Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabi delü ne sandın merak ediyoz seni lülülülülülü eve gidince ara beni attırma tepemi lmaz: kaydirigubbakcemile3

Bende kaçar kızlarrrr evden görüşür müyüz bilemiyorum çokkk uykum varrrr ve gidip yemeğimi yeyip yatarım herhal hepinizi kocaman öptümmm..........

canım çok güzel Allah tamamına erdirir inşallah.ben de yarın gitcem inşallah herşey yolundadır

ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu

duaların kabul olsun canım.:Saruboceq:

kızlar gülüşle konuştuk iyiymiş beişin kalp atışlarını zorlada olsa görmişler .... çok yoğunmuş o yüzden girememiş...

ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu

büşracım ben ara ara bacaktan yapıyorum.diz kapağının 4 parmak üstü ile kasığın 4 parmak altına yap.benim de canım acıyo.clexan çok yakıyo.innohep öyle değildi.

elif fidancım merabalr
nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bebişin nasıl hala iğne vuruluyormusun ben hala hamiş olamadım haftaya lütfü beye kontrole gideceğim bakalım hayırlısı allahım tamamına erdirsin biran önce bebişini kucağına almayı nasip etsin

Herkese selamlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende FAKTÖR V G 1691A HETEROZıGOT VE MTHFR A 1298C HETEROZıGOT MUTASYON saptandı yani bildiğiniz gibi kanım pıhtılı, bundan önce 2 düşüğüm oldu. şu an da 7 haftalık hamişim. ıNŞALLAH bu bebişime sağlıkla kavuşabilirim. clexan 0,4 bebe aspirini kullanıyorum. hepinizin duasını bekliyorum, ALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN BEBEKLERıMıZı KUCAĞIMIZA ALMAYI NASıP ETSıN......

rabbim hakkınızda hayırlısı versin inşallah... bende hamileymişim... hamileymişim diyorum çünkü hala kabullenemedim bu durumu benim 4. gebeliğim bu inşallah rabbim izin verirse tabi bu defa kucaklarız inşallah... benim doktor kalp atışlarını görmeden igneye başlamıcam dedi ve 5 temmuzda kontrolümüz var bakalım nolcak... inşallah senin içinde herşey hayırlı olur... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum..:Saruboceq:

kocacım çok yorulmuş bugün bende öyle hepinize kocaman iyi akşamlar... feryadım hani gelcektin akşam... seni üzdüm dimi ...canım amacım içimdeki olumlu düşünceleri aktarmaktı sana seni dağıtmak değil...ve hala söylüyorum ben seni düşününce içim çok ama çooookkk rahattt...

benim doktorum gebe olduğunu anlar anlamaz iğneye başlıcaz demişti seni neden bekletiyor acaba? sadece boş gebelikten emin olalım demişti, hayırlısı olsun ben kalp atışlarını duydum darısı başına.

hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına ulaşmayı nasip etsin.bak ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun.maşallah bebişine.
canım sen hangi dr gidiyorsun.

1emine1 merhaba ben refik keleşe gidiyorum bana baya güven verdi hem ismini çok duymuştum bakalım şu 2-3 haftayıda bi atlatabilsem biraz daha rahatlıycam

büşracım ben ara ara bacaktan yapıyorum.diz kapağının 4 parmak üstü ile kasığın 4 parmak altına yap.benim de canım acıyo.clexan çok yakıyo.innohep öyle değildi.

yakmasına alıştımda zaten canım artık iğnryi bile batıramaz oldum birde bacaktan deneyeyim bugün bakalım inşallah çok acımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…