ya niye okadar geç ya
testlerimizi özel bi yerde yaptırıp doktorumuza versek olmuyomu
bide 20gün onu beklersem 2 ay gitmiş olucak((
zaten hemen şap diye hamile kalamıyom((
doğru söylüyosun canım haklısın zaten mantıklısıda bu tedavim bittikten sonra başlamam ama gelde bunu kalbime anlatcanım bende senin gibi aceleciydim ama zaman bana gösterdi ki bizim acelemizle olmuyo bazı şeyler nasip olacak zamanı gelecek öyle olacak sanki ben acele ettikçe bebeğim benden kaçtı ve her seferinde yeni pürüz çıktı ne zaman ki ben amaaaan ne zaman gelirsen gel dedim rabbim bana yeni yeni kapılar açtı sen de çok acele etme benim düştüğüm yanlışa düşme sakın....
arkadaşlar daha önce yazmıştım.aspirin ve clexsan birde progesteron kullanmama rağmen maalesef bebeğimi kaybettim.doktor pıhlaşma bozukluğundan kaynaklandığını söyledi.birdaha hamilelik düşünürsem öncesinde bi tedavi gerekirmi diye ssordum hayır dedi.ancak hamilelikte aynı tedaviyi uygulayacağız dedi. sizlere hamilelik öncesinde herhangi bir tedavi yapıldımı.
ya niye okadar geç ya
testlerimizi özel bi yerde yaptırıp doktorumuza versek olmuyomu
bide 20gün onu beklersem 2 ay gitmiş olucak((
zaten hemen şap diye hamile kalamıyom((
iyimiş bende kendi doktoruma soruyumda kabul ederse özelde yaptırıyım bari kim beklicek 20gün::)canım ben özelde(düzen laboratuvarı) yaptırmıştım.1 haftada çıkmıştı sonuçlar..
lutfu beyı aradım ıgneyı bıraktırmıyo.. proluton dıe ıgne verdı onu kullanıyom bıde kalbı atsaydı dua edın haftaya yazarım ole yatıyom saolun arkadaşlarım
lutfu beyı aradım ıgneyı bıraktırmıyo.. proluton dıe ıgne verdı onu kullanıyom bıde kalbı atsaydı dua edın haftaya yazarım ole yatıyom saolun arkadaşlarım
canım kafanı karıştırmak istemem ama bende bugün düşük yaptım.perşembe günü lekelenmeyle başladı dru aradım cleaxan ara ver dedi o günden beri yapmadım sabah akşam crınon jel kullandım.proluton iğne oldum ama malesef yinede olmadı ve 4.kez bebeğimi kaybettim bence günde 2 kere vuruyosan iğneyi birini kes
gerçi şu bi gerçek biz naparsak yapalım rabbim nasip etmeyince olmuyo
canım kafanı karıştırmak istemem ama bende bugün düşük yaptım.perşembe günü lekelenmeyle başladı dru aradım cleaxan ara ver dedi o günden beri yapmadım sabah akşam crınon jel kullandım.proluton iğne oldum ama malesef yinede olmadı ve 4.kez bebeğimi kaybettim bence günde 2 kere vuruyosan iğneyi birini kes
iyi haberlerini bekliyoruz.allah yardımcın olsun.lutfu beyı aradım ıgneyı bıraktırmıyo.. proluton dıe ıgne verdı onu kullanıyom bıde kalbı atsaydı dua edın haftaya yazarım ole yatıyom saolun arkadaşlarım
emine canım nasıl olun ya?
ateşim düştü o yönden çok iyiyim ama şimdi de başım ağrıyor.iyice dırtlı oldum ben.buna da şükür.sen nasılsın yatak istirahatın bitti mi?bebiş nasıl.
ister istemez dırtlı oluyoruz ben de kendimi çok gergin hissediyorum herşeye sinirlenen biri oldum sabrım kalmadı galiba hiçbirseye.bebiş iyi bakalım hersey çarsamba belli olacak kontrolum var.senin bebiş nasıl?
ben yine dayanamadım iki gün önce yine dr gittim.şükürler olsun ki herşey yolunda çıktı.bu gittiğim kendi dr um değildi.kendi dr randevum 8 gün sonra inşallah o zamanda herşey yolunda çıkarsa memlekete tatile gidecem.burda evde çok kafayı takıyom çünkü.belki bebiş hareketlense biraz rahatlarım diye düşünüyorum.ama daha hissedemem heralde daha karnım bile çıkmadı.
senin bebiş oynuyordur artık.bu durum seni rahatlatıyor mu yoksa evhama devam mı.
canım benimde 19-20. haftalarda hissetmeye basladım karnımda o hafta büyüdü.tabii hissedince doktor diye tutturmuyorumsninde asigülünde az kaldıbiraz daha sabır sonra hareketler baslıyor.memleket uzak mı?yolda dikkat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?