Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cancan nası geçsin baş ağrısı halsizlik açlık arada baş dönmesi arada hafif bulantı ve garip duygulardayım
haaa bide 20 günde alınan fazladan 2 kilom var cokacimcoook

hülüşümmmmm sen 20 günde 2 kilomu aldın bakiyimdelikafadulden:icecream: nettin sen gülüşşşş tombik bi anne olacaksın bu gidişle:CüvCüv: şaka şaka ye bacım yarasın benim küçümenime o iyi olsunda varsın sen tombik ol bişey olmaz sonra verirsin kiloları rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar merheba
gülüş tarfil pınar tsma feryat nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
gülüş taze annemiz sen nasılsın hamişlikle aran nasıl

çok şükür iyiyim cnm.ama çok mide bulantılarım oluyor.yaa arkadaşlar bu arada ben geçen hafta iğnenin birini çok kötü vurmuşum.inanılmaz morardı.kocaman ve simsiyah oldu.ve hala geçmedi.sizlerde de böyle olduğu oluyormu.yoksa ben yanlışmı vuruyorum.bide 11+3 bugün pantolonlarım çok sıkmaya başladı.normalmi sizce?yani bu dönemde hamile pantolonu almak için erken değilmi?birde eleviti akşam yatmadan önce alıyorum.bende inanılma bulantı yapıyor.sizde de yapıyor mu?

kocişini ikna etmene sevindim çünkü sonucunu bilmediğin bir savaşa yenilir miyim acaba diye düşünerek girmemek olmaz bende 2-3 gündür o topicte yazılanları okudum aynen bende topiğime geri döndüm ama şunu anladım ki kadınlar ne kadar duygusal görünsede çok güçlü varlıklar..
dur dur hemen gitme doktor işini ne yaptın iyi hastane ve iyi doktoru aynı yerde bulamıyordun isteğine göre birini buldun mu
çalıkuşuna çok sevindim hayırlısıyla ondanda iyi haberi alırız inşallah

canım bende de morarmalar oluyor belkide damara denk gelmiştir merak etme yavaşda olsa geçer bazılarının iç karnı küçüktür derler buyüzden karnı büyür derler çok mu kilo aldın tatlım ne durumdasın sıkan pantolonlar giyme seni çok rahatsız eder ben eleviti sabahları alıyorum ya bende mi akşam alsam ondan mı acaba bu halsizlik ve bulantım

arkadaşlar merheba
gülüş tarfil pınar tsma feryat nasılsınız kızlar gününüz nasıl geçiyor
gülüş taze annemiz sen nasılsın hamişlikle aran nasıl
canım nasıl olalım bilmiyorum biliyormusun tüp bebek yaptırdık tutunamadı ufaklığımız yeniden deneyecektik ancak ben kendimi hazır hissetmediğim için biraz ara vereceğim hayırlısını versin rabbim

canım sende çalışmalara başlayacakmışsın inş. benim kadar beklemezsin hemencecik gelir zigotcanımız ve sonuna kadar da senle kalır
rabbim yüzüne baksın arkadaşım

kızlar ara ara morarmalar oluyor normal korkmayın hele clexan kullanıyorsanız sık sık da morarabilir ben yaşamıştım bir tedirginlikle koştum hemşireye oda bana bu bişey değil daha fazla moraran var iğneni yaptıktan sonra buz koy iğne yerine demişti

hiç kilo almadım tartıda aynı kilodayım.ama karnım çıktı sanırım.doktorum akşam almamı söylemişti.niye bilmiyorum.ama öyle yapmama rağmen çok bulantım oluyor.sen bilirsin istersen doktoruna danış akşam al sende.biz bu eleviti hep kullanacakmıyız acaba.ne kadar ağır bir vitamin.diğer ilaçlarda olunca sürekli ilaç içer olduk

çok sevindim canım inşallah bekletmeden gelir bebiş ve bu defa kucağına alabilirsin.....

cancan nası geçsin baş ağrısı halsizlik açlık arada baş dönmesi arada hafif bulantı ve garip duygulardayım
haaa bide 20 günde alınan fazladan 2 kilom var cokacimcoook
hehe bende iki haftada 1 kilo almışım....

canım eleviti sabah kahvaltı arasında almanı tavsiye ederim biraz yeyip ilacı içip üstüne tekrar yemek yersen bulantın pek olmaz diye düşünüyorum.... tabi çay ve sütle kahvaltı yapmıyorsan... eğer çay ve sütle kahvaltı ediyorsan elevit içinde bulunan demir pek bi işe yaramayacaktır.... bu arada iğneler konusunda doktorum bana iğnelere başlayınca kendini kontrol et ve eğer ufacık bi yere vurduğunda morarmalar oluyorsa haber verin ilaç dozunuzu buna göre ayarlıcaz dedi... iğne yaparken morarmalar konusunda bişey demedi...

