selammmmmmmm
selam kızlar
benimde sizlere güzel haberim var.HAMİLEYİMMMMM.:Saruboceq::lepi:
Allahım hayırlısını nasip eder inşallah.:Saruboceq:
kızlar sat'a göre 4+4 şuan adanadayım burdaki dr. clexane 0,4 progestan200'lük ve coraspin 100'lük verdi
şimdi ben iğne raporu çıkartacamda teşhisi ne yazdırıcam adam eczacıya sor dedi şimdilik 10 tane yazdı.yardımlarınıza ihtiyacım var bugün başlayayım mı? b-hcg:127 nasıl
aysude kutluyorum seni arkadaşım Allah hakkımızda hayırlısını versin
Sevgili nisa ve azdalar , Aysude hamilelikleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin.
Nisaım benim iğneyle ilgili raporumda " gebelik durumu , emboli ve tromboz " yazıyor . İğneye hemen başlamanı tavsiye ederim. Tabii doktorunun görüşüne göre sen karar ver. Ben adetim bile gecikmeden başlamıştım.
Baharçelikcim , iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım . Ne kadar kalpten yazmışsın. Ben de o güzel dileklerinin 10 katını oğlun ve senin için diliyorum. Kendine iyi bak sağlıcakla kal canım...
soda demişken kızlar birşey soracağım ben sade sodayı çok içemiyorum, meyvelilerin ise hamile iken zararlı olduğunu duydum sizce gerçek payı varmı ?
canım benim önemli değill ne demek.eşine cok geçmiş olsun ravzacım inşlah cok önemli bi rahatsızlığı yokturr.bizde 23 haftalık olduk ravza teyzesi rabbime şükür şimdilik herşeyimiz cok normal topiğe eskisi kadar sık giremedim çünkü kayınvalidem bizdeydi bana bakmak için o yanımdayken ne biliyim giremedim işte siteye ama şimdi iyiyim şükür evine gnderdk.sen ne yapıosun tatlım hala korunuyomusun?
ravzacım çok geçmiş olsun eşine acil şifalar canım
allahım tez zamanda sana tatlı bir bebiş versin inş canım
yookkk yokkk kesinlikle böyle şeyler söylemedi bana bikaç sayfalık nelere dikkat etmem gerek onların yazılı olduğu kağıtları verdi. cinsel yasak getirmedi ama kağıtta abartmamak kaydıyla diye yazıyor vs... folik asit b 12 yi kesti sadece elevit ve asprin kullan dedi o kadar... kalp atışlarını görüncede iğneye başlayacakmışız öyle işte...
evet canım sinan bey nasıl gidiyo hamileliğin bi sorunun oldumu kanaman falan şu ana kadar. ben çok tedirginim canım korkuyorum sinan bey hakkında çok şey duydum diyeti herkese veriyomuş lütfü bey de bu tedaviyi kabul etmiyomuş sen memnunmusun canım hemosisteinin yüksekmi yüksekse oranı kaç acaba
Merhaba arkadaşlar. 2 yıl uğraştan sonra hamile kalmıştım kendiliğinden. 22 haftalık iken aylık kontrolüme gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim. Gelişimi 17 haftalık kalmıştı. Doğum ve kürtajla bebeğimi tamamen kaybettim. Sürekli kontrole gittiğim doktorum ne yazıkki 1 ay bekle gel böyle şeyler olabilir bebeğin sorunludur dedi o kadar tabiki ben hemen doktor değiştirdim. Kan pıhtılaşması olabileceğini ve testler yapması gerektiğini söyledi. Yapılan tüm testlerim negatif sadece MTHFR MUTASYONU : A1298C homozigot mutant sonucu çıkmış doktorumla daha görüşmeye gitmedim. Mesajlarınızı biraz inceledim benim durumumda olan arkadaşlar ne gibi tedavi uyguladı doktorlarınız bu defa bilinçsizlikten bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sorunum buydu geçen gün yazmıştım. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. 2 tane doktorla görüştüm. Bir tanesi sadece folik asit verdi kullanım için bana. Benim durumumda olup hiç ilaç kullanmayan varmı benim gibi ? Doktorlara sordum onlar tedbir olarak veriliyor kesin bir kanıt yok faydalı olduklarına işin özü hamileliğin başladığında iğne kullanman dediler. Sizler bu konuda deneyimlisiniz fikirlerinizi alayım dedim. :) Birde hamilelik başladığında 27. gün iğnelere başlanacak diye yazmıştı bir kaç arkadaş hepiniz bu şekildemi başladınız ? Şimdiden çok stresli bir durum bu Allah şu anda hamile olanlarınıza yardım etsin. Bir daha hiç birimize bu acıyı yaşatmasın inşallah.
Merhaba kızlar...
Şırnak Uludere'de hain saldırıda dayımın oğlu ağır yaralandı. Ankara GATA da şuan yaşam savaşı veriyor.Hepinizden dua bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?