kız hormonsavar ekibi sabahtan beri burda şaklabanlık yapıyo buna rağmen geçmedi mi etkilerilmaz: Eğer geçmediyse akannehir
ah gülüm be bana hormon savar ekibide yardımcı olmaz aslında...ben en iyisi şu işyerimde 1-2 kişi öldürüp rahatlıyım..allahım herkesin düşmanını bile akıllı versin..öyle gerizekalı insanlarla uğraşıyorum ki...anlatamam yani....(((
ay bizdede var onlardan merak etme her iş yerinde var k..ına çal boşver umursama ''aaaaa öyle mi dedinizzz ben hiç duymadımmm aaaa anlamamışım demek ki'' deyip salağa yat tartışma gerekmez değmez boşuna kendini üzmeah gülüm be bana hormon savar ekibide yardımcı olmaz aslında...ben en iyisi şu işyerimde 1-2 kişi öldürüp rahatlıyım..allahım herkesin düşmanını bile akıllı versin..öyle gerizekalı insanlarla uğraşıyorum ki...anlatamam yani....(((
o zaman sana hormonsavar dan fazlası lazım canımcım ama sen anlatamasan da ben anlıyorum merak etme bir senin başında değil o gerizekalı tipler malesef o kadar çoklar ki sanırım hepimizin başında bir tane hazır bulunuyor ne deyim allah sana sabır o kimse ona da akıl versin tabi benim başımdakine de hem akıl hem ahlak versin :saruboceq:
ay bizdede var onlardan merak etme her iş yerinde var k..ına çal boşver umursama ''aaaaa öyle mi dedinizzz ben hiç duymadımmm aaaa anlamamışım demek ki'' deyip salağa yat tartışma gerekmez değmez boşuna kendini üzme
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi anlaşıldıııııallah benim başımdakine akıl değilde koca verse düzelicek belki ama onunla evlenicek adama acırım ya((( 40 yaşında bekarlık başına vurmuş dangalağın...aramızda sorun bile yok..ben daha işe başladığım hafta benimle kavga etti 3 yıl olacak hala aynı kıl davranışlar...allahım sen sabır ver yarabbim ((
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi anlaşıldııııı
Allah'ım düşmanımın başına vermesin evde kalmış kadın iş arkadaşı yada müdürü
eyvah eyvah evlerden ırak olsun yasakkelime
eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 merak etme o satıcıyla arandaki ilişkiye bağlı biraz olayı büyütmezse sorun olmaz sanki hiç mi yalan söylemioz müşteriye ne var vergi dairesinde sistem yoktu evrağı gönderdik ama yatıttıramadık deyiversin oda senin başını yakmasınyok gülüm bu karı başka birşey..inan takmıyorum..takmadıkça daha da üzerime geliyor...e bende insanım dayanacak sabrım kalmıyor...kavga sonu kötü bitti...ben onun dediği işi yapmadım...müdürümüde dedim..bu üslüpla konuştuğu sürece yapmıyorum onun işini dedim...sonuç:ötv yatmadı arabayı satamadık gülüş:)yarın savunma isteyebilirler büyük ihtimalle...eğer isterlerse bende istifamı vericem savunma yerine:)
allah benim başımdakine akıl değilde koca verse düzelicek belki ama onunla evlenicek adama acırım ya((( 40 yaşında bekarlık başına vurmuş dangalağın...aramızda sorun bile yok..ben daha işe başladığım hafta benimle kavga etti 3 yıl olacak hala aynı kıl davranışlar...allahım sen sabır ver yarabbim ((
meraba kızlar geçmişi okudum biraz.baş ağrıları dışında çok olumsuz bişey yok.bende de ara ara baş ağrısı oluyo.eskiden hemen majezik alırdım geçerdi.son bir haftadır seminer düğün falan misafirler bayağı yoğundum.önümüzdeki hafta ikili test var.12 haftalık olduk ultrasona göre.acık karnım büyüdü sanki.pantolon çok giymiyorum.etek elbise falan daha çok.hamile pantolonu için erken henüz.göğüslerde kaşıntı,üzerine yatınca ağrı oluyo.inşallah herşey güzel olur.hamilelikten önceye göre akıntı daha çok.şimdilik böyle işte.sağlıcakla kalınnn
arkadaşlar bu ayda negatif :) bende temiziliğe başladım . hem yağmıurlardan hemde bişey varsa diye bekliyodum annem de geldi bana yardım etmeye sağolsun başladım bugün hayırlısıyla bahar temziliğine :) umutlar birdaha ki aya kaldı bakalım . 13 temmuzda kontrole gidicem prolaktin düzeyime baktırcam süt gelmesi kafamda takıntıydı bakalım 13 temmuzda herşey sonuca bağlanır umarım .:Saruboceq:
yaaaaaaaaaaa benim dert çok büyük arkadaşlar(((((((((((((((((((((((((((
sağol canım öyle yapcam bendecanım öncelikle geçmiş olsun...bunun için genetik testleri yaptırman gerekiyor.doktorunla görüş iste bu testleri..o niye istemedi ki...2 kayıp.gelişmelerden haberdar et...
