zaten elımde laptop var onla yatarak yazıyom yatıyom canım yarın lutfu beyı arayım ulaşırsam ona sorayım yol gıdemem bne mugladayım cep telı yok ış yerını arayıp sorayım dozu o vermıştı
günaydınnn, kızlar nerelerdesiniz yahu, ay üç gündür kabuslar görüüyordum keçiler yine geldiydi, eh sabah koştur koştur başka bir dr gittik iyi sıra felan beklemedik, iyiymiş oğluş Elhamdilüllah rahatladım teyzeleri, adamı da çok beğendim, öyle rahatlattı ki,
sizle de paylaşayım sizinde aklınızda bulunsun, böyle toplantılarda felan sana çok akıl veren soru soran olur onları dinleme yer değiştir muftağa felan git, 40 yaşından büyük kadınlar pek bişi bilmezler habire yorum yaparlar sen onlara bakma dedi, hamileliğin hakkında konuşturma dedi milleti, öyle hissettim yok hareket etti bak sen onlara bir aydan önce hissedemezsin dedi, arabayı kullanmamayı tavsiye etti, malum trafikte ki gerginlikten dolayı, ay çok konuştum sevinçten velhasıl adam rahatlattı bizi.
amaN CANIM NEDİR BU ÇEKTİKLERİMİZ anlayamıyorum ama her işte de bir hayır vardır deyip kenddimi teselli ediyorum.şimdi senin çok dikkat edeceğini biliyorum ama stres yapma (diyene bak)1 hafta sonra güzel haberlerle geleceksin allhın izniyle.offf kızlar ya şeker yüklemem yüksek çıktı dr diyet verdi 1 hafta yağlı ve şekerli şeyler yeme dedi 1 hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak eğer 120 altına düşerse iyiolur yoksa diyete devam dedi offffffffff
bi bu eksikti zaten
günaydınnn, kızlar nerelerdesiniz yahu, ay üç gündür kabuslar görüüyordum keçiler yine geldiydi, eh sabah koştur koştur başka bir dr gittik iyi sıra felan beklemedik, iyiymiş oğluş Elhamdilüllah rahatladım teyzeleri, adamı da çok beğendim, öyle rahatlattı ki,
sizle de paylaşayım sizinde aklınızda bulunsun, böyle toplantılarda felan sana çok akıl veren soru soran olur onları dinleme yer değiştir muftağa felan git, 40 yaşından büyük kadınlar pek bişi bilmezler habire yorum yaparlar sen onlara bakma dedi, hamileliğin hakkında konuşturma dedi milleti, öyle hissettim yok hareket etti bak sen onlara bir aydan önce hissedemezsin dedi, arabayı kullanmamayı tavsiye etti, malum trafikte ki gerginlikten dolayı, ay çok konuştum sevinçten velhasıl adam rahatlattı bizi.
bu arada kızlar iki gündür kasıklarımda ve karnımda hafif bir ağrı 16. haftada da sizdede olmuşmuydu? iltihap değildir yahu değil mi daha yeni bitti antibiyotik zaten.
kuzular hepinize merhaba.... iznede ayrıldım diye bi rahatsız sormayın... ben sanırım tüm izni uyuyarak geçircem... tsma aradığında uyandım kız şok vaziyette bu saatte ne uykusu falan oldu . :asigim: kavun karpuzda yata yata büyürmüş bende yata yata büyücem abla olcamm.... kaydirigubbakcemile2
kuzular hepinize merhaba.... iznede ayrıldım diye bi rahatsız sormayın... ben sanırım tüm izni uyuyarak geçircem... tsma aradığında uyandım kız şok vaziyette bu saatte ne uykusu falan oldu . :asigim: kavun karpuzda yata yata büyürmüş bende yata yata büyücem abla olcamm.... kaydirigubbakcemile2
asigül canım için rahatlamıştır seni anlıyorum 19-20. hftadan sonra daha rahat oluyorsun az kaldı sağlıkla kal.
aysude düşünsene ben marttan beri yatarak büyütüyorum büyüsünde ister yatarak ister oturarak tatilin tadını çıkar.
eminecim gecmiş olsun.hayıdır ne atesi dikkat et
tabi ki nazar var canım...ayetel kürsi ve fatiha suresi birebir nazara, hadis i şerif var bu konuda.mesela topluma çıkarken veya her aklına geldiğinde oku bu duaları kendine,onların vesilesiyle korunursun.hadi allah şifa versin a.s.
aynen öyle söyledi eh herşeyin başı değil mi zaten bu stersss.çok sevindim iyi olmanıza,demek ki kısaca stres yok dedi doktor ha. .eyvahedigeldismilelmaz:
amaN CANIM NEDİR BU ÇEKTİKLERİMİZ anlayamıyorum ama her işte de bir hayır vardır deyip kenddimi teselli ediyorum.şimdi senin çok dikkat edeceğini biliyorum ama stres yapma (diyene bak)1 hafta sonra güzel haberlerle geleceksin allhın izniyle.
bebişin iyi olmasına ve herşeyin yolunda gitmesine çokk sevindim.
ben seni çok iyi anlıyorum.çünkü üç gündür bende kurtlanmıştım.bende rüyamda çok kötü şeyler gördüm.benim adam hadi başka dr gidelim gör de rahatla dedi.dururmuyum hemen.neyse ki bebiş iyiymiş.
yani asigülcüğüm kısmetse doğracağız ama o doğana kadar bakalım neler çekeceğiz.rabbim içimize rahatlık ferahlık versin.kurtulalım bbu vesveselerden.
amin canım amin, ay o bebişler nasıl doğacaklar acaba, benim ki buldumcuk olacak diyorum zaten etrafa kıymetli yani....
bu arada bu gün çok ateşim vardı zor düştü.neyseki şimdi iyi sayılırım.herkese selamlar.
çok doğru demiş dr herkesin hamileliği farklı hatta aynı kadının her bir hamileliği bile farklıyken herks bişey söylüyor ama tabiki takmıyorum desekte kafaya takıyoruz en iyisi kimseyi dinleme sen allaha emanet yavrularımız yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya sıkılmaya lüzum yok bu arada kasık ve karın ağrın şiddetli olmadığı sürece normal çünkü artık bebek büyüyor ve karnın genişlediği için sana ağrı şeklinde geliyor bu durum şekerim bebişin büyüyorrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar kızlar
size bişi sorcam pat diye girdim ama
bu kan pırtılaşması için test verdiğinizde kaç gün sonra aldınız sonucunu yazarsanız çok sevinirim..
bide şey dicektim ovulasyon testi kullanan varmı aranızda dijital
iyi akşamlar canım... ben 20 gün sonra almıştım kan sonuçlarımı...üniv hastanesinde yaptırmıştım.
ovulasyon testi hiç kullanmadım . http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/258935-ovulasyon-yumurtlama-testleri-hakk305nda-merak-ettikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html bu adreten yumurtlama testlerini öğrenebilisin...olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar
size bişi sorcam pat diye girdim ama
bu kan pırtılaşması için test verdiğinizde kaç gün sonra aldınız sonucunu yazarsanız çok sevinirim..
bide şey dicektim ovulasyon testi kullanan varmı aranızda dijital
sağol canım benim teşekkür ederim
aman 20 günde amma uzun ha
kim beklicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?