Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya şu yemek yapmaktan nefret ediyorum.......offf ne pişircem yaaa.......yemek yemeyide yapmayıda sevmiyorummmmmmm.......

Tsma hani dün trilyoner olduk dünyayı gezmeye başladık ya,bir de aşçı tutalım mı???ben bu yemek derdini çekmeyeyim o zaman di mi:icecream:

hangi üniversitede yaptırdın testleri

gaziantep üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdık testleri.O zaman sigortam vardı ücretsiz yaptırmıştık testleri.Ama şu an maddi olarak aynı durumda değilim.

Anti fosfolid IgG 36.6 pozitif U/ml. Negatif-<15

Anti fosfolipid Ig IgM 20.3 pozitif U/ml. Negatif-<15

Anti kardiyolipin Ant.Ig 31.4 pozitif GPL/mL Negatif-<15

Bu testleri yaptıralı 1.5 yıl oldu bir sorun olmaz değilmi.

Şimdiden hepinize teşekkürler.Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selam kızlar esrabenin güzel haberi verildimi bilmiyorum ama verildiysede birde ben yazayım istedim sevgili esracımız şükürler olsun sabah 10.30 gibi zeynebini dünyaya getirdi. her ikiside çok iyi maşallah zeynepcik annesinin sıcak göbüşünden güvenli kollarına terfi etti maşallah diyoruz. ve rabbim hepimize nasip etmesini de diliyoruz...

Dendencim sen ne pişiricem diye ağlıyon ya.ben nasıl pişiricem diye ağlıyom.int.den indirdiğim tariflerle yemek yapıyom.daha doğrusu yemek yapmaya çalışıyom((( ben yemek yapmaya yeni başladım(((

canım sonuçların mutlaka hastene kayıtlarında vardır.hatta burdaki üniversitenin int.adresinden alıyoum ben sonuçları hemencik:)

Tsma hani dün trilyoner olduk dünyayı gezmeye başladık ya,bir de aşçı tutalım mı???ben bu yemek derdini çekmeyeyim o zaman di mi:icecream:
ben ben bennnnnnnnn ben aşçınız olurummmm
tatlım testler eksik bikaç tane daha olmalı sen en iyisi bülent beyin yanına git istesin evrakları yazı yazsın
Dendencim sen ne pişiricem diye ağlıyon ya.ben nasıl pişiricem diye ağlıyom.int.den indirdiğim tariflerle yemek yapıyom.daha doğrusu yemek yapmaya çalışıyom((( ben yemek yapmaya yeni başladım(((
ya ben yemek yapmayı çok seviyorum çok zevk alıyorum ama zamanım yok en fazla haftabir yemek yapabiliyorum nolur ben aşçınız olıyyymmm hem elimde lezzetlidir
ünideyken herkesi evime toplar yemek yapardımmmm cokacimcoook

gelevera tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
HEYYYY TÜM HAMıŞLERRRR benim ailede ve çevremdeki çoğu kişi yeni doğan bebeğe gazı kaçmış maden suyundan - çay kaşığı içirirler doğar doğmaz yeğenim var hiçbiri sarılık olmadı ve bunu biçok kişidende duydum

bebegı dunyaya gelen arkadaslarımı ve hamıle olanları tebrık edıyorum umarım herkes ıyıdır
benı tanıyanlar vardır cokkkk zaman oldu buraya gelmeyelı..

ayy canım ya guluscum unutmamısın benııı
buralardayım yınede ıste ne bılyıyım gelemedım
ıyıyım canım hamıle kalmaya calısıyorum onceden hamıle kalıyodum duusk oluyodu
sımdı hamıle kalamıyorum 9 ay oldu denıyoruz tık yok
doktorumda ıgnelere hamıle kalmadan baslayalım ddeı
4-5 aydır ıgne vuruluyom sulandırıcı.
sen nasılsın napıyosun arada gırıp bakıyom ben buraya ne kadar degıısklıkler olmus hamılelr dogumlar
cok duygulanıyorum yaa

unutmadım tatlım hatırlıyorum en son düşüğünden sonra moralin çok bozulmuştu artık girmek istemiyorum deyip gitmiştin neyse
tatlım benimde 1 yıl olmadı ilk başta kist yüzünden dengesiz kanamalr oluyordu sonrada rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyordu iki sorunda halloldu yine olmadı klomen kullandım çatlatma iğnesi vs ozaman rahim filmi çekildi temiz çıktı sonrasında yine olmadı doktor en sonunda strese bağladı denedik olmadı tam amaaaaannn bu ay kaçırdım yumurta zamanını nasıl olsa olmaz dedim o ay oldu mümkün olduğunca rahatlamaya çalış benimki en beklemediğim zamanda oldu ve umudunu yitirme

sadece bir kere ve bir çay kaşığı mı???ilerde lazım olucak:)))(umarım çok ilerde değildir)

yok stresı bıraktıgım zamanlarda oldu her seklı her yontemı denedım olmadı doktor hıcbır sorun yok dıyo ben kendımde strese baglıoym ama her ayda sters olmaz ya yıne olmuyo yanı bakalım bu ay ınsallah olmusur dıyıp beklıyom hep
canım sen su an hamılemısın?

hoşgeldinn..umarım bu ay mutlu olursun..

sadece bir kere ve bir çay kaşığı mı???ilerde lazım olucak:)))(umarım çok ilerde değildir)
tatlım ilk doğduğu anda biriki çay kaşığı fazlasına gerek yok
evet canım hamileyim daha yeni kaç haftalık olduğunu bile daha kestiremedik kaydirigubbakcemile3
yumurta takibini bırakmıştım gerçekten ve gerçekten sadece eşimle olmak için yaramazlık yaptım :kedi: ve yok bacağını yukarı kaldır popoşunun altına yastık koy aman ha duş alma wc ye gitme vs laflarını unuttum yani hamilelik için uğraşmadığım ayda oldu yok ikigün üstüste olmaz spermlerde sorun olur yok sabah olsun sperm daha kaliteli olur vs bunları tamamen kafadan çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…