Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

okudum asigül
yaaa ne kadar güzel ,kolay bir doğum yapmış arkadaş.
bize de nasip olur inşallah.allah isteyen herkesin kucağını doldursun,kimseyi eli boş bırakmasın:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar böyle şeyer paylaşıyonuz sonra ben etkilenip rüyamda doğuruveriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın güzellikler...gülüşcüm eviniz hayırlı olsun.sağlıkla oturun inşallah da tapusu niyeki kaynananın.

hımmmm tamam o zaman anladım inşallah kaynın alabilir bi aksilik olmaz
hepinize günaydınlar kızlarrrrr
günaydım şekercim
hayırlı olsun canım eviniza.s.,allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin.darısı bizim başımıza inşallah.ev kira dükkan kira mahfolduk:bbo:hayırlısıa.s.
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hayırlısıyla
ya ben tekrar yaptırmadım tahlil falan dr istemedi bendennn eyvahedigeldismile

tarfil senin de bebişin sağlıkla kucağına gelir inşşallah.o korkuyu hepimiz yaşıyoruz ama nasibi varsa geliyo yavrucaklar....

kızlar böyle şeyer paylaşıyonuz sonra ben etkilenip rüyamda doğuruveriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla insan hevesleniyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben de dün rüyamda tombiş bir erkek bebeğim olduğunu gördüm.olsun feryad cım gerçeğini de görücez inşallah.az kaldı..:mymeka::teselli:

feryad sen nasılsın canım btirdiniz mi semineri.biz pazartesinden sonra gitmedik.aysude o yorgunluklar zamanla geçiyo canım.

günaydın güzellikler...gülüşcüm eviniz hayırlı olsun.sağlıkla oturun inşallah da tapusu niyeki kaynananın.
amaaaaaannnn ne sen sor ne ben söyliyeyim canım sırf bu yüzden ortalığı ayağa kaldırdım biara ama olan yine bana oldu anası babası olmayan biriyle mi evlenseydim naapsaydım benimkinin tarafı tam ataerkil

ya ben tekrar yaptırmadım tahlil falan dr istemedi bendennn eyvahedigeldismile

tatlişkom senin bi dış gebelik öykün olmadığı için istememiştir.. adam bana sabıkalı diyor dış gebelik geçirdiğim içinn..... zemuszemus o yüzden delik deşik oldum habire kan ver kan verr.....
artık vermiyorum kan.... pazartesi gitcez ne diyecek bakalım...

GÜnaydın kuzum denden

canım günaydın.....topiğe bakıp evden çıktık hemen......bankaya gittik,konut kredimizi yeniden yapılandırdık.....96 aya çektik süreyide.......zaten 5 yıl içinde bu evi satmak hedefim......inşallah herşey düşündüğüm gibi gider de........

canım benim sağol......eviniz hayırlı uğurlu olsun......kimin üstüne olduğuna boşver takılma,kira ödemeyeceksin ya.......

AYSUDE maşallah değerine......Pazartesi büyük gün,sen de Gül de dotora gideceksiniz........hayırlı haberler ile gelin inş.

ben bugün akşam üstü hem pazara gidicem,oradan da anneme geçicem......biraz evime çeki düzen vermem gerek......dün peynir yaptım ama o kadar uykum vardı ki sanırım mayalama sıcaklığını ayarlayamadım,olmamış,şimdi onu çökelek yapıcam -tatlicadiarzu-

FERYAD canım nasılsın....iyisin,iyi.......hissediyorum........verdiğin karar çok doğru...tebrik ediyorum seni........ama bence ne yapıp edin tatile gidin.......kızgın kumlardan serin sulara........

bu arada AYSUDE sanada bu yakışırdı......anladın sen onukaydirigubbakcemile5

canım çok skıın aslında..dünkü tantanalardan dolayı evde söylene söylene iş yaparken bir telefon geldi...arkadaşımız 5,5 aylık hamileydi ve ne yazık ki bebeklerini kaybettikleri haberini aldık...arayamadım...halada arayamıyorum...ne diyeceğimi bilmiyorum...çok uğraştılar çocuk sahibi olmak için...kısmet değilmiş...oyyyy oyyy allahım sabır versin yaa..

offf offfffff Allah yardımcıları olsun,sabır versin,çabucak atlatırlar inş.......doktoru kimdi??
bu İzmit'te var bir şey..düşük oranı inanılmaz yüksek.......Allahım sen koru yarabbim.....:Saruboceq:

AYSUDE maşallah değerine......Pazartesi büyük gün,sen de Gül de dotora gideceksiniz........hayırlı haberler ile gelin inş.

bu arada AYSUDE sanada bu yakışırdı......anladın sen onukaydirigubbakcemile5

bakalım pazartesi dananın kuyruğunu kopartıp hayvancağızı bağırtabilecek miyiz..... sempatiksalakcinni bu arada anladım ben onuuuu.... kafamçokkarıştı

dendencim neden evi satmak istiyon..benim ekeceğim patateslerim ne olcak((

hayatım kısmet olup gelince görücen,bu evin salonu yokkkkk....çok küçük.....ayrıca merak etme yine patates ekebileceğin bir ev alıcam......artık apartmanda oturamam ben...büyük konuşmayayım tabii de.......tercih etmem yani,Allah inş. izin verirde daha geniş salonlu,daha büyük bahçeli bir evimiz olur........

offf offfffff Allah yardımcıları olsun,sabır versin,çabucak atlatırlar inş.......doktoru kimdi??
bu İzmit'te var bir şey..düşük oranı inanılmaz yüksek.......Allahım sen koru yarabbim.....:Saruboceq:

canım o kadar çok doktora gittilerki...düşün istanbul gebze hepsini gezmişlerdi.istanbulun en iyi hastanelerine gittiler...tam sevindiler sonunda bebişimiz geliyor diye...aslında paylaşmıcaktım...kimsenin morali bozulmasın diye...ama bende patlıcak gibi hissediyorum kendimi(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…