Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

RAVZA canım,şu an ki duyguların çok normal,tabii ki bizlerle paylaşacaksın,paylaş ki rahatla hayatım.....bizim tanımlanan problerimiz var olabilir,ancak hiçbir problemi olmayan bayanlarda da gebelik riskli bir süreç haline geldi son yıllarda bunu unutma canım......Allah'ın mucizelerine hepimiz inanıyoruz çok şükür,zaten bizleri ayakta tutanda bu değil mi??Rabbim izin verirse neler olmaz ki??Peki bu sefer neden izin vermesin??bir de bu açıdan düşün......önce Allah'a sonra doktoruna güven......sakin ol,acele etme,en doğru zamanda Allah hayırlısını nasip edecektir,lütfen hep böyle dua et canım.....
sevgiyle kal.......

BÜŞRA Karşıyaka ızmir'in en lüks semtlerinden biri canım...hayırlı uğurlu olsun,inş. çok mutlu olursunuz.....

GÜLÜMMM tabii ki yemeklerimizi yapabilirsin,bizde zevkle yeriz eminim,ama bir de yardımcın olsun,yemek yapmak senin için görev değil zevk olsun,yoksa dünyayı nasıl gezicen hep mutfakta hep mutfaktakaydirigubbakcemile3

ZENGİN AŞÇI OLMAK NİYETİNDE GÜLÜŞ ANLAŞILANN.... sempatiksalakcinni
NABER DENDENCİM NASIL GİDİYOR HAYAT BAKİMM....

GÜLÜMMM tabii ki yemeklerimizi yapabilirsin,bizde zevkle yeriz eminim,ama bir de yardımcın olsun,yemek yapmak senin için görev değil zevk olsun,yoksa dünyayı nasıl gezicen hep mutfakta hep mutfaktakaydirigubbakcemile3
yyooookkkkk lmaz: olmaaaazzz ben mutfağımda kimseyi istemem sadece bana ''teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş deyin'' o bana yeter valla mutfağımda ayağımın altında kimseyi istemem kaydirigubbakcemile3
satmışım dünyasını anasını gönül gözümüzle gezeriz
(bugün bende bişiler var du bakalım hayırlısı )

iyiyim Aysude bugün yine kalkıp işe gidemedimöğlen eşim gelip götürecek,birazotobüse binme özürlüyüm de......
aman Gülüm iyi ol iyi........burada bugün hava sıcak,şimdiden bunaldım

iyiyim Aysude bugün yine kalkıp işe gidemedimöğlen eşim gelip götürecek,birazotobüse binme özürlüyüm de......

tembel zuzu........... çok tembel mi oldun senn... tembel sosisss.... amanda kocası olmadan işede gidemezmiş... bize götürsem sosis pişirir misinnn..... haaa kafayı sıyırdım .... sempatiksalakcinni
bizde bişeyden memnun olmuyoz haaa... yağmur yağıyor kasvet bastı... sıcak oluyor bunaldıkkk aaaa havada dengesini şaşırdı bizim yüzümüzden.... sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

ay bu iyilik başka iyilik şekercim laelaelaelaelae
valla bende sıyırdım bugün bigaribim sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
tatile ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr deniz güneş kum sereserpeyim elimde kokteyl çevremde garsonlar falan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
bu sene tatil yookkkk

walla öyleyiz......evet ya ben çok tembel oldum,yılların yorgunluğu sanırım...ama ben genelde yaz aylarında of konumdayım,sıcak beni mahvediyor....buün birkaç kitap alayım di mi??en iyisi bol bol okumak

canım ravzammmm dağılmakta yeniden korkmakta haklısın kendine biraz zaman tanı yeniden deneyeceğin gün gelecek tabi biraz daha dinlen karar ver mutlaka senin gibi olan başka birileri vardır araştır mutlu sona nasıl ulaşmışlar bir bak sonra deneyeceksen de emin adımlarla yürü :teselli: her anında yanında olmaya hazırız kuzum

kızlar geçmişten başladım okumaya günaydını unutuum hepinize günaydın kuzuuumm
SONUYOK cum face de paylaştık resimleri ve aysudecimin de profilinde var kuzum ben koyacaktım ama biraz teknoloji özürlüyüm :)) beceremedim yani

ahçımız hazır müziğinizde benden olsun müziksiz karavan olmaz dimi gitar çalarım bende size

canımcımmm naberr.....

kızlar slm bişi soracam yahu aslında kan pıhtılaşması ile alakası yok ama, şöyleki dün mıntıka temizliği yaptım, hani karınca yağı var ya ondan kullandım sonradan da pişman oldum bebişe bir zararı olur mu sizce ay ne olur afakanlar bastı bir cevap verin bana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…