Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese günaydın arkadaslar hayırlı haftalar......
nergis canım çok üzüldüm acil şifalar diliyorum.
emine benim karnım şu son iki haftada çıktı öncesinde birsey belli olmuyordu canım
aysude canım senin yasadıklarını bende yasadım kabullenememek değil korku endişe sonrasını düşünmek.sonucu nezaman alacaksın?

kızlar günaydın bugün akşam doktorumuza gidecez heyecanlandım inş iyidir bebiş, gelince size yazarım teyzeleri, bu arada eşim tahlil sonuclarını gönderdi ya bu iltihap gıcık ediyor beni suda içiyorum. birşey soracam sizlere ph değerim 7 sürekli yüksek çıkıyor. ne demek acaba ?

birazdan alcam canım.. Bakalım.. Korku endişe vs de yok aslında biliyomusun.. öyle hissizim ki .. Sanırım onca şeyden sonra çok normal bunlar...

gnd.arkadaşlar.ctsi doktoruma gittim.çok şükür bu şimdilik herşey yolunda gidiyor.önceki gebeliklerimde bu aşamaya hiç gelememiştik.bu sefer bebeğimin başını ve gövdesini gördüm çok şükür allah hepinize nasip etsin.şuan 10+2 yiz.allah tamamını getirir inş.

kızlar hepinize günaydın.. ne yazıkki ben de aranıza katıldım. 2 düşükten sonra yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması oldugunu ogrendim. ama cinsini bilmiyorum tahlillerim doktorda kaldı. adete 7 gün kala gitmiştim hemen beta hcg baktırdı negatif cıktı ama hamile olur olmaz igneye baslayacakmısım ben de. ilk gün çok ağladım o kadar cok korktum ki ama burda baktım birçok kişi bu şekilde saglıklı dogumlar yapmış. biraz rahatladım. biran once hamile kalmak istiyorum. hem çok istiyorum hem cok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.

allah tamamına erdirsin canım sağlıkla inşallah.... Yarabbim kimsenin boynunu bükük bırakma........

çok geçmiş olsun.. Aramızda olmana tabiki sevindim diyemem. Keşke bunların hiçbirini yaşamamış olsaydın.. Herşeyde bir hayır vardır buda hayırdır senin için inşallah... Kafam rahat tekrar gebelik istiyorum diyorsan kendini hazır hissediyorsan başla çalışmalara sonrasında herkes ne yaşıyorsa sende onu yaşayacaksın nasıl olsa.. Tekrar geçmiş olsunn...

aysudem sonuçları bildir..merakla bekliyorum.sen heycanlanma ben senin yerinede heycanlanırım:) valla kendim hamileymişim gibi mutlu mutlu dolaşıyorum.eşime anlatıyorum aysudem hamile diye.onun bile gözleri parladı valla.yaa ne güzel dedi...tebrikte etti.

Allahım tamamına erdirsin canım,

tsma aysude nasılsınız, aynen bende öyle eşime söyledim hamileliğini kimmiş diyor sanki bilecek...

canım benim yaaa allah razı olsunn... Inan burdaki herkesin haberi beni de senin gibi mutlu ediyordu.. Bana gelince ben ne durumdayım bilmiyorum gerçekten.. Biraz önce kan sonucumu aldım acayıp bi katlama var... Salı günü 13, perşembe 34 ve pazartesi 425 b-hcg ile karşılaştım hadi hayırlısı bakalım sonuç ne olcak...

süpermiş sonuçlar.......kalp atışını dinleyince sende başlar heycan...bu sefer kuzun seni mutlu edicek ben inanıyorum canım..sende inan...aman kızlar bu kuzular ne kadar kıymetlı olucaklar ya....

aysude canım hayırlı haberle gel inşallah.......hiçbirşey hissetmiyorum demişsin ya,çok iyi anlıyorum seni,Allah emanetiz O ne derse o olur hakkımızdan hayırlısı olsun
Bu arada Angel34 söylemişti YA MÜBDı (Maddesiz ve örneksiz yaratıcı, yoktan yaratıp var eden) yi her gün eşiniz elini sizin karnınızın üstüne koyarak 99 kere okursa bebek korunuyormuş,araştırın pek çok yerde yazıyor,Allah'ın isimlerinden biri
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (3)

TSMA nasılsın canım,ne var ne yok?? benim çalışmam lazım,evraklar beni bekliyor ama hiiiiiiç canım istemiyor yaaaa

süpermiş sonuçlar.......kalp atışını dinleyince sende başlar heycan...bu sefer kuzun seni mutlu edicek ben inanıyorum canım..sende inan...aman kızlar bu kuzular ne kadar kıymetlı olucaklar ya....
belkide gülüm belkide kalp atımlarını görünce hissetcem bişeylerr... Hayırlısı olsunnn yaaa...

canım aldım sonucu 425 olmuş benim beta hcg doktor bu dönemde böyle anormal yükselmelerin normal olduğunu söyledi.... Kendisinin eşininde böyle olmuş.. Bakalım hayırlısı.... En azından dış gebelik olmadığını öğrendim...

Aysude maşallah doktorunu aradın mı??Allahım tamamına erdirsin inş.
Papatyasüreyya ne kadar güzel yazmıştı ben bebeğime inandım o da beni bırakmadı diye,sen de inan annesi inan........

BÜŞRAAA unuturmuyuz hiç seni..........kendini yorma yavaş yavaş toplan......eşinin çalışacağı şehir belli oldu mu........

GÜLÜM nerde..........araba satıyordur inş.

ASİGÜL inş. hayırlı haberler ile geleceksin canım korkma hiç.......

FERYAADDD sen nerdesinnnnnnnn

sağol cancanım..nasıl olayım..şehitlere ağlıyorum...bu vatanın evlatları..göz göre göre....allah en başta anacıklarına sabır versin inşşş...
aman boşver beklesin işler:))))

Aysude Allah korusun dış gebelik olunca nasıl oluyor ki değerler.........meraklıyım ya illa her bişeyi öğrencemkaydirigubbakcemile3

sağol cancanım..nasıl olayım..şehitlere ağlıyorum...bu vatanın evlatları..göz göre göre....allah en başta anacıklarına sabır versin inşşş...
aman boşver beklesin işler:))))

evet canım ben haberleri izleyemiyorum artık......Allah kimseye evlat acısı göstermesin.........Annelerine sabır dayanma gücü versin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…