Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sakin ol bişey olduğunu sanmıyorum ama eğer için rahat edecekse en yakın sağlık merkezine git orada baktır eminim bişey yoktur ama için rahatlasın

karışık bir duygudayım... hatta sanırım duygudada değilim... ben duygusuzlaştım.. bide derlerki hamileler duygusal olur alakaaaasssıııı yokkk.. bi önceki gebeliğimde herşeye zırlıyodum... yok anam yokkk tık yokk... karman çorman oldum velhasıl... ağzımda garip bir tat, vee acayip uykudan başka bişi yokk...

sen ağlama dayanamammmm............ bende ağlarımmmm :teselli:

telaşlanma nolurr.. çok kafana takılıyorsa git doktora... ama nolur böyle panik olma...

eveetttttttt,ama tabii ki şaka yapıyorum......özelinize girmemmmmm:umursamaz:
bugün ben nasıl çıkcam evden yaaaaa,offff canım hiiiiiiç istemiyoooooo

yok canım özel değil...aysude ve gülüşün şu anda hissettikleriyle ilgili konuştuk...sonuç olarak gülüşe şunu dedim...bütün hamile arkadaşlara da diyorum..evet zor günler geçirdik..hatta bazılarımız çok çok zor günler geçirdi...evet korkularımız var...hemde çokkkk...kayıplarımız var...ama bunların hiçbirini...bu kadar stres ve üzüntüyü...karnımızdaki o küçük bedene yüklemeye hakkımız yok...o bize geldi...korkularımıza rağmen...stresimize rağmen..geldi....ve bizlere tutunmaya çalışıyor...bizim stresle ve korkuyla onları bu kadar erken zamanda yüzleştirme hakkımız yok...biraz düşününce ilk hamile olduğunuzda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayın...şimdi bende hamile kalsam elbette gülüş ve aysude gibi hissedicem belki..ama kardeşleri gitti diye onada gidecek gibi davranmaya hakkımız var mı...sonucu kötü OLABıLıR diye..bu kadar onu üzmeye hakkımız var mı...bence yok...güzel düşünelim..ve mutluluğumuzu dibine kadar yaşalım...koşulsuz sevelim...sonunda sapasağlam doğacak olsalarda...yada bizi bırakacak olsalarda...dibine kadar sevip kollarımızı kocaman açıp hadi gelin meleklerimiz diyelim...ben teyzeleri olarak...burdaki bütün meleklere kollarımı kocaman açtım ve hadi gelin tsma teyzenize diyorum...gelin tosunumun kardeşleri diyorum:)

ne kadar güzel yazmışsın canım yüreğine sağlık....çok haklısın,sonuçta kaderimizi yaşayacağız,pozitif düşünce ve enerji gücü ile onlara kavuşacağız Allah izin verirse.....doktor,iğne,ilaç hepsi bahane..........olumunekankayizsmile

eveetttttttt,ama tabii ki şaka yapıyorum......özelinize girmemmmmm:umursamaz:
bugün ben nasıl çıkcam evden yaaaaa,offff canım hiiiiiiç istemiyoooooo
özel diye birşey mi var cancan herşey herşeyimiz ortada

yaww ben bu gacıların hamilelik belirtilerini yaşıyorum..acayip duyusallaştım ya...
yerim ben seni tosun teyzesi Şeniz inşallah en kısa zamanda tosun annesi olursun sen bizi teyze yaparsın

yapacam hepinizi tosunumun teyzesi ama sırayla...önce teyze olacam sonra anne... o yüzden beni psikopata bağlamayın...ben yaşarım sizin yerine duygusallığı...sonrada dicem ki sizin tosunlara...bunlar ehh kaka..stresli bacılar..en çok beni sevin dicem:)

Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı
Yazar: Dr. Thomas Verny ve John Kelly

Türkçesi: Belkıs Elgin

Sayfa sayısı: 192

Bebeğinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini diliyorsunuz.
Peki bu dileğinizin gerçekleşmesi için ana rahminde geçirdiği dönemin
bıraktığı derin izlerin hayatını nasıl etkileyeceğini ve
yapabileceklerinizi yeterince biliyor musunuz?

İnsanın bilinçli bir varlık olma yolculuğu, ana rahmine düşmesiyle başlar. Bu dokuz ay boyunca olanlar, ruhsal ve fiziksel kimliğinin oluşmasında belirleyicidir. Bütün bunları bilimsel araştırmalarla ortaya koyan öncü hekim Dr. Verny, bu kitapla müstakbel ana babalara çok değerli bir armağan sunuyor.

Anne karnındaki bebek
• On altıncı haftada ışığa duyarlıdır
• Yirminci haftada konuşmalarınıza tepki verecektir
• Altıncı ayda duygularınızdaki değişimi anlar.

* * *

• Doğmamış çocuğunuzla ilgili duygularınız onun ruhsal ve fiziksel varlığını etkiler.
• Seçeceğiniz doğum yöntemi yaşamında iz bırakacaktır.
• Ana rahmindeyken onunla bağ kurmalısınız, ama nasıl?

Doğmamış çocuk hisleri olan, hatırlayabilen, bilinçli bir varlıktır...

Beni de listeye eklieyebilirsiniz.13 hafta 5 günlük 2 hafta sonra amniyo sentez yapalım dedi doktorum yaptıran varmı düşük tehlikesi de varmış ama benim doktorumun hastalarında daha hiç olmamış.Ben gene de tedirginim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…