Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim doktorumda Yücel Bey ve ekibi ile birlikte çalışıyor,ismini duydum,RAVZA inş. okur mesajıda yüreğine su serpilir

offf kızlar ya şeker yüklemem yüksek çıktı dr diyet verdi 1 hafta yağlı ve şekerli şeyler yeme dedi 1 hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak eğer 120 altına düşerse iyiolur yoksa diyete devam dedi offffffffff
bi bu eksikti zaten

gülüş zaten gidemiyoz tatile bizi iyice heveslendirme(((((
canımcım bizde burda tatil hayalleri kurarak özlemimizi gidermeye çalışıyoruz zaten ne yapalımCADIARZU
kuzuuuuuum nereye yaaa beni habersiz bırakırsan varyaaaaa:mymeka: elimden çekeceğin var

canım benim sende iyiki varsın ilk başta ( hazmedene kadar) çok zor geliyo insana bizde eşimle aşılama tedavisine başlarken öyle olmuştuk benim yumurtalar gelişti baktılar ki eşimde sperm sayısı iyice düşmüş doktor imkansız bu halde tutmaz demişti tedaviyi kesmişlerdi ve bana normal yola hamile kalmamın imkansız olduğunu söylediler senin şu anki halin gibi neye uğradığımı şaşırmış mahvolmuştum sonra biraz dinlenip çare aramaya koyulduk rabbim büyük kuzum çooook büyük ben çok daraldığıda mevlana nın "ey derdim benim büyük bir rabbim var" sözünü söylüyorum içim rahatlıyo biraz bence sende öyle söyle emin ol rabbim sana da bir kapı açacaktıropuyorumnanaktan

canım 1 hafta diyet yap hele belki düzelir bak böyle üzülünce yükselir ha önlemini al bir bak olmadı diyetle çözülüyo benim arkadaşım da diyet yapmıştı gebeliğinde bir çok kişi de olan bir durum belki de geçecek üzme kendini hemen

canımcım doktor diyet dediyse çare var mı yapcan... canını sıkma gerçekten beterin beteri var tatlımm.... bu arada fotoya yorum yapmışsın cevabını yazdım tatlıcımm...

canımcım bizde burda tatil hayalleri kurarak özlemimizi gidermeye çalışıyoruz zaten ne yapalımCADIARZU

kuzuuuuuum nereye yaaa beni habersiz bırakırsan varyaaaaa:mymeka: elimden çekeceğin var
seni habersiz bırakırmıyım hiççççç... yoksa başıma alsanaalsanasmile gelmesini istemem...zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 gözünü seveyim korkunun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

feryadım sonuyok bizim fotolara bakmış yorum yapmış hanginiz hanginizsiniz diye ..... yaşasın kanıtladık buluştuğumuzu.... canım ben pc yi kocişime bırakıyorum öptüm kocaman seni.....

kızlar 6 haftalık hamıleyım bugun keseyıde de gorduk bebegıde kalbı daha atmıyormuş ama kanamam var ıgneyımı bırakıyım 0,3 fraxiparın sabah akşam doktor akşamkı ıgnenı kullanma dedı napım kızlar

feryadım sonuyok bizim fotolara bakmış yorum yapmış hanginiz hanginizsiniz diye ..... yaşasın kanıtladık buluştuğumuzu.... canım ben pc yi kocişime bırakıyorum öptüm kocaman seni.....

bende öptüm tatlım :) hadi sen uyu da büyükaydirigubbakcemile3

canım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin doktoruna güveniyorsan dediğini yap derim bence tamamen de bırakman riskli olabilir

sabahkı ıgneyı kullandım akşamkını kulanma dedı
korkuyom yıne duşerse

aysude canım saol yanımda oldunuzu bilmek çok güzel en azından derdimi anlattığım beni dinleyen kardeşlerim var saolun kızlar
denden doktora sölecektim zaten ama o kadar dağıldımki unuttum gitti yoksa aklımdaydı inanki hele büşra gelsin onunda gideceği yer orası zaten
papatyacım saol canım mesajını okudum bu işin üstünde mutlaka duracam içim rahatladı saol
benim doktorumda Yücel Bey ve ekibi ile birlikte çalışıyor,ismini duydum,RAVZA inş. okur mesajıda yüreğine su serpilir
okudum dendencim veee gerçekten etkisi oldu şimdi bu olay benim birici önceliğim bu konuyu çözmem lazım
canım arkadaşım üzülme 1. ci yüklemesi yüksek çıkanlar arkadaşlarımız vardı hatırlarsan hepsininde 2.ci yüklemeleri normal çıktı sen şimdi 1 hafta dikkat et yap diyetini inşallah 2.ci yüklemen güzel çıkacak sen içini ferah tut canım bacım unutma bebişlerimiz allaha emanet rabbimin izniyle hiç bişiycik olmaz
feryat canım saolun o kadar güzel moral verdinizki bana ilaç gibi ne diyeyim feryat iyiki varsınız iyiki burdasınız ve iyiki arkadaşız yoksa kiminle konuşup dertleşecektik dimi şu an çok daha iyiyim kafamıda kendimide toparlamaya başladım ve yarın yeni bi gün ve her şey daha iyi olacak

mutluson hayırlı olsun inşallah adın gibi mutlu sona erersin rabbim yardımcın olsun

:teselli: canım benim şuan seni gerçekten sadece anlamıyor hissediyorum umutsuzluğun nasıl insanı dibe vurdurduğunu sonra çevresindeki sevgi çemberinin sayesinde nasıl tekrar normale döndüğünü saniye saniye yaşayanlardan biriyim ve sende iyi olacaksın herşey güzel olacak buna inan çok zorlanacaksın belki ama olacak herkes burdaki kadar seveni bir arada bulamıyor emin ol ve biz seni çooooooook seviyoruzopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

iyi akşamlar kızlar....
dünden beri çok hastayım. sormayın nazara inanırmıınız bilmiyorum ama dizlerimin altı hiç tutmadı dün.doktorun demesine göre hiçbirşeyim yok ama ayaklarım tutmadı...(eşimle aynı hatanede çalışıyoruz.eşime naz yaptığımı söyleyip gülüp durdu kendi çapında..:)) onraında dudağımda kocaman uçuk ve enterit olmuş bir şekilde bu gün sabah yeniden yanına gittim. ne olmuş sana diyor...:)))

ravzacım..... hamile kalmadan önce yapabileceğin tüm işlemleri yaptır.benim çok fazla bir bilgim yok erken doğum konusunda ama eğer gerekiyorsa rahim genişletme ameliyatını düşünebilirsin.daha sonrasında rabbimize sığın.sakın karamsar olma ALLAH tan umut kesme canım... hepimize verecek rabbim..

canım çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan dikkat et kendine

kanama oluyo kızlar ne onerırısınız ıgnelerın dozumu duşmelı yoksa ıgnelere devam edıyımmı ıstırahat yetermı pıhtılıların kaderımı ne

zaten elımde laptop var onla yatarak yazıyom yatıyom canım yarın lutfu beyı arayım ulaşırsam ona sorayım yol gıdemem bne mugladayım cep telı yok ış yerını arayıp sorayım dozu o vermıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…