hangi üniversitede yaptırdın testleri
o falan yazıyor dediklerini bi açık açık yaz hele kuzu ne diyomuş anlayabilecek miyiz...
birde arkadaşlar size naçizane tavsiyem sonuçlarınızı scanner dan taratıp bilgisayarda muhafaza edin mesela ben scan edip bilgisayarda iki yerde muhafaza ettim ayrıca birde ziplediğim bu sonuçları mailime gönderdim ve silmiyorum. ihtiyacım olan her an bu dosyayı mailden açabiliyorum....
Shadowe tatlım hastanede mutlaka kayıtlıdır sonuçlar, doktorun sisteme girdiğinde görecektir..Ya da en azından benimkiler hastanede de kayıtlıydı..Doktorum kendisi çıktısını alıp vermişti bana ama sistemlerinden başka bir doktora daha gösterip ona da yorumlatmıştı bu nedenle kayıtlı olduğunu biliyorum.
gaziantep üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdık testleri.o zaman sigortam vardı ücretsiz yaptırmıştık testleri.ama şu an maddi olarak aynı durumda değilim.
Anti fosfolid ıgg 36.6 pozitif u/ml. Negatif-<15
anti fosfolipid ıg ıgm 20.3 pozitif u/ml. Negatif-<15
anti kardiyolipin ant.ıg 31.4 pozitif gpl/ml negatif-<15
bu testleri yaptıralı 1.5 yıl oldu bir sorun olmaz değilmi.
şimdiden hepinize teşekkürler.yardımcı olursanız sevinirim.
ben ben bennnnnnnnn ben aşçınız olurummmmTsma hani dün trilyoner olduk dünyayı gezmeye başladık ya,bir de aşçı tutalım mı???ben bu yemek derdini çekmeyeyim o zaman di mi:icecream:
tatlım testler eksik bikaç tane daha olmalı sen en iyisi bülent beyin yanına git istesin evrakları yazı yazsıngaziantep üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdık testleri.O zaman sigortam vardı ücretsiz yaptırmıştık testleri.Ama şu an maddi olarak aynı durumda değilim.
Anti fosfolid IgG 36.6 pozitif U/ml. Negatif-<15
Anti fosfolipid Ig IgM 20.3 pozitif U/ml. Negatif-<15
Anti kardiyolipin Ant.Ig 31.4 pozitif GPL/mL Negatif-<15
Bu testleri yaptıralı 1.5 yıl oldu bir sorun olmaz değilmi.
Şimdiden hepinize teşekkürler.Yardımcı olursanız sevinirim.
ya ben yemek yapmayı çok seviyorum çok zevk alıyorum ama zamanım yok en fazla haftabir yemek yapabiliyorum nolur ben aşçınız olıyyymmm hem elimde lezzetlidirDendencim sen ne pişiricem diye ağlıyon ya.ben nasıl pişiricem diye ağlıyom.int.den indirdiğim tariflerle yemek yapıyom.daha doğrusu yemek yapmaya çalışıyom((( ben yemek yapmaya yeni başladım (((
unutmadım tatlım hatırlıyorum en son düşüğünden sonra moralin çok bozulmuştu artık girmek istemiyorum deyip gitmiştin neyseayy canım ya guluscum unutmamısın benııı
buralardayım yınede ıste ne bılyıyım gelemedım
ıyıyım canım hamıle kalmaya calısıyorum onceden hamıle kalıyodum duusk oluyodu
sımdı hamıle kalamıyorum 9 ay oldu denıyoruz tık yok
doktorumda ıgnelere hamıle kalmadan baslayalım ddeı
4-5 aydır ıgne vuruluyom sulandırıcı.
sen nasılsın napıyosun arada gırıp bakıyom ben buraya ne kadar degıısklıkler olmus hamılelr dogumlar
cok duygulanıyorum yaa
gelevera tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
heyyyy tüm hamişlerrrr benim ailede ve çevremdeki çoğu kişi yeni doğan bebeğe gazı kaçmış maden suyundan - çay kaşığı içirirler doğar doğmaz yeğenim var hiçbiri sarılık olmadı ve bunu biçok kişidende duydum
unutmadım tatlım hatırlıyorum en son düşüğünden sonra moralin çok bozulmuştu artık girmek istemiyorum deyip gitmiştin neyse
tatlım benimde 1 yıl olmadı ilk başta kist yüzünden dengesiz kanamalr oluyordu sonrada rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyordu iki sorunda halloldu yine olmadı klomen kullandım çatlatma iğnesi vs ozaman rahim filmi çekildi temiz çıktı sonrasında yine olmadı doktor en sonunda strese bağladı denedik olmadı tam amaaaaannn bu ay kaçırdım yumurta zamanını nasıl olsa olmaz dedim o ay oldu mümkün olduğunca rahatlamaya çalış benimki en beklemediğim zamanda oldu ve umudunu yitirme
yok stresı bıraktıgım zamanlarda oldu her seklı her yontemı denedım olmadı doktor hıcbır sorun yok dıyo ben kendımde strese baglıoym ama her ayda sters olmaz ya yıne olmuyo yanı bakalım bu ay ınsallah olmusur dıyıp beklıyom hep
canım sen su an hamılemısın?
hoşgeldinn..umarım bu ay mutlu olursun..
tatlım ilk doğduğu anda biriki çay kaşığı fazlasına gerek yoksadece bir kere ve bir çay kaşığı mı???ilerde lazım olucak:)))(umarım çok ilerde değildir)
evet canım hamileyim daha yeni kaç haftalık olduğunu bile daha kestiremedik kaydirigubbakcemile3yok stresı bıraktıgım zamanlarda oldu her seklı her yontemı denedım olmadı doktor hıcbır sorun yok dıyo ben kendımde strese baglıoym ama her ayda sters olmaz ya yıne olmuyo yanı bakalım bu ay ınsallah olmusur dıyıp beklıyom hep
canım sen su an hamılemısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?