iyiyim tatlım valla çok iyi oldu seni gördüğüm sık gelin yaaa..... aldığın karar zor ama tebrik ederim... canım inşallah bekletmez kuzucun seni bir an önce gelir Rabbim şu mubarek aylarda herkese istediğini versin inşallah.....:Saruboceq:
haklısın kuzum bu sefer inş. tüp bebeğe gerek olmaz:Saruboceq:valla cancan beklemekle en iyisini yapıyosun ... çünkü ilk tüp bebek seni cidden çok yormuştu. biraz daha bekle zamanı gelince Rabbim sana karar verdirecek ve sende tekrar deniceksin inşallah....
canım iyi olmana çok sevindim morarmasını önemse geçer benimde morarıyodu sonra geçiyodu elevit bulantı yapar yatmadan önce alırsan daha iyi olur hamilelik pantolonu içinneden erken olsun kıyafetlerin dar geliyosa zaten yeni alacaksın neden 2 kere masraf edeceksin al bence kendine iyi bak canım
gülüşüm izmirde bi doktor buldum doktor çok iyi diyolar zaten prof. adam sonuyok ve eminede bu doktora gidiyo perşembeye randevu aldımya sonuyok bacımında aynı gün inşallah orda tanışıcaz ben izmire yakınım canım gidip gelmek zorun olmuyo şimdilik hamişlikte ne olur bilmiyorum ama oraya gelinceye kadar allah kerim ne diyelim rabbim benim ve benim gibilerin yolunu açık etsin
feryatcım canım her şeyde bi hayır var napalım kısmet biliyorsun bende tam sona yaklaştım bu sefer başardım derken kızımı kaybettim sadece 6 gün dayanabildi bu hayata inan bende hazır hissetmiyorum ama bu gidişle hiç bir zaman hazır olamayacağımı fark ettim biraz cesaret feryatcım ara verince inan daha zor oluyo gel beraber çıkalım bu yola sende başla nazlanma işte ona kalırsa benim ödüm kopuyo ama korkunun ecele faydası yokkkkkkksempatiksalakcinni
aysudecim çok saol tatlım rabbim herkesin gönlünün muradını versin isteyen herkese tüm kardeşlerime bu kararı zor aldık ama hakkımızda hayırlısı 8 ay ara vermiş oldum yeterli sanırım bu süre zaten hemen hamile kalamıyorum yani bekleme süresi 1 yılı geçer hemde fazlasıyla
aysudecim çok saol tatlım rabbim herkesin gönlünün muradını versin isteyen herkese tüm kardeşlerime bu kararı zor aldık ama hakkımızda hayırlısı 8 ay ara vermiş oldum yeterli sanırım bu süre zaten hemen hamile kalamıyorum yani bekleme süresi 1 yılı geçer hemde fazlasıyla
asigül evet canım haklısın biraz daha devam ederse o kadın gibi olmamız yakındır.mesajımı aldımı?
baharcım evet hareketler basladı yavaş yavas ondan dolayı artık 15 gün oldu dokora gidelim diye tutturmuyorum.
pınar evet bendede morarmalar oluyor zamanla öğreniyorsun bazen kasa denk gediği zamanda morarıyormuş.
doktor bana göbek deliğinin 1 parmak ilerisiyle 4 parmak ilerisi arasında kalan kısma,kasığa doğruda göbek deliğinden 5 parmak altındaki kısımlara vuruluyor diye tarif etti.o bölgeleri gösterdi.bazı günler hiç morarmıyor.hatta acımıyorda.ama bazı günler enjekte bile ederken zorlanıyorum.akşam 8 de vuruyorum iğneyi.yarım saat kalkamıyorum.bide iğne saati yaklaştıkça ağzımın tadı bile değişiyor.çok ağırlaşıyorum.bütün bunlar normal mi bilmiyorum.haftaya cuma günü kontrol günüm.çok merak ediyorum gelişme durumunu.zamana bırakayım,önemsemeyim diyorum ama yapamıyorum nedense.keşke hergün ultrasaunt baktırabilsekbirde işim masa başı.bazen çok yoğun oluyor hareket edemiyorum.bu durum pıhtılaşma için sorun yaratırmı sizce?
