Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım özeline cevap yazdım okursun.

Teşekkürler büşra okudum ama özel mesaj çekme hakkım yokmuş daha o nedenle yanıtlayamadım.

Merhaba kızlar...
Şırnak Uludere'de hain saldırıda dayımın oğlu ağır yaralandı. Ankara GATA da şuan yaşam savaşı veriyor.Hepinizden dua bekliyorum.

Allah yardımcısı olsun. Bir an önce iyileşir inşallah.

nergis60 canım ALLAHım size bağışlasın,yaşam savaşından galip çıkar inş.:Saruboceq:
gencecik fidanlar gidiyor birere,ne uğruna,Vatan mı kaldı uğruna savaşacak......oradaki dağları yerle bir etsinler,dümdüz ova haline getirsinler.........hala ne bekliyorlar anlamıyorummmm....haber falan izleyemez oldum artık.....

Nergis cim canım kuzenin de diğer yaralı askerlerimizde inşallah sağlıklarına kavuşurlar..

Kaybettiklerimiz için ise bir şey diyemiyorum artık, allahım ailelerine sevenlerine sabrını versin.. Bizim uzaktan bu kadar içimiz yanarken yakınlarının halini düşünemiyorum..Umarım artık biter bu terör diyecem ama umudumuz da kalmadı...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Şırnak Uludere'de hain saldırıda dayımın oğlu ağır yaralandı. Ankara GATA da şuan yaşam savaşı veriyor.Hepinizden dua bekliyorum.

canım Allah yardımcısı olsun,Allah acilşifalar versin. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.Son acılarımız olur umarım.

Arkadaşlar ben ve bebişim gayet iyiyiz. biliyorsunuz çok sık giremiyorum nete,bei merak etmeyin.Hamileliğim şuan için sorunsuz geçiyor. hepinizi öpüyorum.

Merhaba kızlar...

canım başta amcaoğuln olmak üzere rabbim askerlik gibi kutsal bir görevi yapan bütün tsk korusun...şehitlerimiin ailelerine sabır..şehitlerimize allahtan rahmet..yaralananlara allahtan acil şifalar dilerim...rabbim bizleri bu hainlerden vatanı bçlmeye çalışanlardan korusun....

Merhaba kızlar...

Allah yaralı kardeşimize şifa şehit ailelerine de sabır versin.Osoysuzlara fırsat vermesin.kökleri kurusun inşallah

aysude güzel hamişimiz nasılsın bakim..rahatsızlık veriyomu küçük yaramaz.bizim de salı günü randevumuz var.11 haftalık olduk.inşallah herşey yolundadır..

feryadcım sen napıyon.bitti okul bir de seminerler bitse.okula 3 aydır gelmiştim.ortamda gruplaşma falan vardı.Allahtan çoğu gidiyo.inşallah seneye herşey daha iyi olur..

asigül canım sonuçta senin kararın ama madem fikrimi sormuşsun bende söyleyeyim ozaman bence yapılacak bütün testlerini yaptır ondan sonra çalışmalara başla genetik testler uzun sürüyor ben de 4 ay beklemiştim ancak tahlil sonucuna göre bir yol planı çizer önünü görerek hareket edersin sorun varsa da önlem alırsın yoksa da kafan rahat eder boşu boşuna yaşanan kayıpları da yaşamamış olursun canım ...inş. ışık tutabilmişimdir fikirlerine opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar...

canım çoook geçmiş olsun rabbim ailesine bağışlasın zaten hepsine içten gelerek tek tek dua ediyorum ben sizlere de rabbim metanetli davrandırsın inş.
gel gelelim pkk itlerine rabbim onları ya ıslah etsin ıslahları mümkün değil ise de helak etsin köpek bile ekmek yediği kapıya pislemez bunlar hayvan bile değil
ne yaparlarsa yapsınlar bu vatan bölünmeyecek bölemeyeceklerturkbayragi

aysude güzel hamişimiz nasılsın bakim..rahatsızlık veriyomu küçük yaramaz.bizim de salı günü randevumuz var.11 haftalık olduk.inşallah herşey yolundadır..

