selam kızlar
benimde sizlere güzel haberim var.HAMİLEYİMMMMM.:Saruboceq::lepi:
Allahım hayırlısını nasip eder inşallah.:Saruboceq:
kızlar sat'a göre 4+4 şuan adanadayım burdaki dr. clexane 0,4 progestan200'lük ve coraspin 100'lük verdi
şimdi ben iğne raporu çıkartacamda teşhisi ne yazdırıcam adam eczacıya sor dedi şimdilik 10 tane yazdı.yardımlarınıza ihtiyacım var bugün başlayayım mı? b-hcg:127 nasıl
aysude kutluyorum seni arkadaşım Allah hakkımızda hayırlısını versin
selam kızlar
kızlar sat'a göre 4+4 şuan adanadayım burdaki dr. clexane 0,4 progestan200'lük ve coraspin 100'lük verdi
şimdi ben iğne raporu çıkartacamda teşhisi ne yazdırıcam adam eczacıya sor dedi şimdilik 10 tane yazdı.yardımlarınıza ihtiyacım var bugün başlayayım mı? b-hcg:127 nasıl
günaydın kızlarrrrrr
Herkesin haftasonu güzel geçsin inş.
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben vardım ama yoktum dün teste çıkmıştım siz ortalığı karıştırmışsınız sizi gidilerrrrrtamam tamam zıplamıyom artıkın. ama valla böyle aniden hamişim deyince siz bendeki enerji tavan yapıo. alıştıra alıştıra söleyin o zaman.. bak şimdiden sölüyom başka hamile varsa sölesin. delürtmeyin beniiiii.
ya gülüşüm sende acık destek olsana bana yaaa yanlız kaldım bu aysudenin ellerinde.
çok şükür tatlım darısı hayırlısıyla sizlereeee önce gülüş sonra sen ne güzel göbişler doluyor kaydirigubbakcemile2 güzel günler gelecek inşallah elbette atlatırsınız bizde atlatırız sende iyiki varsın tatlım :1hug:
valla bundada çekerim halayımı hihoyyyt :dance: :teytey: :sm_cool:selam kızlar
inşallah bitanem darısıda hayırlısıyla sana olur şu pıtpıtları bi duyalım hamile olduğuma daha çok inanıcaminşallah duyarsın minik bebişinin kalp atışlarını,allah kolaylık versin .ben de nasipse önümüzdeki hafta içi düşünüyorum am öncesinde üniversiteye gidip eski tahlil sonuçlarımı alıcam,bülent bey e göstermek için.bakalım işte bende de iki aydır ara ara lekelenme oluyor kahverengi falan.kasıklarım da çok ağrıyor soğuk mu aldım bilemiyorum.onu da söylücem belki öncesinde ilaç falan verir..güzel haberlerini bekliyoruz senin.inşallah bu sefer kucağına alıp sağlıcakla büyütmek nasip olur bebeğini:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:
yok tatlım bana diyet yani her hamileye verilen kısıtlar haricinde bişey vermedi bu senin okuduğun ankaradaki bir drun tedavi yöntemi her drunki farklı sen druna güven gerisi gelirgülüş27 bir de sorum olacak sana
biryandan geçmiş sayfaları okuyorum da ben,diyet falan diyorlar fakir diyeti,doktorun sana öyle birşey önerdi mi .ben de gidince sormak istiyorum.:uhm:
ohhh hayırlı olsun evet eşler garipsiyor ama bizimki daha çok sinirleniyor bırakta adam işini yapsın iş öğretir gibi sorgular gibi konuşma drla diyorinanır mısınız dr. dan çıktık eve geldik ben dedim kızlara haber vereyim.eşim dediki sen dr.un yanında neler konuştun öyle hepsini kızlardan mı öğrendin evet dedim.o zaman dedi raporuda öğren nasıl şaşırdı:bbo: bir bilseniz.ben dedi seni hep chat yapıyo zannederdim dedi.bende dedim boşuna paylaşım sitesi dememişler ama not aldığım defterim evde kaldı çarşambaya gidicez evimize.
ha bu arada ilk iğneyi dün vurdurduk.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmopuyorumnanaktan
yok canım yasaklarım yok çünkü homosistein seviyesiyle ilgili problemim yok... ayrıca bildiğim türkiyede metioninden fakir diyet veren tek hekim sinan hoca sanırım sende onun hastasısın.... inşallah herşey gönlünce olur tatlım...:Saruboceq:
canım sen 0.4 lük iğnemi kullanıyon.CADIARZU CADIARZUnisacım hayırlı olsun bebişin yazdım gönderemedim tekrar yazayım rapor konusunu
tanılar: pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği ,diğer (D68.2)
venöz yetersizlikkronik)(periferik) (187.2)
habituel abortus (N96)
ilaçlar:cleaxane 0,4 1x1
coraspin 1x1 gebeliği boyunca kullanımı uygundur
tanıların yanındaki kodlar tıpta her yerde aynıymış canım
aslında bunu drun bilmese kim bilecek eczacıya sorulur mu garipsedim bu durumu açıkçası
cenin hikayesi
19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım
cenin hikayesi
19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım[/QUO
ne güzel hikaye böyle,çok tatlı yaaaaaa:asigim:
canım benim ben iyiyim sen nasılsın evet ne zamandır görüşemiyoruz canım benim kusura bakma ben topikteyken misafirler geldi görmedim mesajını çok geç oldu ama kusuruma bakma eşim rahatsızdı ameliyat oldu geçmiş olsuna geliyolar sağolsunlar onları ağırlayım derken aradan senin mesajı kaçırdım neyse bende bi değişiklik yok sen nasılsın neler yapıyorsun nerelerdeydin bakimmm anlat biraz inşallah topikte karşılaşır konuşuruz kendine iyi bak canımcım kocaman öpüyorum seniŞenizŞeniz
evet canım sinan beyin hastasıyım yasak derken diyetten söz etmemiştim amailişki yada yatıcaksın yatıcaksın fazla ayağa kalkma gibi
yookkk yokkk kesinlikle böyle şeyler söylemedi bana bikaç sayfalık nelere dikkat etmem gerek onların yazılı olduğu kağıtları verdi. cinsel yasak getirmedi ama kağıtta abartmamak kaydıyla diye yazıyor vs... folik asit b 12 yi kesti sadece elevit ve asprin kullan dedi o kadar... kalp atışlarını görüncede iğneye başlayacakmışız öyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?