canım aynı şeyleri banada söyledi
ki benim eşimde bi promlem yok
bazen dedi sağlıksız yumurtayı sperm döllüyo böyle bi sorun oluyo bazende dedi
bazende sağlıksız sperm yumurtayı dölleyince böyle oluyo dedi...
bende şimdi merakla patoloji sonucumu bekliyorum ve
gemnetik araştırmayı
inşallah bişi çıkmaz
zaten doktorrlar 3 kürtajdan öncesinşi saymıyolar bile...
allah yardımcın olsun canım
3 ayı beklemeye gerek yok tahliller için bence iyi bir doktor bul ve sorununu çöz... bir daha bi daha yaşama bu acıları ....
kafanın karışmasında çok haklısın... iyi bir doktor şart... bende aynı şeyi düşündüm döllenmeyi sağlayan sperm bozuksa anomali olmuş ve bebekler bu yüzden düşmüş olabilir... benim en son kaybettiğim bebeğim kromozom anomaliliydi ve eşimde herhangi bir problem yok bendede yok ama sağlıklı bireylerde bile olabiliyor.. bence gerçekten işiniz iyi bir hekime bakıyor.. herkesi dinlemektense sadece doktorunu dinlemelisin...
ay ne çok yazmışsınız hepsine yetişemicemm
sağol dendencim inşallah sende gönlüne göre biev alırsın
aysudem yaaa ben niye panik oldum kendime hayret ediyorum haaaaa
feryad bak valla buraya gel ben sana iyi bakarım hem herşeyin doğalı burda gelllll gelllll doğala gelll delikafadulden
hem bak senin kaynanana görünmeden gider gezeriz maraşta döngele gideriz ot börtü böcek doğal ortam şiişşşttt belli mi olurrrrr
Tsma tatlım çok üzüldüm arkadaşın için kolay değil ama şunu iyi biliyorum telefonu açıpta sesini duyarsa hiçbirşey söylemene gerek yok yanında olduğunu bilir destek olmuş olursun çünkü bunu ben yaşadım iş arkadaşlarım hastanede odama girmediler giremediler ama kapıda olduklarını beni merak ettiklerini biliyordum 20 yıllık çocukluk arkadaşım beni aramadı bildiği halde aramadı şimdi çocuğu oldu gitmedim umrumdada değil sen ara yinede
valla bende sakinliğime hayret ediyorum.... kaydirigubbakcemile3aysudem yaaa ben niye panik oldum kendime hayret ediyorum haaaaa
iyi etmişsin canım ,... inşallah şok durumu değildir ve gerçekten toparlamıştır kendisini....aradım canım biraz önce.ağlamaktan konuşamadım...yani o beni teselli etti...dedim en kısa zamanda gelicez eşimle oturmaya..dediki sen kendini topla o zaman gel dedi:) çok şükür toparlamış kendini..ama tabi içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor.....
herkese selamlar...
tsma arkadasına gecmiş olsun canım neden olmuş bir bilgin varmı 5.5 aylıktı değilmi?
gülüş eviniz hayırlı olsun enazından kiradan kurtuldun ama torunlarına hediye etselerdi ya nevardı kendi üstüne alacak?
enden canım annene geçmiş olsun inş önemli birşey değildir?
canım geçmiş sayfalarda iğnenin nerelere yapılacağını gösteren şematik bi resim vardı onu bulmaya çalışayım daha yardımcı olur sana....arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.4 aylık hamileyim clexane 0.4 kullanıyorum .hep göbekten yaptım şimdiye kadar sorun olmamıştı ama bir kaç gündür karnım iyice sertleşti iğneyi enjekte edemiyorum neredeyse geri geliyor.aynı sorunu yaşayan varmı nerelere iğne yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim artık canımı yakmaya başladı
Aysude gulus ikiniz de hep aklımdasınız inşallah gebeliğinin hep sorunsuz ilerler..
