evet canım merak etme sen normalsin ben de öyle ağlayarak okumuştum o kitabı :kedi:FERYAD..... canım bu kitap neymiş böyle ya ağlamaktan gözlerim şişti...daha bitirmeden gözlerim kan çanağı oldu...
canım Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda inş. kucağında olur...:Saruboceq:slm arkadaşlar bizi merak eden herkese teşekkür ederim.allahım benim yaşadığım zor günleri size yaşatmasın.bugünüme çok şükür tabiki.ben çoktandır ayaklandım.kayramızda direniyo inş.iyi olacak.eskiye göre daha dirençli gibi.dualarınızı eksik etmeyin.öle zorki minicik daha onu orda izlemek uzaktan.hepinize teşekkür ederimm.
canım ne güzel bir haber bu çok şükür güzel bir haber aldıkopuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
selam kızlar esrabenin güzel haberi verildimi bilmiyorum ama verildiysede birde ben yazayım istedim sevgili esracımız şükürler olsun sabah 10.30 gibi zeynebini dünyaya getirdi. her ikiside çok iyi maşallah zeynepcik annesinin sıcak göbüşünden güvenli kollarına terfi etti maşallah diyoruz. ve rabbim hepimize nasip etmesini de diliyoruz...
canım benim seni çok merak ettim gerçekten allahım beterinden korusun rabbim sabır versin canım inş sağlıklı bir gebeliğin olur herşeyde bir hayır vardır allaha emanet olmerhaba kızlar
keşke iyi bir haberle dönebilseydim.
dün itibari ile dış gebelik teşhisi kondu ve iğne ile sonlandırıldı.
cuma günü gittiğim dr.a iki güne bir gidip beta baktırdım değer artıyordu.gecikmenin 2.günü127
9.günü986 12.günü1462 14.günü 2036 yani dün keseyi göremeyince 2gün daha bekleyelim dış gebelik olabiilir deyince ve kürtaj dedi birde.bizde önceden randevu aldığımız diğer dr.a acil gittik ve oda aynı teşhisi koydu (dr.ali fuat) ve yapacak birşey kalmadı iğne ile sonlandırıldı ilk gebeliğimde dış gebelikti.
sağ yumurta tarafında kalmış erken teşhis denildi.ben rahim filmide çektirmiştim kızlar tüpler açık demişlerdi.şimdi bebiş niye rahme gidememiş
pzt.si tekrar beta bakılacak ve düşüş olmazsa laporoskopi mi ne dedi anlamadım.o olurmuş
hayrlısı böyleymiş annem yanımda çok şükür iyiyim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur bu sıkıntı 3ay sürermiş.hepinizi öpüyorum tabiki zigotcanlarınızıda
canım benim keşke daha önceden deniz kızımız kabızlık çekerken sürseydin zeytinyağını hiç olmazsa önüne geçerdiniz inş çabucak geçer acısı ama zeytinyağı çok iyi gelecektirBiz de dün gece acildeydik kızlarDenizciğimin kakasında kan gördük tabii bir korku hastanede aldık soluğu..
Zaten doğduğundan beri çok gazlıydı, kakasını da çok ıkınarak yapıyor sonuçta poposunda çatlak oluşmuş..Sanırım canı çok yandı ki iki gündür çok da huzursuzdu..Neyse krem falan verdiler, kan alıp tahlil yapabiliriz dediler çatlak dışında bağırsakta falan birşey olabilir mi diye ama çatlak da olunca büyük ihtimal çatlaktan deyip kan vermek istemedim..
Kendi doktorumuz da eğer tekrar ederse kan verelim dediler şimdilik kremlerine ve zeytinyağı sürmeye devam ediyoruz...
