Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kuzular
dün iş yerinden geç çıktım müşteri 2 saat başımdaydı bu yüzden sizinle tam görüşemedim
iğnemi kendim vurdum kapattım gözümü iğneyi batırdım sonrasında birazcık ağrıdı ama alışıcam sanırım dün doktora yine istediğim herşeyi soramadım hem acil telefon geldi kanamalı hastası gelmiş ona yetişecekti hemde kalp atışından önce sanki sorduğum sorular anlamsız geldi
ilaç dozajıyla ilgili vücut yapıma göre ve preeklampsi yaşamamdan dolayı karar verdiğini söyledi karışık bitki çayını, çayı, kayveyi içmememi çikolatanın benim için ödül olduğunu yürüyüş yapabileceğimi ve yüzebileceğimi 3 beyazdan uzak durmam gerektiğini söyledi

gÜlÜŞÜmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cnm bu ne gÜzel haber Çok sevındım cnm cnm yaaaaaaaa doka gıttınmı gÜrdÜmÜ kesecıĞını tatlım ınŞ hayırlısıyla kucaĞına almakda nasıp olur ben bırkaÇ gÜndÜr yoktum pek gıremedım bugÜn okudumda geÇmıŞı Çok tatsız Şeyler yaŞanmıŞ ama neysekı tatlıya baĞlanmıŞ cnm Çok sevındım gerÇekten ınŞ Şımdı darısı aysedecıĞıme sıra ona geldı hayırlısıyla sonrada bızlere gelsın ınŞ.

emınecım cnm gÖzÜnaydın kız annesı artıkın analı kızlımı oldunuz sız amnada amanda ıyı dıleklerın Çok tŞk hamılelerın duası kabul olurmuŞ ınŞ cnm daha fotosunu gÖrÜcez kıssssssssss

hadi güzelim hayırlısıyla 40. haftlarıda görcez beraber... sen gayet mantıklı ne yapacağını ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun.... su iç bol bol yudum yudum .... yavaş yavaş üç beyazlardandan azalta azalta vazgeçmek en doğrusu ben şu anda bile öyle yapmaya çalışoyurum en azından şeker için durum böyle.... yüzme konusuna gelince kesinlikle fırsatın ve vaktin varsa değerlendir çünkü yüzme kadar vücudu çalıştırabilen başka bi spor olmadığına tamamen inanıyorum artık....

büşra nettin gülüm serklaj yapıldımı yapılacak mı

Canım yarın saat 1gibi yapılacak
Dün gittim dr. ikili tarama sonucunu göstermek için
Çok şükür onda bi sorun çıkmadı çok şaşırdım valla
Sorunsuz bizşeyimiz çıktı diye :)
Bebeğimde pipisini gösterdi bize
Nedense çok garip oldum daha doğrusu çok mutsuz oldum
kendime çok kızıyorum bu halime ama elimde deil
Dünden beri çok mutsuzum kuzu çok

seni döverim büşra.... felaket tellalcılığı yapma... insanlar bişeyler ucundan yoluna girse seviniyor sen bişey çıkmadı diye şaşırıyosun... demekki hala inanmıyosun.. haklısın ama lütfen olumsuzlukları çağırmak için çabalama nolur yaaa... ya insan bebeğinin cinsiyetini gördü diye mutsuz olurmu .... bence sen tam da böyle karmaşık bi dönemde tayin nedeniyle yer değiştireceğin için huzursuzsun....

Ne desen haklısın kuzu ama elinde deil
Neden böyleyim bilmiyorum
Dünden beri allahımada yalvarıyorum ne olur bu tavrımı affet diye
çünkü elinde deil
zaten bebeğin erkek olacağını büyük ihtimalle dr. sölemişti
ama kesinleşince neden bu kadar mutsuz oldum anlamıyorum bir türlü kendimi
Belkide hamilelik pskolojisi belkide yaşadığı kötü şeylerin etkisi bilmiyorum

KUZUCUK GÜNAYDIN YOKTUN BİR İKİ GÜNDÜR FARKINDAYDIM SENİN DİĞER TOPİĞEDE BAKINDIM ORDADA GÖREMEDİM SENİ.... KUZU YAAA PİSKOLOJİK BASKI YAPMAYIN BANA VALLA BÖYLE GERGİNLİKLERE GELEMEM VAZGEÇERİM HAA... laelaelaelaelae

kızlar günaydınnnn
ne güzel aranızda hamişler var allah tamamına erdirsin bizlerede nasip etsin ...
büşra bencede çok kafana takma çünkü sen ne kadar huzursuz olursan
bebeğinde o kadar mutsuz olur sakin olmaya çalış olumsuz düşünceleri
sil aklından inş. kucağına almakta nasip olur

cannımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağol bitanem dün gördük keseciği çok şükür
inşallah bitanem hayırlısıyla göreceğiz :Saruboceq: burda biliyorsun yüzmek zor ama haftasonları mersine gideceğiz orda bol bol yüzeceğim
ben zaten çay şekerini bırakmıştım herifte şişmanlamaya başladığı için börek yapmayıda bıraktım bizim evde pasta ve tatlı yenmez zaten ama ya gezmeye gidince tutamıyorum kendimi cokacimcoook
canım benim senin yaşadığın aslında mutsuzluk değil şaşkınllık ve şok bundan dolayı kendini garip hissediyorsun hayırlısıyla kucağına aldığında herşey geçmişte kalacak göreceksin

yaşadığın kötü tecrübelerin etkisi olduğunu düşünüyorum tatlım... Haklı olarak geriliyorsun ve bebeğin cinsiyetinin söylenmesinin şaşkınlığını yaşıyosun aslında henüz bebeğin varlığını kabullenemeden cinsiyetini öğrendin sana fazla geldi . Bunun daha uzun bi süreç olacağını düşünüyodun ama birden sana karnındaki varlıkla ilgili net bilgiler gelmeye başladı. Sen daha hamile olduğuna inanmazken oğlun olacağı düşüncesine inanman tabiki zorladı seni .. Dedimya hayatında her nekadar güzel şeyler olsada belirsizliklerde var ve bunun huzursuzluğunuda ister istemez yaşıyosun... Sen şuan horman etkisindesin normal şu yaşadıklarınnnn....

GÜNAYDIN TATLIM DOKA GİTTİM DÜN YOKTUM HİÇBİRŞEY YOK DEDİ AKINTILAR RAHİM İÇİNİ TEMİZLİYOR DEDİ İLAÇ BİLE VERMEDİ ARTIK BEKLİCEZ BİTENE KADAR YAPICK BİŞİ YOK AMAN HA SAKIN VAZGEÇME YA BİZİM ŞİRKET DEVREDİLİYOR O İŞLMELER ÇOK YOĞUN PEK GİREMİYORUM CNM YAA AMA ÇOK ÖSLEDİM SİZİİİ YAWkaydirigubbakcemile3

Ah ah aklımdan bi atabilsem bugün uyku bile tutmadı
Neden böyleyim bende bilmiyorum kendime çok kızıyorum
inşallah en kısa zamanda eski halime dönerim

Bilmiyorum canım belkide deiğin gibidir
dün eşim bebeğimiz erkek olacak diye sevinirken ona bile uyuz oldum neden seviniyor diye tüm gün yüzüne bile bakmadım

Doğru söylüyorsun galiba canım
Ama benim ne yapıp ne edip hemen bu pskolojiden kurtulmam lazım
Kendimden nefert ediyorum kaç kişi benim gibi bebeği erkek olacakl diye mutsuzdur acaba
benden başka salak varmıdır yok yok bence yoktur
allahım ben neden böyleyim herşey yolunda ama ben yine mutsuzum,
belkide şımarığım ondan böyle hissediyorum

Neyse kızlar en iyisi çıkayım burda kimseyi bunaltmayada hakkım yok
Kendnize iyi bakın öptüm hepinizi

ahh cnm benim ya o kadar evham yaptın bak herşey yolundaymış kıyamam birde kızın olacakmış allah sağlıklı sıhhatli yapsın inşallah cnm

büşracık kuzuuuuu böyle düşünme bizi mutsuz etmezsin tersine senin yanında olmak bizi mutlu eder ''bu düşüncelerden kurtulmam lazım kendimden nefret ediyorum'' gibi laflar duymaz istemiyorum senden kendini ve bebeğini kabul edip alışman lazım düşüncelerini itersen yok sayarsan sana bi faydası olmaz

GÜLÜŞŞŞŞŞŞ canım müjdeyi aldım o kadar sevindimki anlatamam.dendenle senden bekliyoduk haberide ondan aldım.allahım tamamına erdirsin inş.çok dikkat et sakın kendini yorma.artık pek giremiyorum nete ben.güzel günler seninle ve bebişinle olsun cnm.

büşracım izmire geliyor olmanıza çok sevindim yeni şehir yeni bir iş ve bebeğiniz bundan daha güzel ne olur tatlım oğlun bereketiyle geliyor bak hiç canını sıkma herşey güzel olacak diye düşün öyle olsun a.s.

sağol cancannnnnn amin inşallah bitanem merak etme evde herişi kociş yapıyoda eh iş yeri tabii öyle değil. güzel dileklerin için çooooooooooooooookkkkkk teşekkür ederim hayırlısıyla sende bi avazda doğum yaparsın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…