valla uçar haa.... sonraaa kaydirigubbakcemile veeeeeeeee Şeniz
heheee bizimkide ya yarın çıkar izne yada kalırmış ağustosaaa ... iki ayak bi papuçta yani........
asgül dünkü ve bugünkü soruna özelden mesaj attım sana dün okumadın heralde
tmm tatlım not aldım artık kociş bunları yiyince uçar kaydirigubbakcemileben buraya falan uğrayamaz olurum heraldem kaydirigubbakcemile3 neyse sonu güzel olsun da bebike giden her yol mübah:roflol:
11+3 cnm bugün.0,4 clexan iğnemin dozu.pıhtılaşma değerimde mthfr 677 homozigot mutant.yaa aslında doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu duyarsam bunlar hiç umrumda olmayacak.9 temmuz bir gelseydi.iğnenin hareketi konusunda haklısın sanırım.bundan sonra daha dikkatli olayım o zaman.çok teşekkürler herkese.iyi ki varsınızolumunekankayizsmile
böyle yan etkiler olcak ki zigotcanlar oluşacak kuzumeh tabi yan etkisi işte bu..... zaten eğer sende yersen veya özellikle keçi boynuzu suyunu kaynatıp içersen adam sana bir yakışıklı gelecek anlatamam.Şeniz eh bizde bu etkiyi gösterirse adamlara ne yapmaz değil mi
ohhh ohhh keyifler yerinde maşallah..... canlar ben kaçar mesai bitti.... öpüyorum hepinizi kocaman...
arkadaşlar merheba
gülüş tarfil pınar tsma feryat nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
gülüş taze annemiz sen nasılsın hamişlikle aran nasıl
ddilek canım sen sanki tahlil verecektin ne yaptın canım sonucun çıktı mı
tatlım o baş belası baş ağrısı benimde peşimi bırakmıyor bende bugüm drumu aradım sordum parol alabilrsin ama onun dışında almanı istemiyorum dedipıhtıdaşlarım.sabah uyandığmdan bu yana çok ama çok başım ağrıyor.çatlayacam sanki o derece.okuldan geldimm yattım . banamısın demedi.doktorada sormadığım için ilaçta içemiyom.varsa iyi gelen bir durum yazın lütfen.
arkadaşlar bu ayda negatif :) bende temiziliğe başladım . Hem yağmıurlardan hemde bişey varsa diye bekliyodum annem de geldi bana yardım etmeye sağolsun başladım bugün hayırlısıyla bahar temziliğine :) umutlar birdaha ki aya kaldı bakalım . 13 temmuzda kontrole gidicem prolaktin düzeyime baktırcam süt gelmesi kafamda takıntıydı bakalım 13 temmuzda herşey sonuca bağlanır umarım .:saruboceq:
canım en azından kafan rahat eder ben de doktora inanmamıştım illa gidip kan tahlili verdim artık o kadar pimpirikli olduk ki onlara bile inanmıyoz illa kan verecezarkadaşlar bu ayda negatif :) bende temiziliğe başladım . hem yağmıurlardan hemde bişey varsa diye bekliyodum annem de geldi bana yardım etmeye sağolsun başladım bugün hayırlısıyla bahar temziliğine :) umutlar birdaha ki aya kaldı bakalım . 13 temmuzda kontrole gidicem prolaktin düzeyime baktırcam süt gelmesi kafamda takıntıydı bakalım 13 temmuzda herşey sonuca bağlanır umarım .:Saruboceq:
canın sağolsun kuzum yıpratma kendini her ay umut ve her adet bir hayal kırıklığı biliyorum ama biz ne edersek edelim sıpalar kendi istedikleri zamanda geiyonegatif canımcım :1no2:
canım nisanurhak bugün doktora gidecekti malesef haber yok henüzarkadaslar nisanurhaktan haber alan varmı? onu cok merak ediyorum.
feyad aysude asigül çok tatlısınız ya beni güldürdünüz allah da sizin gönlünüzdeki mradınızı versin
ay o baş ağrısı yokmu ooo deli etti beni 3 gündür geçsin diye yapmadığım halt kalmadı çok şükür şimdi rahatladı az ben ilaç içebiliyorum ama o bile kesmedi deli etti beni :sinifsinif:tatlım o baş belası baş ağrısı benimde peşimi bırakmıyor bende bugüm drumu aradım sordum parol alabilrsin ama onun dışında almanı istemiyorum dedi
Kızlar benim hiç keyfim yok...hormonlarımın esiri oluyorum..yok ki hormon savar bir ekibimiz(((
tatlım o baş belası baş ağrısı benimde peşimi bırakmıyor bende bugüm drumu aradım sordum parol alabilrsin ama onun dışında almanı istemiyorum dedi
ddilek hayırlısı olsun canım rahat rahat temizliğini yap.
emine geçmiş olsun ılık bir duş al biraz yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?