canım özeline cevap yazdım okursun.
Merhaba kızlar...
Şırnak Uludere'de hain saldırıda dayımın oğlu ağır yaralandı. Ankara GATA da şuan yaşam savaşı veriyor.Hepinizden dua bekliyorum.
Merhaba kızlar...
Şırnak Uludere'de hain saldırıda dayımın oğlu ağır yaralandı. Ankara GATA da şuan yaşam savaşı veriyor.Hepinizden dua bekliyorum.
Merhaba kızlar...
Merhaba kızlar...
Merhaba kızlar...
asigül canım sonuçta senin kararın ama madem fikrimi sormuşsun bende söyleyeyim ozaman bence yapılacak bütün testlerini yaptır ondan sonra çalışmalara başla genetik testler uzun sürüyor ben de 4 ay beklemiştim ancak tahlil sonucuna göre bir yol planı çizer önünü görerek hareket edersin sorun varsa da önlem alırsın yoksa da kafan rahat eder boşu boşuna yaşanan kayıpları da yaşamamış olursun canım ...inş. ışık tutabilmişimdir fikirlerine opuyorumnanaktanferyad canım çok güzel bilgiler üstelik korkmadan okudum. Ben korkuyorum çok fazla canım bişi soracağım peki biz hamilelik sonrasında (inş Hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza) herhangi bir tedavi veya diyet yapmamız ilaç kullanmamız gerekiyor mu?
Birde canım biliyorsun hastanelerde tetkikleri aylar sonraya atıyorlar, benim kromozom testini hazirana atmışlardı, doktorum pıhtılaşma testlerini gördükten sonra iki ay asprin kullan sonra hamilelik düşünebilirsiniz demişti, eşim askere gitti ve erken geldi, hazirana göre ayarlamıştım ben neyse, kromozm testini yaptırmadan hamile kaldım, şimdi yaptırabilir miyim yada yaptırsam mı ? sence ne yapmalıyım, eşim yaptırmayalım geçti artık diyor, bende korkudan yaptırmak istemiyorum.
Merhaba kızlar...
aysude güzel hamişimiz nasılsın bakim..rahatsızlık veriyomu küçük yaramaz.bizim de salı günü randevumuz var.11 haftalık olduk.inşallah herşey yolundadır..
Merhaba kızlar...
Teşekkürler büşra okudum ama özel mesaj çekme hakkım yokmuş daha o nedenle yanıtlayamadım.
.
canım Allah yardımcısı olsun,Allah acilşifalar versin. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.Son acılarımız olur umarım.
Arkadaşlar ben ve bebişim gayet iyiyiz. biliyorsunuz çok sık giremiyorum nete,bei merak etmeyin.Hamileliğim şuan için sorunsuz geçiyor. hepinizi öpüyorum.
Nergis cim canım kuzenin de diğer yaralı askerlerimizde inşallah sağlıklarına kavuşurlar..
Kaybettiklerimiz için ise bir şey diyemiyorum artık, allahım ailelerine sevenlerine sabrını versin.. Bizim uzaktan bu kadar içimiz yanarken yakınlarının halini düşünemiyorum..Umarım artık biter bu terör diyecem ama umudumuz da kalmadı...
nergis60 canım ALLAHım size bağışlasın,yaşam savaşından galip çıkar inş.:Saruboceq:
gencecik fidanlar gidiyor birere,ne uğruna,Vatan mı kaldı uğruna savaşacak......oradaki dağları yerle bir etsinler,dümdüz ova haline getirsinler.........hala ne bekliyorlar anlamıyorummmm....haber falan izleyemez oldum artık.....
asigül arkadaşım sana sorayım.kafama takılıyor.senin karnın belli oluyor mu.oluyorsa ne zaman belli olmaya başladı.ya benim zaten kocaman bir göbeğim var ondan mıdır nedir bilmiyorum ama bende hiç bir değişiklik yok.sadece 2 kilo aldım.karnımda ne şişlik ne de sertlik hiç birşey yok.yine paniğe başladım.offfffffff
sıktım senide kusura bakma.
