Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yardımcı olduğunuz için sağolun arkadaşlar a.s.
aradık üniversite hastanesini yarın belli olacak bakalım varsa email olarak atacaklar....inşallah sorun olmaz....herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sonuyok ravza ne yaptınız gelmedinizmi daha?
dinamiss geçmş olsun canım kıyamam ben ona
angel allahım tez zamanda kucağında eve dönmek nasip etsin.

FERYAD..... canım bu kitap neymiş böyle ya ağlamaktan gözlerim şişti...daha bitirmeden gözlerim kan çanağı oldu...
evet canım merak etme sen normalsin ben de öyle ağlayarak okumuştum o kitabı :kedi:
canım Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda inş. kucağında olur...:Saruboceq:
canım ne güzel bir haber bu çok şükür güzel bir haber aldıkopuyorumnanaktan

canım benim seni çok merak ettim gerçekten allahım beterinden korusun rabbim sabır versin canım inş sağlıklı bir gebeliğin olur herşeyde bir hayır vardır allaha emanet ol
canım benim keşke daha önceden deniz kızımız kabızlık çekerken sürseydin zeytinyağını hiç olmazsa önüne geçerdiniz inş çabucak geçer acısı ama zeytinyağı çok iyi gelecektir
zehrayede ve esraben ne güzel bebişlerinizi aldınız kucaklarınıza darısı başımıza allah analı babalı büyütsün hep mutlu olun yavrularınızla inş
angel dualarımız seninle hatta bu sabah inan ki acaba angelin bebeği ne durumda rabbim acil şifa ver diye dua ettim kayra bebeğimiz iyileşsin hemen inş canım
canım o ünv ne yapacak senin testlerini de vermiyor anlamış değilim benimde testlerim ünv dosyada idi ben izmirde başka bir ünv de rahim filmi çektireceğim o yüzden o dr testleri görmek istedi deyip istedim ve hepsini verdiler elime hemen getir işin bitince dediler ama ben götürmedim ne yapacaklar sanki onlar benim özelim vermedim de ne olacak yani sende öle bişey söyle mesela rahim filmi çektiricem şurda de ve iste hepsini böyle bir saçmalık olamaz akannehir sanki bitaraflarına sokcaklar senin tahlilleri yazarken yazarken coştum yaaÇok üzgünüm çoook

oyy oyy esracımda erdi muradına darısı isteyenlere ve hamişlere

bu arada benden haberlere gelelim nihayet bebişimiz iyi şükürler olsun 400 gr olmuş teyzeleri durumu iyi şükürler olsun bu hafta 50gr şeker yüklemesi yapılacak bana tombik olduğum için drum 24. haftayı beklemedi (biliyorsunuz şeker yüklemesi 24.haftada yapılıyor)hemogram istedibir ay sonra da tek doz tetanoz aşısı olucakmışım şimdilik durumlar böyle inş hep böyle devam eder aksilik istemiyorummmlmaz:
ha ravza ile buluştuk resim çekindik yanyana koyacam topiğe bilmem birilerine taş attım değdimi:tomato:çünküm resim goycez deyip goymadıydılargamyoncuiremsu

oh oh maşallah Sonuyok, hep böyle sağlıkla devam etsin gebeliğin inş. kucağına aldığın günleride görücez......

Bu ayın 19 unda kromozom testi sonuçlarımız çıkıcak arkadaşlar.Tedirginim bozukluk çıkan varmı bu testi??

ıyi geceler kızlar
sonunda tayin yerimiz belli oldu ızmir Karşıyaka
Çiğlide oturcaz ama zaten karşıyakaya çok yakınmış
yarın eşyalar yola çıkacak c.marteside eşimle kayınvalidemler
bende 10 gün sonra falan giderim heralde

arkadaşlar merheba
herkesler iyidir umarım
bugün benim için çok güzeldi sonuyokcuğumla buluştum o kadar güzeldiki doya doya hasret giderdik bacımla bu arada bacıma maşallah bebişimiz çok iyi herşey yolunda onun randevusu 1 deydi benim 4.5 taama doktortan çıkmadan ana kız ben buluşma yerine geldim ve buluştuk çok güzel bi 2 saat geçirdik inşallah bundan sonrada görüşücez
benden haberlere gelince benim için pek parlak değil kızlar biliyorsunuzki ben sürekli erken doğum yapıyorum doktor bana dediki senin tekrarlayan düşük kaybı değil derdin seninki tekrerlayan erken doğum ve erken doğumun kesinlikle kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yok kızlar benim derdim bambaşka benim rahim çok ufakmış her gebelikte biraz daha büyüyormuş o yüzden her gebeliğimde gebelik haftam 3 yada 4 hafta ileri atıyormuş peki napacaz dedim dikiş dedi ben zaten daha önce dikiş attırdım dedim yapacak bişey yok gebeliğin ilerlemesinine yardımcı olacak her şeyi deneyecez dedi enfeksiyon sorunum vardı benim idrar yollarında erken doğumu oda tetikler dedi yani anlayacağınız kızlar ben bu sefer fena dağıldım hiç cesaretim kalmadı korkularım çoğaldı gene tam sona geldim derken bebeğimi kaybedersem bu sefer dayanamam kızlar işte bu sefer kafayı yerim yeniden denemeyi bilmiyorumm çok hevesliydim doktor çıkışı iyi haber alacaktım ve korunmayı bırakacaktım ama umduğum olmadı olmadı şu an ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum yeni bir gebelik nasıl olur kaçıncı haftaya gelir genemi aynı olur yoksa mutlu sona erermiyim hiç bilmiyorum kızlar tabi bu arada iğneyede devam eğer hamile kalırsam işte böle kızlar çokkk uzunnn oldu ama kusura bakmayın içimi boşaltmam gerekti yoksa patlıycam hepinizde kendinize iyi bakın

