Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

offf offf çok geçmiş olsun... Rabbim kimseye yaşatmasın....biraz önce yenidoğan servisindeydim... yavrularım o kadar küçüklerki yaşama tutunmak için nasıl savaş veriyor kuzucuklar .... ama iyiki onlara yardımcı olabilecek birileri var şu dünyada.... inşallah o çetin savaşı kazanıp annelerinin kucaklarına kavuşurlar....:Saruboceq:....

inşallah gönlünden geçene sahip olursun canım... bende doğu görevini bitirip tekrar geldiğimde bahçeli bir ev istiyorum ...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum cvp verirseniz çok sevinirim ben 2 düşük yaptım test yapıldı kan pıhtılaşması çıkmadı kan pıhtılaşamsı içinde iğne verdi faydası olmadı sizde gebelikte kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor

hayırlısı olsun canım...inşşş.allah sanada banada nasip eder güzel bir ev..isteyen herkese :)

slm nasılsınız kızlar
ben çok merak ediyom patoloji sonucumu ya
inşallah bişey çıkmaz...
sizler nasılsınız

geçmiş olsun. gebelikte anlaşılmıyor arkadaşım.. gebelik sonrasında genetik laboratuvarında tahlillere bakılıyor ve burda çıkıyor sonuç... daha çok anne karnında ölüm kanda pıhtılaşmayı düşündürüyor ama bu bir tanı degil şüphe...

slm nasılsınız kızlar
ben çok merak ediyom patoloji sonucumu ya
inşallah bişey çıkmaz...
sizler nasılsınız

iyiyiz hilal..... valla pataloji sonucunun sana bişey kazandıracağını pek düşünmüyorum açıkçası... patalojiden bu düşüklerle ilgili sonuç alamazsın. sadece kürtajda gerçekten alınan bebek mi yoksa başka bişey mi onu söyler pataloji ... sen kendine gelince bence genetik tetkikler yaptır...

paylaş hayatım paylaşki rahatla.......her gebelikte risk var.......her an her şey olabiliyor Allahım korusun.....artık bizler ne yazık ki birebir yaşadığımız tecrübelerle bunun daha çok bilincindeyiz......Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın................

inşallah gönlünden geçene sahip olursun canım... bende doğu görevini bitirip tekrar geldiğimde bahçeli bir ev istiyorum ...

Amin canım hepimize nasip olsun inş.

Merhaba geçmiş olsun......kanda yapılan genetik testler ile anlaşılıyor,Tromboz-Kardiyovasküler Hastalıklara Yatkınlık Mutasyon Taraması testin adı......üniversite hastanelerinde sosyal güvenceniz var ise ücretsiz yapılıyor,30-45 gün arasında sonuç alıyorsunuz......
tekrar geçmiş olsun....

gebelikte anlaşılmıyor derken yanlış söylemişim... gebelik olmadan yapılması daha doğru çünkü bazı mutasyonlar saptanırsa gebelik öncesi tedavi başlanıyor o yüzden... ama gebeyken bi belirti veripte aaaa bu kan pıhtılaşmasıymış diyemiyorlar maalesef...

genetik tahlil ne varsa bütün tahlilleri yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı eşimin morfoloji bozukluluğu çıktı sadece ama bendende kaynaklanabilen problem olabillir diye düşünüyorum ne olacak bilmiyorum Rabbim ol derse olur kimbilir

iyi de sorunu büyük ölçüde çözmüşsünüz bişey çıkmamış ama morfoloji bozukluğuda öyle yabana atılır bi sorun değil bence . sorunlu sperm ile birleşme olduysa bebekleri bu yüzden kaybetmiş olabilirsiniz... doktorunuz size yol haritası çizmedi mi....

canım yaptırdık 2 ayda zor verdilier zaten b12 eksikliği çıktı biraz bakalım teşekkür ederim cevabın için

hımmm öylemiymiş
ben bilmiodum ne safımdelikafadulden
delikafadulden
acaba diyorum hemen tahlillere başlarlarmı
yoksa 3 ayın dolmasını falanmı beklereler??

arkadaşlar yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnn

anadım ben onuuuu fisfisfis
ay bende korkuyorum eksik bişi mi var diye
zaten ne kilo nede tansiyon ölçümü yapıyor offff

kafam çok karışık inanki kadın doğumcular eşinden kaynaklanıyor diyor eşimin doktoruda sende problem yok çocuğunuz olur diyorlar şaşırdım kaldım belki spermler bozuksa yumurtayı dölledikten sonra sağlıklı gebelik elde edilmemiş olabilr dediler topiklerdede bakıyorum bazı arkadaşlarında eşlerinde morfoloji bozukluluğu çıkıyor ama doğuruyorlar Rabbim verdimi veriyor morfolojiye bakmıyor valla

canım aynı şeyleri banada söyledi
ki benim eşimde bi promlem yok
bazen dedi sağlıksız yumurtayı sperm döllüyo böyle bi sorun oluyo bazende dedi
bazende sağlıksız sperm yumurtayı dölleyince böyle oluyo dedi...

bende şimdi merakla patoloji sonucumu bekliyorum ve
gemnetik araştırmayı
inşallah bişi çıkmaz
zaten doktorrlar 3 kürtajdan öncesinşi saymıyolar bile...
allah yardımcın olsun canım

3 ayı beklemeye gerek yok tahliller için bence iyi bir doktor bul ve sorununu çöz... bir daha bi daha yaşama bu acıları ....

kafanın karışmasında çok haklısın... iyi bir doktor şart... bende aynı şeyi düşündüm döllenmeyi sağlayan sperm bozuksa anomali olmuş ve bebekler bu yüzden düşmüş olabilir... benim en son kaybettiğim bebeğim kromozom anomaliliydi ve eşimde herhangi bir problem yok bendede yok ama sağlıklı bireylerde bile olabiliyor.. bence gerçekten işiniz iyi bir hekime bakıyor.. herkesi dinlemektense sadece doktorunu dinlemelisin...

ay ne çok yazmışsınız hepsine yetişemicemm
sağol dendencim inşallah sende gönlüne göre biev alırsın
aysudem yaaa ben niye panik oldum kendime hayret ediyorum haaaaa
feryad bak valla buraya gel ben sana iyi bakarım hem herşeyin doğalı burda gelllll gelllll doğala gelll delikafadulden
hem bak senin kaynanana görünmeden gider gezeriz maraşta döngele gideriz ot börtü böcek doğal ortam şiişşşttt belli mi olurrrrr
tsma tatlım çok üzüldüm arkadaşın için kolay değil ama şunu iyi biliyorum telefonu açıpta sesini duyarsa hiçbirşey söylemene gerek yok yanında olduğunu bilir destek olmuş olursun çünkü bunu ben yaşadım iş arkadaşlarım hastanede odama girmediler giremediler ama kapıda olduklarını beni merak ettiklerini biliyordum 20 yıllık çocukluk arkadaşım beni aramadı bildiği halde aramadı şimdi çocuğu oldu gitmedim umrumdada değil sen ara yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…