öncelikle çok geçmiş olsun... 12 yıl aralıksız sigarayı içmemiş bilakis yemiş biri olarak kesinlikle ama kesinlikle sigarayı bırakmalısın diye başlıcam cümleye... Herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor benim çok arkadaşım günde 1 paket içerek doğurdular çocuklarını ama akıllarında acaba bişey olurmu vardı hep... Kurtul şu illetten ki bunun yolları var istersen yardımcı olabilirim özelden yazarsın yardım istiyorsan....
hayırlı zaman değilmiş demek ki dilekcim.... zamanı gelince gelecek inşallah....arkadaşlar bu ayda negatif :) bende temiziliğe başladım . hem yağmıurlardan hemde bişey varsa diye bekliyodum annem de geldi bana yardım etmeye sağolsun başladım bugün hayırlısıyla bahar temziliğine :) umutlar birdaha ki aya kaldı bakalım . 13 temmuzda kontrole gidicem prolaktin düzeyime baktırcam süt gelmesi kafamda takıntıydı bakalım 13 temmuzda herşey sonuca bağlanır umarım .:Saruboceq:
rahat olmaya çalış lütfen.... tedirgin oldukça kendini daha çok hırpalarsın....çok saol ravzacım topicde çok aktif değilim ama yazılanları sürekli takip edip okuyorum..1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim 3 kaybım bunuda kaybetmekten korkuyorum.
geçmiş olsun canım.... parol alabilirsinpıhtıdaşlarım.sabah uyandığmdan bu yana çok ama çok başım ağrıyor.çatlayacam sanki o derece.okuldan geldimm yattım . banamısın demedi.doktorada sormadığım için ilaçta içemiyom.varsa iyi gelen bir durum yazın lütfen.
canım benim seninde inşallah....arkadaslar nisanurhaktan haber alan varmı? onu cok merak ediyorum.
feyad aysude asigül çok tatlısınız ya beni güldürdünüz allah da sizin gönlünüzdeki mradınızı versin
kuzu onlar kendileri karar veriyorlar gelecekleri zamanı... doğsunlar totolarına totolarına yapıştırcam vallaa....hayırlısı canım...bizleri üzüyorlar gelmemekle..ama bizim ne kadar inatçı olduğumuzu bilmiyorlar:))))
kuzu en son hormon savar ekibi kurmaya çalıştığımızda ben hamişmişim meğerse bu savar ekip işe yarıyor galiba....Kızlar benim hiç keyfim yok...hormonlarımın esiri oluyorum..yok ki hormon savar bir ekibimiz(((
dimi amaaa....kız hormonsavar ekibi sabahtan beri burda şaklabanlık yapıyo buna rağmen geçmedi mi etkilerilmaz: eğer geçmediyse akannehir
aminno zaman sana hormonsavar dan fazlası lazım canımcım ama sen anlatamasan da ben anlıyorum merak etme bir senin başında değil o gerizekalı tipler malesef o kadar çoklar ki sanırım hepimizin başında bir tane hazır bulunuyor ne deyim Allah sana sabır o kimse ona da akıl versin tabi benim başımdakine de hem akıl hem ahlak versin :Saruboceq:
o baş ağrısı öldürdü beni bu gün .aman sizlerden uzak olsun.sen de sağlıcakla kal.meraba kızlar geçmişi okudum biraz.baş ağrıları dışında çok olumsuz bişey yok.bende de ara ara baş ağrısı oluyo.eskiden hemen majezik alırdım geçerdi.son bir haftadır seminer düğün falan misafirler bayağı yoğundum.önümüzdeki hafta ikili test var.12 haftalık olduk ultrasona göre.acık karnım büyüdü sanki.pantolon çok giymiyorum.etek elbise falan daha çok.hamile pantolonu için erken henüz.göğüslerde kaşıntı,üzerine yatınca ağrı oluyo.inşallah herşey güzel olur.hamilelikten önceye göre akıntı daha çok.şimdilik böyle işte.sağlıcakla kalınnn
çok sağol canım.uyudum olmadı.buz koydum olmadı.ılık duş aldım olmadı.dayanamadım doktoru aradım minoset iç dedi.zaten evde de o vardı allahtan.parol u biliyorum ama evde yoktu .neyse ki ağrım bayağı azaldı.ama geçmedi.tam geçmesse gece 1 tane daha içecem.ççok zormuş bu ağrı.benim hiç bu kadar kuvvetli başım ağrımamıştı.şükürler olsun azaldı.aman sizlerden uzak olsun.dağlara taşlara.kış kış .:gitme:geçmiş olsun canım.... parol alabilirsin
AMİNN AMİNNN Çok güzel bir dua canım. Ağzına gönlüne sağlık.Herkese günaydın....şu an Tokat ta çok yağmur yağıyor her yanı sis kapladı...
