Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımcım istersen mail de atabilirsin lütfü önder yaz çıkıyor hastaneler den mail atma yeri mail adresini bilmiyorum ama

benim bildiğim kanama olsada iğneler hiçbir koşulda kesilmiyor eğer coraspin kullanıyorsn onu kesebilirsin allah yardımcın olsun rabbim meleğini korusun:Saruboceq:

mutluson bende kanama gecirdim 5 gün iğne yapılmadı ama hastanedeydim sonra aspirini kestiler kanamayı önleyen iğne yapıldı halada devam ediyorum doktoruna güven kanama olabiliyor sakın korkma

viral miş desene .... dikkat et tatlım kendine çok geçmiş olsun....

guzın lekelenme tarzı bı kanama bel agrısıda oluyo arada korkma dedı doktor

hayırlı olsun tatlım umarım herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağına alırsın
çoooookkkk çookkk geçmiş olsun canım yaaa :teselli:
kanama oluyo kızlar ne onerırısınız ıgnelerın dozumu duşmelı yoksa ıgnelere devam edıyımmı ıstırahat yetermı pıhtılıların kaderımı ne
tatlım doktorunu dinle ve bizi habersiz bırakma olur mu

günaydınnn, kızlar nerelerdesiniz yahu, ay üç gündür kabuslar görüüyordum keçiler yine geldiydi, eh sabah koştur koştur başka bir dr gittik iyi sıra felan beklemedik, iyiymiş oğluş Elhamdilüllah rahatladım teyzeleri, adamı da çok beğendim, öyle rahatlattı ki,
sizle de paylaşayım sizinde aklınızda bulunsun, böyle toplantılarda felan sana çok akıl veren soru soran olur onları dinleme yer değiştir muftağa felan git, 40 yaşından büyük kadınlar pek bişi bilmezler habire yorum yaparlar sen onlara bakma dedi, hamileliğin hakkında konuşturma dedi milleti, öyle hissettim yok hareket etti bak sen onlara bir aydan önce hissedemezsin dedi, arabayı kullanmamayı tavsiye etti, malum trafikte ki gerginlikten dolayı, ay çok konuştum sevinçten velhasıl adam rahatlattı bizi.

viral miş desene .... dikkat et tatlım kendine çok geçmiş olsun....
sağol canım aynen öyleymiş... hastanede çalışıyor olmanın dezavatajı olarak tüm acil personeli enterit olduğumu öğrendi... bazen gıcık oluyorum bu duruma...
çoooookkkk çookkk geçmiş olsun canım yaaa :teselli:
sağol canım benim..
günaydın arkadaşlarrrrr
günaydınolumunekankayizsmile
günaydın şekercim
sanada günaydın...

doktorun çok doğru söylemiş hakkında yapılan yorumlara ne kadar takılmıyorum desende yazılıyor aklının köşesine....

bu arada kızlar iki gündür kasıklarımda ve karnımda hafif bir ağrı 16. haftada da sizdede olmuşmuydu? iltihap değildir yahu değil mi daha yeni bitti antibiyotik zaten.

senin dr un hüsamettin bey mi canım?
ben de ona gidiyorumm..

yok canım,benim doktorum Gölcük'te Faruk Karakaya,bu hekimlerle iletişim halinde ama sürekli,hatta benim amniyosentezimi Hüsamettin ya da Yücel hocanın yapmasını istemişti ama ben yaptırmamıştım onlara

Nergis geçmiş olsun canım.......

Mutluson kanama olsada iğne kesilmiyor,tuvalet ihtiyacın dışında yat dinlen,günde 6 adet progestan alabiliyorsun bildiğim kadarı ile,vaginadan alınca daha az rahatsız oluyorsun canım,geçmiş olsun şimdiden,ama sen doktorunun sözünden çıkma

camım kafana takma,düzelir inşallah şekerin.allah şifa versin. :teselli:

allah tadını aldırsın canım..güzel güzel dinlen ,moral depola .hadi görüşmek üzere ,allah a emanet ol tatlım..:a015:

tabi ki nazar var canım...ayetel kürsi ve fatiha suresi birebir nazara, hadis i şerif var bu konuda.mesela topluma çıkarken veya her aklına geldiğinde oku bu duaları kendine,onların vesilesiyle korunursun.hadi allah şifa versin a.s.

allah tamamına erdirsin canım.inşallah bir sorun çıkmaz da bu sefer kucağına alırsın bebeğini.kendine sıkıntı etme kanamayı,kanaması olup da sağlıklı doğum yapan arkadaşlarımız çok.sen doktoruna güven ve allah a sığın canım...iyi olursun inşallah . :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…