Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysudecim çok saol tatlım rabbim herkesin gönlünün muradını versin isteyen herkese tüm kardeşlerime bu kararı zor aldık ama hakkımızda hayırlısı 8 ay ara vermiş oldum yeterli sanırım bu süre zaten hemen hamile kalamıyorum yani bekleme süresi 1 yılı geçer hemde fazlasıyla

valla cancan beklemekle en iyisini yapıyosun ... çünkü ilk tüp bebek seni cidden çok yormuştu. biraz daha bekle zamanı gelince Rabbim sana karar verdirecek ve sende tekrar deniceksin inşallah....
haklısın kuzum bu sefer inş. tüp bebeğe gerek olmaz:Saruboceq:

canım benim ben tüp bebeğe ara verdim yoksa çalışmalara tam gaz devam tüp bebek yaptırmayacam ama kocişe iyi bir aktardan arı sütlü anzer ballı takviye yaptıracam malum biliyorsundur eşimin sperm sayısı zamanla azalmaya başladı ondan tüp bebek denedik biz birde bitkisel tedaviyi deneyelim bakalım olmadı tekrar tüp bebek yaptırırız:CüvCüv:

canım çok zor günler yaşadın ama inş. bu sefer güzel olur canı gönülden dua ediyorum sana emin ol bundan inş. yeni açacak gülün unutturacak sana geçmişi

canım bende tam 14 ay bekledim ve güya hiç ama hiç istemediğim kesinlikle planlarımın dışında bir zamanda geldi... inşallah Rabbim sanada hiç kaygısını vermeden sürpriz bi şekilde gönderir bebeğini....:Saruboceq:

ne güzel canım ya hareketlerinin hissetmen aman inş bende gelirim o zamanlarada doktor diye tutturmalarım biter. kaçıncı haftada hissettin canım ilk.

pınarcım senin ki kaç haftalıktı ? iğneler bendede il ay çok morarma yapmıştı ve acı şimdi morarma olmuyor. ama iğneyi vururken içinde hareket ederse o zaman oluyor canım morarma, dozun ne birde iğne dozuda morarma yapıyor bildiğim kadarı ile.

feryatcım tabi neden olmasın bitkisel tedaviye ben çok inanıyorum keçi boynuzu var bilmem bilirmisin bak oda çok etkili ben benim kocişe yedirecem keçi boynuzu tabi bende yiyecem deneyen arkadaşlar var işe yarıyor diyolar bakalım inşallah yararda bizde çabucak hamile kalırız
canım çok zor günler yaşadın ama inş. bu sefer güzel olur canı gönülden dua ediyorum sana emin ol bundan inş. yeni açacak gülün unutturacak sana geçmişi
saol canım inşallah bu sefer çektiğimiz çileleri unuturuz bende hepinize dua ediyorum bazen topiği okurken kendi kendime konuşuyorum benim kociş diyo benim hatun gene başladı bilgisayarla konuşmaya diye siz karşıdaymışsinız gibi konuşuyorum artık oda biliyor isimleri kendi kendime konuşa konuşa onunda kulağına yer etti
aysudem inşallah canım dualarımız kabul olur ben yağmur kızımı tam 9 ay beklemiştim inşallah bu bebiş o kadar bekletmez

feryadcım muz yedir eşine hergün bir tane, muzunda faydası olduğunu duymuştum. hamileliği planladığımda ben birkaç defa maydonoz suyu içtim ( bayanlarda ilthap felan iyi geliyor kanallar açılıyor)incir yedim çok değil ama, ve keçi boynuzu hem erkekte hem kadında işe yarıyor.

11+3 cnm bugün.0,4 clexan iğnemin dozu.pıhtılaşma değerimde mthfr 677 homozigot mutant.yaa aslında doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu duyarsam bunlar hiç umrumda olmayacak.9 temmuz bir gelseydi.iğnenin hareketi konusunda haklısın sanırım.bundan sonra daha dikkatli olayım o zaman.çok teşekkürler herkese.iyi ki varsınızolumunekankayizsmile

canım keçiboynuzu bize yetmedi ben direk arı sütüne dalacam biliyorsun çok etkili olmadı tüp bebek ama tek embriyo yerleştirme olayı şansı baya düşürdü o nedenle çok sıcak bakmıyorum ama mecbur kalırsak yeniden deneriz

inşallah canım inşallah beklemezsin... daha doğrusu hayırlı zamanda gelsin inşallah....

tmm tatlım not aldım artık kociş bunları yiyince uçar kaydirigubbakcemileben buraya falan uğrayamaz olurum heraldem kaydirigubbakcemile3 neyse sonu güzel olsun da bebike giden her yol mübah:roflol:

gözün kör olmaya senin emi lafa bak keçiboynuzu bize yetmediiii :roflol: :roflol: :roflol:
tatlım biliyorsun eşinin işi çok stresli sonrasında da hem senin için hemde kendi için üzülüyordur buda stress kaynağı siz en iyisi güzellll bi tatil yapın kafanızı dinleyin
buraya gelin ayol ben size iyi bakarım hem burada daha çok doğal meyveler ilaçlar varrrr

heheh :roflol::roflol: tatile çıkacaz kuzum da amiri izinlerini kapattı adamcağız izne çıkamıyor ki şöyle bir karı koca gezelim :)

tmm tatlım not aldım artık kociş bunları yiyince uçar kaydirigubbakcemileben buraya falan uğrayamaz olurum heraldem kaydirigubbakcemile3 neyse sonu güzel olsun da bebike giden her yol mübah:roflol:

valla uçar haa.... sonraaa kaydirigubbakcemile veeeeeeeee Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…