oh sein serin otur şimdi bak alacakların varsa hava serinken çık yoksa şaftın kayıyo -tatlicadiarzu- sıcaktan kaydirigubbakcemile3kız şikayet etmedim ki niye şikayet edeyim serin serin oturuyom şurda hiç memnun olmazmıyım. opuyorumnanaktan
güzeller
güzel anneler
güzel anne adayları
ptesi dra gittik kalp atışını maalesef duyamadık dr sizi erken çağırmışım dedi sonra farklı bir görüntü oluştu ve görüntü altında hani filmlerde olurya çizgiler gidip gelmeye başladı şimdi dobler ile bakıyorum burda kalp atışını alabildik dedi progestan tansiyon düşüklüğüne ve baş ağrısına neden oluyormuş jel verdi dün akşam başladım gerçekten baş ağrım yok denecek kadar az
hala kaç haftalık olduğunu bilemiyoruz sat a uymuyor ve keseye göre belirlememiz yanlış olur dedi 3mm miş buda yaklaşık 6 haftalığa tekabül ediyor
müdürüm yok işler yoğun bugün iso denetlemesi var herkes gerdin
oturduğumuz ev satılıyormuş düşündük taşındık e vallahi kaşındık ailelere danıştık bari biz alalım dedik şuan o işlemlerle bi yandan ben ve ailem bi yandanda eşim uğraşıyor
bunların bu yoğunluğun dışında nedendir bilmiyorum ama siteye girmek istemedim bazı belirsizlikler (ki tabiii benimle ve hamileliğimle ilgili) beni rahatsız ediyor haftası belli değil kalp atımını kulaklarımla daha duymadım bende bi canlı var mı yok mu hissedemiyorum çoğu çevreme daha söyleyemedim garibim ya kendimi çok garip hissediyorum kalp atımını duyunca sevinçten ağlayacağımı hayal ederdim ama yokkkk hiçbirşey hissetmedim desem yeridir ve hatta hemen toparlanıp çıktım muayeneden işe geç kalıyorum diye.....
anlıcanız ben biraz karışığım bu aralar.......
beni merak eden ve soran kutlayan herkese teşekkür ederim..
asigül canım inan aklımdaydın ama birtürlü kafamı toparlayıpta raporu abime soramadım bahane gibi geldi biliyorum ama eve gidergitmez yatıp uyuyordum
hayırlı olsun oğlun olacakmış
az girme gibi bir düşüncem yok yada drun öyle bir telkini yok zaten gün boyu bilgisayarla uğraşıyorum
şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum bu vatana örnek ve hayırlı evlatlar yetiştirmekten başka şuan çaremiz yok
hepinizi kocaman öptüm ben yemeğe kaçıyorum ama ekranım açık
gurbetlik zordur bilirim ablam 20 yıllık evli ve gurbettene güzel ,demek annen de yakınında..ben gurbetteyim burada,annem manisada,kaynanam da ilgilenmez hiç öyle şeylerle.neyse sağlık olsun,allah dan eşimle iyiyiz ,o bana her konuda destek.Aklıma gelmişken ;
sen bana neden burada bulunduğumu sormuştun unuttum yazmayı.
