feryad ben senin gibi düşünmüyorum....onların çocukları neden savaşmıyor,neden oralarda askerlik yapmıyor,ben neden Allah verirse evladımı feda edeyim ki???ne uğruna.....beden eğitimi öğretmeni aldıkları kadar diğer branşlardan da öğretmen alsalar,hantal bedenler değil zeki beyinler yetişir,gençler tarihimizi bile bilmiyor artık ya......ama onların suçu mu,okullarda öğretmen yok,milyonlarca öğretmen üç kuruşa dersanelerde ya da işsiz.....
canım haklısın ama vatan görevi sadece cephede yapılmaz iyi bir beyine sahip vatana olan görevini en iyi şekilde yapan her birey iyi birer asker değilmidir??teröre gelince hala neden bitmediği tartışılır ancak bura sı yeri değil o nedenle çok uzatmak istemiyorum
sadece şunu söylemek istiyorum askerimize askerlik yan gelip yatma yeri değil deniyor keşke birilerinin oğlu da gitse de mutfağında ahçı bari olsaydı biryerlerde gezmek yerine o bile vatan görevidir diğer askerleri beslerdi en azından ...şehidimize kelle denecek kadar aşağı olabiliyorlar başımızdakiler şehidimize askerimize değer vermiyor ki aksine yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar ooooooooooooffff içim çok dolu hangisinden başlasam nasıl toplasam neyse ben en iyisi susayım senağlama
güzin nasıl gidiyor bebişin nasıl hareketlendimi daha çok haftaya perşembe dr gidicem günler geçmek bilmiyo offf bi sağlıklı olduğunu herşeyin normal olduğunu duysam iyi gelicek artık
canım bana göre iyide bakalım doktor nediyecek bende 7 temmuzu bekliyorum çok öyle aman aman değil amahissediyorum söyle 28/29 haflara gelsek hayırlısıyla .o gelse bu gitse doktor iyi dese demekten hamilliğin tadını çıkaramıyoruz aslında biz kendimize yapıyoruzmirmirmirmir:Saruboceq:
AYYYYYYYYYYYYYY İNANMIYORUM YAAAAAA CNM SEN HAMİLEMİSİN YANİ ŞİMDİ ÇOK SEVİNDİM TATLIM SENİN ADINA KUSURA BAKMAYIN EPEYDİR GİREMEDİM ŞUANDA ARKADAŞIN BİLG DEN YAZIYORUM PC DE SORUN VAR YAAAA CNM İNŞ BU SEFER OLUCAK İÇİNİ FERAH TUT EMİ ÇOK SEVİNDİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2rabbim hakkınızda hayırlısı versin inşallah... bende hamileymişim... hamileymişim diyorum çünkü hala kabullenemedim bu durumu benim 4. gebeliğim bu inşallah rabbim izin verirse tabi bu defa kucaklarız inşallah... benim doktor kalp atışlarını görmeden igneye başlamıcam dedi ve 5 temmuzda kontrolümüz var bakalım nolcak... inşallah senin içinde herşey hayırlı olur... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum..:Saruboceq:
kızlar zehrayade den haber alan varmı doğum yapmış olmalı.crafword da girmez oldu artık.
emin olll o zaman çokkk ama çokkk daha fazla üzülecektin.. çünkü ben kromozom anomalili bir oğulcuk kaybettim ve şuan karnımdakinin akibeti beni daha fazla geriyor...kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
bende bu kızzzz nerelerde diye merak ediyodum öbür sayfanada baktım ara ara ordada göremedim seni zaten... canım çok ama çoookkk teşekkür ederim... sürpriz yaptı bize hiç beklemediğim bir anda geldi bakalım hayır olsun inşallah...AYYYYYYYYYYYYYY İNANMIYORUM YAAAAAA CNM SEN HAMİLEMİSİN YANİ ŞİMDİ ÇOK SEVİNDİM TATLIM SENİN ADINA KUSURA BAKMAYIN EPEYDİR GİREMEDİM ŞUANDA ARKADAŞIN BİLG DEN YAZIYORUM PC DE SORUN VAR YAAAA CNM İNŞ BU SEFER OLUCAK İÇİNİ FERAH TUT EMİ ÇOK SEVİNDİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım zehrayı bende çok merak ediyorum bazı kırgınlıklara gelince eğer yazılanlarsa hedef ben böyle söylemek istemedim denilip kendini izah edip yazılanları haksız çıkararak yazanları haksız çıkarmalıydı.. ama böyle olmadı (yazan ben oluyorum bu arada)canım zehrayade daha doğum yapmadı ama az kaldı.ayın sonuna inş..bazı yazılara kırgınlıklar oldu.belki crawford da o yüzden girmez olmuştur.
kızlar bugün doktora gittim ama kontrol günlerimde ister istemez geriliyorum biraz ya.Bebeğim 11 haftalık olmuş haftasıyla uyumlu gidiyo.eli kolu kafası belliydi artık.İki hafta sonra 2li tarama olcak.Binlerce kere şükürler olsun.İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişlerimiz.
kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
rabbim askerlerimizi korusun.artık yazacak kelime bile bulamıyorum.canım ben iyiyim şükür dün aysude gülüşün yoğun olduğunu o nedenle giremediğini nete yazmıştı yine yoğundur sanırım
canım aysudeyle görüştüm halkalıdaki patlama kaynına 30 km mesafede olmuş onlarda da bugün onun telaşı vardı çok şükür kaynı iyiymiş ama arkadaşlarından şehidimiz varAllah ailesine sabır versin birde kendide yoğun aysudenin
git gide bana mı benziyon nedir?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3güzin nasıl gidiyor bebişin nasıl hareketlendimi daha çok haftaya perşembe dr gidicem günler geçmek bilmiyo offf bi sağlıklı olduğunu herşeyin normal olduğunu duysam iyi gelicek artık
kızlar bugün doktora gittim ama kontrol günlerimde ister istemez geriliyorum biraz ya.Bebeğim 11 haftalık olmuş haftasıyla uyumlu gidiyo.eli kolu kafası belliydi artık.İki hafta sonra 2li tarama olcak.Binlerce kere şükürler olsun.İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişlerimiz.
canım benim bu konuda ne denilebilir ki sonuçta sebep ne olursa olsun kaybın hepsi acıdır allah sabır versin canım benim:teselli:kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
canım zehrayade daha doğum yapmadı ama az kaldı.ayın sonuna inş..bazı yazılara kırgınlıklar oldu.belki crawford da o yüzden girmez olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?