Böyle işte durumlar şimdi gene mızmızlanıyor çıkıyorum ben öptüm hepinizi.
zehrayede ve esraben ne güzel bebişlerinizi aldınız kucaklarınıza darısı başımıza allah analı babalı büyütsün hep mutlu olun yavrularınızla inşcancan ne diyosun şimdi tekrar sınava girip örtmen olayım mı daha zamanım var mı kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana demek ki yanlış kullanıyormuşuz benim için örtmenlik konusu çoktaaaan kapandı yaş oldu 30,5 kaydirigubbakcemile3
sen devam et bitanem senin için daha zaman var sen yetiş pazara...... olumunekankayizsmile
kızlar biraz önce zehrayade ile görüştüm mertimiz sarılık olmuş ama çok şükür yüksek değilmiş
Esraben doğum yapmış minnoşta anneside iyiymiş
angel dualarımız seninle hatta bu sabah inan ki acaba angelin bebeği ne durumda rabbim acil şifa ver diye dua ettim kayra bebeğimiz iyileşsin hemen inş canımslm arkadaşlar bizi merak eden herkese teşekkür ederim.allahım benim yaşadığım zor günleri size yaşatmasın.bugünüme çok şükür tabiki.ben çoktandır ayaklandım.kayramızda direniyo inş.iyi olacak.eskiye göre daha dirençli gibi.dualarınızı eksik etmeyin.öle zorki minicik daha onu orda izlemek uzaktan.hepinize teşekkür ederimm.
canım o ünv ne yapacak senin testlerini de vermiyor anlamış değilim benimde testlerim ünv dosyada idi ben izmirde başka bir ünv de rahim filmi çektireceğim o yüzden o dr testleri görmek istedi deyip istedim ve hepsini verdiler elime hemen getir işin bitince dediler ama ben götürmedim ne yapacaklar sanki onlar benim özelim vermedim de ne olacak yani sende öle bişey söyle mesela rahim filmi çektiricem şurda de ve iste hepsini böyle bir saçmalık olamaz akannehir sanki bitaraflarına sokcaklar senin tahlilleri yazarken yazarken coştum yaaÇok üzgünüm çoookya eşim alabildi sonuçları ama eksik galiba sadece bir tane kan testi var onda da
Anti fosfolipid falan yazıyor.
galiba diğer test kağıdını hakan bey e götürdüğümde kaybetmişim.
yani o homozigot falan yazanı.
ben ne yapıcam şimdiii :uhm: :çok üzgünüm:
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
selam kızlar esrabenin güzel haberi verildimi bilmiyorum ama verildiysede birde ben yazayım istedim sevgili esracımız şükürler olsun sabah 10.30 gibi zeynebini dünyaya getirdi. her ikiside çok iyi maşallah zeynepcik annesinin sıcak göbüşünden güvenli kollarına terfi etti maşallah diyoruz. ve rabbim hepimize nasip etmesini de diliyoruz...
canım kötüyü düşünme sorunu bilmek tedavinin yarısıdır. Sonucta uygulanan birşeyler mutlaka vardır. Alllah ehline düşürsün inş. Anlat tabi ki birbirimize anlatacağızda rahatlayacağız. Allah OL dedi mi Kullar önünde duramaz O na sığınmak lazım... hepimiz için tabi ..arkadaşlar merheba
herkesler iyidir umarım
bugün benim için çok güzeldi sonuyokcuğumla buluştum o kadar güzeldiki doya doya hasret giderdik bacımla bu arada bacıma maşallah bebişimiz çok iyi herşey yolunda onun randevusu 1 deydi benim 4.5 taama doktortan çıkmadan ana kız ben buluşma yerine geldim ve buluştuk çok güzel bi 2 saat geçirdik inşallah bundan sonrada görüşücez