ben manisa dan buraya gelin geldim.geçen sene eşimin isteğiyle manisa ya taşınacaktık önce biz gittik,eşim iş ayarladı,sonra da evi taşıyacaktık ama eşim vazgeçti geri geldik.manisa yı çok seviyor ama alışamadı malesef ben de sorun çıkmasın diye peşindenkaydirigubbakcemileburada dükkan açtı.ben de şimdi ona destek için yardım ediyorum.sen de galiba araba sektöründe çalışıyorsun
normal mi değil mi bilmiyorum ama hissettiklerim bunlar işte olumunekankayizsmileoh sein serin otur şimdi bak alacakların varsa hava serinken çık yoksa şaftın kayıyo -tatlicadiarzu- sıcaktan kaydirigubbakcemile3
kuzuuuuuuum yaşadıkların o kadar normal ki :teselli:
eviniz hayırlı uğurlu olsun canım güle güle oturun bebeğiniz bereketiyle geliyor bak:dance:
canım benimmm aynı durumdayız tatlım yaa... bende ne üzüntü var, ne sevinç var, ne de endişe var... sanki bu durum çok ama çok olağanmış günlük yaşantımın bir parçasıymış gibi.... aslında beynim reddediyor resmen kabullenemedim bi türlü... ve sadece midem bulandığı zaman aklıma geliyor haaa bişeyler vardı diye onun dışında ben hamile falan değilim... sanırım ruhum gardını aldı ve olumsuzluk karşısında üzülmemek için kendini koruyor diyorum artık ben bu duruma. benden başka herkes bu durumu çoktan kabullendi... bundada bi hayır vardır be gülümm...güzeller
güzel anneler
güzel anne adayları
ptesi dra gittik kalp atışını maalesef duyamadık dr sizi erken çağırmışım dedi sonra farklı bir görüntü oluştu ve görüntü altında hani filmlerde olurya çizgiler gidip gelmeye başladı şimdi dobler ile bakıyorum burda kalp atışını alabildik dedi progestan tansiyon düşüklüğüne ve baş ağrısına neden oluyormuş jel verdi dün akşam başladım gerçekten baş ağrım yok denecek kadar az
hala kaç haftalık olduğunu bilemiyoruz sat a uymuyor ve keseye göre belirlememiz yanlış olur dedi 3mm miş buda yaklaşık 6 haftalığa tekabül ediyor
müdürüm yok işler yoğun bugün iso denetlemesi var herkes gerdin
oturduğumuz ev satılıyormuş düşündük taşındık e vallahi kaşındık ailelere danıştık bari biz alalım dedik şuan o işlemlerle bi yandan ben ve ailem bi yandanda eşim uğraşıyor
bunların bu yoğunluğun dışında nedendir bilmiyorum ama siteye girmek istemedim bazı belirsizlikler (ki tabiii benimle ve hamileliğimle ilgili) beni rahatsız ediyor haftası belli değil kalp atımını kulaklarımla daha duymadım bende bi canlı var mı yok mu hissedemiyorum çoğu çevreme daha söyleyemedim garibim ya kendimi çok garip hissediyorum kalp atımını duyunca sevinçten ağlayacağımı hayal ederdim ama yokkkk hiçbirşey hissetmedim desem yeridir ve hatta hemen toparlanıp çıktım muayeneden işe geç kalıyorum diye.....
anlıcanız ben biraz karışığım bu aralar.......
beni merak eden ve soran kutlayan herkese teşekkür ederim..
asigül canım inan aklımdaydın ama birtürlü kafamı toparlayıpta raporu abime soramadım bahane gibi geldi biliyorum ama eve gidergitmez yatıp uyuyordum
hayırlı olsun oğlun olacakmış
az girme gibi bir düşüncem yok yada drun öyle bir telkini yok zaten gün boyu bilgisayarla uğraşıyorum
şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum bu vatana örnek ve hayırlı evlatlar yetiştirmekten başka şuan çaremiz yok
hepinizi kocaman öptüm ben yemeğe kaçıyorum ama ekranım açık
sanırım her aşamayı bilince böyle oluyor... neyle karşılaşıp karşılaşmayacağımızı bilmek yoruyo galiba biraz...GÜLÜMMMM canım benimmmmm......aslında bu tarz duygular hissettiğini tahmin ettim....canım benim kendini ne kadar güzel ifade edebilen bir insansın sen:teselli:.......ayrıca hepimizin duygularına tercüman oluyorsun,benzer bir durumda aynı duyguları hissedeceğimden o kadar eminim ki.......Allahım sana bir mucize verdi,Onun izni ile de sağlıkla sonuna kadar ulaşacaksın inş.canım....biliyorum zor ama içini ferah tutmaya ve rahat olmaya çalış......bu konuda Bahar çok başarılı maşallah
biz elimizden geleni yapacağız bol bol dua edeceğiz...........herşey çoook güzel olacak hepimiz için.....bütün kalbimle inanıyorum........
