okudum asigül
yaaa ne kadar güzel ,kolay bir doğum yapmış arkadaş.
bize de nasip olur inşallah.allah isteyen herkesin kucağını doldursun,kimseyi eli boş bırakmasın:CüvCüv::ecrin_bebek:
allah ın izniyle birşey olmaz bebişine sen gönlünü ferah tut tarfil..inşallah bu sefer olucak ..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hımmmm tamam o zaman anladım inşallah kaynın alabilir bi aksilik olmazben tahlilleri taaaa ikinci düşükte yaptırmıştım ama sonuçlar hastanedeki dosyamda işte onları vermiyorlar şimdi.ben daha önce hakan beye götürdüğümde vermişlerdi ben de fotokopi çektirip geri vermiştim.ama şimdi doktor istem kağıdın olmadan vermiyorlarmış.kaynım da alamazsa mecburen bülent beye gidip ondan tahlilleri istemesini yani belge vermesini söylücem.
ben kendi değerlerimi hiç hatırlamıyorum keşke elimde olsaydı,sizinkilerle karşılaştırırdım.neyse çok uzuuuun yazdım galiba :a015:
günaydım şekercimhepinize günaydınlar kızlarrrrr
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hayırlısıylahayırlı olsun canım eviniza.s.,allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin.darısı bizim başımıza inşallah.ev kira dükkan kira mahfolduk:bbo:hayırlısıa.s.
ya ben tekrar yaptırmadım tahlil falan dr istemedi bendennn eyvahedigeldismileiyiyim galiba.... bu aralar yorgun hissediyorum kendimi.... cuma günü vermiştim en son tahlili tatlişko ve 2326 çıkmıştı bugün 10000 üstündedir diye tahmin ediyorum. aktif şikayetim yok pazartesi gitcem bakalım randevum var ne diyecek ne olacak bakalım hayırlısı....
sanada günaydın herkese günaydınnnn.......
iyiyim galiba.... bu aralar yorgun hissediyorum kendimi.... cuma günü vermiştim en son tahlili tatlişko ve 2326 çıkmıştı bugün 10000 üstündedir diye tahmin ediyorum. aktif şikayetim yok pazartesi gitcem bakalım randevum var ne diyecek ne olacak bakalım hayırlısı....
ohhhh maşşallah aysudemin tosununa...inşşş kalp atımlarını p.teside kendine gelirsin pıtırcığım geliyor diye:)))))))
kızlar böyle şeyer paylaşıyonuz sonra ben etkilenip rüyamda doğuruveriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımmmm tamam o zaman anladım inşallah kaynın alabilir bi aksilik olmaz
günaydım şekercim
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hayırlısıyla
eyvahedigeldismile
amaaaaaannnn ne sen sor ne ben söyliyeyim canım sırf bu yüzden ortalığı ayağa kaldırdım biara ama olan yine bana oldu anası babası olmayan biriyle mi evlenseydim naapsaydım benimkinin tarafı tam ataerkilgünaydın güzellikler...gülüşcüm eviniz hayırlı olsun.sağlıkla oturun inşallah da tapusu niyeki kaynananın.
ya ben tekrar yaptırmadım tahlil falan dr istemedi bendennn eyvahedigeldismile
GÜnaydın kuzum denden
günaydın güzeller
denden canım geçmiş olsun umarım angel sağlıcakla bian önce bebişini evine getirir
bu uyku mayhoşluk ve baş ağrısı beni delirtecek
yatak döşek durumda değilim ama masama çakılıp kaldım kalkmak istemiyorum
iş yapmak istemiyorum bıraksalar uyuyacağımmm
bu arada ev işini hallettik artık tapu gaynanamın sempatiksalakcinni üstünede olsa bi ev sahibiyiz
feryad sen nasılsın canım btirdiniz mi semineri.biz pazartesinden sonra gitmedik.aysude o yorgunluklar zamanla geçiyo canım.
canım çok skıın aslında..dünkü tantanalardan dolayı evde söylene söylene iş yaparken bir telefon geldi...arkadaşımız 5,5 aylık hamileydi ve ne yazık ki bebeklerini kaybettikleri haberini aldık...arayamadım...halada arayamıyorum...ne diyeceğimi bilmiyorum...çok uğraştılar çocuk sahibi olmak için...kısmet değilmiş...oyyyy oyyy allahım sabır versin yaa..
AYSUDE maşallah değerine......Pazartesi büyük gün,sen de Gül de dotora gideceksiniz........hayırlı haberler ile gelin inş.
bu arada AYSUDE sanada bu yakışırdı......anladın sen onukaydirigubbakcemile5
dendencim neden evi satmak istiyon..benim ekeceğim patateslerim ne olcak((
offf offfffff Allah yardımcıları olsun,sabır versin,çabucak atlatırlar inş.......doktoru kimdi??
bu İzmit'te var bir şey..düşük oranı inanılmaz yüksek.......Allahım sen koru yarabbim.....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?