benden haberlere gelince benim için pek parlak değil kızlar biliyorsunuzki ben sürekli erken doğum yapıyorum doktor bana dediki senin tekrarlayan düşük kaybı değil derdin seninki tekrerlayan erken doğum ve erken doğumun kesinlikle kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yok kızlar benim derdim bambaşka benim rahim çok ufakmış her gebelikte biraz daha büyüyormuş o yüzden her gebeliğimde gebelik haftam 3 yada 4 hafta ileri atıyormuş peki napacaz dedim dikiş dedi ben zaten daha önce dikiş attırdım dedim yapacak bişey yok gebeliğin ilerlemesinine yardımcı olacak her şeyi deneyecez dedi enfeksiyon sorunum vardı benim idrar yollarında erken doğumu oda tetikler dedi yani anlayacağınız kızlar ben bu sefer fena dağıldım hiç cesaretim kalmadı korkularım çoğaldı gene tam sona geldim derken bebeğimi kaybedersem bu sefer dayanamam kızlar işte bu sefer kafayı yerim yeniden denemeyi bilmiyorumm çok hevesliydim doktor çıkışı iyi haber alacaktım ve korunmayı bırakacaktım ama umduğum olmadı olmadı şu an ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum yeni bir gebelik nasıl olur kaçıncı haftaya gelir genemi aynı olur yoksa mutlu sona erermiyim hiç bilmiyorum kızlar tabi bu arada iğneyede devam eğer hamile kalırsam işte böle kızlar çokkk uzunnn oldu ama kusura bakmayın içimi boşaltmam gerekti yoksa patlıycam hepinizde kendinize iyi bakın
İyi geceler kızlar
sonunda tayin yerimiz belli oldu İzmir Karşıyaka
Çiğlide oturcaz ama zaten karşıyakaya çok yakınmış
yarın eşyalar yola çıkacak c.marteside eşimle kayınvalidemler
bende 10 gün sonra falan giderim heralde
krizantemmm nerelerdesin moralim bozuluuyor artık girmeyeceğim dedin kaç ay oldu haber vermeyeli nasılsın
arkadaşlar merheba
herkesler iyidir umarım
bugün benim için çok güzeldi sonuyokcuğumla buluştum o kadar güzeldiki doya doya hasret giderdik bacımla bu arada bacıma maşallah bebişimiz çok iyi herşey yolunda onun randevusu 1 deydi benim 4.5 taama doktortan çıkmadan ana kız ben buluşma yerine geldim ve buluştuk çok güzel bi 2 saat geçirdik inşallah bundan sonrada görüşücez
benden haberlere gelince benim için pek parlak değil kızlar biliyorsunuzki ben sürekli erken doğum yapıyorum doktor bana dediki senin tekrarlayan düşük kaybı değil derdin seninki tekrerlayan erken doğum ve erken doğumun kesinlikle kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yok kızlar benim derdim bambaşka benim rahim çok ufakmış her gebelikte biraz daha büyüyormuş o yüzden her gebeliğimde gebelik haftam 3 yada 4 hafta ileri atıyormuş peki napacaz dedim dikiş dedi ben zaten daha önce dikiş attırdım dedim yapacak bişey yok gebeliğin ilerlemesinine yardımcı olacak her şeyi deneyecez dedi enfeksiyon sorunum vardı benim idrar yollarında erken doğumu oda tetikler dedi yani anlayacağınız kızlar ben bu sefer fena dağıldım hiç cesaretim kalmadı korkularım çoğaldı gene tam sona geldim derken bebeğimi kaybedersem bu sefer dayanamam kızlar işte bu sefer kafayı yerim yeniden denemeyi bilmiyorumm çok hevesliydim doktor çıkışı iyi haber alacaktım ve korunmayı bırakacaktım ama umduğum olmadı olmadı şu an ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum yeni bir gebelik nasıl olur kaçıncı haftaya gelir genemi aynı olur yoksa mutlu sona erermiyim hiç bilmiyorum kızlar tabi bu arada iğneyede devam eğer hamile kalırsam işte böle kızlar çokkk uzunnn oldu ama kusura bakmayın içimi boşaltmam gerekti yoksa patlıycam hepinizde kendinize iyi bakın
canımcım yeni yeriniz yeni hayatınız hayırlı olsun inş.
merhaba kızlar
cuma günü gittiğim dr.a iki güne bir gidip beta baktırdım değer artıyordu.gecikmenin 2.günü127
9.günü986 12.günü1462 14.günü 2036 yani dün keseyi göremeyince 2gün daha bekleyelim dış gebelik olabiilir deyince ve kürtaj dedi birde.bizde önceden randevu aldığımız diğer dr.a acil gittik ve oda aynı teşhisi koydu (dr.ali fuat) ve yapacak birşey kalmadı iğne ile sonlandırıldı ilk gebeliğimde dış gebelikti.