ISO denetiminide stres yapma canım kendine,denetimde biraz sıkarlar falan ama sonuçta denetimden birkaç minörle başarılı çıkarsınız.....:hooray:
gözün aydın... inşallah bir dahaki aya daha iyi olur tatlıcık...Dendenİm benİm kırmızılar geldİ:)hoŞgeldİler(gerÇİ gelmeselerdİ daha İyİydİ ama)
cuma doktora gİdİyombana yİne doktor yolları baŞladı
kuzu iyi yazmışsın hoş yazmışsın daaa ben 6+ 0 yani 7. haftaya daha yeni girmişim yaaa.... sen girilen haftayı mı yoksa geride kalan haftayımı yazıyosunn....Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 haziran 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
damlasuişçi………………??????40 haftalık (iyi haberlerini bekliyoruz canım)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları)
zehrayade....................... …38 haftalık (erkek) sezeryan günü 28 haziran dualarımız seninle canım allah oğluna sağsalim kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
elifim................................. .37 haftalık
esraben............................ ..37 haftalık (kız)
angel34............................ ..34 haftalık (erkek)
esterya............................ …34 haftalık(erkek)
irazmetin.......................... ..34 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................33 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..32 haftalık (kız)
meltemcim...........................31 haftalık(kız)
iipekk.................................30 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................29 haftalık (erkek)
crawford...............................27haftalık (kız)
arikangul..............................26 haftalık
baharçelik............................25 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................24 haftalık
ufkummm………………………22 haftalık ( kız)
güzin75…………………………21 haftalık(kız)
canah...................................20 haftalık(erkek)
sonuyok...............................20 haftalık Özlem
büşra44.................................17 haftalık(erkek)
asigul……………………………16 haftalık ](erkek)
sirius06................................13 haftalık
1emine1………………..……13 haftalık (kız)
sabrina22……………………12 haftalık
azdalar………..……………..11 haftalık
pınar81…………...………..…10 haftalık
esis……...……………………10 haftalık
gelevera……...………………7 haftalık(yeni hamişimiz)
gülüş27…. ………………….7 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu hayırlı olsun )
aysude_mir………………….7 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
nisanurhak………………….6 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
inşallah canımmm insallah..... opuyorumnanaktanne güzel bir tablo bu opuyorumnanaktan inşallah ben ve tüm bebek isteyenler en kısa zamanda burada yerimizi alırız.tüm hamile arkadaşlarımızı kutluyorum.allah bir nefeste kurtarsın,sonra da kucaklarsınız bebeklerinizi inşallah....a.s.a.s.a.s.
feryadım canımcımmm naberrr nasılsın bakem... bakanlığın netinde sorun var çalışmıyor doğal olarak bende çalışamıyorum..........
iyiyim canım ne olsun bugün genel olarak güzeldi benim için okulda arkadaşlara ilk konserimi verdim kaydirigubbakcemile2 iş çıkışı hep beraber yemeğe gittik :kedi: sonrasında evde el ense yapacaktım ama yerde saçımı gördüm aldım süpürgeyi elimeiyi ki sürekli evde değilim ben sanırım temizlik hastası olurdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi de işim bitti az dinlenem de bıcı bıcı zamanı guclubacismile
tam benlik bayanssulusmile ibrahimlideyim canım yüksek binanın o civardagülüşcüm biz bi tuhafiye açtık ,ip düğme boncuk kozmetik bujiteri vs. var.sen hangi semttesin.
merhaba arkadaslar pek yazamasamda arada gırıp bakıyorum yenı hamıslerımızı tebrık edıyorum bekleyenlerede bır an once tez zmanda bebıs haberlerı almalarını dılıyorum :)
crawford nerde kızlar bılen varmı coktandır gorunmuyor
crawford uzun zamandır siteye gelmiyor canım ama özeline yazarsan cevap verir sanıyorumyerimseniben
gülüşcüm özeline mesaj yazdım bakarsın....
pardon feryad sana dememiştim....hızlı yanıt yerine alıntı ya basmışım galiba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?