asigül arkadaşım sana sorayım.kafama takılıyor.senin karnın belli oluyor mu.oluyorsa ne zaman belli olmaya başladı.ya benim zaten kocaman bir göbeğim var ondan mıdır nedir bilmiyorum ama bende hiç bir değişiklik yok.sadece 2 kilo aldım.karnımda ne şişlik ne de sertlik hiç birşey yok.yine paniğe başladım.offfffffff
sıktım senide kusura bakma.
Merhaba kızlar...
Bende de belli değil canım. Hatta ben kilo bile verdim 2-3. aylarda. Şimdi ne durmdayım bilmiyorum. eşim biraz oldu diyor ama oda dışardan hiç belli değil. Ben pzartesi yani bugün kontrole gidiyorum. Akşam saatlerinde. Allah bebeklerimize sağlık versin dua edin arkadaşlar.
canım teşekkür ederim... dananın kuyruğu bugün kopcak inşallah... biraz önce kan verdim doktorumun tabiriyle sabıkalı olduğum için dış gebelik olup olmadığını bugün netleştirmiş olcaz inşallah...Kızlar nasılsınız,
buaralar yoğunum için onun için giremiyorum
ama sizleride çok özlüyorum
şu taşınma işleri bitsede rahat rahat konuşsak
Aysude kuzu tebrik ediyorum çok sevindim canım sevincimi birde burdan yazmak istedim
Hepinizi tek tek öpüyorum kuzular
beni unutmayın sakın:)
canım öncelikle folik asit denen şey mthfr mutasyonlarında önemli bir yer tutuyor.. eğer mutasyon varsa vücut folik asiti uygun şekilde kullanamıyor. folik asit aslında bir b vitamini gurubu yanılmıyorsam b9 vitamini diye geçiyor... iğnelere gelincede tamamen doktorun tasarrufuna bağlı her hekim kendince bir tedavi uyguluyor.. doktoruna güven tatlım...Arkadaşlar sorunum buydu geçen gün yazmıştım. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. 2 tane doktorla görüştüm. Bir tanesi sadece folik asit verdi kullanım için bana. Benim durumumda olup hiç ilaç kullanmayan varmı benim gibi ? Doktorlara sordum onlar tedbir olarak veriliyor kesin bir kanıt yok faydalı olduklarına işin özü hamileliğin başladığında iğne kullanman dediler. Sizler bu konuda deneyimlisiniz fikirlerinizi alayım dedim. :) Birde hamilelik başladığında 27. gün iğnelere başlanacak diye yazmıştı bir kaç arkadaş hepiniz bu şekildemi başladınız ? Şimdiden çok stresli bir durum bu Allah şu anda hamile olanlarınıza yardım etsin. Bir daha hiç birimize bu acıyı yaşatmasın inşallah.
canım inanırmısın öğrendiğim günle bugün arasında uyku dışında hiçbir fark yok birde acıkıyorum sürekli o kadar... ama sanırım ben gebeliğimi reddediyorum.. herşeye o kadar uzaktan bakıyorum herşeyi o kadar dışardan yaşıyorum ki...aysude güzel hamişimiz nasılsın bakim..rahatsızlık veriyomu küçük yaramaz.bizim de salı günü randevumuz var.11 haftalık olduk.inşallah herşey yolundadır..
hiçbirşey hissetmiyorum maalesef kuzu ben kabullenemedim bu gebeliği...aysudem nasılsın?neler hissediyorsun?
ayyy kuzummmm öyle içim yandıki anlatamım inşallah rabbim şifa verir... inşallah bu günleri hepimiz bütün milletimiz unuturuz....dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar...
umutla bekliyoruz.rabbim şifa versin.
bu arada aysudecim kutluyorum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?