Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tmm tatlım not aldım artık kociş bunları yiyince uçar kaydirigubbakcemileben buraya falan uğrayamaz olurum heraldem kaydirigubbakcemile3 neyse sonu güzel olsun da bebike giden her yol mübah:roflol:

eh tabi yan etkisi işte bu..... zaten eğer sende yersen veya özellikle keçi boynuzu suyunu kaynatıp içersen adam sana bir yakışıklı gelecek anlatamam.Şeniz eh bizde bu etkiyi gösterirse adamlara ne yapmaz değil mi

az var senin kontrolüne benim ki daha bir hafta olmadı gideli doktora. bencede iyi ki bu topic ve sizler varsınız valla değilse sıyırmıştık.

böyle yan etkiler olcak ki zigotcanlar oluşacak kuzum e hadi inş. :kedi:
ohhh ohhh keyifler yerinde maşallah..... canlar ben kaçar mesai bitti.... öpüyorum hepinizi kocaman...

kuzuuuuuuum hadi evine git artıkın dinlen sende çok öptüm cancan

arkadaşlar bu ayda negatif :) bende temiziliğe başladım . hem yağmıurlardan hemde bişey varsa diye bekliyodum annem de geldi bana yardım etmeye sağolsun başladım bugün hayırlısıyla bahar temziliğine :) umutlar birdaha ki aya kaldı bakalım . 13 temmuzda kontrole gidicem prolaktin düzeyime baktırcam süt gelmesi kafamda takıntıydı bakalım 13 temmuzda herşey sonuca bağlanır umarım .:Saruboceq:

arkadaşlar merheba
gülüş tarfil pınar tsma feryat nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
gülüş taze annemiz sen nasılsın hamişlikle aran nasıl

çok saol ravzacım topicde çok aktif değilim ama yazılanları sürekli takip edip okuyorum..1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim 3 kaybım bunuda kaybetmekten korkuyorum.

pıhtıdaşlarım.sabah uyandığmdan bu yana çok ama çok başım ağrıyor.çatlayacam sanki o derece.okuldan geldimm yattım . banamısın demedi.doktorada sormadığım için ilaçta içemiyom.varsa iyi gelen bir durum yazın lütfen.

arkadaslar nisanurhaktan haber alan varmı? onu cok merak ediyorum.
feyad aysude asigül çok tatlısınız ya beni güldürdünüz allah da sizin gönlünüzdeki mradınızı versin

tatlım o baş belası baş ağrısı benimde peşimi bırakmıyor bende bugüm drumu aradım sordum parol alabilrsin ama onun dışında almanı istemiyorum dedi

hayırlısı canım...bizleri üzüyorlar gelmemekle..ama bizim ne kadar inatçı olduğumuzu bilmiyorlar:))))

canım en azından kafan rahat eder ben de doktora inanmamıştım illa gidip kan tahlili verdim artık o kadar pimpirikli olduk ki onlara bile inanmıyoz illa kan verecez ben verdim rahatladım sende ver rahatla
negatif canımcım :1no2:
canın sağolsun kuzum yıpratma kendini her ay umut ve her adet bir hayal kırıklığı biliyorum ama biz ne edersek edelim sıpalar kendi istedikleri zamanda geiyoklava:
arkadaslar nisanurhaktan haber alan varmı? onu cok merak ediyorum.
feyad aysude asigül çok tatlısınız ya beni güldürdünüz allah da sizin gönlünüzdeki mradınızı versin
canım nisanurhak bugün doktora gidecekti malesef haber yok henüz umarım korktuğuna uğratmaz rabbim onu
bize gelince yüzünde azıcık ta tebessüm oluştuysa ne mutlu bize ne yapıyım hamiş kalamıyorum bari maskotluk yapim de siz de kendinizi dinlemen gülün işte bize
tatlım o baş belası baş ağrısı benimde peşimi bırakmıyor bende bugüm drumu aradım sordum parol alabilrsin ama onun dışında almanı istemiyorum dedi
ay o baş ağrısı yokmu ooo deli etti beni 3 gündür geçsin diye yapmadığım halt kalmadı çok şükür şimdi rahatladı az ben ilaç içebiliyorum ama o bile kesmedi deli etti beni :sinifsinif:

ddilek hayırlısı olsun canım rahat rahat temizliğini yap.
emine geçmiş olsun ılık bir duş al biraz yat dinlen

ayyy ne zormuş öldüm valla.duş alıp yatayım.olmadı dr arıyacam soracam.napim.
o kadar çok ilaç alıyorum ki içmekte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…