Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız şikayet etmedim ki niye şikayet edeyim serin serin oturuyom şurda hiç memnun olmazmıyım. opuyorumnanaktan
oh sein serin otur şimdi bak alacakların varsa hava serinken çık yoksa şaftın kayıyo -tatlicadiarzu- sıcaktan kaydirigubbakcemile3

kuzuuuuuuum yaşadıkların o kadar normal ki :teselli:
eviniz hayırlı uğurlu olsun canım güle güle oturun bebeğiniz bereketiyle geliyor bak:dance:

gurbetlik zordur bilirim ablam 20 yıllık evli ve gurbette
ah canıııımmm demek gelin geldin evet tatlım ''yıldız'' firmasında otomobil satış danışmanıyım aaa eşin ne işle uğraşıyooo belki tükkanına girmişimdirrr CADIARZU
normal mi değil mi bilmiyorum ama hissettiklerim bunlar işte olumunekankayizsmile
sağol canım çok şükür bereketli oldu inşallah devamıda gellir

canım benimmm aynı durumdayız tatlım yaa... bende ne üzüntü var, ne sevinç var, ne de endişe var... sanki bu durum çok ama çok olağanmış günlük yaşantımın bir parçasıymış gibi.... aslında beynim reddediyor resmen kabullenemedim bi türlü... ve sadece midem bulandığı zaman aklıma geliyor haaa bişeyler vardı diye onun dışında ben hamile falan değilim... sanırım ruhum gardını aldı ve olumsuzluk karşısında üzülmemek için kendini koruyor diyorum artık ben bu duruma. benden başka herkes bu durumu çoktan kabullendi... bundada bi hayır vardır be gülümm...

sanırım her aşamayı bilince böyle oluyor... neyle karşılaşıp karşılaşmayacağımızı bilmek yoruyo galiba biraz...

Dendenİm benİm kırmızılar geldİ:)hoŞgeldİler(gerÇİ gelmeselerdİ daha İyİydİ ama)
cuma doktora gİdİyombana yİne doktor yolları baŞladı
gözün aydın... inşallah bir dahaki aya daha iyi olur tatlıcık...

kuzu iyi yazmışsın hoş yazmışsın daaa ben 6+ 0 yani 7. haftaya daha yeni girmişim yaaa.... sen girilen haftayı mı yoksa geride kalan haftayımı yazıyosunn....

feryadım canımcımmm naberrr nasılsın bakem... bakanlığın netinde sorun var çalışmıyor doğal olarak bende çalışamıyorum..........

inşallah canımmm insallah..... opuyorumnanaktan

feryadım canımcımmm naberrr nasılsın bakem... bakanlığın netinde sorun var çalışmıyor doğal olarak bende çalışamıyorum..........

iyiyim canım ne olsun bugün genel olarak güzeldi benim için okulda arkadaşlara ilk konserimi verdim kaydirigubbakcemile2 iş çıkışı hep beraber yemeğe gittik :kedi: sonrasında evde el ense yapacaktım ama yerde saçımı gördüm aldım süpürgeyi elime iyi ki sürekli evde değilim ben sanırım temizlik hastası olurdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi de işim bitti az dinlenem de bıcı bıcı zamanı guclubacismile

kaydirigubbakcemile3 bi ara banada olmuştu gülüm elimde süpürgeyle dolaşıyodum evin içinde sonra baktım obsesif olcam . dur uleyn dedim kendime ve eskisi gibi yapmıyorum artık... haftada bi kere süpürge açıyorum eve dip köşe hafta içide şöyle bi üstünden tutuyorum toz vs. tamam yeter

ahh allahım şu temizlik benimde hayatımda olsa:)ben hiç öyle dağınıklığı filan takmam:)bana işkence geliyor.yani pis evi sevmem ama.gelsin birileri yapsın isterim.ben yapmıyım:)

merhaba arkadaslar pek yazamasamda arada gırıp bakıyorum yenı hamıslerımızı tebrık edıyorum bekleyenlerede bır an once tez zmanda bebıs haberlerı almalarını dılıyorum :)
crawford nerde kızlar bılen varmı coktandır gorunmuyor

crawford uzun zamandır siteye gelmiyor canım ama özeline yazarsan cevap verir sanıyorumyerimseniben

selam arkadaşlar....hamişlerrrrrrrrrrrr size süper bir kitap söylicem.mutlaka okuyun.hatta benim gibi hamiş kalmak isteyenlerde okusun.kitabın yazarı:dr.thomas verny -john kellt kitabın adı:doğmamış çocuğun gizli yaşamı.ben çokkkkkkkkkkkkk beğendim.eminim sizlerde kendinize ordan çok güzel paylar çıkartıcaksınızdır.özellikle benim gibi pimpirikli tipler:)

slm arkadaşlar nasılsınız. aydemircim lütfen böyle karamsar durumlara girme inan hep içinde bi parça olduğunu düşün belli belirsiz duygulara girme korkmada psikolojide çok önemli bende 2. düşüğümde öyleydim hiç içimden hamileymişim gibi gelmemişti olmadıda zaten sen benim düştüğüm hataya düşme inancınıda kaybetme önemli olan şey inanman Allah yardımcın olsun bebeğini kucağına almak nasip olsun canım.

aysudecim geride kalan haftayı değil içine girdiğimiz ve sürdüğümüz haftayı yazıyorum sen şu an 6+0 sın +1 diye gideceksin ya eee bende bu listeyi hafataya çarşamba güncelliceme göre 7 haftalık yazmam normal sonrada ben daha öndeyim geri yazmışsın diyenler oluyor en iyisi sürülen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…