valla cancan beklemekle en iyisini yapıyosun ... çünkü ilk tüp bebek seni cidden çok yormuştu. biraz daha bekle zamanı gelince Rabbim sana karar verdirecek ve sende tekrar deniceksin inşallah....

canım iyi olmana çok sevindim morarmasını önemse geçer benimde morarıyodu sonra geçiyodu elevit bulantı yapar yatmadan önce alırsan daha iyi olur hamilelik pantolonu içinneden erken olsun kıyafetlerin dar geliyosa zaten yeni alacaksın neden 2 kere masraf edeceksin al bence kendine iyi bak canım
gülüşüm izmirde bi doktor buldum doktor çok iyi diyolar zaten prof. adam sonuyok ve eminede bu doktora gidiyo perşembeye randevu aldımya sonuyok bacımında aynı gün inşallah orda tanışıcaz ben izmire yakınım canım gidip gelmek zorun olmuyo şimdilik hamişlikte ne olur bilmiyorum ama oraya gelinceye kadar allah kerim ne diyelim rabbim benim ve benim gibilerin yolunu açık etsin

feryatcım canım her şeyde bi hayır var napalım kısmet biliyorsun bende tam sona yaklaştım bu sefer başardım derken kızımı kaybettim sadece 6 gün dayanabildi bu hayata inan bende hazır hissetmiyorum ama bu gidişle hiç bir zaman hazır olamayacağımı fark ettim biraz cesaret feryatcım ara verince inan daha zor oluyo gel beraber çıkalım bu yola sende başla nazlanma işte ona kalırsa benim ödüm kopuyo ama korkunun ecele faydası yokkkkkkksempatiksalakcinni

asigül evet canım haklısın biraz daha devam ederse o kadın gibi olmamız yakındır.mesajımı aldımı?
baharcım evet hareketler basladı yavaş yavas ondan dolayı artık 15 gün oldu dokora gidelim diye tutturmuyorum.
pınar evet bendede morarmalar oluyor zamanla öğreniyorsun bazen kasa denk gediği zamanda morarıyormuş.

sağol canım sen nasılsın?keyfin nasıl?bizlerde bıraktığıın gibi

bende iyiyim canım bende şu an bi değişiklik yok her şey aynı inşallah bundan sonra değişir hepimizin hayatı yaşamlarımıza minik zilliler yakışıklı küçük prensler girer rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

olabilir tatlım dediğim gibi eskiler bazılarının iç karnının küçük olduğunu ve hamile kalınca çabuk çıktığını söylerler
kıs biz senle aynı mı gitcez ne kaydirigubbakcemile3
içine sinen bi dr bulmana çok iyi bilyorum izmire yakınsın ama sadece yakınlık yetmiyor içine sinmesi önemli

aysude selam canım nasılsın keyfin nasıl her şey yolundadır inşallah neler yapıyorsun

iyiyim tatlım valla çok iyi oldu seni gördüğüm sık gelin yaaa..... aldığın karar zor ama tebrik ederim... canım inşallah bekletmez kuzucun seni bir an önce gelir Rabbim şu mubarek aylarda herkese istediğini versin inşallah.....:Saruboceq:

güzin evet canım inşallah ayarlayabilirsek buluşucaz tek derdim onun randevusu 13.00 benim 16.30 erken gitmeye sonuyok doktordan çıkmadan yakalamaya çalışıcam haaa birde doktorun yerini bulabilirsem süper olacak çünki izmiri pek fazla tanımıyorum yani inşallah buluşuruz

kıs biz senle aynı mı gitcez ne kaydirigubbakcemile3

aynen öyleee belirtiler aynı ... ben progestan kullanmadığım için bide onun sıkıntısını yaşamıyorum. Uyku ve acıkmak dışında bi durum yok şimdilik şükür... Ultrasona göre 5+3 günlük ama adet tarihine göre 6+6 velhasıl biraz geriden gidiyoruz. Aman hiç umrumda değil gibi.... unutuyorum hamile olduğumu gerçekten....sempatiksalakcinni

doktor bana göbek deliğinin 1 parmak ilerisiyle 4 parmak ilerisi arasında kalan kısma,kasığa doğruda göbek deliğinden 5 parmak altındaki kısımlara vuruluyor diye tarif etti.o bölgeleri gösterdi.bazı günler hiç morarmıyor.hatta acımıyorda.ama bazı günler enjekte bile ederken zorlanıyorum.akşam 8 de vuruyorum iğneyi.yarım saat kalkamıyorum.bide iğne saati yaklaştıkça ağzımın tadı bile değişiyor.çok ağırlaşıyorum.bütün bunlar normal mi bilmiyorum.haftaya cuma günü kontrol günüm.çok merak ediyorum gelişme durumunu.zamana bırakayım,önemsemeyim diyorum ama yapamıyorum nedense.keşke hergün ultrasaunt baktırabilsek birde işim masa başı.bazen çok yoğun oluyor hareket edemiyorum.bu durum pıhtılaşma için sorun yaratırmı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…