bugüne gel canım:)
canım düşündüm konuştum hatta işi dalgaya vurmaya çalıştım ama ilk tepki sanki ben ona hiçbirşey söylememişim gibi saçmalama deyip bana sırtını dönmekti tekrarlayıncada kucağıma alayım öyle severim dedi daha da fazla üstüne gitmek istemedim çünkü 10 gün boyunca onun başından ayrılmamıştı ve neredeyse benide kaybediyordu o da büyük bir travma yaşadı eminim zamanla ikimizde alışıcaz ve kabullenicez şimdilik beklemedeyizgülüm düşündün mü konuştuklarımızı eşine anlattın mı
canım düşündüm konuştum hatta işi dalgaya vurmaya çalıştım ama ilk tepki sanki ben ona hiçbirşey söylememişim gibi saçmalama deyip bana sırtını dönmekti tekrarlayıncada kucağıma alayım öyle severim dedi daha da fazla üstüne gitmek istemedim çünkü 10 gün boyunca onun başından ayrılmamıştı ve neredeyse benide kaybediyordu o da büyük bir travma yaşadı eminim zamanla ikimizde alışıcaz ve kabullenicez şimdilik beklemedeyiz
Ben kaçar arkadaşlar hastane içinde işlerim varrrr........
inşallahhhhhhhhhhhhh, Rabbim sanada en kısa zamanda karnında pıt pıt sesleri versin inşallah...
kabullenemeyeceğim diye düşünme bari şuan kabullenmemiş olabiliriz ama bu kabullenmeyeceğimiz anlamına gelmezcanım benim eşimde aynı durumda bende farklı değilim aslında... Ikimizde kabullenemedik durumu... Oda aynı şeyi söylüyo kucağıma almadan inanamıcam diye.... Aslında sanırım bende bu durumdayım içimde hareketlenene kadarda sanırım aynı olcak....ve kabullenemicem sanki...
canım alacağım o kitabı merak etme işte bize birazcık zaman gereklisizi anlıyorum..bende sizin kadar olmasada kendimce korkularım var..ama kitabı okuyunca bakışım çok değişti..adam bilimsel verilere dayanarak deneklerle hamilelik,doğum bebeğin anne karnındaki karekterini..hatta daha sonraki birey hayatında yaşadıklarının çoğunu anne karnındaki hayatının etki ettiğini o kadar güzel anlatmışki.okurken bana hak vericeksiniz..
canım benim eşimde aynı durumda bende farklı değilim aslında... Ikimizde kabullenemedik durumu... Oda aynı şeyi söylüyo kucağıma almadan inanamıcam diye.... Aslında sanırım bende bu durumdayım içimde hareketlenene kadarda sanırım aynı olcak....ve kabullenemicem sanki...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 haziran 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
damlasuişçi………………??????40 haftalık (iyi haberlerini bekliyoruz canım)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları)
zehrayade....................... …38 haftalık (erkek) sezeryan günü 28 haziran dualarımız seninle canım allah oğluna sağsalim kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
elifim................................. .37 haftalık
esraben............................ ..37 haftalık (kız)
angel34............................ ..34 haftalık (erkek)
esterya............................ …34 haftalık(erkek)
irazmetin.......................... ..34 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................33 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..32 haftalık (kız)
meltemcim...........................31 haftalık(kız)
iipekk.................................30 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................29 haftalık (erkek)
crawford...............................27haftalık (kız)
arikangul..............................26 haftalık
baharçelik............................25 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................24 haftalık
ufkummm………………………22 haftalık ( kız)
güzin75…………………………21 haftalık(kız)
canah...................................20 haftalık(erkek)
sonuyok...............................20 haftalık Özlem
büşra44.................................17 haftalık(erkek)
asigul……………………………16 haftalık ](erkek)
sirius06................................13 haftalık
1emine1………………..……13 haftalık (kız)
sabrina22……………………12 haftalık
azdalar………..……………..11 haftalık
pınar81…………...………..…10 haftalık
esis……...……………………10 haftalık
gelevera……...………………7 haftalık(yeni hamişimiz)
gülüş27…. ………………….7 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu hayırlı olsun )
aysude_mir………………….7 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
nisanurhak………………….6 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
aysudecim geride kalan haftayı değil içine girdiğimiz ve sürdüğümüz haftayı yazıyorum sen şu an 6+0 sın +1 diye gideceksin ya eee bende bu listeyi hafataya çarşamba güncelliceme göre 7 haftalık yazmam normal sonrada ben daha öndeyim geri yazmışsın diyenler oluyor en iyisi sürülen hafta
Doğmamış çocuğa mektupların konusunu bilmiyorum.ama bu kitap bilimsel.süper bir şey..doğum şeklinin bile çocuğun karakterini nasıl etkilediğini deneylerle..hipnozlarla.açıklamışlar..ben çok etkilendim..mutlaka her bebek düşünen insanın okuması gerekli
herkese günaydıııııııınnnnn :)
sağol tatlım teşekkür ederim Allah'ım herşeyin hayırlısını versingülüşcüm evin hayırlı olsun, bebişinin sesleriyle çın çın çınlasın insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?