Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

düşük hapı veya iğnesi kullanıyor musun acaba PROGESTAN dı galiba adı.onun iyi geldiğini duymuştum kanamaya.doktouna bir sor istersen :uhm:

çok sevindim iyi olmanıza,demek ki kısaca stres yok dedi doktor ha. .eyvahedigeldismile lmaz:

amaN CANIM NEDİR BU ÇEKTİKLERİMİZ anlayamıyorum ama her işte de bir hayır vardır deyip kenddimi teselli ediyorum.şimdi senin çok dikkat edeceğini biliyorum ama stres yapma (diyene bak)1 hafta sonra güzel haberlerle geleceksin allhın izniyle.

bebişin iyi olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çokk sevindim.
ben seni çok iyi anlıyorum.çünkü üç gündür bende kurtlanmıştım.bende rüyamda çok kötü şeyler gördüm.benim adam hadi başka dr gidelim gör de rahatla dedi.dururmuyum hemen.neyse ki bebiş iyiymiş.
yani asigülcüğüm kısmetse doğracağız ama o doğana kadar bakalım neler çekeceğiz.rabbim içimize rahatlık ferahlık versin.kurtulalım bbu vesveselerden.

bu arada bu gün çok ateşim vardı zor düştü.neyseki şimdi iyi sayılırım.herkese selamlar.

bu arada kızlar iki gündür kasıklarımda ve karnımda hafif bir ağrı 16. haftada da sizdede olmuşmuydu? iltihap değildir yahu değil mi daha yeni bitti antibiyotik zaten.

çok doğru demiş dr herkesin hamileliği farklı hatta aynı kadının her bir hamileliği bile farklıyken herks bişey söylüyor ama tabiki takmıyorum desekte kafaya takıyoruz en iyisi kimseyi dinleme sen allaha emanet yavrularımız yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya sıkılmaya lüzum yok bu arada kasık ve karın ağrın şiddetli olmadığı sürece normal çünkü artık bebek büyüyor ve karnın genişlediği için sana ağrı şeklinde geliyor bu durum şekerim bebişin büyüyorrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

kuzular hepinize merhaba.... iznede ayrıldım diye bi rahatsız sormayın... ben sanırım tüm izni uyuyarak geçircem... tsma aradığında uyandım kız şok vaziyette bu saatte ne uykusu falan oldu . :asigim: kavun karpuzda yata yata büyürmüş bende yata yata büyücem abla olcamm.... kaydirigubbakcemile2

uyu kuzucuğum uyuda bebbiş büyüsün.iyi tatiller.

kuzu benim vitaminlerden verem sana ayy bir enerji bir enerji sorma gitsin saat 12 de gözleri kapanan ben dün gece 2 oldu tık yok uyumak için zorladım kendimikaydirigubbakcemile3 kendimi çok iyi hissediyorum ay kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlarrrr dinamiss,angel, azdalar nasılsınız
angel miniğimiz nasıl oldu ??
dinamiss deniz kız iyi mi
azdalar alıştın mı tatiline kuzum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

asigül canım için rahatlamıştır seni anlıyorum 19-20. hftadan sonra daha rahat oluyorsun az kaldı sağlıkla kal.
aysude düşünsene ben marttan beri yatarak büyütüyorum büyüsünde ister yatarak ister oturarak tatilin tadını çıkar.
eminecim gecmiş olsun.hayıdır ne atesi dikkat et

klima çarptı heralde canım.sabah uyandım ki ateş ve halsizlik.hemen ılık duş aldım sirkeli suyla ateşi hafiflattim sık sık dereceyle ölçtüm.38 i geçmediğim için dr aramadım.en son tekrar duş alıp minoset içtim şimdi iyiyim ama halsizlik devam ediyor.
tüm arkadaşlarım lütfen klimaya dikkat edin.

ooo ben biri geldiğinde bir yere giderken ( özellikle Kaynanamın yanına giderken:1ninca: )mutlaka okurum ayetel kirsi felak nas sürelerini tavsiye ederim mutlaka okuyun, Çünkü önceleri biryerden gelirken mutlaka kavga ederdik Allaha şükür şimdi kavga etmeden geliyoruz hepimizi kem gözlerden korusun.

çok sevindim iyi olmanıza,demek ki kısaca stres yok dedi doktor ha. .eyvahedigeldismile lmaz:
aynen öyle söyledi eh herşeyin başı değil mi zaten bu stersss.

geçmiş olsun canım sanada dikkat et kendine yahu sıcak soğuk aman ceryan da kalma..

Sana da çok geçmiş olsun biraz dikkat et düşer inş, dün haberlerde dinlemiştim radyoda ahududu kan şekerini dengeliyormuş bulursan bir dene istersen canım.
Eh sözelci milletiz illa laf kalabalığı yapacaz bir sürü safsata ve bu safsatalara birde oturup inanacaz ne yapalım Türk Milletiyiz işte genimizde var çok konuşup milletin işine karışmak.

aysudecim ben de profilime senle olan resimleri koydum :))
kızlar bu sayfaya resim koymeyı beceremiyorum :kedi: ancak profilime bakabilirsiniz ( buluşmamızın kanıtını görmek isteyenler özellikle lütfen baksınlar )kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar
size bişi sorcam pat diye girdim ama
bu kan pırtılaşması için test verdiğinizde kaç gün sonra aldınız sonucunu yazarsanız çok sevinirim..
bide şey dicektim ovulasyon testi kullanan varmı aranızda dijital

iyi akşamlar canım... ben 20 gün sonra almıştım kan sonuçlarımı...üniv hastanesinde yaptırmıştım.
ovulasyon testi hiç kullanmadım . http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/258935-ovulasyon-yumurtlama-testleri-hakk305nda-merak-ettikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html bu adreten yumurtlama testlerini öğrenebilisin...olumunekankayizsmile

ya niye okadar geç ya
testlerimizi özel bi yerde yaptırıp doktorumuza versek olmuyomu
bide 20gün onu beklersem 2 ay gitmiş olucak((
zaten hemen şap diye hamile kalamıyom((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…