canım ne olsun işte şu on gün de biterse daha iyi olcaz kısmet artık regl olunca tekrar doktorumla görüşecem ne derse ona göre hareket edecez bakalım eğer bu ayda dinlen derse eşim izne ayrılmaya çalışacak yoksa tedavş nedeniyle ankarayı bekleyecez yaz tatili biraz daha stresi geçecek olsun rabbim can sağlığı versin gerisi dert değil öyle değil mi :)
iş yerinde gruplaşma olmasına üzüldüm bir ara bizde de oldu ama ne yapacaksın herkesin karakteri bir değil işte rabbim yardım etsin canım sen kendine dikkat et strese sokma kendini emi çok öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar...
umutla bekliyoruz.rabbim şifa versin.
bu arada aysudecim kutluyorum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah...

Merhaba kızlar...

Canım benim ya çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun şifa versin sizlere bağışlasın

Teşekkürler büşra okudum ama özel mesaj çekme hakkım yokmuş daha o nedenle yanıtlayamadım.
.

Sorun deil canım aklına takılan bişey olursa burdan yaz ben cvp yazarım

İyi olmanıza çok sevindim canım bende sizi merak ediyordum

Canımmmmmmm nasılsın deniz nasılsın
ikinizide öpüyorum

Aynen katılıyorum kuzu ya
Bukadar insanın ömesine neden hala göz yumuyorlar
yazık günah deilmi gencecik canlar toprak oluyor

Bende de belli değil canım. Hatta ben kilo bile verdim 2-3. aylarda. Şimdi ne durmdayım bilmiyorum. eşim biraz oldu diyor ama oda dışardan hiç belli değil. Ben pzartesi yani bugün kontrole gidiyorum. Akşam saatlerinde. Allah bebeklerimize sağlık versin dua edin arkadaşlar.

günaydınlarrrrr
aslıhan dün aklımdan geçmiştin......maşallah seninde doğuma pek birşey kalmamış,geri sayım başladı demek.....Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inş.................Tüm hamişlerimizin tabii ki.........

canım benim acele etme henüz çok küçük belli olması imkansız. hele bir 20. haftayı geç bak gör o zaman nasıl koca göbüş olcanııız.

Merhaba kızlar...

canım benim yaaa allahım şifa versin tüm yaralı askerlerimize. şehitlerimize allahtan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

az kaldı canım birz daha sabır sonra bi bakmışsınız yaa ne zaman büyümüş bu gobik dersiniz.

herkese günaydın şehit haberlerinden beri hiç keyfim yok durup durup ağlıyorum.allahım hepsini korusun tüm askerlerimizi.

Kuzular hepinize kocaman günaydın.... Dün tam evime geldim derkennnn elektrikler kesildi aranızdan ayrılmak zorunda kaldım.... Birazdan döncem malum pazartesi ve yapmmam gereken işler varrr... öpüyorum hepinizi...

canım teşekkür ederim... dananın kuyruğu bugün kopcak inşallah... biraz önce kan verdim doktorumun tabiriyle sabıkalı olduğum için dış gebelik olup olmadığını bugün netleştirmiş olcaz inşallah...

canım öncelikle folik asit denen şey mthfr mutasyonlarında önemli bir yer tutuyor.. eğer mutasyon varsa vücut folik asiti uygun şekilde kullanamıyor. folik asit aslında bir b vitamini gurubu yanılmıyorsam b9 vitamini diye geçiyor... iğnelere gelincede tamamen doktorun tasarrufuna bağlı her hekim kendince bir tedavi uyguluyor.. doktoruna güven tatlım...

canım inanırmısın öğrendiğim günle bugün arasında uyku dışında hiçbir fark yok birde acıkıyorum sürekli o kadar... ama sanırım ben gebeliğimi reddediyorum.. herşeye o kadar uzaktan bakıyorum herşeyi o kadar dışardan yaşıyorum ki...

aysudem nasılsın?neler hissediyorsun?
hiçbirşey hissetmiyorum maalesef kuzu ben kabullenemedim bu gebeliği...

dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar...
umutla bekliyoruz.rabbim şifa versin.
bu arada aysudecim kutluyorum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah...
ayyy kuzummmm öyle içim yandıki anlatamım inşallah rabbim şifa verir... inşallah bu günleri hepimiz bütün milletimiz unuturuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…