Herkese selamlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende FAKTÖR V G 1691A HETEROZİGOT VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON saptandı yani bildiğiniz gibi kanım pıhtılı, bundan önce 2 düşüğüm oldu. şu an da 7 haftalık hamişim. İNŞALLAH bu bebişime sağlıkla kavuşabilirim. clexan 0,4 bebe aspirini kullanıyorum. hepinizin duasını bekliyorum, ALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN......
ravza nasılsın canım
büşracım canımmm
ben iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl ne zaman geliyon izmire
Bende iyiyim canım şuaralar tek sorunum iğne ve bel ağrılarım başka bi sorunum yok çok şükür bebişde iyi çok şükür
1 temmuzda izmirin neresi olduğu belli olacak bizde 2 veya 3 temmuzda çıkarız malatyadan büyük ihtimalle canım
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim rahime dikiş sorunsuz atıldı değilmi kendini yorma ağır iş görme sakın çok dikkat et kendine
az kalmış yerinizin belli olmasına geldiğinde görüşürüz izmire giderken benim bulunduğum ilçeden geçiyorsunuz gelin misafirim olun sende dinlenirsin biraz çok güzel olur dönebilseniz
Canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider hepimiz aynı acıları yaşadık aynı yollardan geçdik şimdi biçoğumuz tekrar hamileyiz allahım bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kocacım çok yorulmuş bugün bende öyle hepinize kocaman iyi akşamlar... feryadım hani gelcektin akşam... seni üzdüm dimi ...canım amacım içimdeki olumlu düşünceleri aktarmaktı sana seni dağıtmak değil...ve hala söylüyorum ben seni düşününce içim çok ama çooookkk rahattt...
slm canım sağolasın :) sivas bizim için bulunmaz kaftan memleketime sivas merkez 2 saat ancaaaaak gel gelelim burda bile iyi bir doktor bulmak için 1 yıl harcamışken tedavimi sonuçlandırmadan sivasa gitmek istemiyorum sanırım 1 yıl ertelenecekferyat selam canım nasılsın eşinin tayini sivasa çıkmış hayırlı olsun bizde şarkı sivasta yaptık çok güzeldir sivas amaaaaa çok soğukkkkkk sölimmm sıkı giyinin üşütmeyin orda
sağol içimi rahatlattın..hiç yoktan kafaya takıyorum.
Allah tamamına da ulaşmayı nasip etsin.maşallah kuzucuğuna.
Geçmiş olsun arkadaşım.sakın üzülme allah dermansız dert vermesin.iğneden falanda korkma.hiç acımıyor.allah sabrınıda veriyor.herşey bebişlerimiz için.bir çok arkadaş doğum yaptı.onlar bizim moral kaynağımız.sende takip et inan güçleniyorsun.kaydirigubbakcemile5
tsma canım ya ne güzel yyazmışsın..allahım en kısa sürede seninde göbüşüne bir melek göndersin.
Ne güzel herşey yolunda.kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallah.
Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun.
büşracım nasılsın göbek deliğine yakın vuruyorsan evet acıyor ama vurduğun bölgeyi biraz genişletirsen acımıyor. tabi ilacın yakması ayrı o biraz yakıyor. kol ve bacakların dahada acıdığını duymuştum.ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu
iyi geceler kızlar rabbim hepinize gönlünden geçeni versin inş.
slm canım sağolasın :) sivas bizim için bulunmaz kaftan memleketime sivas merkez 2 saat ancaaaaak gel gelelim burda bile iyi bir doktor bulmak için 1 yıl harcamışken tedavimi sonuçlandırmadan sivasa gitmek istemiyorum sanırım 1 yıl ertelenecek
büşracım nasılsın göbek deliğine yakın vuruyorsan evet acıyor ama vurduğun bölgeyi biraz genişletirsen acımıyor. tabi ilacın yakması ayrı o biraz yakıyor. kol ve bacakların dahada acıdığını duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?