"Sen ki Rabb-i Rahimsin,
Susuz kalan İsmail'e kevseri ikram edensin
Sen ki her şeyi elinde tutan Hakim-i Mutlaksın,
Ebrehe'nin hücumunda koca fillere karşı Kabe'yi ufacık taşlarla koruyansın..
Sen ki koca tufanlarda inananları bir gemide muhafaza edensin..
Sen ki Hz. Yunus'u balık karnında selamete erdirensin
Sen ,ol dersen olur her şey...
ellerimi açtım sana yalvarıyorum ya Rab!
ne olur Ya Rab!!!
Kevser hürmetine
kevseri bulan Hz. İsmail,
İsmail'i kurban adayan Hz. ibrahim
ibrahim peygamberin yaptığı Kabe hürmetine...
Hz. Nuh'un ardından gemiyen binen salih kuular hürmetine
Balık karnındaki Hz. Yunus hürmetine....
kitabın hürmetine...
ne olur Ya Rab!!!!
çocuk özlemi olanlara çocuk ver yarabbi... kucakları boş bırakma yarabbi...."
Ben daha yeni öğrendim kan pıhtılaşmasını. Buradan bilgi edinmeye çalışıyorum. Kusura bakma yardımcı olamayacağım sen de benim gibi buraya takıl.merhaba 28 mavi bende HPA-1 a/b geninde hoterezigot mutasyon saptanmıştır.ACE del/del genotipi ve PAI 4G/5G GENOTİPİ SAPTANMIŞTIR.APO E alleli 2/2 blunmuştur.MTHFR C677Tgeni informatif BULUNAMADI. ARKADAŞIM BU DEGERLERİM NASIL BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN ÇOK MEMNUN OLURUM.
bebişim gayet iyi çok şükür valla işlerden pek vaktim olmuyor aslında ama yinede kopmamaya çalışıyorum arada bir gelip biraz morel vermek istiyorum sizlerede biras tebessüm işte. bu hamişlik beni çok pozitif yaptı. enerji doluyum maşşallah diyim ama emi :)
Ne kadar güzel lllllll. İnşallah o pozitiflik bana da geçer.
İzmirde SERMET SAĞOLa gidiyorsun canım. Bende duydum ismini.Özele mi yoksa üniversiteye mi?gelevera canım nasılsın neler yapıyorsun hamişlik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun inşallah her şey yolundadır canım benim ben çok iyiyim artık çalışmalara başlıycaz perşembe gününe sermet beye randevu aldım bakalım ne diyecek tamam derse bende başlıyorum bebiş çalışmalarına benden böle canım rabbime emanet ol çok öpüyorum seni
Hamilelik boyunca sigarayı elden düşürmeyip sağlıklı bebek sahibi olanlar var. Ama sen yine de içme tabiii. Bir şekilde etkiliyor çünkü.teşekkür ederim canım sağol
evet herkesin düşüncesi oiçti ben niye içmeyim
okadar çok istiyorumki bırakmak anlatamam
ve içtiğimi eşim bile bile bilmiyo
doktor soru tabi içmiyorum dedim
ama bırakcam gerçekten yardım edersen sevinirim...
o baş ağrısı öldürdü beni bu gün .aman sizlerden uzak olsun.sen de sağlıcakla kal.
çok sağol canım.uyudum olmadı.buz koydum olmadı.ılık duş aldım olmadı.dayanamadım doktoru aradım minoset iç dedi.zaten evde de o vardı allahtan.parol u biliyorum ama evde yoktu .neyse ki ağrım bayağı azaldı.ama geçmedi.tam geçmesse gece 1 tane daha içecem.ççok zormuş bu ağrı.benim hiç bu kadar kuvvetli başım ağrımamıştı.şükürler olsun azaldı.aman sizlerden uzak olsun.dağlara taşlara.kış kış .:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?