RAVZA canım,şu an ki duyguların çok normal,tabii ki bizlerle paylaşacaksın,paylaş ki rahatla hayatım.....bizim tanımlanan problerimiz var olabilir,ancak hiçbir problemi olmayan bayanlarda da gebelik riskli bir süreç haline geldi son yıllarda bunu unutma canım......Allah'ın mucizelerine hepimiz inanıyoruz çok şükür,zaten bizleri ayakta tutanda bu değil mi??Rabbim izin verirse neler olmaz ki??Peki bu sefer neden izin vermesin??bir de bu açıdan düşün......önce Allah'a sonra doktoruna güven......sakin ol,acele etme,en doğru zamanda Allah hayırlısını nasip edecektir,lütfen hep böyle dua et canım.....
sevgiyle kal.......
BÜŞRA Karşıyaka İzmir'in en lüks semtlerinden biri canım...hayırlı uğurlu olsun,inş. çok mutlu olursunuz.....
GÜLÜMMM tabii ki yemeklerimizi yapabilirsin,bizde zevkle yeriz eminim,ama bir de yardımcın olsun,yemek yapmak senin için görev değil zevk olsun,yoksa dünyayı nasıl gezicen hep mutfakta hep mutfaktakaydirigubbakcemile3
yyooookkkkkGÜLÜMMM tabii ki yemeklerimizi yapabilirsin,bizde zevkle yeriz eminim,ama bir de yardımcın olsun,yemek yapmak senin için görev değil zevk olsun,yoksa dünyayı nasıl gezicen hep mutfakta hep mutfaktakaydirigubbakcemile3
iyiyim Aysude bugün yine kalkıp işe gidemedimöğlen eşim gelip götürecek,birazotobüse binme özürlüyüm de......
aman Gülüm iyi ol iyi........burada bugün hava sıcak,şimdiden bunaldım
ay bu iyilik başka iyilik şekercim laelaelaelaelaeiyiyim Aysude bugün yine kalkıp işe gidemedimöğlen eşim gelip götürecek,birazotobüse binme özürlüyüm de......
aman Gülüm iyi ol iyi........burada bugün hava sıcak,şimdiden bunaldım
valla bende sıyırdım bugün bigaribim sempatiksalakcinni laelaelaelaelaetembel zuzu........... çok tembel mi oldun senn... tembel sosisss.... amanda kocası olmadan işede gidemezmiş... bize götürsem sosis pişirir misinnn..... haaa kafayı sıyırdım .... sempatiksalakcinni
bizde bişeyden memnun olmuyoz haaa... yağmur yağıyor kasvet bastı... sıcak oluyor bunaldıkkk aaaa havada dengesini şaşırdı bizim yüzümüzden.... sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
tembel zuzu........... çok tembel mi oldun senn... tembel sosisss.... amanda kocası olmadan işede gidemezmiş... bize götürsem sosis pişirir misinnn..... haaa kafayı sıyırdım .... sempatiksalakcinni
bizde bişeyden memnun olmuyoz haaa... yağmur yağıyor kasvet bastı... sıcak oluyor bunaldıkkk aaaa havada dengesini şaşırdı bizim yüzümüzden.... sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
arkadaşlar merheba
herkesler iyidir umarım
bugün benim için çok güzeldi sonuyokcuğumla buluştum o kadar güzeldiki doya doya hasret giderdik bacımla bu arada bacıma maşallah bebişimiz çok iyi herşey yolunda onun randevusu 1 deydi benim 4.5 taama doktortan çıkmadan ana kız ben buluşma yerine geldim ve buluştuk çok güzel bi 2 saat geçirdik inşallah bundan sonrada görüşücez
benden haberlere gelince benim için pek parlak değil kızlar biliyorsunuzki ben sürekli erken doğum yapıyorum doktor bana dediki senin tekrarlayan düşük kaybı değil derdin seninki tekrerlayan erken doğum ve erken doğumun kesinlikle kan pıhtılaşmasıyla ilgisi yok kızlar benim derdim bambaşka benim rahim çok ufakmış her gebelikte biraz daha büyüyormuş o yüzden her gebeliğimde gebelik haftam 3 yada 4 hafta ileri atıyormuş peki napacaz dedim dikiş dedi ben zaten daha önce dikiş attırdım dedim yapacak bişey yok gebeliğin ilerlemesinine yardımcı olacak her şeyi deneyecez dedi enfeksiyon sorunum vardı benim idrar yollarında erken doğumu oda tetikler dedi yani anlayacağınız kızlar ben bu sefer fena dağıldım hiç cesaretim kalmadı korkularım çoğaldı gene tam sona geldim derken bebeğimi kaybedersem bu sefer dayanamam kızlar işte bu sefer kafayı yerim yeniden denemeyi bilmiyorumm çok hevesliydim doktor çıkışı iyi haber alacaktım ve korunmayı bırakacaktım ama umduğum olmadı olmadı şu an ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum yeni bir gebelik nasıl olur kaçıncı haftaya gelir genemi aynı olur yoksa mutlu sona erermiyim hiç bilmiyorum kızlar tabi bu arada iğneyede devam eğer hamile kalırsam işte böle kızlar çokkk uzunnn oldu ama kusura bakmayın içimi boşaltmam gerekti yoksa patlıycam hepinizde kendinize iyi bakın
yyooookkkkklmaz: olmaaaazzz ben mutfağımda kimseyi istemem sadece bana ''teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş deyin'' o bana yeter valla mutfağımda ayağımın altında kimseyi istemem kaydirigubbakcemile3
satmışım dünyasını anasını gönül gözümüzle gezeriz
(bugün bende bişiler var du bakalım hayırlısı)
kızlar geçmişten başladım okumaya günaydını unutuum hepinize günaydın kuzuuumm
SONUYOK cum face de paylaştık resimleri ve aysudecimin de profilinde var kuzum ben koyacaktım ama biraz teknoloji özürlüyüm :)) beceremedim yani
ahçımız hazır müziğinizde benden olsun müziksiz karavan olmaz dimi gitar çalarım bende size
canımcımmm naberr.....
bende söylerim söylerimmmm..... :sm_cool:
ahanda ekip tamam ne zaman yola çıkıyoz kaydirigubbakcemile3
hadi ya çabuk gidelim ben çok sıkıldııımmmmmmmmmmmmmm akannehir
hadi ya çabuk gidelim ben çok sıkıldııımmmmmmmmmmmmmm akannehir
hemen hemennnn gidelimmmmmmmm nolaaaaaarrrrrrrrrrr..............opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?