sağ yumurta tarafında kalmış erken teşhis denildi.ben rahim filmide çektirmiştim kızlar tüpler açık demişlerdi.şimdi bebiş niye rahme gidememiş
pzt.si tekrar beta bakılacak ve düşüş olmazsa laporoskopi mi ne dedi anlamadım.o olurmuş
hayrlısı böyleymiş annem yanımda çok şükür iyiyim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur bu sıkıntı 3ay sürermiş.hepinizi öpüyorum tabiki zigotcanlarınızıda
maaşallah bebişimizebu arada benden haberlere gelelim nihayet bebişimiz iyi şükürler olsun 400 gr olmuş teyzeleri durumu iyi şükürler olsun bu hafta 50gr şeker yüklemesi yapılacak bana tombik olduğum için drum 24. haftayı beklemedi (biliyorsunuz şeker yüklemesi 24.haftada yapılıyor)hemogram istedibir ay sonra da tek doz tetanoz aşısı olucakmışım şimdilik durumlar böyle inş hep böyle devam eder aksilik istemiyorummmlmaz:
ha ravza ile buluştuk resim çekindik yanyana koyacam topiğe bilmem birilerine taş attım değdimi:tomato:çünküm resim goycez deyip goymadıydılargamyoncuiremsu
hayırlı olsun canım bildiğim kadarıyla çok güzel bir semt hadi hayırlı olsunİyi geceler kızlar
sonunda tayin yerimiz belli oldu İzmir Karşıyaka
Çiğlide oturcaz ama zaten karşıyakaya çok yakınmış
yarın eşyalar yola çıkacak c.marteside eşimle kayınvalidemler
bende 10 gün sonra falan giderim heralde
ravzacım güzel arkadaşım bi umutla doktora gidipte boynu bükük geri dönmek umutsuz çıkmak ne demek hemen hemen hepimiz biliyoruz yaşadık ve seni çok iyi anlıyoruz buyüzden tabiki yaz hatta tüm sayfayı doldur ne önemi var sana bu şekilde de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizearkadaşlar merheba
herkesler iyidir umarım
iyi olmanıza çoookkk ama çokkk sevindim inşallah sonuna kadarda herşey ama herşey yolunda gider.... dün akşam başım ağrıdı accık meğerse taş atıyomuş birileri.... kaydirigubbakcemile3 ilahi sonuyok Allah iyiliğini versin... kız benim işyerinde bilgisayar kısıtlı buraya foto koyabilmek için gereken programı çalıştıramadım velhasıl beceremedik... bide hemde bizzzz ikinci kere bilem buluştukk yaaaa........... hemde ıspatlı delilli.... aklinialirimsmilebu arada benden haberlere gelelim nihayet bebişimiz iyi şükürler olsun 400 gr olmuş teyzeleri durumu iyi şükürler olsun bu hafta 50gr şeker yüklemesi yapılacak bana tombik olduğum için drum 24. haftayı beklemedi (biliyorsunuz şeker yüklemesi 24.haftada yapılıyor)hemogram istedibir ay sonra da tek doz tetanoz aşısı olucakmışım şimdilik durumlar böyle inş hep böyle devam eder aksilik istemiyorummmlmaz:
ha ravza ile buluştuk resim çekindik yanyana koyacam topiğe bilmem birilerine taş attım değdimi:tomato:çünküm resim goycez deyip goymadıydılargamyoncuiremsu
çok geçmiş olsun arkadaşım.allahtan hayırlısı böyleymiş.erken teşhis konulmasıda gerçekten beterinden korumuş diye düşünüyorum.en kısa sürede toparlanıp yola devam etmen dileğiyle.merhaba kızlar
dualarımız seninle angel.merak etme kaç kişi var bebişe dua eden.rabbim duyacaktır bunları.en kısa zamanda bebişin kollarında tutacaksın evinin yolunu.aman hep olumlu düşün.slm arkadaşlar bizi merak eden herkese teşekkür ederim.allahım benim yaşadığım zor günleri size yaşatmasın.bugünüme çok şükür tabiki.ben çoktandır ayaklandım.kayramızda direniyo inş.iyi olacak.eskiye göre daha dirençli gibi.dualarınızı eksik etmeyin.öle zorki minicik daha onu orda izlemek uzaktan.hepinize teşekkür ederimm.
arkadaşlar merheba
herkesler iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?