günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......
hayır ne istediklerini bir anlasak, hani kurtuluş savaşında beraber kurtarmıştık bu memleketi, dış güçlerin elinde oyuncak oluyorlar, Rabbim hidayet versin en kısa zamanda...
Herkese selamlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende FAKTÖR V G 1691A HETEROZİGOT VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON saptandı yani bildiğiniz gibi kanım pıhtılı, bundan önce 2 düşüğüm oldu. şu an da 7 haftalık hamişim. İNŞALLAH bu bebişime sağlıkla kavuşabilirim. clexan 0,4 bebe aspirini kullanıyorum. hepinizin duasını bekliyorum, ALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN......
rabbim hakkınızda hayırlısı versin inşallah... bende hamileymişim... hamileymişim diyorum çünkü hala kabullenemedim bu durumu benim 4. gebeliğim bu inşallah rabbim izin verirse tabi bu defa kucaklarız inşallah... benim doktor kalp atışlarını görmeden igneye başlamıcam dedi ve 5 temmuzda kontrolümüz var bakalım nolcak... inşallah senin içinde herşey hayırlı olur... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum..:Saruboceq:
ne gibi bişey.tedaviye başladı.aspirin progestan clexane 0,4.ben biraz umutsuzum.yani bence tecrübelr daha önemli.o yüzden soruyorum.kitabi bilgiler her zaman tutmuyor.
allah büyük canım atlatırsın.bende senin gibiydim. 8.haftama bir gelsem diyordum.bak şimdi 14.haftaya başıyacam.allah tamamına erdirsin.1emine1 merhaba ben refik keleşe gidiyorum bana baya güven verdi hem ismini çok duymuştum bakalım şu 2-3 haftayıda bi atlatabilsem biraz daha rahatlıycam
yok canım eşim mühendis .feryatla karıştırdın heralde.polisimizin askerimizin işi iyice zorlaştı.rabbim onlara güç kuvvet versin.sağol canım senin eşinde polis galiba yanlışmı hatırlıyorum
maşallah kuzucuğa.çok sevindimmmm.haftalarımız yakın olduğu için seni yakından takip ediyorum.darısı benim başıma.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytteyzeleri size haberim var, saglıklıymışız ve erkekmiş pipisin gördü dr. benim içime kız geliyordu. sağlıklı olsunda bebişlerimiz.
kız beni çağır.oynarım valla şakkıdı şakkıdı.kaydirigubbakcemile3iyiy geceler teyzesi düğününe çağırırız.....
haberleri izleyecek dermanım bile kalmadı.kökleri kuruyasıcalar.yaktılar içimizi.günaydın
şimdide HALKALI da askeri lojmandan çıkan servise saldırmış hainler.............sinirimden orta yerimden çatlıycam.......
selam kızlar yine kara bir gün memleketimiz için maalesef 3 şehitimiz ve birçok yaralımız var
artık kahrolsun ..... demekle kahrolmuyorlar demekkki sözden öte birşeyler yapması lazım bu devlet büyüklerimizin artık başsağlığı dileyen ve acil şifalar dileyen devlet büyüklerinin de rol yaptığına inanmaya başladım çünkü söylüyorlar ve unutuluyp gidiyor icraat bekliyoruz milletçe acımız katlanarak büyüyor ve dur demenin zamanı gelmedi mi 30 yıldır........
Angel Gül kalp atışlarını almış
okudun mu....Rabbime şükürler olsun....
Canım eğer ben gibi tırsık biri hem iğneyi vurunuyor hemde kendi yapıyorsa eminim sen alasını yaparsın, bazen insan stresleniyor evet ben eşimde yapsa kendimde yapsam la havle vela guvvete diyor ve batırıyorum. daha başındayız ha gayret annesi bebişler için.
canım sürekli aynı yere yapma zaten. arada bacaklarına da yap. dış yan bacaklara otururken yaptığında çok fazla acımıyor. yumuşak ete kolay girmiyor ve can yakıyor. eti iyice sıkıştır yaparken.
Evet bir dur diyen olmalı bunlara. o ana kuzularını göz göre göre ateşe atıyorlar. anaların yüreklerinin yandığı yeter...
yarlı askerimiz dayımın oğlu yaşam savaşını kazandı. bu gün gözlerini açıp gülümsemiş.tüm dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok sağolun kızlar . inşallah diğer askerlerimizde bir an önce şifa bulurlar...
Evet bir dur diyen olmalı bunlara. o ana kuzularını göz göre göre ateşe atıyorlar. anaların yüreklerinin yandığı yeter...
yarlı askerimiz dayımın oğlu yaşam savaşını kazandı. bu gün gözlerini açıp gülümsemiş.tüm dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok sağolun kızlar . inşallah diğer askerlerimizde bir an önce şifa bulurlar...
çok şükür rabbime çok sevindim inan :) darısı diğer yaralılarımıza inş. rabbim yardımcıları olsun
canım ben iyiyim şükür dün aysude gülüşün yoğun olduğunu o nedenle giremediğini nete yazmıştı yine yoğundur sanırımFeryad,Tsma nasılsınız kıslar.....
Tsma hava ne kadar karardı di mi patladı patlayacak........gökyüzü bile şehitlerimize ağlıyor isyan ediyor,diğerleri siperlere gitmiş ne b.... anlıyolarsa.........eserlerini görmeye gidiyorlar....
Aysude de yok bugün?????
canım ben iyiyim şükür dün aysude gülüşün yoğun olduğunu o nedenle giremediğini nete yazmıştı yine yoğundur sanırım
canım aysudeyle görüştüm halkalıdaki patlama kaynına 30 km mesafede olmuş onlarda da bugün onun telaşı vardı çok şükür kaynı iyiymiş ama arkadaşlarından şehidimiz varAllah ailesine sabır versin birde kendide yoğun aysudenin
yapma yaaa......offfff offfff.......
bende de tüm enerji bitti,nasıl yapsam ne etsem kendimi şarj etsem diye düşünüyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?