Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tebrikler canım gebeliğin hayırlı olsun rabbim kucağında da göstersin inş.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzeeel hamilelerin sayısı artıyor topiğimizde bir sürü yeğenimiz oluyor delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

inanır mısınız dr. dan çıktık eve geldik ben dedim kızlara haber vereyim.eşim dediki sen dr.un yanında neler konuştun öyle hepsini kızlardan mı öğrendin evet dedim.o zaman dedi raporuda öğren nasıl şaşırdı:bbo: bir bilseniz.ben dedi seni hep chat yapıyo zannederdim dedi.bende dedim boşuna paylaşım sitesi dememişler ama not aldığım defterim evde kaldı çarşambaya gidicez evimize.
ha bu arada ilk iğneyi dün vurdurduk.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmopuyorumnanaktan

tebrikler......sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçirirsin inş.

günaydın kızlarrrrrr
Herkesin haftasonu güzel geçsin inş.

Günaydın canımmmmmm...............

shadowe fakir diyeti değil tatlım metioinden fakir diyet o........Allah iyiliğini versin....

kızlaarr günaydın ben kahvaltı etmeye gidiyorum bu gün de yine birlikte geçireceğiz inş. gerçi temizlik yapacam ama uğrarım ara ara yanınıza :)

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben vardım ama yoktum dün teste çıkmıştım siz ortalığı karıştırmışsınız sizi gidilerrrrr
ay bunlar herşeyi içimizde bırakıyorlar dimi şekercim yaaa içimizden geldi hoplarız ne var anacım bunda :teytey: :sm_cool: hihoyyyt delikafadulden
eee önce gülüş sonra sen ne güzel göbişler doluyor kaydirigubbakcemile2 güzel günler gelecek inşallah elbette atlatırsınız bizde atlatırız sende iyiki varsın tatlım :1hug:
çok şükür tatlım darısı hayırlısıyla sizlere
valla bundada çekerim halayımı hihoyyyt :dance: :teytey: :sm_cool:
tatlım dr daha önce böyle bi hasta ile karşılaşmamış mı garip doğrusu neyse dediiğim gibi raporu ben yokkaen abim ve eşim çıkarttırdı bilmiyorum ama istersen öğrenirim gerçi kısslar yazmışş
inşallah bitanem darısıda hayırlısıyla sana olur şu pıtpıtları bi duyalım hamile olduğuma daha çok inanıcam
gülüş27 bir de sorum olacak sana
biryandan geçmiş sayfaları okuyorum da ben,diyet falan diyorlar fakir diyeti,doktorun sana öyle birşey önerdi mi .ben de gidince sormak istiyorum.:uhm:
yok tatlım bana diyet yani her hamileye verilen kısıtlar haricinde bişey vermedi bu senin okuduğun ankaradaki bir drun tedavi yöntemi her drunki farklı sen druna güven gerisi gelir
ohhh hayırlı olsun evet eşler garipsiyor ama bizimki daha çok sinirleniyor bırakta adam işini yapsın iş öğretir gibi sorgular gibi konuşma drla diyor

nisacım hayırlı olsun bebişin yazdım gönderemedim tekrar yazayım rapor konusunu

tanılar: pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği ,diğer (D68.2)
venöz yetersizlik kronik)(periferik) (187.2)
habituel abortus (N96)

ilaçlar:cleaxane 0,4 1x1
coraspin 1x1 gebeliği boyunca kullanımı uygundur

tanıların yanındaki kodlar tıpta her yerde aynıymış canım
aslında bunu drun bilmese kim bilecek eczacıya sorulur mu garipsedim bu durumu açıkçası

cenin hikayesi
19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım

evet canım sinan beyin hastasıyım yasak derken diyetten söz etmemiştim ama ilişki yada yatıcaksın yatıcaksın fazla ayağa kalkma gibi

canım sen 0.4 lük iğnemi kullanıyon.CADIARZU CADIARZU

çok şeker.:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Günaydın canımmmmmm...............

shadowe fakir diyeti değil tatlım metioinden fakir diyet o........Allah iyiliğini versin....[/QUOTE]

pardon tatlım eksik yazmışım...:kedi::roflol:

tatlım dr daha önce böyle bi hasta ile karşılaşmamış mı garip doğrusu neyse dediiğim gibi raporu ben yokkaen abim ve eşim çıkarttırdı bilmiyorum ama istersen öğrenirim gerçi kısslar yazmışş
inşallah bitanem darısıda hayırlısıyla sana olur şu pıtpıtları bi duyalım hamile olduğuma daha çok inanıcam
yok tatlım bana diyet yani her hamileye verilen kısıtlar haricinde bişey vermedi bu senin okuduğun ankaradaki bir drun tedavi yöntemi her drunki farklı sen druna güven gerisi gelir

anladım canım,sen test yazmışsın,ne testi yaptırdın tatlım.CADIARZUçok meraklıyım değil mi:kedi:a.s.

canım benim önemli değill ne demek.eşine cok geçmiş olsun ravzacım inşlah cok önemli bi rahatsızlığı yokturr.bizde 23 haftalık olduk ravza teyzesi rabbime şükür şimdilik herşeyimiz cok normal topiğe eskisi kadar sık giremedim çünkü kayınvalidem bizdeydi bana bakmak için o yanımdayken ne biliyim giremedim işte siteye ama şimdi iyiyim şükür evine gnderdk.sen ne yapıosun tatlım hala korunuyomusun?

evet canım sinan beyin hastasıyım yasak derken diyetten söz etmemiştim ama ilişki yada yatıcaksın yatıcaksın fazla ayağa kalkma gibi

yookkk yokkk kesinlikle böyle şeyler söylemedi bana bikaç sayfalık nelere dikkat etmem gerek onların yazılı olduğu kağıtları verdi. cinsel yasak getirmedi ama kağıtta abartmamak kaydıyla diye yazıyor vs... folik asit b 12 yi kesti sadece elevit ve asprin kullan dedi o kadar... kalp atışlarını görüncede iğneye başlayacakmışız öyle işte...

Trombofili:
- ımplantasyon başarısızlığına (embryonun rahme tutunamamasına)
- Düşüklere
- Pre-eklempsiye (gebelik zehirlenmesine)
- Rahim içinde bebeğin gelişme geriliğine
- Oligohidramniyosa (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının miktarının azalmasına)
- Plasentanın erken ayrılmasına
- Erken doğuma
- Bebeğin anne adayının rahminde ölmesine
- Tromboflebite ( vücuttaki ven ve arterlerde kan pıhtılarının oluşmasına )
Antifosfolipid antikorları, Lupus antikoru, Protein C ve S düzeyleri, APTT, PT, PTT olarak adlandırılan testler yapılarak trombofili tanısı konur. Düşük sonrasında plasental dokunun patolojik olarak incelenmesi ile pıhtılaşma problemi belirlenebilir.
kızlar ilk sayfalarda buldum aldım buraya yapıştırıyorum
aysudecim bebeğin rahme tutunamamasına neden olur diyor benim bebeğim bundan mı tutunamadı acaba dün antikorlar falan demiştik ya ....

canım elevit in içinde hem b12 hem de folik asit var tek tek almanı istememiştir elimdekiler bitsin bende elevite başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…