Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider hepimiz aynı acıları yaşadık aynı yollardan geçdik şimdi biçoğumuz tekrar hamileyiz allahım bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

sonuyokkk
bacımm nasılsınn zilli prensesimiz nasıl her şey yolunda değilmi ne zaman gideceksin sermet beye ben gidecem belki karşılaşırız

büşracım canımmm
ben iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl ne zaman geliyon izmire

Bende iyiyim canım şuaralar tek sorunum iğne ve bel ağrılarım başka bi sorunum yok çok şükür bebişde iyi çok şükür
1 temmuzda izmirin neresi olduğu belli olacak bizde 2 veya 3 temmuzda çıkarız malatyadan büyük ihtimalle canım

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim rahime dikiş sorunsuz atıldı değilmi kendini yorma ağır iş görme sakın çok dikkat et kendine
az kalmış yerinizin belli olmasına geldiğinde görüşürüz izmire giderken benim bulunduğum ilçeden geçiyorsunuz gelin misafirim olun sende dinlenirsin biraz çok güzel olur dönebilseniz

Dikiş atıldı canım operasyon sorunsuz geçti dedi doktorum operasyondan sonra daha kontrole gitmedim haftaya p.tesi gidecem canım
sen hangi ilçedesin canım seni görmeyi tabiki çok isterim eğer şartlar uygun olursa geçerken yarım saatliğine görürüm seni canım

kuzuuuuuum olur mu öyle şey ben geldim bir ara foruma kimse yoktu bende bliyorsun bugün kendimi iyi hissetmiyorum o nedenle fazla kalmadım dağılmadım canım sen beni merak etme ama çooook yorgunum anlamadım ki neden şu havalar bir düzelseydi sıcak mı soğuk mu belli değil yaaasempatiksalakcinni

feryat selam canım nasılsın eşinin tayini sivasa çıkmış hayırlı olsun bizde şarkı sivasta yaptık çok güzeldir sivas amaaaaa çok soğukkkkkk sölimmm sıkı giyinin üşütmeyin orda

feryat selam canım nasılsın eşinin tayini sivasa çıkmış hayırlı olsun bizde şarkı sivasta yaptık çok güzeldir sivas amaaaaa çok soğukkkkkk sölimmm sıkı giyinin üşütmeyin orda
slm canım sağolasın :) sivas bizim için bulunmaz kaftan memleketime sivas merkez 2 saat ancaaaaak gel gelelim burda bile iyi bir doktor bulmak için 1 yıl harcamışken tedavimi sonuçlandırmadan sivasa gitmek istemiyorum sanırım 1 yıl ertelenecek

sağol canım senin eşinde polis galiba yanlışmı hatırlıyorum

ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu
büşracım nasılsın göbek deliğine yakın vuruyorsan evet acıyor ama vurduğun bölgeyi biraz genişletirsen acımıyor. tabi ilacın yakması ayrı o biraz yakıyor. kol ve bacakların dahada acıdığını duymuştum.

feryatcım çok haklısın canım orda doktor bulman zor üniversite hastanesi var ama işe yaramaz biz 2 yıl kaldık ve buraya geldik ben orda doktor bulamamıştım sen tedavini tamamla her şey gönlünce olsun işin rast gelsin işallah

mucooo
selam nasılsın toparladınmı evi yolculuk ne zaman yorulmuşsundur baya şimdi sen rabbim kolaylık versin sana

Canım zaten göbek deliğine yakın yapmıyorumki en az 4 parmak ilerisine yapıyorum
zaten bu haftaya kadar acımıyordu son bir haftadırlı ağrıyor
dediğin gibi yanmasını geçtik artıkda iğneyide batıramaz oldum
iğne saati geeldiğinde terlemeye başlıyorum artıkeyvahedigeldismile

asigül
iyi haberine çok sevindim demek erkekmiş inşallah sağsalim doğar kucağına alır damatlığınıda görürsün aslında ondan önce sünneti var ama kalbimden öle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…