
ohhhhhhhhhh çok şükürrrrrrrrrrr canım yaaaaaaa hayırlı olsun kızımız :ecrin_bebek:canlarımmm.
canım arkadaşlarım.
kızım olacakmış.
şimdiden geçmiş olsun canım ...olumunekankayizsmile
Büşra geçmiş olsun şimdiden inş. rahat bir şekilde atlatacaksın bunuda.....
Nergis Ozpor'a çok ama çok selam söyle,ben Face den çıktığım için görüşemiyorum onunla,inş. onun içinde hayırlısı olur.....
Feryad gül sen hep gül canım.......hayata inat gülmeye devammmmm
ayyy evett hatırladım ozporu çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı bir bebeğe kavuşur...
canım geçmiş olsunnn.... inşallah güzel geçerrrr.................evi toparlarken lütfen kendini yorma.a........
Büşracım canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
ah kuzuuuu iyi geçerde iyi sonuç alırsın inşallah canım
hıımmmmm ay inşallah iyi olurda sonuç alırlar
herkeslere merhaba opuyorumnanaktan cok ama cok özledim sizleri.su ara kpss derdine düştüm iice vakit ayıramadım lütfen kusuruma bakmayın :mymeka: gecmişi bi okuyim dedim ama can sıkıntısı olmus üzüldüm CADIARZU herkesler nasıl?yeni hamiş haberleri aldım cok sevindim zemuszemus allahım tamamına erdirsin.isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsın rabbim :Saruboceq:
kızlar bu cumartesi izmirliler buluşcakmıyız ?kimseden ses çıkmıyor güzin75 te hastaneye yatmış 12 gündür hastanedeymiş bebişi iyi bir kızı olucakmış ama dru suyunu az bulmuş o yüzden yatmış belki o da gelir hafta sonu
canlar fazla duramayacağım iş yerine geri döndüm müşteri başımda
kese 7 mm kalp atışını düymadan dr rahat olamayacağını söyledi kese büyüklüğüne göre 3,5 4 haftalık görünüyormuş ama bunu dikkate almak gerekmezmiş 21inde tekrar gidip kalp atışına bakıcaz hepinizi öptüm ben kaçtım
slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
çok geçmiş olsun inşallah pataloji sonucunda iyi çıkar..slm arkadslar nıhayet eranızdayım uzun bır aradan sonra belkı bılenler vardır bızım zıllının yuzunden bıraz memelekete gıdıp dınleneyım dedım ne tatıl yaptım bır bılsenızbenım kanamalarım bıtmıs fakat 2 ay olmasına ragmen lekelenmelrın bırmemıstı dr gıttım ve rahımde sezeryana baglı olan bır parca varmıs kurtaj veya amalıyat dedıler ve uzun bır telesadan stresten sonra alındı sımdı patolojıden rapor beklıyorum ınsallah kotu bısey cıkmaz bu ameleıyat surecınde kızımı hep yalnız bırakmaka zorunda kaldım canım benımm ıyıkı memelekete gıtmısım de annemler baktı gerı sayfalara bakamadım ınsalllah hersey yolundadır ve guzel seyler olmustur hepınızı cok ozlemısım ya.......
gözün aydın canım çok sevindim herşeyin iyi olduğuna...canlarımmm.
canım arkadaşlarım.
kızım olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?