aminnnnnnnnnn.........ezan vakti rabbim hepimizin duası kabul etsin ve hayırlı evlatlar versin isteyen herkese...
bi araştıralım bakalım...selam arkadaşlar....hamişlerrrrrrrrrrrr size süper bir kitap söylicem.mutlaka okuyun.hatta benim gibi hamiş kalmak isteyenlerde okusun.kitabın yazarı:dr.thomas verny -john kellt kitabın adı:doğmamış çocuğun gizli yaşamı.ben çokkkkkkkkkkkkk beğendim.eminim sizlerde kendinize ordan çok güzel paylar çıkartıcaksınızdır.özellikle benim gibi pimpirikli tipler:)
canım karamsar değilim... yazılarda duygular aktarılamıyor o yüzden yanlış algılanabiliyor... hamileliğimi henüz kabullenemedim ama bu durumun tamamen kritik hafta korkusundan olduğunu düşünüyorum... hiç ama hiçbirşey hissetmiyorum... heyecan yok, sevinç yok, üzüntü yok, olumsuz düşünce yok, olumlu düşünce yok... ama bunu kesinlikle içten yaşıyorum. yoksa benim gibi heyecanlı bi tip telkinle sağlayamaz bunu... bekliyoruz bakalım nolcek... inşalah iyi olur...slm arkadaşlar nasılsınız. aydemircim lütfen böyle karamsar durumlara girme inan hep içinde bi parça olduğunu düşün belli belirsiz duygulara girme korkmada psikolojide çok önemli bende 2. düşüğümde öyleydim hiç içimden hamileymişim gibi gelmemişti olmadıda zaten sen benim düştüğüm hataya düşme inancınıda kaybetme önemli olan şey inanman Allah yardımcın olsun bebeğini kucağına almak nasip olsun canım.
ya canımcım ben daha hamileliği kabul edememişken 7 haftayı görünce birden noluyoruz falan oldum... sonrada neyi yazıyosun merak ettim ve sordum cevabın için teşekkürler liste için ayrıca teşekkürler... eline sağlık. opuyorumnanaktanaysudecim geride kalan haftayı değil içine girdiğimiz ve sürdüğümüz haftayı yazıyorum sen şu an 6+0 sın +1 diye gideceksin ya eee bende bu listeyi hafataya çarşamba güncelliceme göre 7 haftalık yazmam normal sonrada ben daha öndeyim geri yazmışsın diyenler oluyor en iyisi sürülen hafta
merhaba sonuyok benide hamişler listesine eklermisin ben 20+1 günlük hamileyim eklersen sevinirimBebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 haziran 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76 Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz .. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete ..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76 ..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85 Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
damlasuişçi ??????40 haftalık (iyi haberlerini bekliyoruz canım)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları)
zehrayade....................... 38 haftalık (erkek) sezeryan günü 28 haziran dualarımız seninle canım allah oğluna sağsalim kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
elifim................................. .37 haftalık
esraben............................ ..37 haftalık (kız)
angel34............................ ..34 haftalık (erkek)
esterya............................ 34 haftalık(erkek)
irazmetin.......................... ..34 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................33 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..32 haftalık (kız)
meltemcim...........................31 haftalık(kız)
iipekk.................................30 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................29 haftalık (erkek)
crawford...............................27haftalık (kız)
arikangul..............................26 haftalık
baharçelik............................25 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................24 haftalık
ufkummm 22 haftalık ( kız)
güzin75 21 haftalık(kız)
canah...................................20 haftalık(erkek)
sonuyok...............................20 haftalık Özlem
büşra44.................................17 haftalık(erkek)
asigul 16 haftalık ](erkek)
sirius06................................13 haftalık
1emine1 .. 13 haftalık (kız)
sabrina22 12 haftalık
azdalar .. ..11 haftalık
pınar81 ... .. 10 haftalık
esis ... 10 haftalık
gelevera ... 7 haftalık(yeni hamişimiz)
gülüş27 . .7 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu hayırlı olsun )
aysude_mir .7 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
nisanurhak .6 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
.
ya canımcım ben daha hamileliği kabul edememişken 7 haftayı görünce birden noluyoruz falan oldum... sonrada neyi yazıyosun merak ettim ve sordum cevabın için teşekkürler liste için ayrıca teşekkürler... eline sağlık. opuyorumnanaktan
abooooww eğer bu dr benim drum olaydı şimdiye bir deri bir kemik ölmüştüm ben kaydirigubbakcemile3metioninden fakir diyetle ilgili daha önce okuduğum liste şöyle:
*kurubaklagillerden sadece mercimek ve kurufasulye serbest.
*beyaz peynir dışındaki peynir çeşitleri yasak. o da sadece günde 2 kibrit kutusu büyüklüğünde serbest.
*süt günde 2 çay bardağı
*yoğurt günde 2 çay bardağı
*ekmek öğünde 2 ince dilim
*pilav yada makarna öğünlerde 2 yemek kaşığını geçmeyecek.
*kuruyemişler yasak
*günde bir köfte büyüklüğünde et yada köfte yada 1 yumurta fazlası yok üçünden biri tercih edilecek.
*sakatatlar,işkembe,böbrek v.b. yasak
*salam sosis sucuk pastırma yasak
*balık ve deniz ürünleri yasak
*sarımsak yasak
*soya fasulyesi yasak
kızlar merak edenler vardı eski sayfalarda buldum isteyenler için paylaşayım dedim
abooooww eğer bu dr benim drum olaydı şimdiye bir deri bir kemik ölmüştüm ben kaydirigubbakcemile3
bence saçma bir diyet bilimsel açıklaması varmı acaba nerden uydurmuş bu diyeti bu dr anlamak lazımCADIARZU
kız ne var bak bunu doğur nasıl tatlı gelecek :)) bidaha isteyecen unutma bu sözleri hamiş bile kalamayan biri söylüyo ben diyorsan sizin haydi haydi demesi lazımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5
bak gördün mü eşin şimdiden istiyokaydirigubbakcemile3
canlarımmmm dayanamadım bu gün dr gittim.bebişimi gördüm teyzeleri.herşey yolundaymış .bizim yaramaz sağ ayağıyla vurup duruyordu. kuzucuğum 2 haftada nasıl değişmiş maşallah.hepinizi öpüyorum.
teyzesinin gülü öperim ben onu, senin kızı benim oğlana beşik kertmesi yapalım dünür................alkisalkisalkis
kızzzz hele bir doğralım beşik kertmeside yaparız .dünürde oluruz.kaydirigubbakcemile3
ben yatıyorum çok yoruldum herkese iy geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?