Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız hormonsavar ekibi sabahtan beri burda şaklabanlık yapıyo buna rağmen geçmedi mi etkileri lmaz: Eğer geçmediyse akannehir

ah gülüm be bana hormon savar ekibide yardımcı olmaz aslında...ben en iyisi şu işyerimde 1-2 kişi öldürüp rahatlıyım..allahım herkesin düşmanını bile akıllı versin..öyle gerizekalı insanlarla uğraşıyorum ki...anlatamam yani....(((

o zaman sana hormonsavar dan fazlası lazım canımcım ama sen anlatamasan da ben anlıyorum merak etme bir senin başında değil o gerizekalı tipler malesef o kadar çoklar ki sanırım hepimizin başında bir tane hazır bulunuyor ne deyim Allah sana sabır o kimse ona da akıl versin tabi benim başımdakine de hem akıl hem ahlak versin :Saruboceq:

ay bizdede var onlardan merak etme her iş yerinde var k..ına çal boşver umursama ''aaaaa öyle mi dedinizzz ben hiç duymadımmm aaaa anlamamışım demek ki'' deyip salağa yat tartışma gerekmez değmez boşuna kendini üzme

allah benim başımdakine akıl değilde koca verse düzelicek belki ama onunla evlenicek adama acırım ya((( 40 yaşında bekarlık başına vurmuş dangalağın...aramızda sorun bile yok..ben daha işe başladığım hafta benimle kavga etti 3 yıl olacak hala aynı kıl davranışlar...allahım sen sabır ver yarabbim((

yok gülüm bu karı başka birşey..inan takmıyorum..takmadıkça daha da üzerime geliyor...e bende insanım dayanacak sabrım kalmıyor...kavga sonu kötü bitti...ben onun dediği işi yapmadım...müdürümüde dedim..bu üslüpla konuştuğu sürece yapmıyorum onun işini dedim...sonuç:ötv yatmadı arabayı satamadık gülüş:)yarın savunma isteyebilirler büyük ihtimalle...eğer isterlerse bende istifamı vericem savunma yerine:)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi anlaşıldııııı
Allah'ım düşmanımın başına vermesin evde kalmış kadın iş arkadaşı yada müdürü
eyvah eyvah evlerden ırak olsun yasakkelime

eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 merak etme o satıcıyla arandaki ilişkiye bağlı biraz olayı büyütmezse sorun olmaz sanki hiç mi yalan söylemioz müşteriye ne var vergi dairesinde sistem yoktu evrağı gönderdik ama yatıttıramadık deyiversin oda senin başını yakmasın
boşverrrrr savunma hiçbir çalışana sorun çıkarmaz merak etme istedikleri kadar istesinler ne istifası deli misin bırak onlar kovsun al çatır çatır tazminatını

ah gülüüüüüm anladım şimdi benim başımdaki de aynı evde kalmış kız kurusu bebek tedavimi (yani hayallerimi bile ) kıskanıyor inanırmısın derdimiz aynı kuzum :tesellilumunekankayizsmile

meraba kızlar geçmişi okudum biraz.baş ağrıları dışında çok olumsuz bişey yok.bende de ara ara baş ağrısı oluyo.eskiden hemen majezik alırdım geçerdi.son bir haftadır seminer düğün falan misafirler bayağı yoğundum.önümüzdeki hafta ikili test var.12 haftalık olduk ultrasona göre.acık karnım büyüdü sanki.pantolon çok giymiyorum.etek elbise falan daha çok.hamile pantolonu için erken henüz.göğüslerde kaşıntı,üzerine yatınca ağrı oluyo.inşallah herşey güzel olur.hamilelikten önceye göre akıntı daha çok.şimdilik böyle işte.sağlıcakla kalınnn

maşallah. büyümüşsünüz efem... sende sağlıkcakla kal.