Nergis canım sen de iyisin umarım..
iyi yapmışsın o şimdi olayın şokunda ve metanetindedir hayırlısıyla inşallah bianönce kendini toparlararadım canım biraz önce.ağlamaktan konuşamadım...yani o beni teselli etti...dedim en kısa zamanda gelicez eşimle oturmaya..dediki sen kendini topla o zaman gel dedi:) çok şükür toparlamış kendini..ama tabi içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor.....
cancan yaaa normailde sakinimde biangeliyo bütün düşünceler beynime birden üşüşüyoooo ve telaşlanıyorumvalla bende sakinliğime hayret ediyorum.... kaydirigubbakcemile3
iyi etmişsin canım ,... inşallah şok durumu değildir ve gerçekten toparlamıştır kendisini....
canım benimmmm sağol bitanem ev daha önceden gaynanamın üstüne olmuş olsaydı sorun etmezdim Allah var maddi yardımı oldu ama krediyi eşim ödicek ama ev onun üstüne amaaaaaaaaaaannn neyse boşver düşündükçe sinir oluyorumTsma arkadaşına çok üzüldüm..Aramakla iyi ewtmişsin..Ben düşüğümde arayamayan sormayan çok yakın bir arkadaşımı hala affedemiyorum..Hatta Deniz i görmek istediğinin haberini göndermiş, dedimki isterse gelsin ama esas ihtiyacım olduğunda yoktu, artık gelse de olur gelmese de...Elimde değil affedemedim..
Gulus cüm hayırlı uğurlu olsun tatlım, güzwel günler yaşayın inşallah evinizde...Hem tapuyu boşver, bizim de evimizin tapusu eşimin annesinin üzerine..Hiç derdim diil valla kira ödemiyom ya o yeter bana :)
Aysude gulus ikiniz de hep aklımdasınız inşallah gebeliğinin hep sorunsuz ilerler..
Nergis canım sen de iyisin umarım..
Guzin su durumu nasıl bebişimizin, inşallah artıyordur ya da en azından eksilmeye devam etmesinde..
merhaba tatlım teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahherkese selamlar...
tsma arkadasına gecmiş olsun canım neden olmuş bir bilgin varmı 5.5 aylıktı değilmi?
gülüş eviniz hayırlı olsun enazından kiradan kurtuldun ama torunlarına hediye etselerdi ya nevardı kendi üstüne alacak?
enden canım annene geçmiş olsun inş önemli birşey değildir?
Aysude canım benim uyu uyuduğun kadar sonrasında uykuya hasret kalıyor insan :)
Bu idrak edememe hali ise senin savunma psikolojin belki de..Ama merak etme karnın büyüyünce nasılsa kabulleneceksin :)
Deniz e gelince şimdilik bir heyet raporu aldık 1 ay kadar..Sonrasında belki 1 ay daha alacağız, zaten 40 günlük rapor hakkımı da henüz kullanmadım..Yani en az 6,5 aylık etmeyi garantiledik gibi birşey..İnşallah bir aksilik çıkmazsa tabi..
Sonrasında ise benim teyzem bakacak gibi görünüyor, sağolsun bana da çok bakmıştı küçükken şimi de kızıma bakacak :) Annem de yardımcı olacak ona böyle işte..Bir şekilde büyüyecek Deniz hanım.
okudum asigül
yaaa ne kadar güzel ,kolay bir doğum yapmış arkadaş.
bize de nasip olur inşallah.allah isteyen herkesin kucağını doldursun,kimseyi eli boş bırakmasın:CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar böyle şeyer paylaşıyonuz sonra ben etkilenip rüyamda doğuruveriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aysude canım benim uyu uyuduğun kadar sonrasında uykuya hasret kalıyor insan :)
Bu idrak edememe hali ise senin savunma psikolojin belki de..Ama merak etme karnın büyüyünce nasılsa kabulleneceksin :)
Deniz e gelince şimdilik bir heyet raporu aldık 1 ay kadar..Sonrasında belki 1 ay daha alacağız, zaten 40 günlük rapor hakkımı da henüz kullanmadım..Yani en az 6,5 aylık etmeyi garantiledik gibi birşey..İnşallah bir aksilik çıkmazsa tabi..
Sonrasında ise benim teyzem bakacak gibi görünüyor, sağolsun bana da çok bakmıştı küçükken şimi de kızıma bakacak :) Annem de yardımcı olacak ona böyle işte..Bir şekilde büyüyecek Deniz hanım.
iyi de sorunu büyük ölçüde çözmüşsünüz bişey çıkmamış ama morfoloji bozukluğuda öyle yabana atılır bi sorun değil bence . sorunlu sperm ile birleşme olduysa bebekleri bu yüzden kaybetmiş olabilirsiniz... doktorunuz size yol haritası çizmedi mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?