öle ama '' hamileliğin tadı '' bu lafı kim söylemiş yahu hiç bir hamilenin güle oynaya hamileliğini geçirdiğini duymadım ben hadi biz pıhtılıyız o korkumuz var zaten yaşarmı yaşamaz mı diye hiçbir derdi olmayan kadınlarda yok kanamam geldi yok şuram ağrıdı şöyle oldu falan filan valla ne yalan söyliyim hamileliğin sonunda eğer bebişler gelmese çekilcek dert değil hem çok sıkıcı hem çok gıcıııkkkkkk bir durum işte itiraf edeyimde kurtulayım ya kötükedihüsocanım bana göre iyide bakalım doktor nediyecek bende 7 temmuzu bekliyorum çok öyle aman aman değil amahissediyorum söyle 28/29 haflara gelsek hayırlısıyla .o gelse bu gitse doktor iyi dese demekten hamilliğin tadını çıkaramıyoruz aslında biz kendimize yapıyoruzmirmirmirmir:Saruboceq:
gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşyerimsenibenkızlar bugün doktora gittim ama kontrol günlerimde ister istemez geriliyorum biraz ya.Bebeğim 11 haftalık olmuş haftasıyla uyumlu gidiyo.eli kolu kafası belliydi artık.İki hafta sonra 2li tarama olcak.Binlerce kere şükürler olsun.İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişlerimiz.
eğer o bebeği kaybetmeyip doğursaydın bir ömür ağlayacaktın rabbimin sevgili kuluymuşsun hiç üzülme hatta sevinmelisin allah sağlıklı bebek nasip etsin inşkızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
burda herkes biribirine benziyor şekerim hiç relax bir hatun gördünmü sempatiksalakcinni.
git gide bana mı benziyon nedir?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak seennn tatilede gidermişbenneyaptımki hatun git git kafanı dinlesonuyok canım sana iki soru:
16.haftadaki muayeneden 15 gün sonra mı yoksa 1 ay sonra mı çağırıyor.tatile gidecem de.(allah izin verirse)
birde canım ayrıntılı ultrasonla senin bebişe baktı mı*baktıysa kaçıncı hafta da?öpüldün.
burda herkes biribirine benziyor şekerim hiç relax bir hatun gördünmü sempatiksalakcinni
:uhm: mirmirmirmir mirmirmirmir :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
bak seennn tatilede gidermişbenneyaptımki hatun git git kafanı dinle
16 haftadan sonra 1 ayyyyy sonra gel diyor yavrum ne kaa uzun deilmi ?ayrıntılı derken iç organlarına bakıyo
ama böle olmazki hep önceden soruyon bana dra gittinmi sürprizi kalmıyo bida sölemicem biraz heyecan yap nolcak bu ay diye dimikaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
asigul gözün aydın oğlan annesi oluyormuşsun allahım kucağına almayı nasip etsin.
büsra bende 2 haftadır bacak ve kola gectim daha çok acıyor sanki göbek bence en güzeli
umutsevgim sen nasılsın iyicemisin biraz daha?
nergis çok sevindim dayının oğluna darısı diğer yaralılarımıza.
Hepinize kocaman günaydın arkadaşlar..... Bu aralar biraz yoğunum işyerinde taşınma muhabbeti var bakanlık ve hastane arası koşturuyorum bugünlerde o yüzden aranızda olamıyorum... Hepinizi kocaman öpüyorum...
bende bu kızzzz nerelerde diye merak ediyodum öbür sayfanada baktım ara ara ordada göremedim seni zaten... canım çok ama çoookkk teşekkür ederim... sürpriz yaptı bize hiç beklemediğim bir anda geldi bakalım hayır olsun inşallah...
canım zehrayı bende çok merak ediyorum bazı kırgınlıklara gelince eğer yazılanlarsa hedef ben böyle söylemek istemedim denilip kendini izah edip yazılanları haksız çıkararak yazanları haksız çıkarmalıydı.. ama böyle olmadı (yazan ben oluyorum bu arada)
canım insanları çalıştıramayınca mecburen çalışıyosun bir iki günlük bi yoğunluk geçer elbet... Düşüncen için sağolbenden de herkese günaydınnn... Aman aysudecim fazla yorma kendini...biliyorsun devlet işinde çok çalışana her zaman çok iş verilir: Yatanlar hep yatışta sempatiksalakcinni
sen bu aralar kendi sağlığını ve bebişin sağlığını düşün tamam mı canım...
günaydın canım....hayırlı sabahlar arkadaşlara.s.
Hepinize bol neşeli ,güzel bir gün diliyorum...:dance:
canımcım crawforda yazdıklarından ötürü sıkıntıya girildiğini söyleyen bendim. Alınganlık göstermiyorum yazan ben olduğum için söyledim yoksa o olayı unutalı çok oldu... Herkesin alınması dediğin için konuyu açıyorum tekrar herkes payına düşeni alabilir ve bu olay bu denli tırmanmayabilirdi.. Bugün yine böyle bir tartışma olsa ben kendi adıma payıma düşeni düşünür ve ona göre davranır daha özenli olmak için elimden geleni yapardım . Aslında istenilen de buydu daha özenli ve dikkatli davranmak ama herkes birden şaha kalkınca konu çok uzamıştı...canım benim crawford adına bişey yazmadım.ama sende artık anlıycağın gibi hamilelikte biraz alıngan olunuyo keşke herkesin alınmasına neden olunmasaydı.ayrıca zehra yazdı.ayrıca yalnız sen yazmadınki sende üstüne alınma tatlım.ben cvp için yazdım.
günaydın bitanem...günaydın cancanlar......
