Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyok canım sana iki soru:
16.haftadaki muayeneden 15 gün sonra mı yoksa 1 ay sonra mı çağırıyor.tatile gidecem de.(allah izin verirse)
birde canım ayrıntılı ultrasonla senin bebişe baktı mı*baktıysa kaçıncı hafta da?öpüldün.

öle ama '' hamileliğin tadı '' bu lafı kim söylemiş yahu hiç bir hamilenin güle oynaya hamileliğini geçirdiğini duymadım ben hadi biz pıhtılıyız o korkumuz var zaten yaşarmı yaşamaz mı diye hiçbir derdi olmayan kadınlarda yok kanamam geldi yok şuram ağrıdı şöyle oldu falan filan valla ne yalan söyliyim hamileliğin sonunda eğer bebişler gelmese çekilcek dert değil hem çok sıkıcı hem çok gıcıııkkkkkk bir durum işte itiraf edeyimde kurtulayım ya kötükedihüso
gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşyerimseniben
eğer o bebeği kaybetmeyip doğursaydın bir ömür ağlayacaktın rabbimin sevgili kuluymuşsun hiç üzülme hatta sevinmelisin allah sağlıklı bebek nasip etsin inş
.

git gide bana mı benziyon nedir?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burda herkes biribirine benziyor şekerim hiç relax bir hatun gördünmü sempatiksalakcinni
bak seennn tatilede gidermişbenneyaptımki hatun git git kafanı dinle
16 haftadan sonra 1 ayyyyy sonra gel diyor yavrum ne kaa uzun deilmi ?ayrıntılı derken iç organlarına bakıyo
ama böle olmazki hep önceden soruyon bana dra gittinmi sürprizi kalmıyo bida sölemicem biraz heyecan yap nolcak bu ay diye dimikaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

ayy valla çok uzun.ben zaten pimpirikliyim.dr duymasın ama ben yarın özel hastaneye gidecem kalbi atuyor mu diye.dayanmıyorum ya.15 geçti mi başlıyom kurtlanmaya napayım.
yook yok sen yinede süle kuzum ben gidene kadar kurdeşen dökerim valla.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tşkr ederim canım bakalım, sağlıklı bebişleirimz olsun inş hepimizin.

Hepinize kocaman günaydın arkadaşlar..... Bu aralar biraz yoğunum işyerinde taşınma muhabbeti var bakanlık ve hastane arası koşturuyorum bugünlerde o yüzden aranızda olamıyorum... Hepinizi kocaman öpüyorum...

Benden de herkese günaydınnn... aman aysudecim fazla yorma kendini...biliyorsun devlet işinde çok çalışana her zaman çok iş verilir: yatanlar hep yatışta sempatiksalakcinni
sen bu aralar kendi sağlığını ve bebişin sağlığını düşün tamam mı canım...

canım benim crawford adına bişey yazmadım.ama sende artık anlıycağın gibi hamilelikte biraz alıngan olunuyo keşke herkesin alınmasına neden olunmasaydı.ayrıca zehra yazdı.ayrıca yalnız sen yazmadınki sende üstüne alınma tatlım.ben cvp için yazdım.

canım insanları çalıştıramayınca mecburen çalışıyosun bir iki günlük bi yoğunluk geçer elbet... Düşüncen için sağol
hayırlı sabahlar arkadaşlara.s.
Hepinize bol neşeli ,güzel bir gün diliyorum...:dance:
günaydın canım....

canımcım crawforda yazdıklarından ötürü sıkıntıya girildiğini söyleyen bendim. Alınganlık göstermiyorum yazan ben olduğum için söyledim yoksa o olayı unutalı çok oldu... Herkesin alınması dediğin için konuyu açıyorum tekrar herkes payına düşeni alabilir ve bu olay bu denli tırmanmayabilirdi.. Bugün yine böyle bir tartışma olsa ben kendi adıma payıma düşeni düşünür ve ona göre davranır daha özenli olmak için elimden geleni yapardım . Aslında istenilen de buydu daha özenli ve dikkatli davranmak ama herkes birden şaha kalkınca konu çok uzamıştı...

günaydın cancanlar......
günaydın bitanem...

maşallah canım büyüyo yavaş yavaş annesi :)

canım benim üzülme. aynı şeyi ben ve diğerlerimizde defalarca belki yaşadık. bende kızımı göndermiştim kromozom testine.onunda temiz çımıştı. ama çok şükür şimdi bi oğlum olucak allah izin verirse. birgün sizinde mutlaka olucak. lütfen güçlü ol.

hiç relax olan hatun görmediysen işte burdayım canım. valla çok rahatım çok keyifle geçiriyorum hamişliğimi. çok da sevdim hamişliği üstelik çok yakıştırdım kendime. bayanssulusmile. kızım rahat olun yaaa valla herşey çok daha yolunda gidiyor. biliyorum pek elde olan bişey değil ama ben rahat olmak için herşeyi deniyorum. :dance:

bu arada herkese kocammaaaann günaydın. dışarda göz gözü görmüyor yağmur sanki bardaktan boşalıyor. şimşek çakıyor uyyyyy eyvahedigeldismile

bence de hamileliğinizin kıymetini bilin canlar topu topu 2 yada 3 bebek getireceksiniz dünya ya lütfen tadını çıkara çıkara yaşayın her anın tadını aklinialirimsmileyerimseniben
kız baharçelik sende hem sıcaktan hem yağmurdan şikayetcisin neyden memnun olcan bacım sen kaydirigubbakcemile3

:))))

tünaydın diyem bende, kızlar ya bende astım olmuşum, üç haftadır öksürüyorum dr gittim antibiyotik ve kortizon verdi, ee bebiğime bir zarar vermez dedi ama kullanmazsan da geçmez dedi ne yapayım sizce bir akıl verin korktum, bol su iç dedi anlaşılan 3 litreye çıkaracam suyu..

gıcık oluyorum ya bu illa üç bebek düşürecen ondan sonra inceleyecekler bunun daha önce ve kolay yolu yok mu insanlar bu kadar sıkıntı çekmezler ama işte damdan düşenin halini damdan düşen anlar ne anlasınlar başkaları.. o kadar etkilenmişim ki yine düşük yaptığımı gördüm nasıl uyandım anlatamam ara ara rüyalarımda görüyorum. Allah kimseye rüyada bile yaşatmasın.

aysude bacım ne diyor bu çılgın 2 çocuk mu hatta 3 mü,,,, ülen birini doğuramadık dahaaaa

ama doğru söylüyooooo........... doğurabilen doğuracak ikinciyi üçüncüyü şimdi hiçbişeyi göz görmüyor ama o zaman gelince o cesaret de gelcek o hevesde gülümm...

amin canım hepimiz sagsalim kavuşalım inş. meraklanmaya başladım iyice bebişi daha çok var aslında, arada burnuma bebek çişi kokusu geliyor yaaa, yada gıdılarında kusmuk kokusu olurya terle karışır o koku, Rabbim inş hepimize her isteyene bu kokulu bebişleri kuçağına almayı nasiip etsin, doğsun kereta yıkamayacammmm,koksun türüm türüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…