canım çok skıın aslında..dünkü tantanalardan dolayı evde söylene söylene iş yaparken bir telefon geldi...arkadaşımız 5,5 aylık hamileydi ve ne yazık ki bebeklerini kaybettikleri haberini aldık...arayamadım...halada arayamıyorum...ne diyeceğimi bilmiyorum...çok uğraştılar çocuk sahibi olmak için...kısmet değilmiş...oyyyy oyyy allahım sabır versin yaa..
hayatım kısmet olup gelince görücen,bu evin salonu yokkkkk....çok küçük.....ayrıca merak etme yine patates ekebileceğin bir ev alıcam......artık apartmanda oturamam ben...büyük konuşmayayım tabii de.......tercih etmem yani,Allah inş. izin verirde daha geniş salonlu,daha büyük bahçeli bir evimiz olur........
hayatım kısmet olup gelince görücen,bu evin salonu yokkkkk....çok küçük.....ayrıca merak etme yine patates ekebileceğin bir ev alıcam......artık apartmanda oturamam ben...büyük konuşmayayım tabii de.......tercih etmem yani,Allah inş. izin verirde daha geniş salonlu,daha büyük bahçeli bir evimiz olur........
arkadaşlar bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim ben 2 düşük yaptım test yapıldı kan pıhtılaşması çıkmadı kan pıhtılaşamsı içinde iğne verdi faydası olmadı sizde gebelikte kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor
slm nasılsınız kızlar
ben çok merak ediyom patoloji sonucumu ya
inşallah bişey çıkmaz...
sizler nasılsınız
canım o kadar çok doktora gittilerki...düşün istanbul gebze hepsini gezmişlerdi.istanbulun en iyi hastanelerine gittiler...tam sevindiler sonunda bebişimiz geliyor diye...aslında paylaşmıcaktım...kimsenin morali bozulmasın diye...ama bende patlıcak gibi hissediyorum kendimi(((
inşallah gönlünden geçene sahip olursun canım... bende doğu görevini bitirip tekrar geldiğimde bahçeli bir ev istiyorum ...
arkadaşlar bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim ben 2 düşük yaptım test yapıldı kan pıhtılaşması çıkmadı kan pıhtılaşamsı içinde iğne verdi faydası olmadı sizde gebelikte kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor
geçmiş olsun. gebelikte anlaşılmıyor arkadaşım.. gebelik sonrasında genetik laboratuvarında tahlillere bakılıyor ve burda çıkıyor sonuç... daha çok anne karnında ölüm kanda pıhtılaşmayı düşündürüyor ama bu bir tanı degil şüphe...
geçmiş olsun. gebelikte anlaşılmıyor arkadaşım.. gebelik sonrasında genetik laboratuvarında tahlillere bakılıyor ve burda çıkıyor sonuç... daha çok anne karnında ölüm kanda pıhtılaşmayı düşündürüyor ama bu bir tanı degil şüphe...
genetik tahlil ne varsa bütün tahlilleri yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı eşimin morfoloji bozukluluğu çıktı sadece ama bendende kaynaklanabilen problem olabillir diye düşünüyorum ne olacak bilmiyorum Rabbim ol derse olur kimbilir
paylaş hayatım paylaşki rahatla.......her gebelikte risk var.......her an her şey olabiliyor Allahım korusun.....artık bizler ne yazık ki birebir yaşadığımız tecrübelerle bunun daha çok bilincindeyiz......Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın................
Amin canım hepimize nasip olsun inş.
Merhaba geçmiş olsun......kanda yapılan genetik testler ile anlaşılıyor,Tromboz-Kardiyovasküler Hastalıklara Yatkınlık Mutasyon Taraması testin adı......üniversite hastanelerinde sosyal güvenceniz var ise ücretsiz yapılıyor,30-45 gün arasında sonuç alıyorsunuz......
tekrar geçmiş olsun....
iyiyiz hilal..... valla pataloji sonucunun sana bişey kazandıracağını pek düşünmüyorum açıkçası... patalojiden bu düşüklerle ilgili sonuç alamazsın. sadece kürtajda gerçekten alınan bebek mi yoksa başka bişey mi onu söyler pataloji ... sen kendine gelince bence genetik tetkikler yaptır...
anadım ben onuuuu fisfisfistatlişkom senin bi dış gebelik öykün olmadığı için istememiştir.. adam bana sabıkalı diyor dış gebelik geçirdiğim içinn..... zemuszemus o yüzden delik deşik oldum habire kan ver kan verr.....
artık vermiyorum kan.... pazartesi gitcez ne diyecek bakalım...
iyi de sorunu büyük ölçüde çözmüşsünüz bişey çıkmamış ama morfoloji bozukluğuda öyle yabana atılır bi sorun değil bence . sorunlu sperm ile birleşme olduysa bebekleri bu yüzden kaybetmiş olabilirsiniz... doktorunuz size yol haritası çizmedi mi....
kafam çok karışık inanki kadın doğumcular eşinden kaynaklanıyor diyor eşimin doktoruda sende problem yok çocuğunuz olur diyorlar şaşırdım kaldım belki spermler bozuksa yumurtayı dölledikten sonra sağlıklı gebelik elde edilmemiş olabilr dediler topiklerdede bakıyorum bazı arkadaşlarında eşlerinde morfoloji bozukluluğu çıkıyor ama doğuruyorlar Rabbim verdimi veriyor morfolojiye bakmıyor valla
3 ayı beklemeye gerek yok tahliller için bence iyi bir doktor bul ve sorununu çöz... bir daha bi daha yaşama bu acıları ....hımmm öylemiymiş
ben bilmiodum ne safımdelikafadulden
delikafadulden
acaba diyorum hemen tahlillere başlarlarmı
yoksa 3 ayın dolmasını falanmı beklereler??
arkadaşlar yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnn
kafanın karışmasında çok haklısın... iyi bir doktor şart... bende aynı şeyi düşündüm döllenmeyi sağlayan sperm bozuksa anomali olmuş ve bebekler bu yüzden düşmüş olabilir... benim en son kaybettiğim bebeğim kromozom anomaliliydi ve eşimde herhangi bir problem yok bendede yok ama sağlıklı bireylerde bile olabiliyor.. bence gerçekten işiniz iyi bir hekime bakıyor.. herkesi dinlemektense sadece doktorunu dinlemelisin...kafam çok karışık inanki kadın doğumcular eşinden kaynaklanıyor diyor eşimin doktoruda sende problem yok çocuğunuz olur diyorlar şaşırdım kaldım belki spermler bozuksa yumurtayı dölledikten sonra sağlıklı gebelik elde edilmemiş olabilr dediler topiklerdede bakıyorum bazı arkadaşlarında eşlerinde morfoloji bozukluluğu çıkıyor ama doğuruyorlar Rabbim verdimi veriyor morfolojiye bakmıyor valla
anadım ben onuuuu fisfisfis
ay bende korkuyorum eksik bişi mi var diye
zaten ne kilo nede tansiyon ölçümü yapıyor offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?