kızlar bugün doktora gittim ama kontrol günlerimde ister istemez geriliyorum biraz ya.Bebeğim 11 haftalık olmuş haftasıyla uyumlu gidiyo.eli kolu kafası belliydi artık.İki hafta sonra 2li tarama olcak.Binlerce kere şükürler olsun.İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebişlerimiz.
kızlar moralim çok bozuk..deminden beri ağlıyorum.bebeğimin genetik sonuçları belli olmuş.dr aradı biraz önce.bebeğimde kromozom anomalisi falan yokmuş,normalmiş herşeyi.büyük ihtimalle pıhtılaşma kaynaklı kaybettik bebeği dedi dr.
ve bebeğim erkekmiş..
kromozom anomalisi olsaydı hiç üzülmeyecektim.ama şimdi çok kötüyüm.yıllar sonra bulduğum sapasağlam bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim.
öle ama '' hamileliğin tadı '' bu lafı kim söylemiş yahu hiç bir hamilenin güle oynaya hamileliğini geçirdiğini duymadım ben hadi biz pıhtılıyız o korkumuz var zaten yaşarmı yaşamaz mı diye hiçbir derdi olmayan kadınlarda yok kanamam geldi yok şuram ağrıdı şöyle oldu falan filan valla ne yalan söyliyim hamileliğin sonunda eğer bebişler gelmese çekilcek dert değil hem çok sıkıcı hem çok gıcıııkkkkkk bir durum işte itiraf edeyimde kurtulayım ya kötükedihüso
gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşyerimseniben
eğer o bebeği kaybetmeyip doğursaydın bir ömür ağlayacaktın rabbimin sevgili kuluymuşsun hiç üzülme hatta sevinmelisin allah sağlıklı bebek nasip etsin inş
burda herkes biribirine benziyor şekerim hiç relax bir hatun gördünmü sempatiksalakcinni
bak seennn tatilede gidermişbenneyaptımki hatun git git kafanı dinle
16 haftadan sonra 1 ayyyyy sonra gel diyor yavrum ne kaa uzun deilmi ?ayrıntılı derken iç organlarına bakıyo
ama böle olmazki hep önceden soruyon bana dra gittinmi sürprizi kalmıyo bida sölemicem biraz heyecan yap nolcak bu ay diye dimikaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
Benden de herkese günaydınnn... aman aysudecim fazla yorma kendini...biliyorsun devlet işinde çok çalışana her zaman çok iş verilir: yatanlar hep yatışta sempatiksalakcinni
sen bu aralar kendi sağlığını ve bebişin sağlığını düşün tamam mı canım...
maşallah canım büyüyo yavaş yavaş annesi :)
canım benim üzülme. aynı şeyi ben ve diğerlerimizde defalarca belki yaşadık. bende kızımı göndermiştim kromozom testine.onunda temiz çımıştı. ama çok şükür şimdi bi oğlum olucak allah izin verirse. birgün sizinde mutlaka olucak. lütfen güçlü ol.
hiç relax olan hatun görmediysen işte burdayım canım. valla çok rahatım çok keyifle geçiriyorum hamişliğimi. çok da sevdim hamişliği üstelik çok yakıştırdım kendime. bayanssulusmile. kızım rahat olun yaaa valla herşey çok daha yolunda gidiyor. biliyorum pek elde olan bişey değil ama ben rahat olmak için herşeyi deniyorum. :dance:
bu arada herkese kocammaaaann günaydın. dışarda göz gözü görmüyor yağmur sanki bardaktan boşalıyor. şimşek çakıyor uyyyyy eyvahedigeldismile
bence de hamileliğinizin kıymetini bilin canlar topu topu 2 yada 3 bebek getireceksiniz dünya ya lütfen tadını çıkara çıkara yaşayın her anın tadını aklinialirimsmileyerimseniben
kız baharçelik sende hem sıcaktan hem yağmurdan şikayetcisin neyden memnun olcan bacım sen kaydirigubbakcemile3
Canım neden pıhtılaşmadan kaybettiğine üzülüyorsun ki kromozom anomolisi daha kötü bak bizdede pıhtılaşma var Allaha şükür son zamanlar tedavisi iyice ilerleyen bir durum Hiç kendini üzme bence Alah yardımcı olsun bende kaybettim pıhtılaşma yüzünden ama bilemediler genetiğe bile yollamadılar bebeğin kanını .Bundan 5 sene önce doktorlarda bilmiyormuş pıhtılaşmadan öldüğünü ama şimdi tedavisi var 3 bebek kaybı olacakta öyle araştıracaklar yani bu konuda ben çok şanssızdım bak senin sebep bulunmuş hemen moralini bozma.ınşallah bir dahakine hiç bir sorun yaşamazsın
aysude bacım ne diyor bu çılgın 2 çocuk mu hatta 3 mü,,,, ülen birini doğuramadık dahaaaa
selam kızlar yine kara bir gün memleketimiz için maalesef 3 şehitimiz ve birçok yaralımız var
artık kahrolsun ..... demekle kahrolmuyorlar demekkki sözden öte birşeyler yapması lazım bu devlet büyüklerimizin artık başsağlığı dileyen ve acil şifalar dileyen devlet büyüklerinin de rol yaptığına inanmaya başladım çünkü söylüyorlar ve unutuluyp gidiyor icraat bekliyoruz milletçe acımız katlanarak büyüyor ve dur demenin zamanı gelmedi mi 30 yıldır........
asigülcüm oğlun olucakmış allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş
gülüş pıt pıtlar duyulmuş hadi hayırlısı büyüsün kocaman olsun inş bebeğin seninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?