Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryad ben senin gibi düşünmüyorum....onların çocukları neden savaşmıyor,neden oralarda askerlik yapmıyor,ben neden Allah verirse evladımı feda edeyim ki???ne uğruna.....beden eğitimi öğretmeni aldıkları kadar diğer branşlardan da öğretmen alsalar,hantal bedenler değil zeki beyinler yetişir,gençler tarihimizi bile bilmiyor artık ya......ama onların suçu mu,okullarda öğretmen yok,milyonlarca öğretmen üç kuruşa dersanelerde ya da işsiz.....

asigul gözün aydın oğlan annesi oluyormuşsun allahım kucağına almayı nasip etsin.
büsra bende 2 haftadır bacak ve kola gectim daha çok acıyor sanki göbek bence en güzeli
umutsevgim sen nasılsın iyicemisin biraz daha?
nergis çok sevindim dayının oğluna darısı diğer yaralılarımıza.

güzin nasıl gidiyor bebişin nasıl hareketlendimi daha çok haftaya perşembe dr gidicem günler geçmek bilmiyo offf bi sağlıklı olduğunu herşeyin normal olduğunu duysam iyi gelicek artık

canım haklısın ama vatan görevi sadece cephede yapılmaz iyi bir beyine sahip vatana olan görevini en iyi şekilde yapan her birey iyi birer asker değilmidir??teröre gelince hala neden bitmediği tartışılır ancak bura sı yeri değil o nedenle çok uzatmak istemiyorum
sadece şunu söylemek istiyorum askerimize askerlik yan gelip yatma yeri değil deniyor keşke birilerinin oğlu da gitse de mutfağında ahçı bari olsaydı biryerlerde gezmek yerine o bile vatan görevidir diğer askerleri beslerdi en azından ...şehidimize kelle denecek kadar aşağı olabiliyorlar başımızdakiler şehidimize askerimize değer vermiyor ki aksine yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar ooooooooooooffff içim çok dolu hangisinden başlasam nasıl toplasam neyse ben en iyisi susayım senağlama

haklısın canım haklısın doğru söze ne denir

güzin nasıl gidiyor bebişin nasıl hareketlendimi daha çok haftaya perşembe dr gidicem günler geçmek bilmiyo offf bi sağlıklı olduğunu herşeyin normal olduğunu duysam iyi gelicek artık

canım bana göre iyide bakalım doktor nediyecek bende 7 temmuzu bekliyorum çok öyle aman aman değil amahissediyorum söyle 28/29 haflara gelsek hayırlısıyla .o gelse bu gitse doktor iyi dese demekten hamilliğin tadını çıkaramıyoruz aslında biz kendimize yapıyoruzmirmirmirmir:Saruboceq:

walla haklısın.........armuta devam et sen,aslında zaman çabuk geçiyor,bir bakmışsın kucağında......

AYYYYYYYYYYYYYY İNANMIYORUM YAAAAAA CNM SEN HAMİLEMİSİN YANİ ŞİMDİ ÇOK SEVİNDİM TATLIM SENİN ADINA KUSURA BAKMAYIN EPEYDİR GİREMEDİM ŞUANDA ARKADAŞIN BİLG DEN YAZIYORUM PC DE SORUN VAR YAAAA CNM İNŞ BU SEFER OLUCAK İÇİNİ FERAH TUT EMİ ÇOK SEVİNDİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

içim çok kötü sıkılıyor bugün yaa rahatayım diye bir sürü tel görüşmesi yaptım onlarda daha fazla sıktı içimi mafoldumben

kızlar bugün doktora gittim ama kontrol günlerimde ister istemez geriliyorum biraz ya.Bebeğim 11 haftalık olmuş haftasıyla uyumlu gidiyo.eli kolu kafası belliydi artık.ıki hafta sonra 2li tarama olcak.Binlerce kere şükürler olsun.ınşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişlerimiz.

kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..

kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.

emin olll o zaman çokkk ama çokkk daha fazla üzülecektin.. çünkü ben kromozom anomalili bir oğulcuk kaybettim ve şuan karnımdakinin akibeti beni daha fazla geriyor...

bende bu kızzzz nerelerde diye merak ediyodum öbür sayfanada baktım ara ara ordada göremedim seni zaten... canım çok ama çoookkk teşekkür ederim... sürpriz yaptı bize hiç beklemediğim bir anda geldi bakalım hayır olsun inşallah...

canım zehrayade daha doğum yapmadı ama az kaldı.ayın sonuna inş..bazı yazılara kırgınlıklar oldu.belki crawford da o yüzden girmez olmuştur.
canım zehrayı bende çok merak ediyorum bazı kırgınlıklara gelince eğer yazılanlarsa hedef ben böyle söylemek istemedim denilip kendini izah edip yazılanları haksız çıkararak yazanları haksız çıkarmalıydı.. ama böyle olmadı (yazan ben oluyorum bu arada)

Allah tamamına erdirsin sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider inşallah canım...

dendencim beni merak etmişsin canım bugün hem iş olarak hemde şu halkalıdaki olaylar yüzünden baya bi gergindik... feryad yazmış zaten şükür oğlumuz iyi ama şehit olan 4 askeride tanıyormuş ve baya morali bozuktu şehit astsubay onun devresi ... kacıncı kaybı bu... baya moralimiz bozuk velhasıl hoş gülememiştik günlerdir ama bugün dahada yandı yürek.... dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....
nergis çok geçmiş olsun canım Rabbim tüm yaralı askerlerimize şifa versin inşallah...

Canım neden pıhtılaşmadan kaybettiğine üzülüyorsun ki kromozom anomolisi daha kötü bak bizdede pıhtılaşma var Allaha şükür son zamanlar tedavisi iyice ilerleyen bir durum Hiç kendini üzme bence Alah yardımcı olsun bende kaybettim pıhtılaşma yüzünden ama bilemediler genetiğe bile yollamadılar bebeğin kanını .Bundan 5 sene önce doktorlarda bilmiyormuş pıhtılaşmadan öldüğünü ama şimdi tedavisi var 3 bebek kaybı olacakta öyle araştıracaklar yani bu konuda ben çok şanssızdım bak senin sebep bulunmuş hemen moralini bozma.ınşallah bir dahakine hiç bir sorun yaşamazsın

Son düzenleme:
rabbim askerlerimizi korusun.artık yazacak kelime bile bulamıyorum.
git gide bana mı benziyon nedir?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım.allah tamamına erdirsin.

canım benim bu konuda ne denilebilir ki sonuçta sebep ne olursa olsun kaybın hepsi acıdır allah sabır versin canım benim:teselli:
canım zehrayade daha doğum yapmadı ama az kaldı.ayın sonuna inş..bazı yazılara kırgınlıklar oldu.belki crawford da o yüzden girmez olmuştur.

canım sonuçta buraya gelip gelmemek kendi kararları sonuçta o olaylarda sadece 1 ya da 2 kişi kırılmadı ama herkes yine de kırgınlıklarını bir yana bırakıp diğerlerine destek olmaya devam etti
nacizane fikrim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…