Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teyzeleri size haberim var, saglıklıymışız ve erkekmiş pipisin gördü dr. benim içime kız geliyordu. sağlıklı olsunda bebişlerimiz.

ay ay yerim ben onun pipisini
bizde 14.haftada görmüşdük pipisini oğluşumun
Alalhım sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin canım

mucooo
selam nasılsın toparladınmı evi yolculuk ne zaman yorulmuşsundur baya şimdi sen rabbim kolaylık versin sana

selam bacım topladım sayılır evide bizim işler biraz karışık sanki sivasbabamın memleketi gibi eşim 6 sene borçlanarak burdan ev aldı daha 1 senesini ödedik tayın çıktı buranın kiraya verilmesini bekliyoruz normalde temmuzun 3 den sonra gidiliyo

Feryad canım sıvasa tayınınız ÇıkmıŞ heralde eŞın Çok rahat eder emın ol Şark olarak Çok ıyı ama doktor yÖnÜden bende Çok sıkıntı Çektım kaÇ kere ankaraya gıttım geldım

canım iyi kolaylamışsın biraz hakkınızda hayırlısı bacım ne yapacaksın ev olsunda sivasda olsun boşver bizim gibi memura verirseniz rahat edersinizborcunuda ödersiniz diyecem ama ordan alıp kendi ev sahibine vereceksiniz değilmi neyse bacım üzülme her şeyin hayırlısı inşallah kiracıyı çabuk bulursunuz

geçen yazmıştı okumadın galiba mazeret bildirdiler. tedavi sonuçlanıncaya kadar tayinleri durduruldu... yani ankaradalar....

günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......

ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu

canım sürekli aynı yere yapma zaten. arada bacaklarına da yap. dış yan bacaklara otururken yaptığında çok fazla acımıyor. yumuşak ete kolay girmiyor ve can yakıyor. eti iyice sıkıştır yaparken.

teyzeleri size haberim var, saglıklıymışız ve erkekmiş pipisin gördü dr. benim içime kız geliyordu. sağlıklı olsunda bebişlerimiz.

aman pipişini yesinler. maşşallah size. :)

günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......

kudurdular yine itler yaa klava:

günaydın

hayır ne istediklerini bir anlasak, hani kurtuluş savaşında beraber kurtarmıştık bu memleketi, dış güçlerin elinde oyuncak oluyorlar, Rabbim hidayet versin en kısa zamanda...

bendede kan pıhtılaşması çıktı.clexana 0,4 kullanacam.günde bir tane.şimdi benim kese normal haftasına göe küçükmüş.bu durumda olup düzelen varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…