teyzeleri size haberim var, saglıklıymışız ve erkekmiş pipisin gördü dr. benim içime kız geliyordu. sağlıklı olsunda bebişlerimiz.
mucooo
selam nasılsın toparladınmı evi yolculuk ne zaman yorulmuşsundur baya şimdi sen rabbim kolaylık versin sana
sağol asigülcüm...sen nasılsın..nasıl gidiyor??
benim doktorum gebe olduğunu anlar anlamaz iğneye başlıcaz demişti seni neden bekletiyor acaba? sadece boş gebelikten emin olalım demişti, hayırlısı olsun ben kalp atışlarını duydum darısı başına.
selam bacım topladım sayılır evide bizim işler biraz karışık sanki sivasbabamın memleketi gibi eşim 6 sene borçlanarak burdan ev aldı daha 1 senesini ödedik tayın çıktı buranın kiraya verilmesini bekliyoruz normalde temmuzun 3 den sonra gidiliyo
Canım zaten göbek deliğine yakın yapmıyorumki en az 4 parmak ilerisine yapıyorum
zaten bu haftaya kadar acımıyordu son bir haftadırlı ağrıyor
dediğin gibi yanmasını geçtik artıkda iğneyide batıramaz oldum
iğne saati geeldiğinde terlemeye başlıyorum artıkeyvahedigeldismile[/QUOTE
Canım eğer ben gibi tırsık biri hem iğneyi vurunuyor hemde kendi yapıyorsa eminim sen alasını yaparsın, bazen insan stresleniyor evet ben eşimde yapsa kendimde yapsam la havle vela guvvete diyor ve batırıyorum. daha başındayız ha gayret annesi bebişler için.
kızlar çıkıyorum benim kociş çay istiyor hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
Feryad canım sİvasa tayınınız ÇıkmıŞ heralde eŞİn Çok rahat eder emİn ol Şark olarak Çok İyİ ama doktor yÖnÜden bende Çok sıkıntı Çektİm kaÇ kere ankaraya gİttİm geldİm
ya kzılar artık iğneleri yaparken çok canım yanıyor acaba bacaklaramı geçsem hiç aranızda bacaktan iğne yapan varmı tam olarak nereye yapıyorsunuz birde acıyormu
teyzeleri size haberim var, saglıklıymışız ve erkekmiş pipisin gördü dr. benim içime kız geliyordu. sağlıklı olsunda bebişlerimiz.
günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......
günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......
tşkrler baharCım, siz nasılsınız efem, nasıl gidiyor....
saol canım terör olayları dışında iyiyim şükür gün sayıyoruz :)
bendede kan pıhtılaşması çıktı.clexana 0,4 kullanacam.günde bir tane.şimdi benim kese normal haftasına göe küçükmüş.bu durumda olup düzelen varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?