ABLAMI EVDEN ARADIM TELİ EVDE UNUTMUŞUM DİYE ... SESİMİ DUYAR DUYMAZ Bİ ÇIĞLIK ATTI SEN NERDESİN DİYE... AKLIMA MİLYON TANE ŞEY GELDİ AMA TELEFONU UNUTTUĞUN GELMEDİ DİYEE.... AYYY BEN NEYMİŞİM BEAAAsempatiksalakcinni
tabi delü ne sandın merak ediyoz seni lülülülülülü eve gidince ara beni attırma tepemilmaz: Kaydirigubbakcemile3
tamam komutanımmmmm
gnd.arkadaşlar.ctsi doktoruma gittim.çok şükür bu şimdilik herşey yolunda gidiyor.önceki gebeliklerimde bu aşamaya hiç gelememiştik.bu sefer bebeğimin başını ve gövdesini gördüm çok şükürallah hepinize nasip etsin.şuan 10+2 yiz.allah tamamını getirir inş.
duaların kabul olsun canım.:Saruboceq:olsun canım sen iyi ol da yeter bu bana sen telefonu açmayınca aklıma binbir türlü kötü şey geldi sonra kendime telkin verdim :)
birde çalıştığım köyde bir türbe var bugün onu ziyaret ettim hepinize dua ettim kızlar rabbim heimize yardım etsin inş.
ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu
kızlar gülüşle konuştuk iyiymiş beişin kalp atışlarını zorlada olsa görmişler .... çok yoğunmuş o yüzden girememiş..iyi ya canım inşallah herşey daha iyi olur.
rabbim hakkınızda hayırlısı versin inşallah... bende hamileymişim... hamileymişim diyorum çünkü hala kabullenemedim bu durumu benim 4. gebeliğim bu inşallah rabbim izin verirse tabi bu defa kucaklarız inşallah... benim doktor kalp atışlarını görmeden igneye başlamıcam dedi ve 5 temmuzda kontrolümüz var bakalım nolcak... inşallah senin içinde herşey hayırlı olur... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum..:Saruboceq:Herkese selamlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende FAKTÖR V G 1691A HETEROZİGOT VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON saptandı yani bildiğiniz gibi kanım pıhtılı, bundan önce 2 düşüğüm oldu. şu an da 7 haftalık hamişim. İNŞALLAH bu bebişime sağlıkla kavuşabilirim. clexan 0,4 bebe aspirini kullanıyorum. hepinizin duasını bekliyorum, ALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN......
duaların kabul olsun canım.:Saruboceq:
Herkese selamlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende FAKTÖR V G 1691A HETEROZİGOT VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON saptandı yani bildiğiniz gibi kanım pıhtılı, bundan önce 2 düşüğüm oldu. şu an da 7 haftalık hamişim. İNŞALLAH bu bebişime sağlıkla kavuşabilirim. clexan 0,4 bebe aspirini kullanıyorum. hepinizin duasını bekliyorum, ALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN......
benim doktorum gebe olduğunu anlar anlamaz iğneye başlıcaz demişti seni neden bekletiyor acaba? sadece boş gebelikten emin olalım demişti, hayırlısı olsun ben kalp atışlarını duydum darısı başına.
büşracım ben ara ara bacaktan yapıyorum.diz kapağının 4 parmak üstü ile kasığın 4 parmak altına yap.benim de canım acıyo.clexan çok yakıyo.innohep öyle değildi.
kızlar gülüşle konuştuk iyiymiş beişin kalp atışlarını zorlada olsa görmişler .... çok yoğunmuş o yüzden girememiş..iyi ya canım inşallah herşey daha iyi olur.
çok sevindim darısı sana kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?