zaten elımde laptop var onla yatarak yazıyom yatıyom canım yarın lutfu beyı arayım ulaşırsam ona sorayım yol gıdemem bne mugladayım cep telı yok ış yerını arayıp sorayım dozu o vermıştı
kızlar 6 haftalık hamıleyım bugun keseyıde de gorduk bebegıde kalbı daha atmıyormuş ama kanamam var ıgneyımı bırakıyım 0,3 fraxiparın sabah akşam doktor akşamkı ıgnenı kullanma dedı napım kızlar
zaten elımde laptop var onla yatarak yazıyom yatıyom canım yarın lutfu beyı arayım ulaşırsam ona sorayım yol gıdemem bne mugladayım cep telı yok ış yerını arayıp sorayım dozu o vermıştı
amın sonuyok ıgneyı kullanıyım.. Gelen Allah tan
iyi akşamlar kızlar....
dünden beri çok hastayım. sormayın nazara inanırmıınız bilmiyorum ama dizlerimin altı hiç tutmadı dün.doktorun demesine göre hiçbirşeyim yok ama ayaklarım tutmadı...(eşimle aynı hatanede çalışıyoruz.eşime naz yaptığımı söyleyip gülüp durdu kendi çapında..:)) onraında dudağımda kocaman uçuk ve enterit olmuş bir şekilde bu gün sabah yeniden yanına gittim. ne olmuş sana diyor...:)))
hayırlı olsun tatlım umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağına alırsınkızlar 6 haftalık hamıleyım bugun keseyıde de gorduk bebegıde kalbı daha atmıyormuş ama kanamam var ıgneyımı bırakıyım 0,3 fraxiparın sabah akşam doktor akşamkı ıgnenı kullanma dedı napım kızlar
çoooookkkk çookkk geçmiş olsun canım yaaa :teselli:iyi akşamlar kızlar....
dünden beri çok hastayım. sormayın nazara inanırmıınız bilmiyorum ama dizlerimin altı hiç tutmadı dün.doktorun demesine göre hiçbirşeyim yok ama ayaklarım tutmadı...(eşimle aynı hatanede çalışıyoruz.eşime naz yaptığımı söyleyip gülüp durdu kendi çapında..:)) onraında dudağımda kocaman uçuk ve enterit olmuş bir şekilde bu gün sabah yeniden yanına gittim. ne olmuş sana diyor...:)))
tatlım doktorunu dinle ve bizi habersiz bırakma olur mukanama oluyo kızlar ne onerırısınız ıgnelerın dozumu duşmelı yoksa ıgnelere devam edıyımmı ıstırahat yetermı pıhtılıların kaderımı ne
sağol canım aynen öyleymiş... hastanede çalışıyor olmanın dezavatajı olarak tüm acil personeli enterit olduğumu öğrendi... bazen gıcık oluyorum bu duruma...viral miş desene .... dikkat et tatlım kendine çok geçmiş olsun....
sağol canım benim..çoooookkkk çookkk geçmiş olsun canım yaaa :teselli:
günaydınolumunekankayizsmilegünaydın arkadaşlarrrrr
sanada günaydın...günaydın şekercim
günaydınnn, kızlar nerelerdesiniz yahu, ay üç gündür kabuslar görüüyordum keçiler yine geldiydi, eh sabah koştur koştur başka bir dr gittik iyi sıra felan beklemedik, iyiymiş oğluş Elhamdilüllah rahatladım teyzeleri, adamı da çok beğendim, öyle rahatlattı ki,
sizle de paylaşayım sizinde aklınızda bulunsun, böyle toplantılarda felan sana çok akıl veren soru soran olur onları dinleme yer değiştir muftağa felan git, 40 yaşından büyük kadınlar pek bişi bilmezler habire yorum yaparlar sen onlara bakma dedi, hamileliğin hakkında konuşturma dedi milleti, öyle hissettim yok hareket etti bak sen onlara bir aydan önce hissedemezsin dedi, arabayı kullanmamayı tavsiye etti, malum trafikte ki gerginlikten dolayı, ay çok konuştum sevinçten velhasıl adam rahatlattı bizi.
senin dr un hüsamettin bey mi canım?
ben de ona gidiyorumm..
offf kızlar ya şeker yüklemem yüksek çıktı dr diyet verdi 1 hafta yağlı ve şekerli şeyler yeme dedi 1 hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak eğer 120 altına düşerse iyiolur yoksa diyete devam dedi offffffffff
bi bu eksikti zaten
kızlar ben yıllık izne ayrılıyorum.. muhtemelen dinlenerek geçircem.... aranıza sık sık katılamıcam ... hepinizi şimdiden özlüyorummm... çok öptüm ... umarım döndüğümde herşey ama herşey çoookkk daha güzel olur....
iyi akşamlar kızlar....
kızlar 6 haftalık hamıleyım bugun keseyıde de gorduk bebegıde kalbı daha atmıyormuş ama kanamam var ıgneyımı bırakıyım 0,3 fraxiparın sabah akşam doktor akşamkı ıgnenı kullanma dedı napım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?