canım kötüyü düşünme sorunu bilmek tedavinin yarısıdır. Sonucta uygulanan birşeyler mutlaka vardır. Alllah ehline düşürsün inş. Anlat tabi ki birbirimize anlatacağızda rahatlayacağız. Allah OL dedi mi Kullar önünde duramaz O na sığınmak lazım... hepimiz için tabi ..

Canım benim bizler çok güçlüyüz sende öylesin tabiki
yeniden deniyceksin tabikide umutsuzluğa düşmeden
Elinden geleni yapıcan 1 yetmezse iki doktora gitcen
gerisini allaha bırakacan ve bol bol duz edicen,
Allahım çok içten yapılan duaları geri çevirmezmiş
o kulunu zorda koymazmış ona sığıncan ve bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah
buna önce sen kendini inandırcan bitanem

güzelim çok geçmiş olsun dualarımız seninle, Allah bu sıkıntını hayra cevirsin, ecrini bol versin. Rabbim sağlıklı kolay hamilelik nasip etsin inş.

maaşallah bebişimize inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
hayırlı olsun canım bildiğim kadarıyla çok güzel bir semt hadi hayırlı olsun
ravzacım güzel arkadaşım bi umutla doktora gidipte boynu bükük geri dönmek umutsuz çıkmak ne demek hemen hemen hepimiz biliyoruz yaşadık ve seni çok iyi anlıyoruz buyüzden tabiki yaz hatta tüm sayfayı doldur ne önemi var sana bu şekilde de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize
yaşadıkların yaşadıklarımız kolay değil ama bu umudumuzu yitireceğimiz pes edeceğimiz anlamına gelmez biz güçlü kadınlarız ne acılara göğüs gerdik katlandık
neymiş rahimin küçükmüş olabilir büyük ihtimalle senin durumunda olupta bebek sahibi olan biçok kişi vardır anladığım kadarıyla doktorun seni sürekli takip altına alacak ne güzel
sakın yılma benim güzel arkadaşım bu zorluğunda üstesinden geleceksin ben buna eminim olumunekankayizsmile

iyi olmanıza çoookkk ama çokkk sevindim inşallah sonuna kadarda herşey ama herşey yolunda gider.... dün akşam başım ağrıdı accık meğerse taş atıyomuş birileri.... kaydirigubbakcemile3 ilahi sonuyok Allah iyiliğini versin... kız benim işyerinde bilgisayar kısıtlı buraya foto koyabilmek için gereken programı çalıştıramadım velhasıl beceremedik... bide hemde bizzzz ikinci kere bilem buluştukk yaaaa........... hemde ıspatlı delilli.... aklinialirimsmile

çok geçmiş olsun arkadaşım.allahtan hayırlısı böyleymiş.erken teşhis konulmasıda gerçekten beterinden korumuş diye düşünüyorum.en kısa sürede toparlanıp yola devam etmen dileğiyle.
dualarımız seninle angel.merak etme kaç kişi var bebişe dua eden.rabbim duyacaktır bunları.en kısa zamanda bebişin kollarında tutacaksın evinin yolunu.aman hep olumlu düşün.

bak şimdi beni nasıl üzdün.bence sen olayları farklı açıdan yorumluyorsun.bak bu güne kadar gittiğin hiç bir dr bu durumu anlayamamış.dr bunu anlamsı bile senin için bir şans.seni daha sık kontrol edecek ona göre bir yol izleyecektir.bana ilk gittiğimde ;son aylara doğru bebişin rahat edip etmediğine bakacağız .baktık rahat edemiyor biraz erken alırız demişti.ilk duyuşta kötü geliyor ama düşününce olabilir niye olmasın.
canım benim sakın umutsuzluğa kapılma senin benim böyle bir lüksümüz yok.dr ne dediyse yap.lütfen .
esraben gözün aydın arkadaşım.zeynep bebişi bizler için öp kokla.
sonuyok canım maşallah.durumların iyi olmasına sevindim.hep iyi haberlerle gelmen inan benide çok mutlu ediyor.sağlıkla kollarına aldığın günleride konuşacağız burda.bir dahaya bende denk gelirim inşallah da tanışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…