Rabbim bizlere hayırlı zamanda ve hayırlı evlatlar versin canım. durmak yok çalışmalara devam.

yaaaaaaaaaaa benim dert çok büyük arkadaşlar(((((((((((((((((((((((((((

çözüm buldum birini ayarla senle uğraşacağına onla uğraşsın, böylece evde kalmış sendromundan kurtulur belkii. sende rahat edersin. Bizim üniversitede iken bir hoc vardı kadının koca ankara da görev icabı kadın o zamanlar barut adam konyaya ayak basıyor kadın melekkk yahu. bizde mi öyleyiz kızlar ya...

canım öncelikle geçmiş olsun...bunun için genetik testleri yaptırman gerekiyor.doktorunla görüş iste bu testleri..o niye istemedi ki...2 kayıp.gelişmelerden haberdar et...
sağol canım öyle yapcam bende
rabbim bunu verdi inşallah bidaha verir ve kucağıma almak nasip olur
şu patoloji sonucunu alıyım ona göre testler yaptırcam bakalım hayırlısı

teşekkür ederim canım sağol
evet herkesin düşüncesi oiçti ben niye içmeyim
okadar çok istiyorumki bırakmak anlatamam
ve içtiğimi eşim bile bile bilmiyo
doktor soru tabi içmiyorum dedim
ama bırakcam gerçekten yardım edersen sevinirim...

hayırlı zaman değilmiş demek ki dilekcim.... zamanı gelince gelecek inşallah....

çok saol ravzacım topicde çok aktif değilim ama yazılanları sürekli takip edip okuyorum..1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim 3 kaybım bunuda kaybetmekten korkuyorum.
rahat olmaya çalış lütfen.... tedirgin oldukça kendini daha çok hırpalarsın....

geçmiş olsun canım.... parol alabilirsin

arkadaslar nisanurhaktan haber alan varmı? onu cok merak ediyorum.
feyad aysude asigül çok tatlısınız ya beni güldürdünüz allah da sizin gönlünüzdeki mradınızı versin
canım benim seninde inşallah....

hayırlısı canım...bizleri üzüyorlar gelmemekle..ama bizim ne kadar inatçı olduğumuzu bilmiyorlar:))))
kuzu onlar kendileri karar veriyorlar gelecekleri zamanı... doğsunlar totolarına totolarına yapıştırcam vallaa....

Kızlar benim hiç keyfim yok...hormonlarımın esiri oluyorum..yok ki hormon savar bir ekibimiz(((
kuzu en son hormon savar ekibi kurmaya çalıştığımızda ben hamişmişim meğerse bu savar ekip işe yarıyor galiba....

kız hormonsavar ekibi sabahtan beri burda şaklabanlık yapıyo buna rağmen geçmedi mi etkileri lmaz: eğer geçmediyse akannehir
dimi amaaa....

aminn

o baş ağrısı öldürdü beni bu gün .aman sizlerden uzak olsun.sen de sağlıcakla kal.
geçmiş olsun canım.... parol alabilirsin
çok sağol canım.uyudum olmadı.buz koydum olmadı.ılık duş aldım olmadı.dayanamadım doktoru aradım minoset iç dedi.zaten evde de o vardı allahtan.parol u biliyorum ama evde yoktu .neyse ki ağrım bayağı azaldı.ama geçmedi.tam geçmesse gece 1 tane daha içecem.ççok zormuş bu ağrı.benim hiç bu kadar kuvvetli başım ağrımamıştı.şükürler olsun azaldı.aman sizlerden uzak olsun.dağlara taşlara.kış kış .:gitme:

AMİNN AMİNNN Çok güzel bir dua canım. Ağzına gönlüne sağlık.
Ben daha yeni öğrendim kan pıhtılaşmasını. Buradan bilgi edinmeye çalışıyorum. Kusura bakma yardımcı olamayacağım sen de benim gibi buraya takıl.

ikiside aynı zaten .. tekrar geçmiş olsun....

merhabalar
annem biraz rahatsız olduğu için iki gündür onun yanındayım....büyük ihtimalle yarında yanında olurum,Perşembe de iş var zaten.....

ANGEL34 ile görüştüm,herkese selamı var......Kayra bebek solunum cihazına bağlanmış iki gündür,akciğerlerindeki suyu henüz atamamış bebeğimiz,dua edin teyzeleri en kısa zamanda annesinin kucağında uyusun bebeğimiz....çok hareketli olduğu için uyutuyorlarmış yavruyu....:çok üzgünüm:

ESRABEN senin ve Zeyneb bebeğimizinde güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…