feryatcım tabi neden olmasın bitkisel tedaviye ben çok inanıyorum keçi boynuzu var bilmem bilirmisin bak oda çok etkili ben benim kocişe yedirecem keçi boynuzu tabi bende yiyecem deneyen arkadaşlar var işe yarıyor diyolar bakalım inşallah yararda bizde çabucak hamile kalırızhaklısın kuzum bu sefer inş. tüp bebeğe gerek olmaz:Saruboceq:
canım benim ben tüp bebeğe ara verdim yoksa çalışmalara tam gaz devam tüp bebek yaptırmayacam ama kocişe iyi bir aktardan arı sütlü anzer ballı takviye yaptıracam malum biliyorsundur eşimin sperm sayısı zamanla azalmaya başladı ondan tüp bebek denedik biz birde bitkisel tedaviyi deneyelim bakalım olmadı tekrar tüp bebek yaptırırız:CüvCüv:
saol canım inşallah bu sefer çektiğimiz çileleri unuturuz bende hepinize dua ediyorum bazen topiği okurken kendi kendime konuşuyorum benim kociş diyo benim hatun gene başladı bilgisayarla konuşmaya diye siz karşıdaymışsinız gibi konuşuyorum artık oda biliyor isimleri kendi kendime konuşa konuşa onunda kulağına yer etticanım çok zor günler yaşadın ama inş. bu sefer güzel olur canı gönülden dua ediyorum sana emin ol bundan inş. yeni açacak gülün unutturacak sana geçmişi
aysudem inşallah canım dualarımız kabul olur ben yağmur kızımı tam 9 ay beklemiştim inşallah bu bebiş o kadar bekletmezcanım bende tam 14 ay bekledim ve güya hiç ama hiç istemediğim kesinlikle planlarımın dışında bir zamanda geldi... inşallah Rabbim sanada hiç kaygısını vermeden sürpriz bi şekilde gönderir bebeğini....:Saruboceq:
pınarcım senin ki kaç haftalıktı ? iğneler bendede il ay çok morarma yapmıştı ve acı şimdi morarma olmuyor. ama iğneyi vururken içinde hareket ederse o zaman oluyor canım morarma, dozun ne birde iğne dozuda morarma yapıyor bildiğim kadarı ile.
feryatcım tabi neden olmasın bitkisel tedaviye ben çok inanıyorum keçi boynuzu var bilmem bilirmisin bak oda çok etkili ben benim kocişe yedirecem keçi boynuzu tabi bende yiyecem deneyen arkadaşlar var işe yarıyor diyolar bakalım inşallah yararda bizde çabucak hamile kalırız
saol canım inşallah bu sefer çektiğimiz çileleri unuturuz bende hepinize dua ediyorum bazen topiği okurken kendi kendime konuşuyorum benim kociş diyo benim hatun gene başladı bilgisayarla konuşmaya diye siz karşıdaymışsinız gibi konuşuyorum artık oda biliyor isimleri kendi kendime konuşa konuşa onunda kulağına yer etti
aysudem inşallah canım dualarımız kabul olur ben yağmur kızımı tam 9 ay beklemiştim inşallah bu bebiş o kadar bekletmez
feryatcım tabi neden olmasın bitkisel tedaviye ben çok inanıyorum keçi boynuzu var bilmem bilirmisin bak oda çok etkili ben benim kocişe yedirecem keçi boynuzu tabi bende yiyecem deneyen arkadaşlar var işe yarıyor diyolar bakalım inşallah yararda bizde çabucak hamile kalırız
saol canım inşallah bu sefer çektiğimiz çileleri unuturuz bende hepinize dua ediyorum bazen topiği okurken kendi kendime konuşuyorum benim kociş diyo benim hatun gene başladı bilgisayarla konuşmaya diye siz karşıdaymışsinız gibi konuşuyorum artık oda biliyor isimleri kendi kendime konuşa konuşa onunda kulağına yer etti
aysudem inşallah canım dualarımız kabul olur ben yağmur kızımı tam 9 ay beklemiştim inşallah bu bebiş o kadar bekletmez
feryadcım muz yedir eşine hergün bir tane, muzunda faydası olduğunu duymuştum. hamileliği planladığımda ben birkaç defa maydonoz suyu içtim ( bayanlarda ilthap felan iyi geliyor kanallar açılıyor)incir yedim çok değil ama, ve keçi boynuzu hem erkekte hem kadında işe yarıyor.
gözün kör olmaya senin emi lafa bak keçiboynuzu bize yetmediiii :roflol: :roflol: :roflol:canım keçiboynuzu bize yetmedi ben direk arı sütüne dalacam biliyorsun çok etkili olmadı tüp bebek ama tek embriyo yerleştirme olayı şansı baya düşürdü o nedenle çok sıcak bakmıyorum ama mecbur kalırsak yeniden deneriz
feryad olsun sen buralara uğrama sonu güzel olsun ikiz üçüz
gözün kör olmaya senin emi lafa bak keçiboynuzu bize yetmediiii :roflol: :roflol: :roflol:
tatlım biliyorsun eşinin işi çok stresli sonrasında da hem senin için hemde kendi için üzülüyordur buda stress kaynağı siz en iyisi güzellll bi tatil yapın kafanızı dinleyin
buraya gelin ayol ben size iyi bakarım hem burada daha çok doğal meyveler ilaçlar varrrr
tmm tatlım not aldım artık kociş bunları yiyince uçar kaydirigubbakcemileben buraya falan uğrayamaz olurum heraldem kaydirigubbakcemile3 neyse sonu güzel olsun da bebike giden her yol mübah:roflol:
amanın inş canım inş. 3 değil de ikiz bana yeter delikafaduldenferyad olsun sen buralara uğrama sonu güzel olsun ikiz üçüz
ahada Allah söyletiyorrrr..... laelaelaelaelae
heheh :roflol::roflol: tatile çıkacaz kuzum da amiri izinlerini kapattı adamcağız izne çıkamıyor ki şöyle bir karı koca gezelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?