canım sakin ol bişey olduğunu sanmıyorum ama eğer için rahat edecekse en yakın sağlık merkezine git orada baktır eminim bişey yoktur ama için rahatlasınof ya çokkk merak ettim çarşıya çıkabilsemmm gidip alacam, yaa beni eve hapsettiler kızlar siz işlerinizi yapıyorsunuz geziyorsunuz ama ben evdeyim, eşim annem babam herkes benden daha tedirgin, hele bendede var bugün gelenler geldi yine, akşamları gerliyordu top gibi karnım bugün hissedemedim inş iyidir.:Saruboceq:
karışık bir duygudayım... hatta sanırım duygudada değilim... ben duygusuzlaştım.. bide derlerki hamileler duygusal olur alakaaaasssıııı yokkk.. bi önceki gebeliğimde herşeye zırlıyodum... yok anam yokkk tık yokk... karman çorman oldum velhasıl... ağzımda garip bir tat, vee acayip uykudan başka bişi yokk...kabullenemeyeceğim diye düşünme bari şuan kabullenmemiş olabiliriz ama bu kabullenmeyeceğimiz anlamına gelmez
ne kadar çok kabul kelimesi kullandım yahuuuuu kaydirigubbakcemile3
canım alacağım o kitabı merak etme işte bize birazcık zaman gerekli
sen ağlama dayanamammmm............ bende ağlarımmmm :teselli:mafoldumben
of ya çokkk merak ettim çarşıya çıkabilsemmm gidip alacam, yaa beni eve hapsettiler kızlar siz işlerinizi yapıyorsunuz geziyorsunuz ama ben evdeyim, eşim annem babam herkes benden daha tedirgin, hele bendede var bugün gelenler geldi yine, akşamları gerliyordu top gibi karnım bugün hissedemedim inş iyidir.:Saruboceq:
yok canım özel değil...aysude ve gülüşün şu anda hissettikleriyle ilgili konuştuk...sonuç olarak gülüşe şunu dedim...bütün hamile arkadaşlara da diyorum..evet zor günler geçirdik..hatta bazılarımız çok çok zor günler geçirdi...evet korkularımız var...hemde çokkkk...kayıplarımız var...ama bunların hiçbirini...bu kadar stres ve üzüntüyü...karnımızdaki o küçük bedene yüklemeye hakkımız yok...o bize geldi...korkularımıza rağmen...stresimize rağmen..geldi....ve bizlere tutunmaya çalışıyor...bizim stresle ve korkuyla onları bu kadar erken zamanda yüzleştirme hakkımız yok...biraz düşününce ilk hamile olduğunuzda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayın...şimdi bende hamile kalsam elbette gülüş ve aysude gibi hissedicem belki..ama kardeşleri gitti diye onada gidecek gibi davranmaya hakkımız var mı...sonucu kötü OLABİLİR diye..bu kadar onu üzmeye hakkımız var mı...bence yok...güzel düşünelim..ve mutluluğumuzu dibine kadar yaşalım...koşulsuz sevelim...sonunda sapasağlam doğacak olsalarda...yada bizi bırakacak olsalarda...dibine kadar sevip kollarımızı kocaman açıp hadi gelin meleklerimiz diyelim...ben teyzeleri olarak...burdaki bütün meleklere kollarımı kocaman açtım ve hadi gelin tsma teyzenize diyorum...gelin tosunumun kardeşleri diyorum:)
özel diye birşey mi var cancan herşey herşeyimiz ortadaeveetttttttt,ama tabii ki şaka yapıyorum......özelinize girmemmmmm:umursamaz:
bugün ben nasıl çıkcam evden yaaaaa,offff canım hiiiiiiç istemiyoooooo
yok canım özel değil...aysude ve gülüşün şu anda hissettikleriyle ilgili konuştuk...sonuç olarak gülüşe şunu dedim...bütün hamile arkadaşlara da diyorum..evet zor günler geçirdik..hatta bazılarımız çok çok zor günler geçirdi...evet korkularımız var...hemde çokkkk...kayıplarımız var...ama bunların hiçbirini...bu kadar stres ve üzüntüyü...karnımızdaki o küçük bedene yüklemeye hakkımız yok...o bize geldi...korkularımıza rağmen...stresimize rağmen..geldi....ve bizlere tutunmaya çalışıyor...bizim stresle ve korkuyla onları bu kadar erken zamanda yüzleştirme hakkımız yok...biraz düşününce ilk hamile olduğunuzda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayın...şimdi bende hamile kalsam elbette gülüş ve aysude gibi hissedicem belki..ama kardeşleri gitti diye onada gidecek gibi davranmaya hakkımız var mı...sonucu kötü OLABİLİR diye..bu kadar onu üzmeye hakkımız var mı...bence yok...güzel düşünelim..ve mutluluğumuzu dibine kadar yaşalım...koşulsuz sevelim...sonunda sapasağlam doğacak olsalarda...yada bizi bırakacak olsalarda...dibine kadar sevip kollarımızı kocaman açıp hadi gelin meleklerimiz diyelim...ben teyzeleri olarak...burdaki bütün meleklere kollarımı kocaman açtım ve hadi gelin tsma teyzenize diyorum...gelin tosunumun kardeşleri diyorum:)
yerim ben seni tosun teyzesi Şeniz inşallah en kısa zamanda tosun annesi olursun sen bizi teyze yaparsınyaww ben bu gacıların hamilelik belirtilerini yaşıyorum..acayip duyusallaştım ya...
oh oh maşallah...sağlıkla inşallah mhtp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?