Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

6 ay oldu canım benimde
inşallah en yakın zamanda gelirler.. özlemle bekliyorum... düşükten sonra 8 ay korundum manyak gibi neyime benim bu kadar korunmak sanki isteyince hemen olacak....pehhhhhhh

hııım tamam canım. senin kırmızılar geldimi? şimdi nasıl bir yol izliyeceksin konuştun mu doktorunla

canım bence çok kafaya takmamaya çalış bak hepsi hemen olmuştu senin iyi bir tatile ihtiyacın var bence burda eğer takip ettiysen herkes beklemediği ayda hamile kaldı sen de kalacaksın ama o düşünce de uzaklaşman lazım bak ben 1 yılı geçti hemile kalamadım ama eşimden kaynaklı sorunlarımız çıktı bizim hayırlısı yerimseniben
benim krımızılar bu hafta sonuna kadar gelir heralde ama tam gün olarak bilemiyorum sinyal vermeye başladı ordan tahmin ediyorum tedavi nedeniyle ne zaman başladı ne zaman bitti karıştı benim izleyeceğimiz yola gelince de tekrar tüp bebek yapılacak şuan sadece dinlenme molasındayım kırmızılar gelsin rahmin durumuna göre 1 ay daha bekleyip beklemeyeceğimize karar verilecek

HAKLISIN FERYADCIM... memlekete gittim benim için güzel bir değişiklik oldu ama yumurtlama günlerimi boş geçtik (çokta hesaplayamıyorum ama ) bakacaz artık önümüzdeki aylara....

Dendencim tayinimiz izmire çıktı ama izmirin neresi olduğu 1temmuzda belli olcak belli olur olmaz yola çıkcaaz inşallah
Aysude kuzu artışın süper çok sevindim
Darısı başta feryad denden olmak üzere herkesin başına

çok saol canım benim

gülüşden
haberi olan varmı kızlar bugün doktora gidecekmiş galiba
ya bende telefonu vardı ama tel bozulunca bütün numaralarım gitti onun için arayamıyorum ama merakda ettim acaba kaçda gidecekti doktora

aysudem hadi gözün aydın inşallah pıtpıtlarıde duyucaz canım sabırsızlıkla bende bekliyorum

nergiscim ben bu ay güya korunuyodum tatlım gelcekse olcaksa bi şekilde oluyor istediğin kadar iste istediğin kadar bekle olcaksa oluyomuş.. Sanırım tevekkül etmeyi öğrenmek için bunları yaşıyoruz güzelim...

Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah bu defa herşey yolunda gider diye dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor...

HAKLISIN FERYADCIM... memlekete gittim benim için güzel bir değişiklik oldu ama yumurtlama günlerimi boş geçtik (çokta hesaplayamıyorum ama ) bakacaz artık önümüzdeki aylara....
gülüş hesap yapmadığı ay hamile kaldı unutma canım sen çok üzüyorsun bak kendini haklısın da tokat küçük bir şehir ve uğraşacak bişey yok kendi kendini dinliyorsun ve eminim ki bebekle yatıp bebekle kalktığın için gecikiyo o geciktikçe sen üzülüyorsun inş en yakın zaman da olur ama benim kasteddiğim tatil aile yanı ya da mamleket değil herkesten ve herşeyden uzak olabileceğin bir yerdi becerebilirsek eğer şu doktorla görüşmemizi tamamlayalım durum netleşsin benim öyle bir niyetim var kociş gelmezse rest çekip ben gidecem kafaya koydumkaydirigubbakcemile3 allahtan deli damarımı önceden gösterdim de alıştı taşkınlıklarımakaydirigubbakcemile3
canım demek bir 10 gün kadar var hı neyse bu arada sende daha iyi toparlanmış olursun Allah yardımcın olsun inş.

gülüşten haberim yok canım bu gün gidecekti doğru belki de doktordadır yoksa buda olurdu

hafta sonu şehitlerimize o gencecik fidanlarımıza ağladım içim yandı biz burada bir bebek diye yanıp tutuşurken büyümüş delikanlı olmuş 20 yaşında evlatlarımızı kara toprağa vermek ne demek rabbimin katında onlar şehit vatanlarını korumak için öldüler fakat artık ne bir kadın eli tutabilecekler nede baba olabilecekler onalrdan bu güzellikleri bu mutlulukları alanlarda elini kolunu sallayıp gezecekler böyle adalet olur mu ?
türkiye nin başı sağolsun acımız çok büyük şehitlerimize allahtan rahmet yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyorum allah yardımcıları olsun

nergiscim dayının oğluna acil şifalar diliyorum hepimizin ciğeri yandı dualarımız yaralı asker evlatlarımızla allahım acil şifalar versin ağrısını acısını göstermesin inş
aysude gözünaydın değerlerin artmış fakat ben hala iğnelere başla şimdiden diye ısrar ediyorum şimdi başlamanın bir zararı olmaz fransiyum da kalp atımını duyduktan sonra başlamıştı iğnelere ama kaybetti bebeğini risk almasan başlasan daha iyi olur diye ısrar ediyorum ben ama yinede sen ve drun daha iyi bilir

canım aklımdaydın sonucu alır almaz seni arayacaktım ama telefonu evde unutmuşummmm zuzu....

canım aklımdaydın sonucu alır almaz seni arayacaktım ama telefonu evde unutmuşummmm zuzu....

olsun canım sen iyi ol da yeter bu bana sen telefonu açmayınca aklıma binbir türlü kötü şey geldi sonra kendime telkin verdim :)
birde çalıştığım köyde bir türbe var bugün onu ziyaret ettim hepinize dua ettim kızlar rabbim heimize yardım etsin inş.

ABLAMI EVDEN ARADIM TELİ EVDE UNUTMUŞUM DİYE ... SESİMİ DUYAR DUYMAZ Bİ ÇIĞLIK ATTI SEN NERDESİN DİYE... AKLIMA MİLYON TANE ŞEY GELDİ AMA TELEFONU UNUTTUĞUN GELMEDİ DİYEE.... AYYY BEN NEYMİŞİM BEAAAsempatiksalakcinni

CANIM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM BENDE... turkbayragi
BENİM KONUMA GELİNCE DOKTORUMU DİNLEMEK İSTİYORUM CANIM... ADAM YILLARDIR BU HASTALARLA UĞRAŞIYOR VE ANLATTIKLARI BANA ÇOK MANTIKLI GELDİ...

ben aramak istemiyorum ya.....zaten zor zamanlar bir de biz telaşlandırmayalım benim naçizane fikrim

canım bende aynı fikirdeyim elimi uzatıp uzatıp geri çekiyorum telefondan belki müsait değildir belki yalnız kalmak istiyodur falan filan işte bence az daha bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…