Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne gibi bişey.tedaviye başladı.aspirin progestan clexane 0,4.ben biraz umutsuzum.yani bence tecrübelr daha önemli.o yüzden soruyorum.kitabi bilgiler her zaman tutmuyor.

günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......
klava:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava:
Allah onları bildiği gibi yapsın ne isterler ana kuzularından anlamıyorum geri zekalılar sanki oralar onlara kalacak diğer devletlerin uşağı oldular ne kadar karaktesizler yav çıldırdııııııııııııııım
hayır ne istediklerini bir anlasak, hani kurtuluş savaşında beraber kurtarmıştık bu memleketi, dış güçlerin elinde oyuncak oluyorlar, Rabbim hidayet versin en kısa zamanda...

ne isteyecekler kuzum belalarını istiyorlar iyice damarımıza basacaklar sonra karşılık vercez bu seferde yok Türk milleti kürtleri de katletti diyecekler ne bu ya basma damarıma sabrımın sınırını sorlama belanı da bulma kızlar kusuruma bakmayın çıldırdımklava:

amin canım:Saruboceq::Saruboceq:inşalla sen de bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.....allah o acıları tekrar yaşatmasına.s.

inşallah sen de kalp atışını duyarsın bebeğinin...sonra da kucaklar ,eşinle beraber büyütürsünüz ....allah hepimizin yardımcısı olsun..

1emine1 merhaba ben refik keleşe gidiyorum bana baya güven verdi hem ismini çok duymuştum bakalım şu 2-3 haftayıda bi atlatabilsem biraz daha rahatlıycam
allah büyük canım atlatırsın.bende senin gibiydim. 8.haftama bir gelsem diyordum.bak şimdi 14.haftaya başıyacam.allah tamamına erdirsin.
sağol canım senin eşinde polis galiba yanlışmı hatırlıyorum
yok canım eşim mühendis .feryatla karıştırdın heralde.polisimizin askerimizin işi iyice zorlaştı.rabbim onlara güç kuvvet versin.
teyzeleri size haberim var, saglıklıymışız ve erkekmiş pipisin gördü dr. benim içime kız geliyordu. sağlıklı olsunda bebişlerimiz.
maşallah kuzucuğa.çok sevindimmmm.haftalarımız yakın olduğu için seni yakından takip ediyorum.darısı benim başıma.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
iyiy geceler teyzesi düğününe çağırırız.....
kız beni çağır.oynarım valla şakkıdı şakkıdı.kaydirigubbakcemile3
günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......
haberleri izleyecek dermanım bile kalmadı.kökleri kuruyasıcalar.yaktılar içimizi.
rabbim şehitlerimizin ailesine dayanma gücü versin.memleketimizi bölemeyecekler.turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

selam kızlar yine kara bir gün memleketimiz için maalesef 3 şehitimiz ve birçok yaralımız var
artık kahrolsun ..... demekle kahrolmuyorlar demekkki sözden öte birşeyler yapması lazım bu devlet büyüklerimizin artık başsağlığı dileyen ve acil şifalar dileyen devlet büyüklerinin de rol yaptığına inanmaya başladım çünkü söylüyorlar ve unutuluyp gidiyor icraat bekliyoruz milletçe acımız katlanarak büyüyor ve dur demenin zamanı gelmedi mi 30 yıldır........

asigülcüm oğlun olucakmış allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş
gülüş pıt pıtlar duyulmuş hadi hayırlısı büyüsün kocaman olsun inş bebeğin seninde canım

Evet bir dur diyen olmalı bunlara. o ana kuzularını göz göre göre ateşe atıyorlar. anaların yüreklerinin yandığı yeter...
yarlı askerimiz dayımın oğlu yaşam savaşını kazandı. bu gün gözlerini açıp gülümsemiş.tüm dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok sağolun kızlar . inşallah diğer askerlerimizde bir an önce şifa bulurlar...

canım ya dedim ya bu haftaya kadar hiç sorun yaşamamıştık ama yapacak bişey yok öle yada böyle batırcaz iğneleri

canım sürekli aynı yere yapma zaten. arada bacaklarına da yap. dış yan bacaklara otururken yaptığında çok fazla acımıyor. yumuşak ete kolay girmiyor ve can yakıyor. eti iyice sıkıştır yaparken.

Dün yapacaktım ama cesaret edemedim yine göbekten yaptım canım
bugün cesaretimi toplarsam bacaktan yapcam artık
dediğin gibi deniycem bakalım

Canım ya çok sevindim okurken sevinçden gözlerim doldu valla
Allahım şehitlerimizin ailelerinede sabırlar versin diğer askerlerimizi korusun

çok şükür rabbime çok sevindim inan :) darısı diğer yaralılarımıza inş. rabbim yardımcıları olsun

nergis60 çok büyük geçmiş olsun....
Gül nerde yaa.....o da artık sık girmeyecek sanırım.......bebekler için değer olsun...

Feryad,Tsma nasılsınız kıslar.....
Tsma hava ne kadar karardı di mi patladı patlayacak........gökyüzü bile şehitlerimize ağlıyor isyan ediyor,diğerleri siperlere gitmiş ne b.... anlıyolarsa.........eserlerini görmeye gidiyorlar....

canım ben iyiyim şükür dün aysude gülüşün yoğun olduğunu o nedenle giremediğini nete yazmıştı yine yoğundur sanırım
Aysude de yok bugün?????

canım aysudeyle görüştüm halkalıdaki patlama kaynına 30 km mesafede olmuş onlarda da bugün onun telaşı vardı çok şükür kaynı iyiymiş ama arkadaşlarından şehidimiz var Allah ailesine sabır versin birde kendide yoğun aysudenin

yapma yaaa......offfff offfff.......
bende de tüm enerji bitti,nasıl yapsam ne etsem kendimi şarj etsem diye düşünüyorum........

yapma yaaa......offfff offfff.......
bende de tüm enerji bitti,nasıl yapsam ne etsem kendimi şarj etsem diye düşünüyorum........

canım elimizden bişey gelmiyo kendine gelmen de zor zorlama istersen şimdi de ben neye üzülüyorum bilyormusun ya bu vatanın askere adam gibi adama ihtiyacı var ve ben doğuramıyorum .... doğurup yetiştiremiyorum rabbim duysun sesimizi bu vatana layıkıyle yetiştirebileceğimiz evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…