Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ezan vakti rabbim hepimizin duası kabul etsin ve hayırlı evlatlar versin isteyen herkese...
aminnnnnnnnnn.........

bi araştıralım bakalım...

canım karamsar değilim... yazılarda duygular aktarılamıyor o yüzden yanlış algılanabiliyor... hamileliğimi henüz kabullenemedim ama bu durumun tamamen kritik hafta korkusundan olduğunu düşünüyorum... hiç ama hiçbirşey hissetmiyorum... heyecan yok, sevinç yok, üzüntü yok, olumsuz düşünce yok, olumlu düşünce yok... ama bunu kesinlikle içten yaşıyorum. yoksa benim gibi heyecanlı bi tip telkinle sağlayamaz bunu... bekliyoruz bakalım nolcek... inşalah iyi olur...

ya canımcım ben daha hamileliği kabul edememişken 7 haftayı görünce birden noluyoruz falan oldum... sonrada neyi yazıyosun merak ettim ve sordum cevabın için teşekkürler liste için ayrıca teşekkürler... eline sağlık. opuyorumnanaktan

herkese iyi geceler arkadaşlarr......... ben yatar....yoksa yarın yine uykusuz gezcem piyasada.... uykum var uyuyamıyorummmm........

merhaba sonuyok benide hamişler listesine eklermisin ben 20+1 günlük hamileyim eklersen sevinirim

metioninden fakir diyetle ilgili daha önce okuduğum liste şöyle:
*kurubaklagillerden sadece mercimek ve kurufasulye serbest.
*beyaz peynir dışındaki peynir çeşitleri yasak. o da sadece günde 2 kibrit kutusu büyüklüğünde serbest.
*süt günde 2 çay bardağı
*yoğurt günde 2 çay bardağı
*ekmek öğünde 2 ince dilim
*pilav yada makarna öğünlerde 2 yemek kaşığını geçmeyecek.
*kuruyemişler yasak
*günde bir köfte büyüklüğünde et yada köfte yada 1 yumurta fazlası yok üçünden biri tercih edilecek.
*sakatatlar,işkembe,böbrek v.b. yasak
*salam sosis sucuk pastırma yasak
*balık ve deniz ürünleri yasak
*sarımsak yasak
*soya fasulyesi yasak
kızlar merak edenler vardı eski sayfalarda buldum isteyenler için paylaşayım dedim

senin kabul edememen normal canımcım ben bile karnım büyümeye başladığı halde henüz kabullenebilmiş değilim aslında bizim durumumuz ya kötü birşey olursa diye bağlanmak istemiyoruz o kadar canım ama allah ömür verdiyse ister kabul edelim ister etmeyelim yaşar içini ferah tut ki öylesin sanırım herşey olacağına varıyor hakkımızda hayırlısı diyorum allah yardımcımız olsun hepimizin kimseyi bu yolda oyalamasın rabbim:Saruboceq:

abooooww eğer bu dr benim drum olaydı şimdiye bir deri bir kemik ölmüştüm ben kaydirigubbakcemile3
bence saçma bir diyet bilimsel açıklaması varmı acaba nerden uydurmuş bu diyeti bu dr anlamak lazımCADIARZU

abooooww eğer bu dr benim drum olaydı şimdiye bir deri bir kemik ölmüştüm ben kaydirigubbakcemile3
bence saçma bir diyet bilimsel açıklaması varmı acaba nerden uydurmuş bu diyeti bu dr anlamak lazımCADIARZU

canım topiğin geçmişini okuyorum bilimsel açıklaması var tabi gördüğüm kadarıyla bunların bir çoğunda (hepsi demiyorum çünkü emin değilim ) K vitamini var ve biliyoruz ki K vitamini pıhtılaşmayı artırıyor bu arada eğer gerek görürse doktorlarınız zaten bu diyeti verirdi bence pıhtılaşma durumuna göre de veriliyor olabilir sadece soranlar vardı diye paylaşayım dedimyerimseniben

canlarımmmm dayanamadım bu gün dr gittim.bebişimi gördüm teyzeleri.herşey yolundaymış .bizim yaramaz sağ ayağıyla vurup duruyordu. kuzucuğum 2 haftada nasıl değişmiş maşallah.hepinizi öpüyorum.

inşallahhhhhhhhhhhhh, Rabbim sanada en kısa zamanda karnında pıt pıt sesleri versin inşallah...

teyzesinin gülü öperim ben onu, senin kızı benim oğlana beşik kertmesi yapalım dünür................alkisalkisalkis

teyzesinin gülü öperim ben onu, senin kızı benim oğlana beşik kertmesi yapalım dünür................alkisalkisalkis

kızzzz hele bir doğralım beşik kertmeside yaparız .dünürde oluruz.kaydirigubbakcemile3
ben yatıyorum çok yoruldum herkese iy geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…