Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülüm düşündün mü konuştuklarımızı eşine anlattın mı
canım düşündüm konuştum hatta işi dalgaya vurmaya çalıştım ama ilk tepki sanki ben ona hiçbirşey söylememişim gibi saçmalama deyip bana sırtını dönmekti tekrarlayıncada kucağıma alayım öyle severim dedi daha da fazla üstüne gitmek istemedim çünkü 10 gün boyunca onun başından ayrılmamıştı ve neredeyse benide kaybediyordu o da büyük bir travma yaşadı eminim zamanla ikimizde alışıcaz ve kabullenicez şimdilik beklemedeyiz

o zaman şöyle yap.dün yazdım sana bahsettiğim kitabın adını ve yazarını.mutlaka o kitabı okuyun....aysudem..denden..feryad...sonuyok..asigül...aklıma başka gelmiyor ama topikteki herkes okusun...lütfen gerçekten çok güzel bir kitapppppp

canım benim eşimde aynı durumda bende farklı değilim aslında... Ikimizde kabullenemedik durumu... Oda aynı şeyi söylüyo kucağıma almadan inanamıcam diye.... Aslında sanırım bende bu durumdayım içimde hareketlenene kadarda sanırım aynı olcak....ve kabullenemicem sanki...

sizi anlıyorum..bende sizin kadar olmasada kendimce korkularım var..ama kitabı okuyunca bakışım çok değişti..adam bilimsel verilere dayanarak deneklerle hamilelik,doğum bebeğin anne karnındaki karekterini..hatta daha sonraki birey hayatında yaşadıklarının çoğunu anne karnındaki hayatının etki ettiğini o kadar güzel anlatmışki.okurken bana hak vericeksiniz..

kabullenemeyeceğim diye düşünme bari şuan kabullenmemiş olabiliriz ama bu kabullenmeyeceğimiz anlamına gelmez
ne kadar çok kabul kelimesi kullandım yahuuuuu kaydirigubbakcemile3
canım alacağım o kitabı merak etme işte bize birazcık zaman gerekli

Doğmamış çocuğa mektupların konusunu bilmiyorum.ama bu kitap bilimsel.süper bir şey..doğum şeklinin bile çocuğun karakterini nasıl etkilediğini deneylerle..hipnozlarla.açıklamışlar..ben çok etkilendim..mutlaka her bebek düşünen insanın okuması gerekli

mafoldumben

canım doğru yapıyorsun 6+0 olduğunda 6 haftayı tamamlamış ve 7. haftaya girmiş oluyorsun. bu arada oğluşumu ismiyle yazdığın için teşekkür ederiz teyzesi çok sevindik :)

of ya çokkk merak ettim çarşıya çıkabilsemmm gidip alacam, yaa beni eve hapsettiler kızlar siz işlerinizi yapıyorsunuz geziyorsunuz ama ben evdeyim, eşim annem babam herkes benden daha tedirgin, hele bendede var bugün gelenler geldi yine, akşamları gerliyordu top gibi karnım bugün hissedemedim inş iyidir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…